Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nice legs. what time to open?
A mai horrorfilmeket azzal rontják el, hogy állandóan FIATAL-okkal pakolják õket teli. Ha megnézed 2-3 évre visszamenõleg a horrorfilmeket, akkor vagy egyetemisták vannak a horrorfilmekben, vagy már nem tanulnak, de akkor sem többek 25 évnél. Nah most nézd meg az Alien vagy a The Thing stáblistáját. Weaver már az elsõ Alien filmnél is volt vagy 40 éves, Kurt Russel szintén a Thing-nél és fényévekkel jobbak. Ok, hogy ezekben a mai horrorokban szép csajokat választanak, de hát mégis. Ha meghalnak benne akkor nem mind1, hogy egy bombázó vagy egy 40 éves anyuka hal meg? 😄 Jó lehet nem mind1, de ezzel nem lesz több a horrorfilm. No meg ugye a brutalitás. Jó-jó meg minden, lestem is nagyokat a Láncfûrészesen, fõleg mikor Thomas a sráccal ügyködött :/ de ez sem biztos siker. Sokan a Fûrész 3-at is azért tartják szarnak, mert túl brutális. Az más téma, hogy nekem rohadtul bejön 😄
Nah meg az ilyen folytatásos filmeknek sincs mindig túl nagy jövõje. Szinte minen részben ugyanaz történik. Erre a texasi eléggé megfelelõ film. A két új részben mindig volt 3 srác meg 2 csaj. Vagy valami hasonló felállás akik pont texas felé veszik az irányt aztán megtörténik velük a baj. Úgymond ugyanaz mint egy másik epizódja, legfeljebb annyi különbséggel, hogy kicsit másabb a sztori. De másban nem tér el annyira.
Ettõl függetlenül megnézem persze én is az ilyen filmeket és talán majd meg is veszem eredetiben 990-ért 😄 Többet nem érnek.
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom, hogy ez a rész anyagilag mennyre volt sikeres, de az imdb-n 5.6-re értékelték, ami egy ilyen tipusú filmnél egész jó....
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
jár valaki filmelmélet/történet szakra Pécsre innen?
Egyébként sztem sem rossz film, jobb mint a 2003-as sztem. No meg Hoyt feldobta a hangulatot azzal a kis kiképzéssel az udvaron. Egybõl a Full Metal Jacket jutott róla eszembe. Ott is ugyanígy pofázott az újoncoknak 😄
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
#&@#$°*... röviden tömören. Ritka unalmas, vontattott és bugyuta film. Alul ugyan nem múlja a falut, de felette sincs sokkal. M. Night Shyamalan nagyon gyenge lett. A 6. érzék, meg a Jelek óta nincs értékelhetõ filmje.
3/10, de csak azért ilyen sok, mert létezik egy Uwe Boll nevü "rendezõ" akinek fenntartom a 3 alatti pontértékeket.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
-Összességében egy nagyon jó horror film lett. Annak ellenére, hogy gyakorlatilag a korábbi részeket gyúrták össze, mivel nagyon sok olyan esemény és jelenet volt, amiket korábban már elsütöttek:
Ennek ellenére a 2006-os év legjobb horrorfilmje, bár nem tudom, hogy volt e 2006-ban még jó horror, de ez mindegy is...
A legmegdöbbentõbb az a vége...
Velemenyem szerint is nagyon jo film.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
mindegyik megnézés után felfedezel vmi újat, sajnos ez manapság a legtöbb hollywoodi filmekre nem jellemzõ :S
I love this game!
sry
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Pedig ez nagyonjó!!!
"betmen" 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem értem miért 32. imdb-n. Nekem nem jött be. Sokkal jobb a gépész ebben a kategóriában szerintem. Mondjuk Brad Pitt nagyot alakított benne. 4/10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Pontosabban ha nem fogy el a pénze. 😊
ha elfogy gibson pénze 10 év múlva biztos lesz folytatás<#idiota>#idiota>
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
de úgy halottam, hogy remekül sikerült a regény megfilmesítése, max egy két dolgot irtak hozzá hog ypoénosabb legyen ( hol tudtam volna h majd dns-el fognak viccelõdni, meg egyéb dolgok😄
de ahogy a hold felrobban, az elég jó volt😊
nem lenne rossz egy olyan film, ami arról az idõkrõl szólna😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
bár sztem az itteni fórumozók többségénél alapmû ez 😛
már várom a banános jelenetet 😊
I love this game!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A film körüli hecckampány egyszerûen túlzás, a világon semmit sem láttam benne, ami miatt bármilyen szinten is összevethetõ lenne (vérességben, kegyetlenkedõs jelenetekben) mondjuk egy-egy jobb régi zombis átlag-horrorfilmmel (tudom, ezért kapni fogok, de ez van 😊 ). Ráadásul azokban a trükkök is jobbak voltak. Itt pl. az a mû-párduc egyszerûen vérgáz volt, nem is tudom, mikor láttam ilyen rossz plüss-vackot utoljára filmben. 😞
A sztori az olyan so-so, szódával elmegy kategória. A végefelé már (én is 😊 ) vártam, mikor teszi fel a piros fejpántot (Rambo 😊 ), vagy mikor jön a sártapasztós / hõlátás elõl elbújós móka (Predator 😊 ). Végülis, ez utóbbit félig-meddig megkapjuk. 😉 Kár, hogy Gibson nem tudta eldönteni, hogy a "nagy vadász" az most hõs, vagy béna legyen, ezért aztán néhol ez is, meg az is, ami - szerintem - sehogyse jó.
Végül pedig a nép valódi kultúrájáról tényleg nem tudunk meg semmit, mivel a film pont a hanyatlás tetõpontján játszódik, és ott már tényleg mindent bevetettek, hogy megállítsák a folyamatot (persze, "csakis" ész nélkül). Lehetne még regélni a feltételezett okokról, de lényegtelen, amit a film bemutat a társadalom önpusztításba torkolló õrjöngésérõl, az valószínûleg pont úgy történt. Csakhogy a moziba beülõ Átlag Nézõ valószínûleg észre sem veszi, hogy pl. milyen hatalmi harc zajlik ott a templom tetején, azok a pillantások, jelentõségteljes pózolások egyszerûen magyarázat nélkül maradnak. Csakúgy, mint az idáig vezetõ események felvezetése. Jól jött volna a film elejére egy narrátoros intró a helyrõl, a korszakról, meg úgy általában arról, hogy kik is ezek a kimázolt, felcicomázott palik, mit tudunk róluk, és hogy miért lettek olyanok, amik. Pedig volt egy történész a csapatban, igazán dukált volna neki pár perc az elejére, és akkor mindenki szépen belenyugodott volna, hogy amit lát, az csak feltételezés. Valószínû, hogy így történt, de nem tudjuk biztosra. Hódító õsapáink gondoskodtak róla, hogy elpusztuljon az írott maradványok döntõ többsége. Mondjuk az is megérne egy filmet, hogy mi zajlott le az európaiak megérkezése után. Bár az nem lenne ennyire... humánus...
Értékelés: 6/10
Napola:
A sztori röviden: 1942, Németország. A fiatal 17 éves munkásgyerekre egy bokszmeccs alatt felfigyel egy Napola-tanár, aki beajánlja õt az iskolába (a Napola ("National-politische Erziehungs-Anstalt", vagyis kb. Nemzeti-politikai Oktatási Inzétmény) olyan elit-iskolahálózat volt, ahol a leendõ Birodalom sok-sok tartományának, körzetének a leendõ parancsnokait akarták kiképezni). A suliban hamar barátokat és ellenségeket szerez magának, a kiképzés szigorú és sokszor megalázó, de a srác jól bírja a dolgot egészen odáig, míg több tragikus esemény rá nem döbbenti arra, hogy miféle embereket akarnak nevelni belõlük.
A felütés jó, a sztori jól halad a drámai csúcspontokon át egészen... a baromi rossz befejezésig. A film elsõ bõ háromnegyede simán nézhetõ, jól össze van rakva, tkp. semmi baj nincs vele, de a befejezés szerintem valami oltári módon el lett b*szva. Adódott volna még sok más kézenfekvõ lehetõség a szálak elvarrására és a történet kerek egészbe foglalására, de szvsz sikerült a legrosszabbat, a legbénábbat kiválasztani.
Ezért csak 5/10.