Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Most van beszerzés alatt a Shaolin Soccer!
A nem Hollywood-i szuperprodukció annak ellenére, hogy kínai, nagyon jól nézhetõ kis film!
Bocs a -1 pontért! Lásd kivel van dolgod: +1 pont
Legyen 10/10!!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azt hogy érted, hogy "látszik rajta, hogy nem Hollywood-i szuperprodukció"? <#confused>#confused> És ezért -1 pont?
Javaslom, hogy az iró/rendezõ/fõszereplõ Stephen Chow egyéb filmjeit is szerezd be megtekintésre, amit eddig láttam, az kivétel nélkül zseniális.
Szeretem, sõt imádom a horrorfilmeket, de az film olyan szinten kiábrándító volt, hogy el sem lehet mondani!
Történet: 0/10!
Látvány: 1/10!
Szereplõk (csak a lengén öltözött csajok miatt): 4/10!
Összegészében azért adok rá 1/10-et, mert az ijesztegetõs (gyorsan bevillanós, gyorsa változó) képek azok rendben voltak!
A történet végére már nemis emlékszem, pedig vasárnap este néztem meg! Lehet, hogy elaludtam a végét?!?!?
Pofonok földje (szinkr.) 8/10
Ahhoz képest, hogy kínai produkció, szerintem szenzációs jó film! Ahogy a borítón is fel van tüntetve (kill bill és bolondos dallamok keverék)!
Csak azért nem 10/10, mert látszik rajta, hogy nem Hollywood-i szuperprodukció!
De talán nem is baj! Úgyhogy legyen 9/10!!!
Martin Tweed
BUDA > miskolc.
Köszel egy hónapja van a gépemen a film, és én azt hittem valami szar zenés baromság, gondoltam mielött letörlöm belenézek... az egyik legjobb vigjáték amit láttam évek óta! Nagyon sok híres színész, nagyon jó poénok!
10/10
imdb oldal
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
RMCF
Hurra! Mineki mondta hogy "bebasz olyan durva" meg ilyenek. De hat meg mindig nem tudnak olyan horror filmet csinalni amibe ne tudnek belealudni 😄D
Nem rosz de unalmas es velemenyem szerint
SPILER
ha megolik majdnem az eges csaladodat a szemed lattara en nem tudom mennyire tudnek nyugodtan ott ulni... most oszinten.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nice legs. what time to open?
Már régóta vadászom...
Thanks a lot!
Amúgy sztem az elsõ rész jobb volt.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Naon naon teccet! Komolyan mondom nagy meglepetes volt mert soha sem volt ra pelda hogy masodik resz jobb legyen mint az elso. Alig varom a harmadikat!
Nem is irok tobbet. Akinek teccet az elso az imadni fogja a masodikat!
Hasonló film mint a The Weather Man. Mûvész film, nagyon jó színészekkel, nagyon komoly rendezõvel, frankó CGI részekkel! Mindenkinek kötelezõ!
10/10
imdb oldal
Nagyon rossz film volt Jennifer Anistonnal a fõszerepben. Sokkal jobban tetszett a Szakíts, ha bírsz. ez 3/10
Nézhetõ. A hõs magyar rendõrök meg valami olyan ordináré akcentel beszélték magyart, hogy még... (Mint amkor egy vígjátékban orosz akcentel beszélnek.) Nem értem mire vol jó. A villámok szaggadta Budapest + a fõöre vámpír 10/10-es.
De a film kb 10/5-ös. Nem hagyott mély nyomokat. Megnéztem, jöhet a következõ...
Hú de jó kis film volt az uborkaszezonban. Tipikusan a "hú bazz, tényleg!!" kategória. Aki szereti az ilyet, az ezt is szeretni fogja. Szereplõkkel nem lehet gond. Nagyon jól ki vannak találva a karakterek. A filmben van egy jó kis csavar, amit nagyon jól idõzítettek szerintem. Érdemes nagyon figyelni az apró részletekre, mert tele van a film utalásokkal, amik majd be is villannak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ez a film annyira aranyos és szép (nem tudok rá jobb szavakat), hogy harmadszorra is úgy ment el a 2 óra, hogy észre sem vettem. aki még nem látta, nézze meg hamar.
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Shyamalan produkció, nagyon hangulatos darab, igazi hétköznapi mese, a hitrõl. Multikulti se ütött át nagyon.
Aki szereti a mesét annak fog tetszeni! Aki nem az nagyon le fogja húzni!
8.5/10, nekem tetszett!!
lehet tudni hogy itthon megfog-e jelenni?
I love this game!
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Az Ong-Bak egy "valódi" akciófilm, valódi mozdulatokkal, drótkötelek és szg. animáció nélkül, a Kung-Fu Hustle, meg egy akció-vígjáték mese, elejétõl végéig trükökkel.Stephen Chow akit drótköteleken rángatnak, meg szg.programmal turbósítanak...hát tényleg isten😛
7,5/10
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
értékelés
Megközelíthetjük onnan is, hogy neked van rágógumiból 😛
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Újabb Adam Sandler komédia és vár hallottam róla rosszakat, mégis nagyon kellemes kis film volt. Eléggé drámai, eléggé vicces és eléggé örökérvényû a téma. Nekünk bejött, sõt a vége felé eléggé szívszorító (még ha klissés és közhelyes is). Christopher Walken pedig az Angyalok háborúja után itt is kiválóan játssza a... 😄
Rossz Adam Sandler filmet én még nem láttam!