Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Másik fórumon valaki kereste ezt a TÖRÖLT trailert, mivel megleltem, gondoltam hátha mást is érdekel ...
STARDUST - Sci-fi/Fantasy - Nemhivatalos orosz trailer, nemhivatalos zenével

barnie1990
Néztem pár filmet:

ROCKY BALBOA - kicsit unalmas,de azért egy kidolgozott középszerû film,amely nem sok realitással rendelkezik.

A TESTÕR - Eva Longoria jó,mint mindig.A színészek jók,a sztori nagyon sablonos,és ettõl a film is csak egy átlagos délutáni mozi.

DÖGÖLJ MEG JOHN TUCKER - Tinifilm a javából,de szerencsére a jobbik fajtából.Pisi-kaki nincs benne,jópár poén viszont igen.

Mondtam már,hogy szánalmas ez a sok tucatfilm? 😞

Zene nélkül mit érek én?

CSOCSO
CSOCSO
de baze.. azert.. a battle royaleban az volt az erdekes hogy "artatlan" gyerekekkel cisnaltattak meg.. szerettek egymast.. ismertek egymast..
itt meg... ***vajo.. kinyirjak egymast mert mit szamit a plusz egy strigula?

jo persze az amerikaik gyomra nehezen venne be a gyerekekkel valo oldoklest.. igy csinalnak egy ilyen halivudi popcorn maszlagot.

nem is lehet mast elvarni toluk...

amugy a number 23 meg a next c. film eleg erdekes lesz.
fifi
olvasgattam róla, már így is kib@szottul szánalmas ez a remake láz, de egy akkora kultfilmet minta Battle royale...

bár olcsóbb így, mint új ötletekkel elõállni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
Nah amerikaiak ujradolgozzak a Battle Royale-t.

persze nem is gyerekekkel akiknek nehezukre esik a gyilkolas, nomeg akik kedvelik egymast mert baratok.. neeem.. hanem uberfasza kokemeny bortontoltekekkel, akik barmikor kinyirnak egymast mert miert ne. nagyon eredeti mondhatom..
SASboy
Nekem is nagyon tetszett még mindig, pedig már láttam.

nice legs. what time to open?

Asszongya "Ha ezt egy utazási iroda szervezi milliókat keresünk a peren." 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

I.C.ram
Matthau olyan szövegeket nyom le, azzal a mafla arcával, hogy az valami hihetetlen 😊
3x láttam már én is, de még mindig jókat derülök rajta 😊

I.C.ram
Baromi jó ez a Furcsa Páros 😄 Imádom ezt a filmet 😄 Ez a két fickó nálam olyanok, mint Louis De Funés. Kár, hogy már egyik sem él 😞
Akkor szerintem tetszeni fog, mert nagyon képregényhûre sikeredet. SG-s cikk alapján.

schrank
mi ez a szar a neved helyén <#hehe>
amúgy meg akinek bejött a blekhókdáan annak a American Soldiers kötelezõ <#eljen>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

barnie1990
A Sziki-szökevény filmhez egy seedelt torrent linket tud adni valaki?Kerestem,de egy normális torrentet nem találtam. 😞(((((((

Zene nélkül mit érek én?

fifi
akkor ebbõl az következik, hogy rossz a film???
<#fejvakaras>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

PetruZ
Te bajod. 😊
PetruZ
Én olvastam a képregényt, és a trailerek alapján nagyjából ugyanazt várom, de majd meglátjuk. 😊
schrank

barnie1990
Torrent-rõl bármit,de jobban teszed,ha vársz még egy kicsit,mert még csak mozis változat van fent.

Zene nélkül mit érek én?

VALKI MEG TUDNÁ NEKEM MONANI HOL TUDOM LTÖLTENI A GOAL2?
Bandew
Nekem a Hannibal sem igen tetszett. De a Red Dragon az tényleg jó volt!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Jól teszed. Érdemes megvárni, mert a látványra nem lesz panasz 😊

barnie1990
Én nagyon kiváncsi vagyok rá,de megvárom a dvd-s változatot.

Zene nélkül mit érek én?

schrank
hannibál rising 5/10 hely a régi szép idõk amikor még tudtak "folytatást" csinálni a hannibal és a red dragon is méltó utód volt de ebben nem jöt át a hangulat <#rinya>

300

Annyira beharangozták ezt a filmet, hogy felállítottam egy mércét látatlanul. Nem kellett volna, számomra csalódás volt. Valszeg azért,mert nem volt szerencsém a képregényhez. 6,5/10

fifi
dehogynem:
tessék

Kmarha
<#wilting><#banplz>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

schrank
mire attad azt az egy pontot arra hogy a csávó a saw-ból lopta az ötletet az önszétdarabolásra a hetedikbõl meg a ...vadagadtot <#hehe>

SASboy
tõlem is 😊

nice legs. what time to open?

Kmarha
szerintem egy átlagosan mindent naturisztikusan bemutatott, normálisan kamerázott, groteszk képivilággal és fõleg hangulattal rendelkezõ botrányfilm volt, 0 mondanivalóval, és egy jóadagnyi polgárpukasztással.

Van egy halom szatirikus és groteszk magyar és más, keleteuropai film, melynek még ha nem is lehet minden percében odanézni, mégis csak igazán elgondolkodtatja az embert. .nem úgy mint ez a "film".

Ez egy magány (ellen) vélemény 😊 A magyar filmgyártásra mindig is a groteszség volt a jellemzõ, de ez már egy nagyon egészségtelen túlzás.

Anno adtam 1 pontot az ötletességre mert abban hiány nincs a filmben az biztos. De tõlem ez a max. 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Tatyla
maga képi világ ebben a groteszk,torz szatirikus történetben ami igaz egy nagy humbuk bár összerakva egész ötletes volt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bandew
Aztarohadt!!! Matt Zagon játszik benne??? <#merges2>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tatyla
az ember gyermekét láttam ezekböl az nagyon jó volt.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kmarha
<#wow1>

el tudnád mondani nekem mi volt remek benne? (tényleg érdekelne, nem csak kötöszködés)

schrank
szerintem is jól meg csinált film mondjuk azt nem értem hogy mit akartak ezzel a 3 generációs izével mondani <#fejvakaras>

barnie1990
Filmkatalóguson nincs fenn,pedig kifejezetten érdekelne. 😊

Zene nélkül mit érek én?

Tatyla
Taxidermia

sokkoló,bizarr de remek

8/10

fifi
they don't cut the grass anymore...

bár kétlem hogy láttad volna, mert kb. 88787911244 fényévre van a fear.com-tól negatív irányban 😊

Bandew
Ha a logikai menetedet követem, elvileg az VADIZSÍR Madarak remake elvileg totál félelmetes lesz, hisz az ráadásul majd csak a jövõben lesz kész!!! Amikor már a mai filmek se lesznek félelmetesek! A régi klasszikusokat meg dobhatjuk egyenesen a kukába!

Amúgy nem arról van szó, hogy a régi filmek ne lennének félelmetesek. Egyszerûen a ma embere magasabb ingerküszöbbel rendelkezik, mint a régi. Tudod, ha sokat eszel, elhízol. Ha egy mai filmet megmutatnál egy régi embernek, vagy nem értené, vagy kapna egy kõkemény infarktust. De attól, hogy ilyen érzéketlenek lettünk, meg kell tanulni értékelni egy régi filmet, különben megkérdõjelezed a nagyságát, ami miatt már nem is érdemes filmet készíteni, hisz mondjuk 20 év múlva már a kutyát sem érdekli. De szerencsére nem így van.

Dynamic
Alapvetõen ott tévedsz, hogy a jó film alatt azt érted, hogy egy alkotás mennyire kelt benned jó értelemben vett félelmet.Az igaz, hogy az emberek ingerküszöbe egyre jobban tolódik ki, és míg régen elég volt egy árnyék mutatása a félelemkeltéshez, ma már sokkal több kell.Csakhogy egy film minõségét nem az határozza meg, hogy mennyire izgulsz rajta.
Egyébként régen is rengeteg thriller volt, egyáltalán nem igaz, hogy a Bárányokkal kezdõdött volna.Sõt, rengeteg az olyan, amelyek régi filmek remake-jei.Csak úgy hirtelen a Sakál, Álmatlanság, Bourne rejtély ugrik be, de még számos van ezeken kívül is.
barnie1990
Hát nem tudom,hogy sikerült 2x postolni,de mostmár mind1.

Kegyetlen játékok 7/10

Nekem nem tûnt többnél egy egyszernézõs amcsi filmnél,bár a színészeknek hála átlag feletti.Bár így sem értem,miért ért meg 3 részt.

Shop Stop 2 8/10

Egy fokkal jobb,szerintem legnagyobb elõnye,hogy a kreténségek mögött egy tök normális film bújik meg,amely a barátságról és az összetartásról szól.Minusz pont,hogy nem sok nagy poén volt benne,és hogy egy kicsit erõltetett volt az érzelmi szál.Amúgy OK.

Zene nélkül mit érek én?

barnie1990
Ha már itt tartunk,szerintetek még minden idõk leggagyibb horrorfilme?
Én adok egy voksot a félelem.com-ra.

Zene nélkül mit érek én?

barnie1990

Zene nélkül mit érek én?

fifi
Aért leírhatnád, hogy eredetit, vagy remaket néztél...

zolo
Life of Brian - Brian élete
Másodszorra néztem meg, elõször nem volt hozzá hangulatom , és nem jött be, de most másodjára nagyon tetszett.Tipikusan olyan film , hogy annyira szar, hogy már jó 😄DD

8/10

http://flickr.com/photos/zolika90/

Calver
a gagyi zombis Clive Barker által fémjelzett The Plague... én is csak pislogtam amikor néztem, ott volt annakidején az Undying mint játék, szintugy készítõk között Clive Barker bácsi, számomra legjobb horror-gém valaha, erre ez a film volt kb egy nagy rakás lócitrommal egyenértékû... zombiszerû gyerekek gyilkolnak, vááá, mindjárt a sarokba bújok sírni ugy félek... kliséhegyek és idióták - röviden és tömören összefoglalva az a film egy szörnyûség.

"The trees move. Do you not see it?"

barnie1990

Zene nélkül mit érek én?

schrank
akkor olyan mint az a gagyi zombis a plageu vagy mi amikor aki fél az meghal <#hehe>

Gladiator
The Fog

Hat en koztudottan baromi felos gyerek vagyok, 19 eves letemre meg mindig rossz kedvvel megyek ki ejszaka a padlasra, de azert ez... Ha en nem ijedek meg rajta akkor senki. A vegere mar ugy vartam, hogy vege legyen, mert szetuntam magam.
A poen, hogy normalis valaszt nem kapunk, hogy akkor mi is ez a kod, meg hogy jott letre, meg amugy is hogy lehetseges mindez...
Raadasul meg egy jo dugas sem volt benne...

2/10, bar nem tudom mire kapja azt az egyet...

schrank
jjja gyakorlatilag ugyan az mint a kör ergó ugyan olyan sz...