106840
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CalebJoe
    Itt le van írva minden a Yautja (predator) fajról, szerintem ez az shaq predator valami kísérleti eredmény része lehet nem az űrből jön csak tipp.
  • Caliph
    nemtom mennyire ultimate,meg mennyire illeszkedik,de ugye a adrien brodi féle predatorban kiderült hogy ott is legalább két kaszt van és az egyik fizikailag kisebb mint a másik
    mondjuk azért ennyi különbség tényleg nem volt,de hát emberek között is ott a shaq oneil,meg a nicki minay :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.06.26. 18:54:38
  • Blasta
    Ultimate Predator ami 2x magasabb mint az elozo.. WOW!
    Úgy tunik Shane Black belerúg mégegyet ebbe a hullába...
    "Shame Black"
    Utoljára szerkesztette: Blasta, 2018.06.26. 18:08:39
  • tigeroo
    tipikusan olyan fos trailer hogy a szó szoros értelmében mindent ellő a filmről.
  • LasDen #100327
    hát őőő
  • CSOCSO
    Jaaaaa.. azt hittem valami magyar jelentese van.
  • Kmarha
    Green Room

Felemás film volt. Nagyon érződik rajta az egyemberes projekt szag, az író és egyben rendező saját szerzeménye. Amolyan punk film a horrorok között, ha már a témánál maradunk. Egyszerű, gyors és egy mondanivalót/érzést fog meg.

A történet szerint, a város szélén álló skinhead fennhatóság alatt álló kocsmában fellépő punk zenekar, rosszkor nyit be egy rossz szobába, így szemtanúja lesz egy gyilkosságnak. Az épület fogságában ragadnak, miközben odakint rájuk vadászik a vezetőjük által hirtelenjében összetoborzott skinhead osztag.

A film közepe tájáig, ez a leírva nem túl izgalmas alaptörténet, egy feszült, erőszakos, elégé nyers (nem csak a nyílt sebek tekintetében, hanem a szereplők viselkedésében és a történet vezetésben is). Kifejezetten letisztult egyszerű borzongás, már már hihető küzdelem az életben maradásért. Aztán a pincébe való szerencsétlenkedéstől kezdve, egyre inkább hiteltelen és megfásult. A lezárás meg pont olyan, mint amire itt már számít az ember.

Két dolog miatt fog emlékezetes maradni számomra. Egyrészt nincs színész, kire panasz lehetne (Patrick Stewardnak kifejezetten jól állt ez a megfontolt, hidegvérű szerep). A másik a hús és a hideg acél találkozása. Minden esetben gyors, meglepő, nem készítik elő és kicsit sem nyomják túl. Szeretem az ilyent.

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.06.25. 23:09:10
  • LasDen #100324
    iyenkor számít a jó író és/vagy rendező. Akik az egyszerű vagy kiszámíthatóból is jót hoznak ki...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.06.25. 22:18:39
  • Zephyr Retiring
    Ja vágom, hogy ez lenne a cél. De ha megnézel 50 kalandfilmet, abból 49-ben ugyanez a szitu. Szinte már előre tudod, hogy mindjárt megmenekülnek. Kezd kicsit uncsi lenni. Gondolom másnak is..
    Még egy-két szitu hihető is lenne, de a 12. megmenekülés egy filmben már kissé túlzás nem?
  • LasDen #100322
    dramaturgia. Nagyobb az érzelmi hatás így. Ha máshol nem, hát papíron.
  • Zephyr Retiring
    A másodikat még nem láttam Karesszal, köszi a jelzést...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Első az Dögkeselyű, de Koltait meg én vettem angolosra az "y" miatt...

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.06.25. 18:50:05
  • Zephyr Retiring
    Journey 2. (Utazás a rejtélyes szigetre) IMDb

Látványilag zsír. Humor is rendben. Sztori szo-szo..
    Logikailag totál ökörség. Miért kell minden kalandfilmben az utolsó pillanatban sikerülni mindennek? Előbb miért nem lehet?
    És miért kell egy 20 éves felnőttnek gyereket játszani? Ezt már más kalandfilmeknél is megfigyeltem...
    De egynek elment..
  • PhantomAss
    A Kenguru szerintem is jó film, szeretem a 70-es, 80-as magyar filmeket.
    A másik amit ajánlanék a Keselyű, Cserhalmi Györggyel, és a Pályaudvar lovagja Eperjes Károllyal. Bár ezek nem zenés filmek, inkább a hangulatuk miatt.
  • Sequoyah
    True Memoirs of an International Assassin (2016)

En a 90-es evekben kozepkategorias, de igen szorakoztato akciofilmeken (tobbek kozott). Ma sajnos mar igen ritkan csinalnak ilyeneket, Hollywood inkabb a 100+ millios blockbusterekre koncentral. A VHS/DVD korszak vegevel ezek eltuntek.
    De itt a streaming korszak helyette, es a Netflix/Amazon (es a tobbiek) ujra elkezdtek gyartani ezen viszonylag olcso, konnyed szorakoztatast nyujto filmeket. Ennek szerintem egy igen jo peldaja ez a film.

Nyilvan minosegben nem er fel a blockbusterekhez, de nem is kerul tobb 1000 Ft-ba, hogy a moziba megnezzuk. Konnyed otthon esti szorakozasnak viszont tokeletesen megfelel, ha akcio-vigjatekra faj a fogunk.
    A tortenete nem sablonos, es egesz izgalmas (bar a kozepefele kicsit szetesik). Stilusaban vigjatek, de nem a sirva rohogos modon, szerintem egy poen sem volt amin hangosan rohogtem volna, de vegig jol ereztem magam amig neztem. Az akciok is egesz jok, es a karakterek is karakteresek, nem lehet rajuk komoly panasz.

Nem kell tul komolyan venni, es magas elvarasokat tamasztani, es akkor jo szorakozas a film.

7/10
  • Count Adyn
    erről jut szembe:D
  • Tikal #100316
    Azt sajnáltam, hogy amugy a világról semmi szó nem esett. Csak annyit láttam, hogy mindenki VR-ozik és ennyi. Még az utcán is ezzel sétálnak a fejükön, de pl nem láttam hogy bandák az ilyen idiotákat fosztogatják vagy valami :D

• Zephyr Retiring
    A Kenguru (1976) IMDb

Az asszony kezdte nézni, de csatlakoztam magam is..

Aki szereti a 70-es évek második felében született hazai zenéket, azoknak ez alapmű
    A filmben a Geminitől az LGT-ig sok minden felcsendül, jó volt újra hallani őket.
    Ami még tetszett, de nagyon: Koltay leül az asztalhoz (itt mint Jocó) és kér egy sört. Természetesen csakis Kőbányait!
    Pincér kihozza, kibontja az üveget, Koltay meg simán lehúzza egy nyeletre az igazi sört!
    Akkoriban még nem voltak alkoholmentes sörök, és van egy olyan sejtésem, hogy annál a jelenetnél is igazi házi páleszt ittak, amikor a csajszi muterja hamarabb jön meg a gyárból. A Kőbambis jelenet után ezt is simán el tudom képzelni..

Amúgy antialkoholisták mindenképp kerüljék a filmet, mert ha nem gurítottak le összességében több rekesz sört a film alatt, akkor egyet se
    10/8.

Hard to Forget (A felejthetetlen) 1998. IMDb

Séma a szokásos: asszony ezt akarja, majd elszenderedik a vállamon..ezen már meg sem lepődöm

A sztori az jó: csajszit feltehetően felrobbantja újsütetű férje egy hajón, vélhetően a 2 milliós biztosítási pénzért. Hulla nincs.
    A magánkopó rábukkan egy ikertesóra, akivel megpróbálják tőrbe csalni az egykori exet, hátha bevallja a gyilkosságot.
    Kár, hogy a színészek amatőrök voltak, ugyanez a film világsztárokkal tarolt volna..
    Így nálam csak 10/5.
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.06.25. 07:54:39
  • Kmarha
    google
    (nem piszkálódás képen.. én sem tudtam eddig :D)

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.06.25. 07:00:09
  • CSOCSO
    " Lesír az egészről, hogy ezt inkább a mai, mobázós tizenéveseknek lőtték be"

Mi az a moba? vagy mob?
  • cylonflatus
    Ready Player One - írod "Wrack It Ralph felnőtteknek". Szerintem meg pont fordítva van, nagyon ifjúsági filmre vették a stílust. Persze az idősebb generáció is talál benne számára kedves dolgokat, köszönhetően a millió popkult utalásnak, de itt ki is fújt. Lesír az egészről, hogy ezt inkább a mai, mobázós tizenéveseknek lőtték be. Meg az eredeti történetben jóval sötétebb, nyomasztóbb a való világ, és az ott történő események. Nem volt ez rossz egyszer, 10/6,5.
  • LasDen #100311
    Jurassic World: Fallen Kingdom - $150 milliós nyitás. Összességében meg már $700 millió felett jár. El lehet könyvelni a sikert és a 3. részt... Én biza nem erre számítottam :O
  • Zephyr Retiring
    Metallica: Through the Never (2013) IMDb

Hát igen..öt év késéssel pótoltam én is

A menün különösebben nem lepődtem meg..

..igazából jobb nem is lehetett volna.
    Ami a filmet illeti, megnézve az írók listáját nagyon ott sem kell csodálkozni hogy a sztori se lett túl komplex, de szerintem ennyi is bőven elég volt, hogy értsük a lényeget.
    A hazai szinkron hiányán meglepődtem (már ha csak a rendezőt is nézem), de igazából túl nagy jelentősége nincs is. Azt a 10-12 mondatot szerintem mindenki érti amúgy is ami elhangzik. Viszont a dalokat igazán feliratozhatták volna magyarul is.
    No sebaj.

Helyette hallhatjuk a Metallicát 5.1 térhatásban koncerten, ami azért nem semmi élmény. És ha már koncert, nemrég kis hazánkban is felléptek, meg lehet kérdezni a jelenlévőket, hogy onnan ahol épp álltak, milyen volt a látvány és a hangzás.
    Aztán meg lehet nézni ezt a koncertfilmet, és lehet mérlegelni a különbségeket.
    A Metallica élőben: zseniális. De felvételről még annál is zseniálisabb, mert nem maradunk le semmilyen apróbb részletről sem, amiket élőben mondjuk az aréna közepéről nem biztos, hogy észre vennénk. Pláne nem, ha előttünk 2 méteres tagbaszakadt hosszú hajú rockerek emelgetik a sörösüvegeiket, miközben torkukszakadtából üvöltik mondjuk a Battery-t..

Apropó Battery..kedvenc részem a filmben ez a jelenet, amikor a srác zsákutcába kerül. Felcsendül a Battery és fellobban a Zippo lángja...

Itt jogosnak érzem az imdb pontozást, azért a jelenetért mindenképp.
    A zene magáért beszél, a Metallica egy ikon még ma is.
    30 éve hallottam először az ..And Justice For All-t. Azóta is az egyik legjobb Metallica albumnak tartom, pedig volt szerencsém már párhoz. Tetszett, hogy ez a zene is bekerült a filmbe.

Csatlakozom a többséghez, magam is megadom a 10/7,2-t..

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.06.24. 15:15:58
  • Zephyr Retiring
    See You in September (Pót-terápia) 2010 IMDb

Csajszinak problémái vannak. De kinek nincsenek?

Minden évben a terapeuták (akik problémákat oldanak meg) valamikor nyáron kivesznek egy teljes hónap szabadságot. Ez nekik már afféle törvény. De legalábbis erősen javallott annak érdekében, hogy tudjanak sok ember problémáján segíteni. Ez így érthető is és rendben is van. Csakhogy egy hónap az hosszú idő ám, ha az embernek problémái vannak. Ki kell találni valami pótlékot, ami segíthet míg a terapeuta nyaral.

Főhősnőnk összefog legjobb barátnőjével, és szervez a neten egy kis terápiás ön és egymást segítő csoportot. Amikor befut az utolsó vállalkozó is, ő csapatostul érkezik: két fegyveres rabló társaságában, akik megkötözik őket miután elrabolták az értékeiket, majd távoznak.
    Az épület és a sikátorrész is ahol van, elhagyatott. Segítség nincs, csak ők maguk. Kezdődhet hát a terápia...

Ami a legjobban tetszett a filmben, hogy előre nem kiszámíthatóak az események. Történhet bármi a következő pillanatban. És történik is..
    Ötletes és kellemes kis komédia lett, benne sok igazsággal férfiakról és nőkről, hogyanokról és miértekről.
    Abszolút keveslem neki az imdb pontozást. Bizonyára nem azok nézték meg, akiknek szólt..
    Nálam erős 10/8.
  • LasDen #100308
    Time Lapse (2014)

Time loopos filmet kerestem és többé-kevésbé azt is kaptam.
    Callie & Finn és Jasper szembe szomszédnál találnak egy fotómásinát, ami mindennap 8-kor csinál egy képet, ami a 24 órával későbbi jövőt mutatja. Aztán elindul az események láncolata...
    A film legnagyobb neve Danielle Panabaker (meg John Rhys-Davies, de ő végül teljesen vágásra került, csak képeken látni), de legalább őt jó nézni.

A film nem is igazán időutazós vagy time loopos, inkább a fényképek ok, okozati voltával foglalkozik. Bár ez is főleg a szereplők által felállított szabályokból következik. Ezentúl nekem tetszett az egész. Érdekes és nem túl hosszú. Az elején egy kicsit gyorsan kapcsolnak hőseink, de ez megbocsájtható...

7/10
  • Bokafix2
    A körülmények áldozata vagyok. Egy alkoholosüvegektől sem mentes társas összejövetelen indította el egy kaján arcú, a többiekkel kitolni vágyó haver a lejátszót, mondván hogy van egy jó filmje. Nem tudtuk mi vár ránk. A bebaszottsági szint bár nem állt a legmagasabban, de még így is nyögvenyelős volt. Gondolom józan embereket már Guantanamóban lehetne vallatni ezzel. Az egyetlen szerencse hogy alig hosszabb a film egy óránál.
  • tigeroo
    nuff said
  • Dynamic
    Nem kötekedés, de tényleg nem értem, hogy a cím és/vagy a trailer alapján nem jött le, hogy egy 20 Ft-os borzadály lesz? Már amikor ránézek és látom, hogy ilyen a 90-es évek Kisváros c. magyar sorozatot idéző mű májer gagyi arcok vannak benne, akkor egyből tudom, hogy valami asylum-szerű fos.
  • Bokafix2
    Jurassic Predator (2018)

Ezmivolt? Ilyen gumifejű szörnyeket, még az 50-es évekbeli Godzillában sem láthattunk. Meg hogy lehet összetéveszteni egy szőke csajt egy 6 méteres Tirex-el? Nem tudom elhinni, hogy komolyan gondolták ezt a gagyisztikumot, de az sem mentené meg ha csak poén, mert vicc kategóriában is tré... ugyanis nem volt vicces. Csak kínos. De az kurvára.

0,5/10
  • CSOCSO
    Ready Player One

Nagyon fasza film lett. Nem igazan volt vele semmi bajom. Sztori rendben volt, nem hiszem, hogy sokkal tobbet lehetne elvarni tole. Latvany-, zene es a referenciak, ott voltak a szeren. Wrack It Ralph felnotteknek.
    siman 8/10

Talan az eloszereplos karakterek voltak kisse gyenguszok.

VRChat jutott eszembe a filmrol. Ott is mindenki olyan karakterrel jatszik amivel akar. Viszont ahelyett, hogy faszan jatszana mindenki inkabb az Idiocracy filmre hasonlit az egesz. Kiprobaltam jo parszor. Szanalmasan szar es hatalmas baromsag az egesz. Youtubeon feljonnek neha videok, hogy funniest moments. En nemtom milyen agyhalott , bedrogozott emberek jatszak a jatekot de siralmas.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.06.19. 14:12:53
  • LasDen #100302
    The Death of Superman

Borzalmasan tudnak kinézni ezek a DC animációk. Béna, szaggatott, szutykos az egész. De a harc miatt kap plusz pontokat, mert az azért jó volt. Viszont ennyiben ki is merül a pozitívum...

6/10
  • Kmarha
    Valószínűleg nálam az segített (az egyéni ízlés kérdés mellett), hogy nagyjából azt vártam a filmtől, amit írtál. Így csalódni már alapból nem tudtam. Talán a légkör az, ami nagyot dobott, egész tűrhető közönséggel néztem, és valahogy nem zökkentett ki az sem (sőt, engem is paráztatott), hogy mellettünk a leányzó konkrétan szívroham közeli állapotban volt, úgy kapkodott levegő után, hogy azt még leghátul is hallották :)

Lehet második megnézésre nálam is sokat fog veszíteni (a "gyöngyszem" minősítésem sem gyémántot jelent, ha itt és most pontoznom kellene - saját mércém van, nem itt szoktam megosztani - akkor egy gyenge 7-et tőlem megkapna, de többet semmi képen!)
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.06.19. 11:28:18
  • Tikal #100300
    Rampage

uh, a végére már nagyon kínos volt akció, és azt se volt világos, hogy JDM-nek miért nem szólt a rendező, hogy ez nem a Walking Dead, másik karaktert kéne hozni, persze jól áll neki a karakter, de azért mégis :) Amúgy csak a szokásos hülye húzásokkal volt tele amik az ilyen filmeket jellemzik, felesleges is boncolgatni ezeket... 5/10
  • hiper KOCKA
    A színészi játék még jó is lehetne, de maga a történet, a dramaturgiai megoldások, és a feszültségkeltés nálam egyáltalán nem működött... talán mert túl nagy hype-ot kapott a film, és kezdtem sokat várni tőle. Pedig gyakorlatilag csak annyiban különbözik a ZS horroroktól, hogy ebben nem alkalmaznak jumpscare-eket.

Ari Aster fogott egy üres dobozt, beburkolta egy tetszetős, színes csomagolópapírral, de nem tett bele semmit. Csak elhitette velem, hogy most valami nagyot, valami forradalmian újat fogok látni, illetve valami zsigeri borzongás fog kiülni a mozivásznon keresztül a terem légterére, és akkora "A" kategóriát fogok kapni a pénzemért, mint amekkora Tony Stark kéglijének a tetején pompázik. Nem így lett. Már régóta nem adok amúgy az imdb értékelésekre sem, mert jó pár filmet alulértékeltek amit nem kéne, és néhány filmet meg indokolatlanul felsrófolnak. (Mondjuk ez is fog még lejjebb menni).

De sajnos ebben a filmben nincs semmi. Elképesztően vontatott és unalmas, amit a "félelmetes" atmoszférával próbálnak kompenzálni, de ezt még megbocsátottam volna, ha legalább egy olyan szintű poént tartalmazott volna a vége, mint a Hetediké. És a végén jött az újabb hidegzuhany: itt sem történt gyakorlatilag semmi. És csak morforndíroztam, hogy tényleg ennyi volt az egésznek a koncepciója? Egy olyan klisé, amit már ki tudja hány olcsó horrorban ellőttek?
    Komolyan... a Pihenő a pokolban, a Hideg csontok, vagy az ABC-s gyilkos is több potenciált tartalmazott félelemkeltés szempontjából, pedig egytől-egyig átlagos horrorok.

Csúnyán átvert a rendező, mert megteremtett egy látszólag erős alapot, amire aztán nem épített semmit. Az, hogy kihagyta a felesleges jumpscare-eket, még nem menti meg a filmet. Nekem ez 4 pont, mert volt egy-két erős pillanata, de összességében nem tetszett.
  • Kmarha
    Hereditary - Örökség

Egy érdekes horror-lélektani thriller keverék, mely a kevert műfajainak jobbik oldalait hozta be ebbe a filmbe. Egy diszfunkcionális család tragédiájába csöppenünk bele, mikor is a nagymama eltávozott az élők köréből. Eme esemény fényében ismerjük meg a még így túljátszva is zseniális Toni Collette karakterét az érzelmi skála minden fokát megjáró, mélyen sérült édesanyát, a visszahúzódó, magának való fiút, a csöndes rettegés és őrület karmai között feszengő kislányt és a mindenről tudomást venni sem akaró férjet.
    És talán nem lövők le vele poént, de az első tragédia, nem az utolsó lesz a sorban.

A film első fele nyomasztó. Rettentően nehéz nézni, rátelepszik az emberre. Szépen, lassan, fokozatosan, de egy percre sem adva feloldást. A feldolgozhatatlan tragédiák lassan kikezdik nem csak a szereplők, de a néző idegeit is. Majd történik egy forduló pont (egy elégé kínos szeánsz kíséretében), ahol megváltozik a film tempója. Hátborzongató látomások, egyre durvább események, úgy, hogy az ember lelke már amúgy is romokban hever. Ez adja meg igazán a film ízét.

A végjáték során sajnos teljesen elgurul a gyógyszer, és ez, ahogy nálam a Babadooknál is, jócskán kizökkentett a filmből. Ez a rész szerencsére rövid, így bőven a film hatása alatt maradhat az ember, még úgy is, hogy az utolsó két percbe be kellett sűríteni egy történet magyarázatot azon nézők számára, akik lusták lennének gondolkodni vagy elmélkedni a látottakon.

Összességében tetszett, igazi kis indi horror gyöngyszem. Vannak problémái, de hatásos, sokszor meglepő, és mer kicsit más lenni. Jó beszédtéma lesz baráti társaságok között is, nem egy holnapra elfelejtem alkotás.
  • vérpocok
    Érdekes körülmény, hogy a film alapjául szolgáló mászkálós videójátékban sötét színű gorillát irányítunk. A filmben mégis fehér színű. Lehet csak el akarták kerülni, hogy nagyon Kongra hajazzon.
  • IMYke2.0.0.0
    [2018] - (imdb) - "Rampage" - (Rampage: Tombolás) - 7/10
    (2018.06.18) (108 perc, amerikai) - Action, Adventure, Sci-Fi --- PG-13

Director: Brad Peyton
    Writers: Ryan Engle (screenplay), Carlton Cuse (screenplay), Ryan J. Condal (screenplay), Adam Sztykiel (screenplay), Ryan Engle (story)
    Stars: Dwayne Johnson (Davis Okoye), Naomie Harris (Dr. Kate Caldwell), Malin Akerman (Claire Wyden)

Egy a Föld körül keringő laboratóriumban zajló kísérlet balul üt ki, melynek eredménye végül egy üstökösként szétrobbanó mentőkabin lesz... melyből olyan titkos hadi technológiai patogén szabadul el, ami az első vele érintkező lényekben brutális változásokat idéz elő...
    Az állatokat, főemlősöket még az embereknél is jobban becsülő primatológus, Davis Okoye (Dwayne Johnson) nem kis kedvence George, egy rendkívül ritka albínó gorilla példány is áldozata lesz ennek a változásnak... míg az ország más tájaira is jut a roncsokból...
    A baj akkor kezdődik, amikor George egyre nagyobb lesz és dühöngeni kezd...

//Mindenek előtt: én jól szórakoztam a film nézésekor még úgyis, hogy nem csak a vegetatív funkciókat használta az agyam...
    //A CG kellemes volt, és hozta az elvárhatót, ami egy ilyen kategóriájú amcsi filmtől a minimum.
    //Ami zavart, az a
    gyors elfogadás a (félig-meddig bűnös)
    nővel szemben...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.06.18. 15:18:42
  • BaliBoy
    Tomb Raider (2018)

Egynek elment. Azt kiemelném pozitívumként, hogy jó néhány elemet felsorakoztattak, ami a játékokban is benne van, vagy lehetne.
    A történet nem volt valami erős. Előre lehetett tudni, hogy mi is volt igazából az az átok. Sejtettem, hogy nem fogják elvinni a történetet a természet feletti irányba.

6/10
  • CSOCSO
    Rampage

Elegge szines velemenyem van a filmrol. Neha meglepo volt, hogy milyen dolgok voltak megmutatva benne (ver, felbevagott test,stb) es voltak elegge fasza jelenetek benne. Csak azt nem ertem, miert kell tele rakni gagyisztikum reszekkel? Volt rengeteg olyan resz ahol a fejemet raztam. Vegulis is eleg elvezheto film lett.
    6/10
  • LasDen #100293
    Black Panther

Azért a Marvel filmek általában rendben vannak látványilag, de azok a párbajos jelenetek a vízesésnél láthatóan kamuk voltak. Klau volt az egyetlen, akit bírtam a filmben, a többiek eléggé megosztóak voltak. Főleg Tö'Csállá tesója.
    Az meg hogy a világ a saját szarában fetreng, míg Wakanda évtizedekkel jár az ország előtt, mindezt hatalmas titokban. Még a Marvel világában is nehezemre esik ezt elfogadni.
    Volt egy jó üzenete a filmnek, de úgy érzem, hogy eléggé rosszul lett ez tálalva. 1-2 szöveg ezen felül is gáz volt.

eh, 5/10
  • mégvadabbdisznó
    Jó kis stuff volt, bár döcögős vontatott kicsit az elején, de felpörög.