Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
<#wilting>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mr Csé
:-I hát loál nézés rulez 😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Loál János
Ettõl a veszettülkõkeménynézéses plakáttól máris elokádtam magam. :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Mr Csé
flyboys

erre kiváncsi leszek 😮

Loál János
😄 Nem azért mondtam, csak nem értettem a dolgot. -.-

Rajta vagyok az ügyön!
Most van beszerzés alatt a Shaolin Soccer!
A nem Hollywood-i szuperprodukció annak ellenére, hogy kínai, nagyon jól nézhetõ kis film!
Bocs a -1 pontért! Lásd kivel van dolgod: +1 pont
Legyen 10/10!!!!
Sir Quno Jedi
Mer nincsejen benne orlandóblúm!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Loál János
"kill bill és bolondos dallamok keverék" - bírom ezt a gyökér hálivúdi marketinget.
Azt hogy érted, hogy "látszik rajta, hogy nem Hollywood-i szuperprodukció"? <#confused> És ezért -1 pont?

Javaslom, hogy az iró/rendezõ/fõszereplõ Stephen Chow egyéb filmjeit is szerezd be megtekintésre, amit eddig láttam, az kivétel nélkül zseniális.

Halál alagútja - Death Tunnel

Szeretem, sõt imádom a horrorfilmeket, de az film olyan szinten kiábrándító volt, hogy el sem lehet mondani!
Történet: 0/10!
Látvány: 1/10!
Szereplõk (csak a lengén öltözött csajok miatt): 4/10!

Összegészében azért adok rá 1/10-et, mert az ijesztegetõs (gyorsan bevillanós, gyorsa változó) képek azok rendben voltak!

A történet végére már nemis emlékszem, pedig vasárnap este néztem meg! Lehet, hogy elaludtam a végét?!?!?

Pofonok földje (szinkr.) 8/10
Ahhoz képest, hogy kínai produkció, szerintem szenzációs jó film! Ahogy a borítón is fel van tüntetve (kill bill és bolondos dallamok keverék)!
Csak azért nem 10/10, mert látszik rajta, hogy nem Hollywood-i szuperprodukció!
De talán nem is baj! Úgyhogy legyen 9/10!!!
CSOCSO
szerintem is szarsag volt..
legalabb a foszereplonek jo neve van
Martin Tweed

BUDA > miskolc.

desigo
meg is kapta jutalmát😊
I.C.ram
Vicc meg az, hogy IMDB-n 5.x-re értékelt filmeket 😄
I.C.ram
Te mindenre 10/10-et adsz?
American Dreamz

Köszel egy hónapja van a gépemen a film, és én azt hittem valami szar zenés baromság, gondoltam mielött letörlöm belenézek... az egyik legjobb vigjáték amit láttam évek óta! Nagyon sok híres színész, nagyon jó poénok!

10/10

imdb oldal
Bucser
elõbb volt a ronin és utána jött a dühöngõ bika

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
Az nam a Ronin vala ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tesó07
Tegnap éjszaka nagy film volt a tv2-n.Dühöngõ bika.De Niro nagyot alakít benne,mint majdnem minden filmjében.Ki nézte?

RMCF

Sephi
The Hills Have Eyes -

Hurra! Mineki mondta hogy "bebasz olyan durva" meg ilyenek. De hat meg mindig nem tudnak olyan horror filmet csinalni amibe ne tudnek belealudni 😄D

Nem rosz de unalmas es velemenyem szerint

SPILER

ha megolik majdnem az eges csaladodat a szemed lattara en nem tudom mennyire tudnek nyugodtan ott ulni... most oszinten.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SASboy

nice legs. what time to open?

Honnan tudnám megszerezni a Shaolin Soccer-t?????
Már régóta vadászom...
Thanks a lot!
Bandew
A Terminátor 2 sokaknak jobban tetszett mint az egy. :-)
Amúgy sztem az elsõ rész jobb volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Pirates Of The Carribean -

Naon naon teccet! Komolyan mondom nagy meglepetes volt mert soha sem volt ra pelda hogy masodik resz jobb legyen mint az elso. Alig varom a harmadikat!

Nem is irok tobbet. Akinek teccet az elso az imadni fogja a masodikat!

Man About Town

Hasonló film mint a The Weather Man. Mûvész film, nagyon jó színészekkel, nagyon komoly rendezõvel, frankó CGI részekkel! Mindenkinek kötelezõ!

10/10

imdb oldal
Mr Csé
sokaknak tetszett :C

I.C.ram
Nekem tetszett. Nem volt olyan rossz.
SASboy
Azt bezélik
Nagyon rossz film volt Jennifer Anistonnal a fõszerepben. Sokkal jobban tetszett a Szakíts, ha bírsz. ez 3/10

Mr Csé
nemá számomra egy nagy semmi az a film

Underword2

Nézhetõ. A hõs magyar rendõrök meg valami olyan ordináré akcentel beszélték magyart, hogy még... (Mint amkor egy vígjátékban orosz akcentel beszélnek.) Nem értem mire vol jó. A villámok szaggadta Budapest + a fõöre vámpír 10/10-es.

De a film kb 10/5-ös. Nem hagyott mély nyomokat. Megnéztem, jöhet a következõ...
I.C.ram
Lucky Number Slevin:

Hú de jó kis film volt az uborkaszezonban. Tipikusan a "hú bazz, tényleg!!" kategória. Aki szereti az ilyet, az ezt is szeretni fogja. Szereplõkkel nem lehet gond. Nagyon jól ki vannak találva a karakterek. A filmben van egy jó kis csavar, amit nagyon jól idõzítettek szerintem. Érdemes nagyon figyelni az apró részletekre, mert tele van a film utalásokkal, amik majd be is villannak.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amit viszont nem értettem, hogy miért kell téynleg mindenkit lemészárolni 😛 Pl. Nick Fisher-t. Nem hinném, hogy sokat zavart volna, hiszen nem is keresték.
I.C.ram
Jó. Nekem erre nincs igényem, neked van, ennyi.
Sati84
Igaz, de csak arra akartam célozni, hogy az Ong-Bakban nagyon untam már a harcokat, mert Tony mindig ugyanazt a mozdulatot alkalmazta. Ezt meg nem untam :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Bucser
totál más kategória-... kb mint a Schwarzenegger féle Kommandó-t hasonlítanád egy Jackie Chan filmhez..... csak hogy kicsit más világításba tegyem...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

SASboy
a trailer nekem is tetszett

Láttam a bemutatóját. Nekem is tetszett<#eljen>, úgyhogy mindenképp megnézem maját a filmet is.

z0ty
Fabuleux destin d'Amélie Poulain, Le
ez a film annyira aranyos és szép (nem tudok rá jobb szavakat), hogy harmadszorra is úgy ment el a 2 óra, hogy észre sem vettem. aki még nem látta, nézze meg hamar.

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

EmThor
Lady In The Water

Shyamalan produkció, nagyon hangulatos darab, igazi hétköznapi mese, a hitrõl. Multikulti se ütött át nagyon.

Aki szereti a mesét annak fog tetszeni! Aki nem az nagyon le fogja húzni!

8.5/10, nekem tetszett!!

Iori
Erre a filmre érdemes lesz odafigyelni, amolyan Scanner Darkly és Sin City keverék
lehet tudni hogy itthon megfog-e jelenni?

I love this game!

Sati84
Az egész filmre gondoltam, forgatókönyv, rendezés, színészi játék... :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Dynamic
Jó ég, úgy bírom az ilyen hasonlítgatásokat.Az Ong-Bakot a Kung-Fu Hustlevel összemérni, kb. olyan mint a Halálos Fegyvert a Mátrixszal.
Az Ong-Bak egy "valódi" akciófilm, valódi mozdulatokkal, drótkötelek és szg. animáció nélkül, a Kung-Fu Hustle, meg egy akció-vígjáték mese, elejétõl végéig trükökkel.Stephen Chow akit drótköteleken rángatnak, meg szg.programmal turbósítanak...hát tényleg isten😛
[Jakuza]
A bennfentes
7,5/10

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

SASboy

DanielT
Felidegesíted egy olyan filmen amiben semmi rációt, realitást nem kell keresni, csak nézni meg hallgatni a verdákat, csajokat? Hmmm... gyengék az idegeid <#zavart1>
I.C.ram
Nem a film rombol, hanem én idegelem felmagam rajta, és ha felidegelem magam, az nem túl kellemes 😛

Megközelíthetjük onnan is, hogy neked van rágógumiból 😛
DanielT
Elég gyenge felépítésû lehet az agyad, ha egy ilyen film képes rombolni... 😛P
I.C.ram
Az FnF széria egy rossz kompromisszum. Összetörnek benne néhány neobarokk giccsparádé rízsrakétát, meg van benne egy két jó csajszi. Cserébe agysejtek milliói pusztitja frame-nként. Kösz, de nem kérek belõle.
I.C.ram
Valaki gyorsan megtudja mondnai, hogy a Brick c. filmet érdemes megnézni, jó?
Sir Quno Jedi
/me nézte angol+felirat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jaja Sandler nem rossz, habár még nem láttam ezt az új filmjét. Amúgy én a szinkronja miatt nem nézem a filmjeit. Attól a hangtól a falat kaparom.

Sir Quno Jedi
Click (2006)
Újabb Adam Sandler komédia és vár hallottam róla rosszakat, mégis nagyon kellemes kis film volt. Eléggé drámai, eléggé vicces és eléggé örökérvényû a téma. Nekünk bejött, sõt a vége felé eléggé szívszorító (még ha klissés és közhelyes is). Christopher Walken pedig az Angyalok háborúja után itt is kiválóan játssza a... 😄

Rossz Adam Sandler filmet én még nem láttam!