106840

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azok az idők esetemben szerencsére már rég elmúltak. Natúr filmszínésznőkre mondjuk amúgy sem gerjedtem sűrűn.
Utolsó ilyesmi jellegű érdeklődésem művészfilm kategóriában egy bizonyos Teresa Orlowski volt. Mostanra már ő is a hatodik x felett jár.
De valahogy a gerontofília nem az én világom...
-
A "How It Ends"-et egyik fórumismerősöm -- akinek alapvetően adok a véleményére -- kegyetlenül lehúzta, nem volt pozitívum benne. -
én a Tau-t láttam még mostanában tőlük, az is egyet megér. Ezen kívül a Forest Whitakeres katasztrófás How It Ends meg a Martin Freemanes zombis Cargot akarom majd valamikor megnézni. -
több mint 1 hónapja nem is néztem, jött mostanában valami jó? most ennek nekiállok, ha lenne még pár cím amit szerinted érdemes lenne lecsekkolni, megköszönném ha leírnád -
Extinction
Ez a jobbik fajtából van a Netflixtől. Okos, korrekt volt. Érződik rajta, hogy ott spóroltak, ahol csak tudtak, de ettől még azért lehetett élvezni. És szinte semmit nem tudunk meg az egészről vagy hogy ezen túl mi történik a világban, csak annyi infót, ami szereplőket érinti. Az akció jelenetek elég sematikusak, a közelharcok szinte érthetetlenek. 2 v 3 volt, de fogalmam nincs mi történt pontosan, mert nem lehet nagyon látni. Plusz nem igazán sikerült mondani semmit a témáról, csak elpuffogtatott néhány érvet pro s kontra...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahhoz képest, hogy 50 éve tudták, hogy visszajönnek, elég szarul sikerült felkészülni rá. Synthektől kissé többet várna az ember :D
6.5/10 -
Jennifer Lopez 49...
öregszünk a 90-es évek recskanőiből :D -
60 évesen is? Tényleg öregszel.. 
Erről eszembe is jutott egy vicc.. (de azt már inkább oda írom, ahová való
)
-
hangya és darázs
az értetlenkedő, egymásranézünk poénok már KEZDTEK idegesítőek lenni, de nem tolták túl. ahhoz képest, hogy nembiztos hogy én vagyok a célközönség (mondjuk 15-25 leginkább), akkor igenis élvezhető, könnyed film volt, egy pici drámával, és legalább nem tolták túl a klisés főgonoszt sem. sőt!
tetszett a vége, kíváncsi leszek hogy hozzák össze a captain marvellel (spoiler: szerintem nem hiába játszódik majd az a film a 90-es években, tuti hogy a kvantumvilágnak köze lesz ahhoz, hogy carol danvers eddig nem tűnt fel az MCU-ban)
8/10, #jobbvótmintazelső
+ 1 michelle pfeiffer milyen vonzó nő még mindig, úr isten! gyönyörű nő -
Textuality (Szerelmes üzenetek) 2011.
Pasi több vasat tart a tűzbe. Egyik a főnöknője. Egy nap elüt egy bicajos nőt, aki megtetszik neki.
A bicajos nő férfiháremet tart fent. Egy nap egy helyes autós pasi elüti tekerés közben...
A film zavarosan, kapkodva és kesze-kuszán indul. Aki kicsit nehezebben tudja követni a hirtelen váltakozó eseményeket, az bele se kezdjen inkább. Néha már azt sem tudni, ki kivel hentereg épp. Csak épp a bicajos csaj nem hentereg még az autós pasival..
Fura dolog ez a szerelem. Létezik egy olyan formája is, amikor csak egy partnerre vágyunk. A többit meg lerázzuk.
Ezt teszi a bicajos csaj is: összehívja a falkát, s közli velük: nincs több entyem-pentyem.
Autós pasi szarabbul jár, mert tudomást szerez egymásról női háremének két tagja, akik egy étteremben nyilvánosan megszégyenítik.
Most mit mondjak erre? Ki mint vet, úgy arat..
Szóval miután mindketten szinglik lettek (vagy majdnem, mert a bicajos csajért a férfihárem nős tagja otthagyja a feleségét és esélyt kér) rájönnek, hogy ők ugyanolyanok csak pepitába. Ha szerelmes az ember, nincs mit tenni: csak Ő kell, és senki más.
Sem volt barátnő aki lelécelt, sem feleségét elhagyó szerető.
Egy kicsit meglepett a 4-es imdb átlag, de végül is valahol érthető is.
Mert szerintem szerelem ide vagy oda, kutyából nem lesz szalonna.
Ha érthető mire gondolok..
10/4. Tartom a tétet. -
Tényleg remek film, de egy valamit nem értek: ez elvileg megtörtént események alapján készült, viszont amin ez a fickó keresztülment, abba bárki félúton beledöglene. Lavinát túlél, meg mezítláb napokig a hóba vándorolni úgy hogy ellőtték a lábujját? Plusz kilométereken keresztül úszni a jeges vízben? Ki ez, valami félisten? -
szóval mint egy akciófilm. Jó meglátás... -
ez ugy néz ki mintha megfilmesitették volna a call of duty játék uj részét egy kicsi black hawk down és az edge of tommorrow keveréke lenne, kinaiakkal, vagy koreaiakkal .
Utoljára szerkesztette: repvez, 2018.07.25. 22:20:45 -
kutyakiki81 #100520 Mission : Impossible : Fallout
Mozi előtt azon gondolkoztam miről is szólt az utolsó rész, de a nyitójeleneten kivűl sok más nem jutott eszembe.
Talán ez egy kicsit emlékezetesebb lesz majd! A recepten nem változtattak sokat : akció, átverés, akció, maszk, akció, átverés, über-brutál befejező akció. A történet nem túl erős, a látvány, ahogy azt elvártuk, szinte szétszakítja az IMAX vásznat (3D semmit sem ért). Talán csak a Cruise féle motoros jelent volt egy kicsit "gagyi".
Azt hittem nem fogják tudni kitölteni okosan a közel 2 és fél órát, de jól szórakoztam!
8/10
-
Engem jó hangulatban talált a film.
Ráadásul, meglehetősen nagy hézagot töltött be, mert az utolsó dél-koreai filmet majdnem 1,5 hónapja láttam... -
nekem ez vagy félévig volt a gépemen, de valahogy soha nem fogott el a kedv hogy megnézzem. Aztán 1-2 hónapja töröltem, hogy majd újra letöltöm ha meg akarnám nézni :D -
[2017] - (imdb) - "조작된 도시" (Jojakdwen Doshi) - (Fabricated City) - (-) - 8/10
(2018.07.24) (127 perc, dél-koreai) - Action, Thriller
Director: Park Kwang-Hyun
Writer: Park Kwang-Hyun, Oh Sang-Ho
Producer: Jang Young-Hwan, Jung Jae-Wook, Kim Hyun-Chul
Stars: Ji Chang-Wook, Shim Eun-Kyung (nyami-nyami), Oh Jung-Se, Ahn Jae-Hong, Kim Sang-Ho
Kwon Yoo (Ji Chang-Wook) a nemzet egykori taekwondo bajnoka munkanélküli játékfüggőként tengeti mindennapjait, nővérként dolgozó édesanyja minden unszolása ellenére. A valóságban egy lúzer, de virtuális csapalapú akciójátékokban maga az isten, a Vezér. Történetünk kezdetén egy hétköznapi hívás, és a segíteni akarása bajba sodorja - olyanba, mely egyik pillanatról a másikra közönséges bűnözőkkel teli börtönbe juttatja, egy olyan váddal, amit még odabenn sem néznek tétlenül...
Virtuális csapattársai, Mr. Hairy vezetésével, azonban nem hagyják cserben... és egy izgalmas akció veszi kezdetét.
//Elmondom, hogy miért kedvelem egyre jobban és jobban az ázsiai filmeket és színészeket: mert bátran és sokkal többet bevállalnak a forgatókönyvekben és az azokat megelevenítő színészek sem kímélik magukat úgy, mint a filmipar megkopó bölcsőjében, Hollywoodban, ahol lassan már a színésznek nem is kell egy szettben lennie a színésztársaival (stb.)...
//Shim Eun-Kyung, hmmmm....
//Mivel végig fenntartotta az érdeklődésemet, jól adagoltan izgalmas volt, néhol humoros, a végső pontszám megkérdőjelezhetetlenül ilyen magas, és bátran merem ajánlani mindenkinek. -
Ez valami olyasmi mint ez:
-
The Rainmaker (Az esőcsináló) 1997 IMDb
Hát ez egy baromi jól összedobott kis film volt. Gondolom rajtam kívül már mindenki látta itt..
Aki még nem: kezdő ügyvédpalánta nagy fába vágja a fejszéjét. Egy haldokló fiú és családja védelmében beperel egy menő nagy biztosítócéget.
Fingom nincs, a való életben is így működik e a biztosítási kártérítés kezelési menet, de nem semmi, ahogy itt előadták.
Közben kapnak egy kedvező ajánlatot megegyezés gyanánt, de az ügyvédpalánta javaslatára, ne fogadják el, mert több jár.
Hát felveszik a kesztyűt: tanúkat kutatnak fel, akik valahogy időközben furamód eltűntek...
Sajnos a haldokló fiú már nem éli meg a per végét.
Coppola mondjuk amúgy sem csinált sz@r filmeket. Érdemes megnézni, ha valakinek eddig kimaradt.
10/8.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.07.25. 10:15:20 -
Alita? -
A Prayer Before Dawn
Egy lepukkant, kábszis "farang" boxoló szenvedéseit követhejük végig egy thai börtönben, majd 2órán keresztül... Az egész alatt olyan érzésem volt, hogy egy "művészfilmet" nézek, ezért szerintem nagyon meg fogja osztani a véleményeket.
A főszereplő karakter jól hozza a tipikus "fehér ember ázsiában" mentalitást, és én személy szerint egy igazi bunkónak tartottam, akiért egy percig nem izgultam. Az B+, hogy ott van hónapokig és egy kicseszett "kap khun khrap"-ot, vagy legalább a sorszámát a cellában nem volt képes megtanulni...
Nos, én nem tudom, hogy valójában milyenek a börtönök Thaiföldön, de ezek után nem is igazán akarom kipróbálni :)
6/10 -
The 12th Man (2017)
A képi világ és a sztori csillagos ötös... úgy is lehetne jellemezni, hogy a jeges pokol. Ez nem a 12 majom, nem is a piszkos 12, még csak nem is 12 dühös ember... hanem 12 norvég ellenálló, akiket lekapcsolnak a nácik. Így jár aki katonai reptereket próbál szabotálni. Viszont egyikük megmenekül, így elkezdődik utána a hajsza. Kegyetlen jó film, történelmi alapanyaggal.
8.5/10 -
OFF(?)
~38 percnyi beszélgetés a készítőkkel az Alita: Battle Angel-el kapcsolatban (spoiler mögött a videó):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Látom, Te is számon tartod ezeket a kliséket... :)))
//Várhatóan igen, ebben is lesz valamiféle hősies megmentés --- leginkább a gyerkőcökkel tudnak kicsikarni megkönnyebbült sóhajokat a középkorú filmnézőkből. -
biztos lesz valami gyerek, akiért mindent és mindenkit kockára tenni, hogy megmentsék....de jaú lesz -
Angolul:
"WARRIORS OF FUTURE Official Trailer (2019) Sci-Fi Action Movie HD"
-
Még nem jelent meg, majd valamikor 2019-ben -
Ezt már valaki reklámozta itt vagy 2 hónappal ezelőtt, valami noname torrent oldalról töltötte le, de nem volt hajlandó megosztani a torrent file-t. Azóta is vadászom a neten a filmet angol felirattal :) -
Na, tudom mit használtak még el nagyon mostanság... a "coming age" témát is... -
Valami játék trailerében is használták már
Szerk., meg is van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.07.24. 20:56:42 -
na most aztán híresek leszünk :D
-
Nem fekete? És a transznemű cigány törpék? Ők nem szerepelhetnek a filmben? Ez kirekesztő... miért nem hagyják őket érvényesülni? Talán a főszerepet is rájuk oszthatnák. -
dantor7 #100501 A koncepció baromi jó. Jó megvalósításra azonban még várnunk kell, ahogy ebből kitűnik, még jó sokat. -
De abba még beleköthetnek, hogy nem fekete...
-
mekkora szerencse, hogy a főszereplő egy cgi karakter, így nem tudnak majd whitewashing-ot kiálltani, vagy hogy a főszereplő nemi identitása nem meg felelő és stb :) -
Kijavítalak, mert így helyesebb és jobban leírja az elmúlt éveket: a képregény- és anime feldolgozás téma unalmas. -
Inkább a kiborg csajos scifi koncepció rohadtul unalmas. -
Pöpec kis cyberpunk stuff. -
Csak ne csesszék el! Engem megvett kilóra (eddig).
Azért ezek a filmesek kitalálhatnának már valami újat a "röpködő csápok/lövedékek/kardok/shurikenek között, leszúrt tripla Rittbergerrel, lassítva ugráló főhős" jelenetek helyett. Már kezd lassan uncsi lenni :) -
Utólag tűnt fel, de annyira jellegtelen a zene a 2010-esben, hogy nem is emlékszem rá. A 69-esben bátran használták, és karizmatikus is volt. -
Hmm...