Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha láttad a 4. évad végét,akkor szvsz várható volt hogy a Kinaiak még bekavarnak,mivel az 5. évad nem errõl szólt,szerintem teljessen adta magát ez a befejezés.Bár az eddigi évadok mindig lezáródtak,most függõben maradt a dolog (legalábbis Jack részérõl),ezt esetleg fel lehet róni hibának.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

I.C.ram
Te inkább hagyj engem békén...
I.C.ram
Közben már megoldottam. AC3nál bekapcsoltam, hogy prefer other codec, és így már teljesen jó volt a hang. Szóval az AC3 kevert be.
schrank
most mi van van már szinkronos torrente3 vagy csak a z effektek miatt aggódsz <#ticking>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

I.C.ram
Nekem az a bajom, hogy a film 5.1es, de a hangrendszerem 2.0ás, és a film nem fogja fel, hogy nincs 5.1em ezért ami a centerbõl jönne mondjuk az nálam tök néma, vagy baromi halk. Csak az hangos, ami amúgy is a left vagy a right csatornán jönne. Többi mind baromi halk, vagy néma. Szóval arra kéne rábírnom, hogy minden hangot osszon el a left vagy a rightra, vagy ha minden kötél szakad, akkor leglaább mono legyen.
CSOCSO
vobsub nevu progi kell es ha ugyan az a neve a feliratnak mint a filmnek akkor mplayer alatt is megnyitja a feliratot...

amugy nemtom mirol beszelsz... nem ertem miert lenne szar a hang ha ac3 as a film de csak stereora lenne allitva.. gondolom valamit rosszul allitasz be..
nekem is stereora volt allitva es csak utanna tettem at hogy azert megis mar 5.1 ben szoljon ha lehet.
szal.. bsplayert zard le teljesen

vezerlopult.. nyisd meg az ac3 at..

main nyuszifulon legyen beallitva a stereo es PCM 16 bit
normalize ne legyen bejelolve de a tobbi maradhat ugy ahogy van ( nalam be van jellolve minden mas)

mixer nyuszifulon a GAIN-t rakd 15 re
auto gain ne legyen bejelolve de minden mas igen es speakersnek stereon kell lennie
System nyuszifulon
minden nullan alatta minden bejelolve es bal oldalt prefer ac3 filter es direct sound

ennyi ha igy szar akkor vegyel masik hangkarit😊
schrank
most néztem meg a szigetet kb 2/3-ig a rövid vélemény a topikjában <#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

I.C.ram
BSplayerben nem lehet ezt valahogy megoldani? Mert MEdia playerben nem tudom, hogy lehet feliratot alá rakni.
[Jakuza]
Pl Media Player Classic beallitasanal van olyan az View>Options>Audio Decodersben, hogy milyen kimenetbe dekodolja a hangot.
Ott beallitod stereora es jonak kell utana lennie.
De akar az Audio Switcherben azt is betudod allitani, hogy melyik csatornat melyik hangszoron tegye hallhatova a lejatszo.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

I.C.ram
Kéne egy sürgõs segítség! Légyszíves!

Szóval kiderült, hogy a torrente 3 azért szar, mert 5.1es film, és nekem csak 2.0ás "rendszerem" van. Hogy lehet egy filmbõl sima szterót csinálni? AC3 codecem van. Próbáltam állítgatni az outputot, de igazából, csak csók a szarnak, mert hiába lesz kicsit nézhetõbb, viszont sûrübben ugrál a hang.
wesker24
Tegnap este Pro 7 Species II - Lény 2
Sephi
24 sez 5

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De jolmegvertek Jack-et a vegen hallod. Es aze az naon kiakaszto vala ahogy elvittek hajoval. Azert kivancsi vok miru fog szolni a 6-os evad.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Ezért zavart engem ez a rész nagyon az elején, mert agyon kavarták. A többiben legtöbbször egyértelmû volt mi a cél és azt hosszú idõn keresztül próbálták elérni, itt meg sok kis apró konfliktust oldottak meg, ami nem igazi 24 feeling volt, szvsz.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Kb ez jott le nekem is de en nem is naon analiztaltam hogy oszinte legyek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Abszolute.

Az USA elnöke egy titkos kormánypárti társasággal közösen kitalálták, hogy ideggázt adnak oroszt szeparatista terroristáknak, és bevetik azt oroszhonban, ezzel extra pedig jobgot formálhatnak a terület bekebelezésére, extra olajkészlet megszerzésére. Csakhogy hiba csúszott a számításba és nem jött össze a dolog. Engem csupán az zavart, hogy az orosz terror csávó ahelyett hogy a végén a CTU-ból kiszökve tényleg fülét-farkát behúzva menekülne a föld mélyére, még nekiáll vagánykodni és természetesen egy tartalék sentox azé maratt nála... Marhaság ezis. Na tiszta?

Sephi
De te megertetted miru volt szo?

Blasta
Nekem meg pont fordítva volt, a végefelé kezdett érdekes lenni, és javított a gyenge kezdésen. De 1értelmûen a leggyengébb epizód

Bandew
Amerikában nagyob kultusza van a képregényeknek, úgyhogy ez nem meglepõ. Nálunk pedig a gyerekek körében sikeresek.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Iori
kajálja az amerikai közönség, jön a lé, ennél asszem nem is kell több nekik

I love this game!

Mr Csé
😞

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

I.C.ram
Nem tudom mit kell eröltetni ezeket a képregény adaptációkat 😞 Valahogy az Xmennek, Spidermannek nincs olyan atmoszférája, mint Batman darkos Gotham Cityjének vagy Sin Citynek, stb.

Halálra unom magam az xmeneken, spidermaneken, stb maszlagokon 😞
Sephi
24 - 5-os evad.

A kezdetben nagyon durva volt es lekotott majd egyre feszultebb lett. Viszonta vege fele elveszitette picit az erdeklodesemet es mar csak unalmas lett. De az utolso ketto resz vegleg betett.

mar akkor tudtam hogy a tollba van a lehalgato amikor direkt mutattak hogy Logan felveszi. A kinais befejezes szvsz egy akkora baromsag volt mint ide lacchaza. Az meg hogy miert is tortent minden 24 kibaxott reszen keresztul meg mindig nem tiszta. Az ok hogy azt akartak hogy felrobantsak a gazt a terrorista bazison de en meg mindig nem ertettem hogy ki volt a kopasz es az emberek korulotte es annak mi koze is volt.

Borzalmasat csalodtam a vegebe pedig eddig az elozo 4 evadnak kurva jo volt a vege.

Varom a 6-os evadot de nem hinnem hogy ugyanilyen lekesedessel fogom megnezni.

Iori
nem rég jelentette be a Fox hogy lesz 4...csekkold az X-Men fórumot, oda belinkeltem egy linket

I love this game!

Sephi
Az ilyen atom anti buzisag se szep.

Mr Csé
mondom elismerem hogy jo szinész csak tudja hogy sokakat zavar ha a melegségérõl visit pl engem is de azé még birom

VinylToy
S1MONE

Még csak most láttam ezt a filmet, tetszett, jó volt.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

zaki
Volt egyszer egy vadnyugat (DVD)

10/10.

Bucser
Ennek vajon mi köze van ahhoz hogy milyen mûvész?? szerintem totál magánügye ettõl nem lesz senki szarabb zínész vagy szarabb ember😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
Szerintem hiba egy evben kiadni ket filmet is ami ezekkel a szereplokel van. A tobbiek nem fognak benne jaccani vagy miafene?

Nem igazán folytatás lesz, a következõ film címe: Wolverine, tehát gondolom inkább csak róla szól majd.
Az azt követõ címe pedig: Magneto. Tehát dettó.

Malakai
Nem értem teljesen ezt a homofób hozzáállást.. 😄
Rosszabb színész lesz ettõl? Nem! Akkor meg mivan? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Iori
egyértelmûen Õ a legjobb az összes színész körül

I love this game!

Mr Csé
jo szinész de bevallottan buzi és még büszke is rá én azota amiota tudom nem kedvelem 😞

Sir Quno Jedi
Tõlem marslakó is lehet, de BAZIJÓ színész és Magneto-ként fergeteges amit alakít. Queen-t is hallgatok pedik...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Loál János
Nem.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sephi
Ez most vicc ?😄

Blasta
és? :-)

Mr Csé
McKellen buzi 😞

Sir Quno Jedi
Ámbár Patrick Stewart és Ian McKellen eddig is lazán el tudták cipelni a válunkon az egész X-Men mozit, most sem lesz másképp, úgy vélem...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
ÉN tegnap (majdnem) láttam az X3-mat!!! ;-(((

huh pedig majdnem elolvastam 😄😄

REALista
<#idiota>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Iori
ja és Spoileres!!!

I love this game!

Iori
ja az X3ról írtam 😊

I love this game!

Iori
egyértelmûen csalódás a film számomra, minden tekintetben elmarad az 1 illetve a 2tõl...
Amit Singer felépített az elözõ két részben azt Ratner fél óra alatt lerombolta. ÉS innentõl gyakorlatilag indul az õ produkciója. A mutánsok száma szinte annyira sok hogy épp hogy bemutatták õket, 10 perc múlva már meg is haltak (igaz, ez a történet része is) A fõszereplõk karakterébe sem nyertünk sok betekintést mint az elözõ két részben.
Hazafelé gondolkodva arra is rájöttem hogy maga a történet is egy nagy ****ság. Hogy lehet egy mutánst egyáltalán meggyógyítani(vissza alakítani)? Egy ilyen világban mint az X-Mené szerintem ilyesminek nincs helye. AZt meg méginkább nem értem hogy miért kellett ilyen szinten lezárni a történetet (hogy a legfontosabb karakterek meghaltak) Tudom hogy trilógiának szánták (de hallottam hogy lesz folytatás) de egy ilyen képregény filmet nem lehet így lezárni! Ez nem egy könyv aminek van saját endingje amit az író elképzelt, a marvel képregény világ egy soha nem záruló világ, aminek nincs vége. Csalódott vagyok. Többet vártam.
Hab a tortánt volt az mikor Logan azt mondta Jeannek(Phoenixnek) hogy szereti...loál, egy igazi Wolverine ilyet soha sem mondana senkinek.
Stan Lee jó szokásához híven ebben a filmben is vállalt egy kis szerepet 😊

5/10

I love this game!

SASboy
😄DD

nice legs. what time to open?

Blasta
Nekem már ma reggel minden kiderült (tegnap bealudtam, késõn kezdtem a 2 epizódot nézni) <#beka2>

SASboy
itt az igazság

nice legs. what time to open?

Sephi
Igen? Remek erveles! Figyej mar akkor vegyuk igy a dolgokat. Prison break -et Oz koppintasnak nevezik mert alig van benne valami eredeti dolog. Aztan a PB annak kb annyi koze van a 24 cselekvenyehez mint egy babzsaknak a Vezuvhoz. Ja hogy nem story alapon? Akkor mi alapon? Mert a PB szineszi jateka eleg pocsek es meg veletlenul sem birja veled megszeretettni magat egyik szereplo sem. Sot par het utan mar egy nevre sem emlekszel. Es messze nem annyira izgalmas.

Egyeb?

elvakult 24 fan vagy, minek magyarazzam?

BUDA > miskolc.