Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki nem hagynám
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"A South Park egyik emlékezetes epizódja, amikor Cartman beöltözik robotnak, majd hollywoodi producerek közé kerül, akik azt kérik tõle, hogy adjon forgatókönyvötleteket. A kilenc éves kölyök rögtön mond is hármat, mindegyikben Adam Sandler szerepel, és valamilyen banális vígjátéki alaphelyzetet vázol fel. A producerek örülnek, a siker garantált. Az irónia nyilvánvaló."
Itt csak az a baj hogy a kedves Stöckert Gábor annyira ert ehez mint a kulacs. Mar az elso mondatban latszik hogy dobal... az nem is Adam Sandler hanem Rob Schneider pl 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ismét egy bizonyíték arra, hogy vannak nagyon jó magyar filmek.Ja, vagy az a baj, hogy ez sincs telehajigálva cgi-vel, meg többszáz millió dolláros látvánnyal...?
8/10
Tom yum goong
Honour of the Dragon (Europe: English title)
Ong Bak 2 (Thailand: Thai title) (working title)
The Protector (USA)
Warrior King (UK)
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
most a felvetett dolgoktól függetlenül mondom... 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Sephi: ongbak -hoz hasonló a Tom Yum Goong, mindenképpen nézd meg ha az OngBak bejött. Ebben is Tony Jaa a fõszereplõ.
Bazinga!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hatalmas film!!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szintén Tony Jaa és az a másik fickó a fõszereplõ, sztori is hasonló, csak nem szoborfejet, hanem elefántot lopnak el, több és hasonlóan látványos verekedések...Sokan ezek miatt tévesen Ong Bak 2-nek hiszik😊Amúgy az is lesz elvileg ebben az évben.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Na megvolt! Naon utos vala! Imadom az ilyen filmeket! Mondjatok meg ilyeneket! 😄
wow. régen láttam már, nem ugrottak már be egyes jelenetek, jó volt újra végignézni. ahogy egy öltönyös, szemüveges, ártalmatlan külsejû mérnök (vagy mi volt D-Fens) bekattan/összeomlik, és elindul hazafelé a lányához, egyenes vonalban, hullákat hagyva maga mögött, az maga a gyönyörûség. nem meglepõ h a Maxim "egyszemélyes hadsereg" listáján negyedik helyen áll <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A történet felkeltette az érdeklõdésemet és egy jó filmet vártam. Nem is sikeredett rosszra, de a végével valahogy nem vagyok kibékülve. Egyszer érdemes megnézni annak aki szereti ezt a mûfajt és a zombikat 😊) A történet kerek volt, de ha valami más befejezést találtak volna neki az szuper lett volna, én csak 6,5/10-et adok neki.
Lúzer SC:
A fõszereplõ miatt egy kicsit több nevetést vártam a filmtõl. 1-2 jó poén akadt benne. Olyan egyszernézhetõs fajta. 6/10
Azonosság:
A maga kategóiájában egy igazán jó és izgalmas kis filmecske. Aki még nem látta és szereti az olyan filmeket, ahol lehet tippegetni arra ki a gyilkos annak elõszeretettel ajánlom. Megpróbálok objektív lenni a pontozásban: 8/10. Nálam nem éte el ezt a szintet, de én tudom, hogy nem nagyon szeretem a hasonló filmeket. Lásd:
Terror a tenger alatt
Steven Segal fõszereplésével. Az új filmjetõl feláll a szõr a hátamon, de ebben (saját magához mérten) kellemesen csalódtam. Igaz csak fél szemmel néztem végig, de az akciók nem voltak annyira übergagyik. Ötösön gondolkodtam, de a mondat végére megadom neki a 6/10-et. Nem most láttam, szóval lehet, hogy az idõ megszépíti az emlékeket 😊
Tökéletes védelem
A másik nagy öreg Van Damme bácsi új filmje. Ha az elõzõre 6-ost adtam akkor erre kénytelen vagyok 6,5/10-et. Véleményem szerint jobb film, mint az elõzõ, de a 7-es értékelés már túlzás lenne 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A skorpiókirályból már jól ismert The Rock fõszereplésével ismét egy könnyen emészthetõ számomra másfél órás kikapcsolódást nyújtó filmet kaptam. Azoknak az embereknek ajánlom akik nem akarnak elmélyült gondolatok után kutatni a film történetében, hanem egész egyszerûen csak ki szeretnének kapcsolni egy kicsit. Erre tökéletes ez a film. Egy olyan "mese" ahol a jófiú gyõzedelmeskedik a rossz emberek felett, és természetesen happy end-del zárul. Végül a fõgonosz is elnyeri méltõ jutalmát és mi is elégedetten kapcsolhatjuk ki a dvd-t. 7/10-et adok rá, mert tetszett. Ja és az eleje tök olyan, mintha a Rambó 1 remakeje lenne 😄
Utalás:
Vadászpilóták spoiler következik:
nagyon jo film, kemény tanulságokkal... 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
#28979:
Az a tévés változat (is) totálisan sz*rrá volt vágva... 😞 Ráadásul az itthon megjelent (vszleg a francia kiadásból készült) dvd-bõl is hiányzik két jelenet. 😞
na lehet a srác ugyi, mondjuk én csak a film végét láttam de én az utolso husz percet végig rohogtem, azt hittem megint vmi B kategoriás szupermozi, mondjuk az is....borzalmas idiota cselekmény párbeszéd.... az hogy tud verekedni még kevés...
bemutato:
katt
Mr. Jaa sok tejet iszik ezért neki erõsek a csontjai. A többieknek... nem...
Kis kedvcsináló...
http://www.youtube.com/watch?v=ds36EeXhh-Y&mode=related&search=
Broken.Flowers.2005.LIMITED.DVDRip.XviD-20-12-05-pass
ha valaki tud segíteni,azt nagyon megköszönném...
elõre is hála
peace!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
furcsa egy film, az tuti, ettõl függetlenül roppantul tetszett. a fõszereplõ Danika (Marisa Tomei, aki mellesleg itt akármennyire is látszik stresszesnek és fáradtnak a filmbeli szerepében, tulképp egy baromi jó nõ) szép lassan kezd bekattanni, lévén dolgokat és hall lát, amik nem igazán történnek meg éppen akkor, de késõbb annál inkább. szóval mondhatnánk úgy is h a jövõbe lát, és kezd tõle becsavarodni. erre rátesz még egy lapáttal a gyerekei iránti beteges féltése, meg úgy globálba h mindentõl fél és mindenkit meg akar védeni, és meg is kapunk egy kellemes indulósztorit, ami ennél persze ezerszer komplikáltabb és sokkal mókásabb, a vége meg egyenesen erõsen pofánvágós. ha valaki látta ejtsen már róla pár szót, egyes dolgokban én sem vagyok már biztos...
"The trees move. Do you not see it?"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Csapdában 10/8
régi film de most néztem meg nagyon jó akció film Charlize Theron, Stuart Townshend, és Kevin Bacon szereplésével.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Heroic Duo /kínai/
Sympathy for Lady Vengeance /koreai/
My Sassy Girl /koreai/
Audition /japán/
2046 /kínai/
Death Note /japán/ - ez nagyon érdekesnek tûnik trailer alapján, még én sem láttam, de ha esetleg megnéznéd akkor írj róla vmit 😊
aztán vannak ilyen alapfilmek, amelyeket a társaság többsége látott sztem:
Azumi 1-2, Battle Royale, Oldboy, Kung Fu hustle, Shaolin soccer, SZPÜ
I love this game!
BUDA > miskolc.
és szigorúan csak eredeti nyelven.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
A film zárójelenetében amikor a hazajött apuka, Õze Lajos és Diniék Anyukája együtt énekelnek egy szomorú dalt, nah azt nem ismeri valaki?
Elõre is thx, respekt!!
nálam Rocky = isten, 10/9 .|
BUDA > miskolc.