Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tokióban játszódott, drifteltek benne sokat, ráadásként még egy gyönyörû csaj is szerepelt benne. Pörfekt. Azt kapja az ember amire számít. (máraki képes elolvasni és értelmezni a címet)
Tony Jaa-nak semmi esélye, az Ong-Bak ehhez képest semmi... Bár néhány helyen vizuálisan jóval túlszárnyalta a Shaolin Soccert, mégsem lett összességében jobb film. De remek lett még így is. Stephen Chow az isten! :-)
8/10
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Kiemelkedõen jó, klasszikus, csak kicsit szimpla a sztori, és a végén van egy bõdületes logikai baki, ráadásul elég könnyen el lehetett volna kerülni...
8/10
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
A rendezõ/írótól ajánlom még a The Hidden Blade-et is, hasonló stílus, tkp. egy trilógia részei ezek. A korszak és a helyszín ugyanaz (Japán, az 1800-1900-as évek fordulója), a sztorikban is keveredik az õsi és a modern, a szigorú hagyomány és a modern szabadság. A harmadik rész (Bushi no ichibun) éppen készül, talán jövõre már látni is fogjuk (én mindenesetre nagyon várom).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Ezt ki látta? Jó?
Tegnap megnéztem. Hát szó ami szó tényleg elvont. Gondolkodni nem igazán kell rajta. A harcok jók, de ez a zombizás...
Nekem teljessen olyan volt, mintha egy Japán Robert Rodrigez filmet néztem volna. Megértem, ha vannak rajongói a filmnek, de személy szerint Azumi nekem sokkal jobban bejött (Japán csajos kardozós nehogy már nem jó <#vigyor>#vigyor>).
Adok is Azumihoz egy Trailert.
Hat ez hihetettlen mekkora meglepetes volt. Vegig rohogtuk az egeszet es nem is volt annyira nyalas. Persze tipikus alap story de annyira aranyosak es olyan jo humor volt benne hogy az kesz. Nagyon jol mulattunk es mindekinek merem ajanlani!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
több történettel ez egy elképesztõen jó film lehetne, mert a körítés szerintem tökéletes. az elsõ "üldözés", meg a "come baby, come-come baby" jeleneteken így is beszartam 😄
de sajnos csak 7/10
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Maga az összhatás jó volt. Knightley és Depp játéka rendben volt nagyon, de ez az Orlando suhanc nagyon nem való ebbe a filmbe 😞 Karaktere jó lenne, ha más játszaná.
Az viszont szerintem kicsit gáz volt, hogy a fél filmet lenyúlták a Monkey Island-ból. Egyedül Jack Sparrow karaktere volt új, a többi mind MI karakter 1:1 mása.
ami még zavaró furcsa volt, hogy volt benne egy rakás történelmi baklövés, amire odafigyelhettek volna.
A film maga visznt összességében tetszett. Popcorn filmnek jó volt nagyon, a mai felhozatalban pedig elsõrangú, beszteszt.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezzel a filmmel ölni lehet, olyan unalmas és vontatott. Pedig láttam már jó szamurájos filmet, ami az 1800-1900-as évek fordulóján játszódik, a nagy változások idején, nem is egyet (pl. a Twilight Samurai, vagy a Hidden Blade), de ez messze-messze az elvárásaim - és az említett filmek felállította mérce - alatt teljesített... pedig az imdb-n is meglepõen jól áll. Csak azt nem értem, minek. Különösen a második óra hihetetlen lassú kínszenvedés. Senkinek sem ajánlom.
Értékelés: 2/10
Kicsit kopizza az elsõ részt, jó sok logikátlansággal, Kevin Spacey, brillírozik, tündököl, csak a forgatókönyv hülye. A látvánnyal nincs gond, csak a fantáziával...
6/10
I love this game!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Imádom a japán horrort és imádom Takeshi Kitano filmjeit, de ezt már írtam valamikor...<#vigyor>#vigyor>
Azumi 2 nekem nagyon bejött. Nem tudom miért....(a fenét nem hehehe Chiaki Kuriyama miatt, mert õ a kedvenc japán színésznõm, bár most Aya Ueto is rástartolt nálam.)
Van az a jelenet amiben Kozue (Chiaki Kuriyama) leszúrja azt a srácot és vagy egy percig dolgozik rajta. Ott kiváncsi lettem volna tulajdon képpen mit is csinál: még kétszer lassan leszurja, vagy (ami szerintem valószínübb) szabályos harakirit végez rajta. Na mindegy ez csak az én beteges fantáziámat mozgatta meg... hehehe
Az elsõ részben viszont Azumi tábort egymaga lerohanós jelenetét semmivel sem tudják überelni. Az a jelenet teljessen kész....<#vigyor>#vigyor>
Az Azumi 2 kissé vérszegény már az egyhez képest és túl hosszú/uncsi is. Jóak, de mégis, sztem. túl sokat akartak és kategóriát váltottak. AZ 1 az meg etalon! Számtalanszor láttam.
Azon beizgulva megnéztem Azumi 2 és ez mégjobban tetszett. Remélem ezt is kiadják DVD-n.
Most majd a Versust akarom megnézni. Sok jót olvastam róla. Aki látta az megerõsíthetne benne.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
BUDA > miskolc.
Traveler (Pilot) - 2/10
ócska. pocsék történet, unszimpatikus karakterek, hülyeség az egész. egyszerûen szörnyû.
Dead Like Me (eddig még csak Pilot) - 8/10
mókás az egész alapötlet, a szereplõk méginkább. remekül eltalált, érdemes nekiugrani.
Psych (1*01-02) - 10/10
tökéletes. (persze sitcom szinten) remek Pilot után sem adja lejjebb a színvonalat. jól eltalált poénok, kellemes karakterek, minden klappol. várom a folytatást.
"The trees move. Do you not see it?"