Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hittem neked nem kell felirat ;-)
Nagyon ott van a szeren ez a film. (mondjuk emlékeztetett egy régi külföldi, a berlini fal innensõ oldalán készített filmre, ahol az emberek egy búra alatt éltek, és nem mertek kimenni a külvilágba. Sci-fi volt nagyon, mert a metróalagutakban két személyes tranzportokkal közlekedtek, megha a rendõrnek szolgálat közben megsérült az arca, akkor egyszerûen bement a stylist-hez, és új arcot csináltatott magának. 😊) A búra alatt két részre oszlott a társadalom. Egy kulturált, rendesen öltözött, normális környéken élõ lakosságra, és a kissebbséget képviselõ, kitaszított, mocskos helyen élõ, lezüllött fiatalokra. Minõ meglepõ! Lezüllött fiatalok! 😊 Aki tudja a film címét, az megmondhatná.)
Volt benne 1-2 hülyeség, de attól függetlenül nagyon jó film, Tom Hanks remekül játszik benne.
8/10
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
<#banplz>#banplz>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
American History X
lekötött, ellehet rajta utána gondolkozni, érdekes hogy a prûd amcsiknak is bejött, Edward Norton rulz
Usual Suspects
ez is nagyon jó, remek csattanóval a végén, a magyar beszéd (angol verzsönben, ofkorz) meg nagyon poén 😄
nem csalódtam, mindkettõ alap, 10/10-es
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
5,5/10
Az uj vilag
Szerintem teljesen esetlen Pocahontas atdolgozas.Nem javaslom a megtekinteset, csak azoknak akik altatora vagynak.
3,5/10
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tök jó a vége!
Nekem teccet. A konyv is. Aki ugy fogja fol mint ahogy az iro is mondta hogy ez egy mese annak teccik. Aki meg annyira okos es fontoskodo hogy elkezdjen belekotni hogy mi a hazugsag az egyszeruen hulye.
Ennyi 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Annó régebben láttam a III. Richárdot, ami sokkal jobban tetszett, és a sztori majdnem ugyanez. Shakespeare azonos címû drámáját dolgozza fel 2. vh-s környezetben, szintén fasiszta, diktatórikus angliában. Az valahogy sokkal jobban tetszett, és a szereplõgárda is sokkal ütõsebb volt. Ian McKellen volt III. Rihcard. Pedig ez a film 95ös, és nem használt semmilyen trükköt, stb, mégis valahogy élvezetesebb volt.
Hát eléggé lájtos film volt, a végén jó volt a "fordulat", de a film 3/4-e baromi uncsi volt számomra, majdnem bealudtam rajta. Még1X biztos nem fogom megnézni. 5/10, de csakis a vége miatt. <#sniffles>#sniffles>
en tegnap neztem a Just Friends filmet. vigjatek feleseg. arrol szol hogy egy dagi gyereknek tok jo baratsaga van a varos szepsegevel aki persze csak baratkent tekint ra... egy hazibulin kigunyoljak a gyereket ezert elmenekul... lefogy jol nez ki sok manija lesz es visszater a szulovarosaba. es persze jonnek a bonyodalmak meg minden.
6/10
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
csinaljatok neki kulon topikot vagy banom is en de mar masodjara vagy talan harmadjara jatszatok el hogy szanaszet flamelitek magatokat a GYU miatt.... eleg!!
igazsag szerint nem kovettem vegig a fikazasokat... nem ertem pontosan mirol megy a vita de szvsz a GYU trilogia nagyon UBER!
gyonyoru zene, gyonyoru latvany, jo sztori... mi kell meg?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem hasonlítottam össze ezt a 2 filmet mûfaj alapján soha. Egyszerûen csak példaként hoztam fel, mint kommersz(=tömegkultúra) példát, de itt le is kivánnám zárni.
Ja és olvass vissza a vita kiundolópontjára is.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
The Dark..2005
Ismeretlen Hívás..!
Utobbi remek..kevés szereplõ..és nagyon ott van a hang és képi világ..jó házirozin üttt..mint a gép..!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
SG el ! 😄
Leszámítva a nemzeti keveredéseket (amerikai film, japánról szól, kínai szereplõk, angol monológok) szerintem nagyon ott van a szeren. Engemt nagyon elvarázsolt ez a gésás világ habár nem tudom hogy mennyire hûen ábrázolja az igazi gésák életét. Talán a jó könyvnek is köszönhetõ ez (nem olvastam btw), azért az meglátszott hogy nem egy távol keleti rendezõ rendezte. Azokat a csodálatos tájakat, természeti képeket hiányoltam, azzal még csak rá tett egy lapáttal a rendezõ hogy a filmnek több mint a fele nagyon szûk, zárt helyen játszódik. Lehetett volna ezen változtatni szerintem. Ennek ellenére nagyon jó élmény volt.
8/10
I love this game!
De sebaj majd ezt is megmagyarazod.
Vagy jossz majd egy masik hazugsaggal. <#hehe>#hehe>
"The Lay of Leithian is an unfinished poem written by J. R. R. Tolkien during the 1920s. It tells the Tale of Beren and Lúthien, the story of the love of the mortal man Beren and the immortal elf maiden Lúthien. The poem consists of over 4200 rhyming couplets and is divided into 14 cantos. Three further cantos were planned and shotly outlined, but never written. The poem was published after Tolkien's death in The Lays of Beleriand, the 3rd volume of The History of Middle-earth. Its precedence is found in the Welsh tale of Culhwch and Olwen in the manuscripts, the Red Book of Hergest and the earlier White Book of Rhydderch."
Egyedul te hazudsz itt.
13 eves prof lol amit en nem mondtam csak te, meg RAF pilota amit szinten nem en mondtam.
Raadasul te olyan sotet vagy, hogy meg ertelmezni se tudsz egy mondatot.:
"PetruZ | Privát | Válasz | #26065
Az a "gyerek" a RAF-nál szolgált, mint pilóta. Hát igen, akkoriban nagyon korán értek a gyerekek...
Válasz 'I.C.ram' üzenetére (#26063) "
Tehat itt magarol Tolkienrol volt szo de te ezt sajnos az 1 agytekervenyeddel es -20as IQ-al nem tudtad felfogni 😛
Amugy is Petruznak valaszoltam a hulyesegedre IQbajnok:
tegnap 19:22 | Privát | Galéria | Válasz | #26069
Raadasul az a gyerek egy Oxfordi nyelveszprofesszor volt. 😛
Válasz 'PetruZ' üzenetére (#26065)
Es bizony te eszbetyar, volt hadnagy az elso VH-ban, volt RAF pilota a masodik VH-ban, es bizony Oxfordi nyelvesz professzor volt.
Ha tetszik ez neked, ha nem.
Szoval menj azt hazudozzal, mashol ott nem fogsz beegni a 13 eves profrol, amit mas talalt kiszerintes, vagy azzal hogy csak a kritikusok miatt van tullihegve a konyv es hasonlo marhasagokat.
Ti jópofiztatok azzal, hogy akkoriban milyen korán értek a gyerek, meghogy mikor írta neki a könyvet már rég nem is volt gyerek, hanem raf pilóta, sõt egyetemi prof.
Itt van az általad írt baromság:
"Raadasul az a gyerek egy Oxfordi nyelveszprofesszor volt. 😛"
Így a pofájába hazudni valakinek, ahogy azt te csinálod, már tényleg pofa kell...
Na én itt kiszállok, kicsit meguntam már a dolgot... Annyit nem ér nekem a GyU, hogy szemellenzõs összvéreket gyõzködjek.
"A hobbitot meg 37 ben írta neki, a fia 24-ben született, azaz 13 éves volt."
Ebbol szuletett az, hogy en allitolag kitalaltam, hogy 13evesen prof volt Tolkien. 😛PPPPP
Szerintem elkene a sracnak mennie a pszichiaterehez.<#hehe>#hehe>
A 20as evek LOTR-ja meg igaz olvasgasd csak el a keziratait Tolkiennek, mar akkor elkezdte irni a torteneteket kozepfolderol es utana ezeknek a felhasznalasaval irta meg a LOTR-t.
Itt aki hulyesegeket allit az te vagy, raadasul megprobalod kiforgatni mas szavait.
De tudod mit, a vilag hulye nem te, ha szeretik a Gyuruk Urat.<#hehe>#hehe>