Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
IGen, tutira jó film az, amiben megelevenednek a csontváz dínók és a szobrok, majd "hatalmas, mókás kalamajkát" okoznak!!!!
Ki nem hagynám

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Indexes remekmuvek :

"A South Park egyik emlékezetes epizódja, amikor Cartman beöltözik robotnak, majd hollywoodi producerek közé kerül, akik azt kérik tõle, hogy adjon forgatókönyvötleteket. A kilenc éves kölyök rögtön mond is hármat, mindegyikben Adam Sandler szerepel, és valamilyen banális vígjátéki alaphelyzetet vázol fel. A producerek örülnek, a siker garantált. Az irónia nyilvánvaló."

Itt csak az a baj hogy a kedves Stöckert Gábor annyira ert ehez mint a kulacs. Mar az elso mondatban latszik hogy dobal... az nem is Adam Sandler hanem Rob Schneider pl 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ott ha valamit nem huznanak le az maga lenne a csoda.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a.carkey
Az indexen lehúzták az Éjszaka a múzeumbant, tehát vsz jó film ...

A medve nem játék.

Dynamic
Konyec

Ismét egy bizonyíték arra, hogy vannak nagyon jó magyar filmek.Ja, vagy az a baj, hogy ez sincs telehajigálva cgi-vel, meg többszáz millió dolláros látvánnyal...?

8/10
Dynamic
De akkor is ez a hivatalos folytatás.
hellnight
IMDB-rõl -_-
Tom yum goong
Honour of the Dragon (Europe: English title)
Ong Bak 2 (Thailand: Thai title) (working title)
The Protector (USA)
Warrior King (UK)

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

fifi
nézz "igazi" old school ninja ill. kung fu filmeket
most a felvetett dolgoktól függetlenül mondom... 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

precision
oh látom a tom yum goong -al már megelõztek, sry 😊

Bazinga!

precision
Hát én ezeket nem hasonlítanám az ong-bak -hoz... az oké hogy 'verekedõs' film mindegyik, de azért az ongbak a bunyós filmek egy újabb 'válfaja', mondhatni a bunyósfilmek reneszánszukat élik megújult köntösben. Sokkal több munka van az ongbakban mint pl az összes Don "The Dragon" Wilson filmben, meg az ilyen B kategóriás eksönmúvikban. Lehet hogy a sztori nem egy oscardíjat érdemlõ, de nem is ezért szeretjük az ilyen filmeket.

Sephi: ongbak -hoz hasonló a Tom Yum Goong, mindenképpen nézd meg ha az OngBak bejött. Ebben is Tony Jaa a fõszereplõ.

Bazinga!

zaki
Liottának volt 1-2 jó filmje, mondjuk a Nagymenõk (ez alap), és az Azonosság is jó volt szvsz... 😊

I.C.ram
Kick Boxer széria. Don "The Dragon" Wilson összes, dolph Lundgren összes, ray liotta összes, dudikoff, chuck norris...
I.C.ram
Kock Boxer széria. Don "The Dragon" Wilson összes, dolph Lundgren összes, ray liotta összes, dudikoff, chuck norris...
Sir Quno Jedi
Rakétatervezõ volt, õ "védte a hont" a tudásával. Meghálálták neki, ahogy szokás...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hatalmas film!!!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Látja, most itt döglik meg a hülye sapkájában, ahelyett, hogy hagyott volna engem átmenni" 😊

Dynamic
Tom yum goong

Szintén Tony Jaa és az a másik fickó a fõszereplõ, sztori is hasonló, csak nem szoborfejet, hanem elefántot lopnak el, több és hasonlóan látványos verekedések...Sokan ezek miatt tévesen Ong Bak 2-nek hiszik😊Amúgy az is lesz elvileg ebben az évben.
Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
zsan klod bimbam osszes filmje😄😄😄😄😄:

Sephi
Ong Bak

Na megvolt! Naon utos vala! Imadom az ilyen filmeket! Mondjatok meg ilyeneket! 😄

Calver
Összeomlás (Falling Down) - 8/10
wow. régen láttam már, nem ugrottak már be egyes jelenetek, jó volt újra végignézni. ahogy egy öltönyös, szemüveges, ártalmatlan külsejû mérnök (vagy mi volt D-Fens) bekattan/összeomlik, és elindul hazafelé a lányához, egyenes vonalban, hullákat hagyva maga mögött, az maga a gyönyörûség. nem meglepõ h a Maxim "egyszemélyes hadsereg" listáján negyedik helyen áll <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Tikal
szerintem nem, ennyi pont kellett... elég jol bemutatja mibol is fakad a rasszizmus, milyen eloitéletesek vagyunk és hogy mennyire nem figyelunk egymasra, pont jo volt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Pusztulás:

A történet felkeltette az érdeklõdésemet és egy jó filmet vártam. Nem is sikeredett rosszra, de a végével valahogy nem vagyok kibékülve. Egyszer érdemes megnézni annak aki szereti ezt a mûfajt és a zombikat 😊) A történet kerek volt, de ha valami más befejezést találtak volna neki az szuper lett volna, én csak 6,5/10-et adok neki.

Lúzer SC:

A fõszereplõ miatt egy kicsit több nevetést vártam a filmtõl. 1-2 jó poén akadt benne. Olyan egyszernézhetõs fajta. 6/10

Azonosság:

A maga kategóiájában egy igazán jó és izgalmas kis filmecske. Aki még nem látta és szereti az olyan filmeket, ahol lehet tippegetni arra ki a gyilkos annak elõszeretettel ajánlom. Megpróbálok objektív lenni a pontozásban: 8/10. Nálam nem éte el ezt a szintet, de én tudom, hogy nem nagyon szeretem a hasonló filmeket. Lásd:

Nem nagyon jönnek be azok a filmek melyekben a töténet egy skizofrén személyre van kihegyezve. pl.: Magasfeszültség (pedig ez is jó film lenne).

Terror a tenger alatt

Steven Segal fõszereplésével. Az új filmjetõl feláll a szõr a hátamon, de ebben (saját magához mérten) kellemesen csalódtam. Igaz csak fél szemmel néztem végig, de az akciók nem voltak annyira übergagyik. Ötösön gondolkodtam, de a mondat végére megadom neki a 6/10-et. Nem most láttam, szóval lehet, hogy az idõ megszépíti az emlékeket 😊

Tökéletes védelem

A másik nagy öreg Van Damme bácsi új filmje. Ha az elõzõre 6-ost adtam akkor erre kénytelen vagyok 6,5/10-et. Véleményem szerint jobb film, mint az elõzõ, de a 7-es értékelés már túlzás lenne 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Emelt fõvel (Walking Tall) 2004

A skorpiókirályból már jól ismert The Rock fõszereplésével ismét egy könnyen emészthetõ számomra másfél órás kikapcsolódást nyújtó filmet kaptam. Azoknak az embereknek ajánlom akik nem akarnak elmélyült gondolatok után kutatni a film történetében, hanem egész egyszerûen csak ki szeretnének kapcsolni egy kicsit. Erre tökéletes ez a film. Egy olyan "mese" ahol a jófiú gyõzedelmeskedik a rossz emberek felett, és természetesen happy end-del zárul. Végül a fõgonosz is elnyeri méltõ jutalmát és mi is elégedetten kapcsolhatjuk ki a dvd-t. 7/10-et adok rá, mert tetszett. Ja és az eleje tök olyan, mintha a Rambó 1 remakeje lenne 😄
Utalás:
Vadászpilóták spoiler következik:
Én pl. marha pipa tudok lenni, ha a filmbeli "gonosz" egyszerûen meglép. Jelen esetben azt vártam, hogy mikor kapják el a repülõs ribancot, de sajnos csalódnom kellett 😞

I.C.ram
Kicsit csöpögõsre véve.. :/
Tikal
Ütközések/Crash
nagyon jo film, kemény tanulságokkal... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

PetruZ
A The Protector csak az amerikai címe a Tom Yum Goong-nak, nem új film. 😊 Volt már itt róla szó, én is írtam róla, szerintem elég béna film lett, közelébe sem ér az Ong-Bak-nak.

#28979:
Az a tévés változat (is) totálisan sz*rrá volt vágva... 😞 Ráadásul az itthon megjelent (vszleg a francia kiadásból készült) dvd-bõl is hiányzik két jelenet. 😞
Tikal
aham aham, most néztem a trailert 😄
na lehet a srác ugyi, mondjuk én csak a film végét láttam de én az utolso husz percet végig rohogtem, azt hittem megint vmi B kategoriás szupermozi, mondjuk az is....borzalmas idiota cselekmény párbeszéd.... az hogy tud verekedni még kevés...

Tikal
ez az ONG BAK az ami egyszer ment RTL klubbon, és a végén vmi nagy buddha szobor elott harcolnak ilyen állványokon?

wesker24
Na az ONG BAK az tényleg nagyon jó film az egyik legjobb verekedõs film amit láttam
CSOCSO
kar volt megmutatnia ezt a jelenetet.. en is kb fel percet birtam nezni mer ez valahogy igy borzalmas!!!!!! de meg kell lesni az egesz filmet.. megha a sztori nem is egy nagy vasziszdasz de a verekedesek brutalak!!!!!! komolyan romma verik egymast a filmben!! KOTELEZO! bar inkabb a masik filmjet lesd meg.. Ong Bak

bemutato:
katt
Nekem ennyi is elég volt <#hehe>

Protector. Ütõs...

Mr. Jaa sok tejet iszik ezért neki erõsek a csontjai. A többieknek... nem...

Kis kedvcsináló...

http://www.youtube.com/watch?v=ds36EeXhh-Y&mode=related&search=
sadvagabond
üdv.elõre is bocsi a kicsit offért,de a következõ film,amit most láttam,az a broken flowers lenne,ha amit leszedtem,nem lenne jelszóval védett...ilyenkor mihez tudok kezdeni?annyiban hagyjam?béna voltam,tudjak rá?a neve:
Broken.Flowers.2005.LIMITED.DVDRip.XviD-20-12-05-pass
ha valaki tud segíteni,azt nagyon megköszönném...
elõre is hála
peace!

Kmarha
Jackass 2 - ez nagyon durva volt. De rohadt jó. Fõleg az eleje meg a vége. Volt pár rész amit egyszerüen nem birtam nézni, szóval gyengébb idegzetüeknek nem ajánlott. De hát ezt mindenki tudhatja a Jackassrõl 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Calver
Danika - 8/10
furcsa egy film, az tuti, ettõl függetlenül roppantul tetszett. a fõszereplõ Danika (Marisa Tomei, aki mellesleg itt akármennyire is látszik stresszesnek és fáradtnak a filmbeli szerepében, tulképp egy baromi jó nõ) szép lassan kezd bekattanni, lévén dolgokat és hall lát, amik nem igazán történnek meg éppen akkor, de késõbb annál inkább. szóval mondhatnánk úgy is h a jövõbe lát, és kezd tõle becsavarodni. erre rátesz még egy lapáttal a gyerekei iránti beteges féltése, meg úgy globálba h mindentõl fél és mindenkit meg akar védeni, és meg is kapunk egy kellemes indulósztorit, ami ennél persze ezerszer komplikáltabb és sokkal mókásabb, a vége meg egyenesen erõsen pofánvágós. ha valaki látta ejtsen már róla pár szót, egyes dolgokban én sem vagyok már biztos...

"The trees move. Do you not see it?"

Kapj el, ha tudsz!(Leonardo De Caprio)

Sir Quno Jedi
Más, de jó.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
Azumi 2?? van olyan mint az elsõ?

hellnight
A 3. részbõl derül ki miért is tudott úgy feküdni ott egész idõ alatt 😊

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

wesker24

Csapdában 10/8

régi film de most néztem meg nagyon jó akció film Charlize Theron, Stuart Townshend, és Kevin Bacon szereplésével.

Bucser
A durva az, hogy ezekkel a kivágásokkal egy csomo olyan fontos jelenet ami a szereplok motivaciojat adja kimaradt.. Apropo nincs meg valakinek eredeti szinkronnal?? Michael Ironside rulez😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[Jakuza]
Blood Diamond 10/7.5

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Iori
A World Without Thieves /kínai/
Heroic Duo /kínai/
Sympathy for Lady Vengeance /koreai/
My Sassy Girl /koreai/
Audition /japán/
2046 /kínai/
Death Note /japán/ - ez nagyon érdekesnek tûnik trailer alapján, még én sem láttam, de ha esetleg megnéznéd akkor írj róla vmit 😊

aztán vannak ilyen alapfilmek, amelyeket a társaság többsége látott sztem:
Azumi 1-2, Battle Royale, Oldboy, Kung Fu hustle, Shaolin soccer, SZPÜ

I love this game!

Tikal
mindig mindent eredeti nyelven! 😊

rtl-tv2

BUDA > miskolc.

Sir Quno Jedi
Én azon buktam ki, hogy egy Starship Troopers-t agyonvágnak, merhúdevéres, aztán egy fûrészt meg nyomnak a nép pofájába poverplánban! Fasza!

N3TuddKi
második rész jobb, a harmadik meg ismeretterjesztõbb. 😊
és szigorúan csak eredeti nyelven.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

csácsá egy hatalmas magyarfilmrõl a Megáll az idõrõl szeretnék kérdezni.
A film zárójelenetében amikor a hazajött apuka, Õze Lajos és Diniék Anyukája együtt énekelnek egy szomorú dalt, nah azt nem ismeri valaki?

Elõre is thx, respekt!!
Rocky Balboa
nálam Rocky = isten, 10/9 .|

BUDA > miskolc.

Kmarha
ha jól emlékszem a 3. részben mutatják hogy benyomott magának valami izomlazító, nyugtató vacakot

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.