Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A film körüli hecckampány egyszerûen túlzás, a világon semmit sem láttam benne, ami miatt bármilyen szinten is összevethetõ lenne (vérességben, kegyetlenkedõs jelenetekben) mondjuk egy-egy jobb régi zombis átlag-horrorfilmmel (tudom, ezért kapni fogok, de ez van 😊 ). Ráadásul azokban a trükkök is jobbak voltak. Itt pl. az a mû-párduc egyszerûen vérgáz volt, nem is tudom, mikor láttam ilyen rossz plüss-vackot utoljára filmben. 😞
A sztori az olyan so-so, szódával elmegy kategória. A végefelé már (én is 😊 ) vártam, mikor teszi fel a piros fejpántot (Rambo 😊 ), vagy mikor jön a sártapasztós / hõlátás elõl elbújós móka (Predator 😊 ). Végülis, ez utóbbit félig-meddig megkapjuk. 😉 Kár, hogy Gibson nem tudta eldönteni, hogy a "nagy vadász" az most hõs, vagy béna legyen, ezért aztán néhol ez is, meg az is, ami - szerintem - sehogyse jó.
Végül pedig a nép valódi kultúrájáról tényleg nem tudunk meg semmit, mivel a film pont a hanyatlás tetõpontján játszódik, és ott már tényleg mindent bevetettek, hogy megállítsák a folyamatot (persze, "csakis" ész nélkül). Lehetne még regélni a feltételezett okokról, de lényegtelen, amit a film bemutat a társadalom önpusztításba torkolló õrjöngésérõl, az valószínûleg pont úgy történt. Csakhogy a moziba beülõ Átlag Nézõ valószínûleg észre sem veszi, hogy pl. milyen hatalmi harc zajlik ott a templom tetején, azok a pillantások, jelentõségteljes pózolások egyszerûen magyarázat nélkül maradnak. Csakúgy, mint az idáig vezetõ események felvezetése. Jól jött volna a film elejére egy narrátoros intró a helyrõl, a korszakról, meg úgy általában arról, hogy kik is ezek a kimázolt, felcicomázott palik, mit tudunk róluk, és hogy miért lettek olyanok, amik. Pedig volt egy történész a csapatban, igazán dukált volna neki pár perc az elejére, és akkor mindenki szépen belenyugodott volna, hogy amit lát, az csak feltételezés. Valószínû, hogy így történt, de nem tudjuk biztosra. Hódító õsapáink gondoskodtak róla, hogy elpusztuljon az írott maradványok döntõ többsége. Mondjuk az is megérne egy filmet, hogy mi zajlott le az európaiak megérkezése után. Bár az nem lenne ennyire... humánus...
Értékelés: 6/10
Napola:
A sztori röviden: 1942, Németország. A fiatal 17 éves munkásgyerekre egy bokszmeccs alatt felfigyel egy Napola-tanár, aki beajánlja õt az iskolába (a Napola ("National-politische Erziehungs-Anstalt", vagyis kb. Nemzeti-politikai Oktatási Inzétmény) olyan elit-iskolahálózat volt, ahol a leendõ Birodalom sok-sok tartományának, körzetének a leendõ parancsnokait akarták kiképezni). A suliban hamar barátokat és ellenségeket szerez magának, a kiképzés szigorú és sokszor megalázó, de a srác jól bírja a dolgot egészen odáig, míg több tragikus esemény rá nem döbbenti arra, hogy miféle embereket akarnak nevelni belõlük.
A felütés jó, a sztori jól halad a drámai csúcspontokon át egészen... a baromi rossz befejezésig. A film elsõ bõ háromnegyede simán nézhetõ, jól össze van rakva, tkp. semmi baj nincs vele, de a befejezés szerintem valami oltári módon el lett b*szva. Adódott volna még sok más kézenfekvõ lehetõség a szálak elvarrására és a történet kerek egészbe foglalására, de szvsz sikerült a legrosszabbat, a legbénábbat kiválasztani.
Ezért csak 5/10.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
sürgõsen kezdj el Dextert nézni <#nyes>#nyes> (aki látta elsõ évadot végig, tudja miért mondom)
"The trees move. Do you not see it?"
- már az egy sem tetszet. Ez alul ugyan nem múlja, de jobb se. Ezen nem tudtam félni. Nem egy Ringu, vagy Szem. Elég vontatott is.
A fûrész 3.
- ehhh. Kb az amit vártam. Az 1. nyomába se ér, de jobb mint a 2. Nagyon erõltettnek tûnik, ráadásul utálom, hogy a jók elnyerik méltó büntetésüket. Hiába olyan korokat élünk, mikor a kegyetlen, elmebeteg sorozatgyilkosnak kell tapsolni...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A lány a vízben egy idiótaság volt.
A Falut még élveztem, de a végén csalódott voltam.
A Jelek az egyik kedvencem tõle.
A Sebezhetetlen totál nem tetszett.
A 6. érzék pedig alapmû, akárki akármit is mond.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Velemenyem szerint M. Night Shyamalan egyaltalan nem sorohalto a jo rendozok kozott. Az utobbi filmjen majdnem elaludtam.
A falu
Jelek
Sebezhetetlen
6.érzék
M. Night Shyamalan az egyik a legjobb rendezõk közül.
Nekem tetszett.😄 érdekes volt..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nézd meg az AZUMI 2-t!
Kicsit kevesebb vér, több feszültség hiányzott nekem, mindazok mellett, hogy nagyon kedvelem a keleti filmeket. ( OldBoy pólóm is van )
/me fanatik <#worship>#worship>
Egy kvázi ismeretlen II.vh-s ausztrál film(2006-os).A film 1942-ben játszódik, Új-Gíneában ahol az ausztrál csapatok próbálták megakadályozni a japánokat , hogy elfoglaljanak egy Port Moresby nevû kikötõvárost így megakadálypzva egy esetleges japán inváziót.Bár alacsony költségvetésû filmrõl beszélhetünk ezt egyáltalán nem lehet észrevenni a kevés de annál reálisabb harcjelenetek során.A színészi játék nem roszz bár Oscart biztos nem fog 1ik szereplõ sem kapni.Aki képes túltenni magát a film nyelvezete által okozott sokkon miszerint a szöveg 60%-át nem lehet érteni az erõs ausztrál akcentus miatt(persze feliratot az ég világon sehol nem leltem még csak angolt sem...)és egy kicsit is érdeklõdik a második vh. iránt annak bátran ajánlom ezt a filmet.
8/10
Magyar oldal nincs ahol lirják a tartalmát mert én sehol nem taáltam semmit 😞?
Next PC upgrade: 2022
10/10
Remek Tarantino mû 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Hat en mar megint nem ertem mi ezen 8.1. Most oszinten , akkora eresztes nem volt... jo , aranyosak voltak a szereplok es a story is meghato volt de csak a vege fele kezdett belendulni. Es az mar reg baj amikor az elso 40 percet vegig asitozza az embert. Arrol nem is beszelve hogy az osszes jo poent belole mar a trailerbe ellotek...ahogy altaban lenni szokot. Szal ezt ugy elemeznem mint egy konnyed vigjatek de semmikepp nem moziba.
Csekkszörny
Hát a szinkronos verzióban Adam Sandler!
Azt hittem,hogy egy jó kis vígjáték lesz amin jókat derülök.
Ehhez képest egy unalmas nyálas kis semmi volt.
Csalódás 3/10
Érdekelne az a szám/dal, de nem találok róla semmi infót.
érdekes kis hát, talán mondhatom h mûvészfilm
nekem kicsit szomorú volt, de lehet h csak szar kedvem volt
amúgy mindenkinek ajánlom, imdb-n minden idõk 38. legjobb filmje
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Hat baze ez valotam remek egy film volt. Kell egy kis brutalitas es regota nem lattunk igazi UNGA BUNGA filmet. Az egyetlen problemaja talan az volt hogy itt ott kicsit lassan haladtunk elore de ezt kipotolta a sok erdekes jelenet. Az utolso 20 perc meg valami remekmu volt. Foleg a vegen ... a jelenet 😄
Hát ez egy nagyon jó vígjáték volt. Végig nevettem az egészet. Történet annyi, hogy a csávó dugni akar a hétvége alatt, és a tesóját kéri meg, hogy tanítsa meg, hogy szedjen fel nõt. Közben meg jönnek a poénok. Aki nem szereti az altesti poénokat, az ne nézze meg 😄 8/10
nice legs. what time to open?
Nyugodtan el lehet rá vinni asszonyt, embert, gyereket (kinek mit) és senki sem fog rajta elaludni.
A csavar is elég korrekt, de nem is olyanokon kell a film után elgondolkodni, hogy vajon most ki váltja majd meg a világot.
Elõszedtek olyan idõs sztárokat mint Dick Van Dyke vagy Mickey Rooney, akikrõl már rég nem hallott az ember, jócsjanak betették a Spykidses Carla Guginot és az Harmadik Mûszakos Kim Ravert, idiótának meg ott van Stiller, Owen Wilson és kissé visszafogottul Robin Williams (meg Attila a hun és társai).
A dinos rész is ehetõ, és tök egyértelmû volt számomra az is, hogy a történet szerint Roosevelt nem maga miatt, hanem a világ történelmének megismerése kapcsán hozta létre fiataloknak a múzeumot. Kár, hogy az a néhány idióta indexes arc ezt nem fogta fel ...
Nem azt mondom, hogy ez a világ legjobb filmje, de, hogy csak azért Jumajizni, mert az is Williams, hát ilyen alapon Bond-film a So Fine c. vigjáték is, csak azért mert abban is Richard Kiel szerepelt ...
A medve nem játék.
Átok 2- nehany resznel még mindig megtudtam ijedni,pedig totálisan ugyanaz megy benne,mint az 1ben.Igy kissé unalmas is volt.
Alah Alik Ya Sidi!
a fél pont csak a Claire-t játszó csaj miatt, mer' az viszont jó volt. <#nyes>#nyes>
idõpazarlás. ahhoz képest h Clive Barker az Undying c. gémmel mekkorát alkotott, hihetetlenül gyenge film lett. ócska történet, rossz színészi játék, elnyújtott és unalmas, a zene pedig - már ahol van, ami roppantul minimális - siralmas.
Aranyos karakterek és a történet is tetszett de az éneklések miatt sokszor ellaposodott a film szerintem...
A vége egy kicsit eltúlzott, de ettõl függetlenûl az utóbbi pár év legjobb filmje.
9/10
Ki nem hagynám
"A South Park egyik emlékezetes epizódja, amikor Cartman beöltözik robotnak, majd hollywoodi producerek közé kerül, akik azt kérik tõle, hogy adjon forgatókönyvötleteket. A kilenc éves kölyök rögtön mond is hármat, mindegyikben Adam Sandler szerepel, és valamilyen banális vígjátéki alaphelyzetet vázol fel. A producerek örülnek, a siker garantált. Az irónia nyilvánvaló."
Itt csak az a baj hogy a kedves Stöckert Gábor annyira ert ehez mint a kulacs. Mar az elso mondatban latszik hogy dobal... az nem is Adam Sandler hanem Rob Schneider pl 😄