Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha megváltoztatod a dolgot akkor -mint modntam- az eszenciát veszed ki a történetbõl.
Mintha a paprikás csirkébõl kivennéd a nokedlit, a paprikát és a tejfölt és krumplival, sajtmártással meg oregánóval helyettesítenéd. Attól még lehet, hogy finom, de könyörgöm, senki ne hívja paprikáscsirkének...
Ennyi.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
-Felrazva vagy keverve?
-Ne farasszon :D
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ronda nõk?
Kevesebb vagy bénább kütyük?
Bond BKV-val jár?
Egy lakótelepen forgatják Szocsiban?
Melyik változás hozta volna meg a várt eredményt? :D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Félreértés ne essék, sztem sem áll már meg a lábán az órába épített atomrakéta-kilövõ és a láthatatlan, lánctalpas, repülni képes Aston Martin, de akkoris AZ NEM BOND FILM, amikben nincs ilyesmi.
Felõlem semmi gond DC-el, biztos macsó és biztos rulez csávó, de akkor csináljanak köré egy másik karaktert, kreáljanak egy YYY-t (álá XXX) vagy akármilyen másik szuperkémet, de JAMES BOND filmek varázsát és eszenciáját cseszik szét ezzel az új vonallal.
De majd azután ítélkezem, miután láttam.
De van mentségem: leírtam a #28475 bevezetõjében. :D
Amúgy nekem tetszett a MV. Persze a Heat és a Collateral százszor jobb, de nekem ez is tetszett. Tudod, ízlések és pofonok :)
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
passzolom ezt hogy osztályozzam... dokumentumfilmszerû cucc, a film eleje egy békés angol városról, Sheffield-rõl szól, ami mellett katonai objektumok vannak... közben szép lassan kialakul egy újabb világháború, majd elkezdenek röpködni az atomok, és laza kettõ esik Sheffield mellé is. ez kb a film elsõ fele... ezek után szépen a világ - ill Anglia, a világ más részeirõl semmit nem tud meg az ember - visszasüllyedését mutatja be középkori szintre, nem semmi morbidsággal és brutalitással - pl egy alap "poén" amikor egy, már valószínûleg jó ideje halott birkát esznek páran, persze nyersen. gyenge gyomorral rendelkezõknek nem ajánlott alkotás...
"The trees move. Do you not see it?"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
égõ vagy nem, nem izgat, sztem ezek még mindig marha jó filmek...
holnap megnézem a 3-at
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
rámászott, megb**ta oszt jóvan <#puszi>#puszi>
amúgy a filmrõl annyit, hogy nálam 9/10 volt elsõ megnézés után, másodjára 8/10 de mostmár stabilan.
semmi többet nemtok elmondtani <#dumcsi>#dumcsi>
Kojiro ergo sum.
A 4 még tetszett, de ez vmi nagyon gyenge eresztés volt 1-2 poént leszámítva. 3/10
nice legs. what time to open?
Final Destination 1-2-3
Szerintem a Földön már mindenki látta ezeket rajtam kívül (na jó, a harmadikat még talán nem mindenki), engem is csak az tartott vissza tõlük eddig, hogy korábban besoroltam mindet a "hülye sikongatós tinihorror" kategóriába. Bár korábban hallottam / olvastam már, hogy ez nem teljesen így van, azért én kötöttem az ebet a karóhoz (mindig elszakítja a láncát...), hogy nekem ne hozzanak semmilyen koppincsot, mert azok olyan szinten gyalázatosak, hogy csak na. Végül azzal gyõztek meg, hogy az FD trilógia sz*r ugyan, de jópofa halálnemek vannak benne, és az utolsó lökést a métely mocsarába a "második részben egy kerítés háromfelé vág egy f*szit" végzõdésû mondat adta meg, úgyhogy lemondó sóhajjal hagytam, hogy rámtukmálják a lemezeket. Pár napig fixíroztuk egymást, én meg a három dvd-tok (már kamilláznom kellett a kiszáradt szemeimet, mire rájöttem, hogy ezek a rohadékok sosem pislognak), végül tegnap egy csomag, önvédelmi céllal bekészített ropival és némi ásványvízzel felvértezve, lemondó sóhajjal kinyitottam az elsõt, és beraktam a lemezt a lejátszóba... aztán a másodikat is... aztán a harmadikat is... ami után pánikszerû gyorsasággal meg kellett még néznem a Miami Vice-ot is, de az sem tudta helyreállítani a felborult lelki egyensúlyomat (de arról majd késõbb).
Szóval az FD 1-2-3 történetét skippelném, úgyis mindenki ismeri már, ha meg nem, akkor egyetlen mondatban elintézhetõ lenne (a Halál változatos halálnemekkel vadássza le azokat, akik korábban valamilyen balsejtelem okán elkerültek egy tömegszerencsétlenséget), egyébként meg spoilereznem kellene agyba-fõbe, mert amirõl egyedül érdemes beszélni, azok a furfangosan kiagyalt halálnemek. Na jó, az elsõ két filmnek még valami története is volt, sõt, nekem a második egy hajszállal jobban tetszett, mint az elsõ (de az a hajszál is csak Michael Landes volt, akire mindig könnybe lábadó szemmel tudok csak visszagondolni, ha eszembe jutnak a SU2 (kishazánkban "Rémvadászok" címmel futott) sorozat epizódjai - no meg Alexondra Lee kellõképpen kihangsúlyozott légelhárító ütegei), a harmadik úgy, ahogy van, csapnivalóan rossz és fantáziátlan. Az elsõ kettõ összetartozik, majdnem szerves folytatás, és azt hihetné az ember, hogy a harmadikban is talán finomodik, tovább kerekedik a háttérsztori, de csalódnia kell, az már teljesen tömegtermék, új helyszínen, totál más elgondolások (=rókabõr) mentén összetákolva.
Egyébként beigazolódott az is, hogy az FD nem tipikus tinihorror (kivéve a harmadikat, ami már erõsen súrolja a kategória határát), bár néhány tipikus vonása felfedezhetõ volt, elsõsorban a rohadtul arcbatolt "fiatalos" reklámok miatt (az elsõben nem jellemzõ, a második csöpög tõlük, és a harmadikba is jutott még egy kevés).
Így, utólag már csak egy gondolat bír zavarni az egész trilógiával kapcsolatban: a Halálnak mi a túrónak kell ilyen bonyolult módokat találnia rosszallása kifejezésére? Hja persze, 6-7 szívroham, vagy agyérgörcs egymás után levetítve már nem lenne olyan izgalmas... :)
Értékelés (sorban): 5-6-4/10
Miami Vice
Michael Mann korábbi filmjeit eléggé csíptem (amiket láttam: Heat, The Insider, Collateral, Aviator (ez még nem teljesen)), szóval az FD3 okozta sokk után teljesen természetes volt számomra, hogy egy Miami Vice az õ feldolgozásában biztosan nem lehet rossz. Hát... tévedtem...
Anno a sorozatból elég sok részt láttam (nem, nem voltam függõ, csak nézhetõnek találtam és ha elcsíptem vmelyik adón, nem kapcsoltam el róla), úgyhogy volt némi elképzelésem arról, mit is kellene látnom, de totál más kaptam. Ez a film nem egyenlõ a sorozat feldolgozásával nagyvászonra, hanem az alapötlet egy átírt, átvariált változata. Én a rendezõi változatot láttam, ami nem tudom, mivel bõvebb a moziban bemutatotthoz képest, bár nem hiszem, hogy érdemes lenne sok értékelhetõ különbséget keresni közöttük.
Akciófilmnek rohadt lassú, vontatott (a Heat-ban látott bankrablásos utcai lövöldözés egyszeri és megismételhetetlen csúcstartó, itt még a töredéke sincs), keménykedõs, bûnszövetkezetbe beépülõs filmnek ott van a két Bad Boys (ha már Miami-ról van szó), krimi... az nincs, minden cselekmény olyan kiszámíthatóan halad, mint a villanyvasút a körpályán, a drámaiság meg... nem tudok visszaemlékezni rá, volt-e ilyen jelenet benne.
Ez nem a Miami Vice, ez a film csupán két zsaruról szól, akiket véletlenül pont úgy hívnak, mint a sorozat hõseit, és ennyi. Külön szót kell emelnem Colin Farrell földbedöngölõ "színészi" alakítása mellett, egyszerûen hihetetlennek tartom, hogy ezért még valaki pénzt is markoljon fel (nem is keveset, bár õ nem egy "A" kategóriás színész). Jamie Foxx-ról nincs mit mondani, annyira eltûnik, hogy csak idõnként kapja fel az ember a fejét arra, ha fel-felbukkan valahol, hogy "jé, õ is játszik ebben a filmben?"
Aki a sorozat hangulatát várná, az ne nézze meg, mert csak csalódni fog. Ez egy lassan hömpölygõ, sötét, és elviselhetetlenül hosszúra nyújtott szenvedõs... valami.
Értékelés: 3/10 (igen, rosszabb, mint az FD3)
Sword in the Moon
Ez maradt mára, mint utolsó mentsvár ("koreai kardozós történelmi kalandfilm? jöhet!"), de sajnos ebben is csalódnom kellett... bár annyira azért nem rossz. A bõvebb elemzést a Harvesteren elolvashatjátok Yakuza billentyûzetébõl, minden szavával - és az értékelésével is - egyetértek.
Csak ne a harmadik sorból kellett volna néznem...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
I love this game!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
--------Eszement Freddy---------------
Hát vmi õrölet ami itt folyik 90 percen át::
ezt mindenkinek :Az amerikai új komikusnemzedék csúcsa...vagy alja? Gord Brody közel a harminchoz rajzfilmesnek készül, és hollywoodi karrierrõl álmodik. El is megy kisvárosából, de rövid idõ múlva haza is kullog, miután elképzeléseit túl extrémnek tartották a rajzfilmes világban. Gord apja ugyanott folytatja fia nevelését, ahol abbahagyta: napi veréssel. Egy idõ után Gord nem viseli el a megaláztatást és védekezésképpen kitalálja, hogy apja megerõszakolja fiútestvérét. A törékeny családi szálak szétrobbannak, ahogy az emberek pletykálnak a történtekrõl. Közben elsõ rajzfilmje, a Zebrák Amerikában fergeteges sikert arat. A szertelen állatokat a hallgatag zseni saját bekattant családjáról mintázta...
Gord Brody: Tom Greene
Jim Brody: Rip Torn
Betty: Marisa Coughlan
Freddy Brody: Eddie Kaye Thomas
Darren: Harland Williams
Mr. Dave Davidson: Anthony Michael Hall
Julie Brody: Julie Hagerty
Stáb:
rendezõ: Tom Greene
író: Derek Harvie
író: Tom Greene
operatõr: Mark Irwin
zene: Mike Simpson
gyártó: Twentieth Century Fox
Ahogy lentebb is írta valaki, egy egyszerû, újabb animációs film. Ugy is ültem le elé, hogy ne várjak sokat. Egész kellemesen csalódtam. Nem volt mondanivalója a felnõteknek, példamutatás a gyerekeknek, semmi ilyesmi. Csupán csak egy szeretnivaló szelíditett maciról szól, kit végül kitesznek az erdõ közepében, hogy most már probáljon megélni az emberek nélkül.
A rajzfilmben úgyan úgy klissék tömege található, mint a majd ezer másikban. Ugyanugy meglesz a nagydarabb szelid fõhöst idegesítõ, pici, vézna, nagyszájú haverpótlék. Ugyan úgy összevesznek majd kibékülnek.. bla bla bla.
Aki nem akar semmi mást, csak röhögni egy másfél órácskát, annak ajánlom. Akinek nagyobb elvárása van, inkább ne is nézze meg. Gyermekeknek kitünõ, hisz lényegében ez nekik szól.
Én nagyon jót mulattam :)
Pár képet be is szúrok, ha nem gond. A képminõségért elnézést, teljesen véletlenül néz ki úgy mint egy kalózfelvétel! ;)
A kacsák ("háá hogyan lehet võõ betüt csinálnia két kacsána?") és a hülye nyúlak hatalmasak! :D Ahogy a láncfürésszel hadakozó kerge hód is ütött keményen :D
Na meg a tacskó: "Bitbullnak érzem magam... waauuu"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Szal:
(spoiler) Spoiler szöveg (/spoiler)
Csak nem kerek zárójeleket használsz, hanem szögleteseket: []
"SPOILER
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
Meg nem tok olyan spoileres dobozkát csinálni :D
+1 animációs film. se jobb, se rosszabb, mint a többi. 5/10
nice legs. what time to open?
well vin diesel nem akcióhõs szerepben kellemes, haján felkacagtam D: jó kis ügyvédmaffiózós real story film 10/7
BUDA > miskolc.
Mondjuk itt még én sem tudom, hogyan lehet ilyen spoileres kis dobozkát csinálni, mert még én is új vagyok itt, de............nem tom...
Nem ismerem az itteni szokást, elnézést!
CSak annyira a hatása alatt vagyok a filmnek, hogy kész.
Nagyon jó film!!!
Dec 14-e körül jelenik meg nálunk magyarországon az újradigitalizált 5.1-es hanggal ellátott. Legalábbis azt mondta a terjesztõ srác az automex-nél, hogy akkor érdeklõdjem megint.
Mégegyszer bocsánat mindenkitõl a spoiler-ért.
Þór vígi þessi rúnar
Ez szvsz bunkó dolog volt, nem mindenki láthatta.
Egyébként NEM Sosa volt. Egy bérgyilkos hátulról ;)
Lehet hülyén hangzik.
Most néztem meg a Sebhelyes arcút.
Ki ölte meg a legvégén Tony-t? Sosa???
Þór vígi þessi rúnar
A Fiókban jó volt nagyon mint elmebeteg gyilkos, de mint elegáns sármõr... hát nem igazán.
nagyon komoly, jo kis film, a képi világon lehetett volnam még javitani, de amugy rendben :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"