Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felejthetetlen... felejthetetlen mikor azt mondja a szomszed izraeli csaj hogy huuuuu ez uber film..felejthetetlen hogy erre a szarra 2 pontnal tobbet adnak az imdb-n.........
ettol a filmtol meg a fabry szintu showmusoros csakok is ki voltak akadva hogy WTF is this shit?
es mikor megkerdezte a mellette ulo nikker fohost hogy minek vallalta el akkor annyit mondott: a forgatokonyv alapjan akkora faszsagnak tunt hogy ezt nem szabad kihagyni!!!!!!!!!!!! really??????? GUT!!
2.15/10
(+.15 a szoke csaj miatt akit mellenharapott a kigyo)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
semmit nem fecsegtem ki
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Keresem a következõ eredeti 1-es régiókódos Terminator 2 Extreme dvd-t! (wmv-HD)
Egy darabig lehetett kapni a dvd futárnál de most már nem látom.
A válaszokat elõre is köszi!
ITEM
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Borat - hat na... voltak jo poenok de izlestelen is...
Jackass 2 - Naon jo volt 😄
Dirty Sanchez - Ehh ez is jo csak naon durva.
Babel - fele fele ...
RV - igenytelen baromsag.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem tetszett, de nem estem seggre tõle. A fõszereplõ színészt is megkedveltem (a six feet under-ben nagyon nem csíptem mint homokos temetkezési tanácsadó).
Nagyon egyedi sorozat, izgalmas, fordulatos volt, egy percre sem volt unalmas, bár az utolsó részek felé már lehetett sejteni a csavart.
Kissé véres, így nem igazán barátnõvel ajánlott végignézni.
Pontozni nem pontozom, elég annyi, hogy egy igen jó sorozatot láttam, bár talán nem az ünnepek alatt kellett volna végignéznem (de nem volt más 😄)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egyébként visszaolvasva valóban az elsõ szó Nekem akart lenni😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nagyok voltak az elvárasaim, miután mindenki 10/10-ket adott neki. Szerintem az Ali G Indahouse sokkal jobb volt. Ebben is volt pár nagyon jó rész, de nem 10/10-s.
7/10
Lúzer SC
Jól szórakoztam rajta. 8/10
nice legs. what time to open?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
De rengeteg elmélete lehet még a dolognak! <#idiota>#idiota>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Nem a kedvenc carrey filmjeim a komoly szerepei."
<#smile>#smile>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De csípom az összes filmjét.
Mondjuk a Batman & Robin szánalmas volt... :o De nem miatta.
Eléggé bejött, érdekes megközelítés volt, Jim Carrey fura volt kicsit a komoly szerepben de hiteles volt😊
8/10
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
haaaaaaat....
ja..
😄
5/10
Children Of Men
nah ez jo volt!
A vegen az epuletes, kisetalos, mindenki csak nez resz nagyon ott volt a szeren! belekonnyeztem!!!
8,5/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
------------------
Jóóó jóóó tudom, de eccerûen nem volt más dvd rip amit nézhettem volna. 😊
Eccerûen nemtuttam végignézni, shift+del kb 30 perc után. Röhejesen szar, fos, übergáz, etc
Nekem bejött. Nagyon tetszett az újszerû ábrázolás. szereplõk rendben voltak. 7/10
Miami Vice
Ez viszont gyengus volt. 4/10
Superman Returns
A batman beginstõl számomra jobb. egynek elmegy. 5/10
nice legs. what time to open?
Kétszer olvastam a könyvet; nagyon jó feldolgozás<#eljen>#eljen>
4 részes Tv film
Stephen King is szerepel benne<#taps>#taps>
7/10
Tudtok még jó "világvége hangulatú" filmeket ajánlani?
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Audition
Nagyon kellemes családi romantikus vígjáték/dráma kezdettel indul, de a film felétõl van egy icipici váltás 😄 Nem vagyok biztos benne, hogy teljes mértékben felfogtam, köszönhetõen annak pl, hogy elképesztõen fáradtam néztem, de van egy verzióm... (Ez biztos tipikusan olyan film, amit nem lehet nem érteni, de égõ vagyok 😄) Sztorit ezért nem is írogatok, meg azért sem, mert aki ismeri a rendezõt (Takashi Miike), az úgyis vagy megnézi, vagy nem. -.-
7/10, ami nálam ebben (az imdb szerint) Drama/Horror/Mystery/Thriller kategóriában nagyon jónak számít.
American Psycho
Hmm... Több sztori kéne. Meg több vér :| Van néhány jelenet, amin erõteljesen röhögtem, de volt sok üresjárat a filmben, aminek tulajdonképpen sztem nem volt sok értelme. Christian Bale játéka nagyon tetszett, meglesek tõle néhány filmet, hátha.
Szintén 7/10, viszont ebbõl az alaphelyzetbõl szerintem sokkal többet is ki lehetett volna hozni. Így nagyon hullámzó: volt néhány zseniális jelenet, de volt sok unalmas (és sajnos elég hosszú) rész... Sajnálom, de örülök is, merthogy mégiscsak jó volt. De nem jobb. -.-
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
(majd szojal mikor fogtad fol te tyutye hogy ponekodok ok?)
de ezér megvettem én is, és fasza télleg 😊
de kurvanagy lett az egyetértés 😊)
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Amugy Equilibrium nálam is max pont, meg is vettem miután láttam, mert egyedi film. Folytatás lesz?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES