Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riddick21
Reméltem, legalább egy közepes szintû poénra futja. Pedig dehogy.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

desigo
Hasutasok

15 perc után kikapcsoltam
el se mosolyodtam rajta😞

(lehet késõbb még megpróbálja)
Count Adyn
Most pótoltam "A Tanú" címû film megnézését, hát ez az igazi 10/10 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
Eragon

Jobbra számítottam.Kicsit gyorsan történtek az események és sok kép visszaköszönt a Gyûrûk Urából.

Harry Potter 1,2 rész

Ennyi idõ kellett,hogy rászánjam magam,hogy megnézzem.
Óvodásoknak való,szánalom egy film mégis mennyien meg vannak érte halva.

24 5-ik évad

Nem csalódtam ebben az évadban sem.Izgalmas,tele fordulatokkal és simán feláldoznak benne fontos szereplõket is.Bár sok dolog visszaköszön az elõzõ évadokból az egyik legjobb sorozat.
Kojiro
ma lesz 22 óra vahánykor az M1-en a New York bandái! Aki nem látta, tegye meg, hogy megnézi a kedvemért! <#idiota><#gun>
Téháiksz

9/10

Kojiro ergo sum.

Sephi
Miert nem keresed meg pl a toplistat es megnezed hol is van a Firefly 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tikal
a the simpsons a legjobb sorozat, ennyi 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ja de azért megnézted 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kmarha
Running with Scissors - Kés, villa, olló

Hát hol is kezdjem? Maradandó alkotás a szememben. Akit valamennyire is érdekel a groteszk abnormalitás, történetileg elmesélve, nem a képsorokkal való sokkolás álltal, akkor nézze meg a filmet! De készüljön fel, hogy ilyen kifordult világgal és szereplõivel még nem nagyon találkozhatott.

A film egy könyv alapján készült. Írója a fõszereplõ, persze színésszel (nem is akármilyennel) eljátszva. Alkoholizmusból kilábalva tollat fogott, és megírta miben kellett felnõnie. Hát.. csak õ tudhatja hogy tényleg így volt e?!

A szereplõ gárda elég csalógató: Gwyneth Paltrow, Annette Bening (Amerikai Szépség), Brian Cox (felsorolni sem tudnám 😄), Joseph Fiennes (A Darwin dij, Ellenség a Kapuknál, Shakespeare szerelme), Alec Baldwin, és Joseph Cross (kit eddig még csak a Flags of Our Fathersben láttam). Mindegyik színész kitett magáért, teljesen hihetõen adják az õrültet.

Csak úgy címszavakban, hogy mit is várhatunk a filmtõl (bár a story nem a csavarokra épül, de azért a következõk lehet néhányatok számára spoilerként érhet fel, és bár én kétlem hogy ronta a filmélményen, de csak és kizárólag saját felelöségre olvassátok tovább!!!!!!), mirõl is szól:

Az idegbeteg, magát erõsen nyugtatozó, leszbikus anyáról, az alkoholista férjrõl. Az anyát kezelõ, minden dilist örökbefogadó, maszturbációs szobát fentartó agytúrkászról és családjáról. A magába forduló kutyakaját zabáló feleség, a macskákkal beszélõ, vasszûz jóleány, a sokkolóval szórakozó, gyerekkorában megerõszakolt roszleány (kinek egyetlen álma hogy továbbtanulhasson, bár erre lehetõsége sincsen egy ilyen családban), valamint az örökbefogadott pszcihópata homokosról, ki alig várja hogy valaki nyakába kést vagy ollót mártson.

A fõszereplõ soha nem jár iskolába, végig az anyja mellett tölti idejét, szinte bálványozza õt. Mindaddig amig az teljesen össze nem omlik, és át nem passzolja õt a dilidoki õrült családjának, ahol döglött macska kerülhet a fõzelékbe, sarokba szaró gyermek szaladgál az örökké álló karácsonyfa körül, ahol oltárt állítanak a felfelé kunkorodó szar fölé, mivel az Isten teljesen tiszta, nyilt üzenete. És jön a küzdelem, egy 13 éves gyermek életben és normalitásban maradása. Csak úgy tud az maradni, aki, hogy egy kicsit alkalmazkodik a környezetéhez, amig örült meleg élettársa, el nem tünik az életébõl. Végül a fõszereplõ is rájön, hogy az egyedüli esélye az, hogy elszalad innen, és mindent a háta mögött hagy.

Elég nehezen emészthetõ mû, erõsen megkérdõjelezhetõ mondanivalóval, engem mégis megfogott. Ajánlani nem ajánlom, de aki kiváncsi, nézze meg! Garantáltan máshogy fogja egy ideig láttni a világot maga körül.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

SASboy
számomra a legjobb. minden egyes részét akárhányszor nézem meg még mindig megnevetett. My Name is Earl nekem nem jött be. Scrubsról hallottam, h jó, de én még 1 részt sem láttam belõle Black Booksról meg még nem is hallottam.

nice legs. what time to open?

Calver
hát... elsõ évadot végignéztem, elsõ pár rész még ütõs volt, utána viszont nagyon durván esett a szinvonal szvsz, bár kétségtelen évadzáró ütõs lett <#hehe> nem rossz azért, bár sztem NBC szitkomcsütörtökén van nála ütõsebb is...

"The trees move. Do you not see it?"

otrosinka
Megnéztemm én is .....
Tetszett a HI-TECH alap, bár japó rímék..
6/10 Boone+ Veronica m miatt

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Mezsgye 5/10 kicsit jobbat vártam,nem volt félelmetes 😞😞😞
sweech
my name is earl beszteszt, éskész ^^

Calver
...és nálad meg a fogalomzavar.
bocs, az ismertség a minõség jelzõje?

Calver
imádom ezt a felháborodás ha valaki olyan témát piszkál, amit Sephi is szeret <#hehe>
ezt, hogy a világ "top" sorozata a Jóbarátok, mégis honnan vetted? nézettségi adatokból? <#hehe> mert ha azokat vesszük alapul, az emlékeim szerint általad nagyon kedvelt (sõt, általam is) Firefly is eléggé a lista alján lenne...
mindenesetre a nézettség baromira nem minden. Jóbarátok nekem max egy kis középkategóriás szitkom - rohadt idegesítõ konzervkacajjal.. - amit ha beesek a tv elé esetleg megnézek... vagy inkább más adóra hajtok, mert nekem nem jön be egyszerûen a humora.

fifi
jajj a hozzáértõnek látszó duma...

menj már ki az utcára, kérdezz meg tíz embert találomra: ki ismeri a Scrubs-ot és ki a Jóbarátokat, vagy a Rém rendest...
ennyi...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

barnie1990
A jóbarátok nagyon jó,de a joey c. spinoffja nekem viccesebb volt,mert joey karaktere nagyon szuper.Kár,hogy megszüntették,de az,hogy 2 évados,az értékébõl nem von le semmit.

Zene nélkül mit érek én?

Sephi
Scrubs? Apa az elso ket evad utan egyszeruen egy mosolyt nem faragott arcaomra! Sot nezd meg a forumokat hogy fel vab lazadva a nep. A Black Books-rol meg draga fijam nagyon kevesen hallotak/lattak szal hiaba hoztad fel. Es nem akkora eresztes.

Jobaratokon viszont nem volt egy resz sem hogy ne nevessek!

Es csak ugy megsugom hogy a Bundy Csalad/Seinfield/Jobaratok a vileg top 3 sorozatjai mig a te Scrubs-od 87-edik es a Black Books meg 134-edik.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Calver
legjobb sorozat? még szitkomok között sem kiemelkedõ (Black Books és Scrubs porba alázza a Jóbarátokat humorban példának kedvéért), de hogy sorozatok között a legjobb, na az végképp elvadult túlzás...

SASboy
nem igaz sajnos 😞

Riddick21
ON:

Casablanca
Most láttam elõször, hihetetlenül bejött. Bogart karaktere ("Rick") maga a megtestesült Reluctant Hero, John McClane eredetije, egyszerûen tökéletes.
10/10

Riddick21
Ha minden ilyen egyszerû lenne, akkor nem lenne mirõl beszélnünk. Én sem örülök neki, de mivel nincs befolyásom a dolgok menetébe, ill. bojkottálni sem fogom a filmet, csak azért, mert kevesebbet anyáznak benne, így szépen ülök a seggemen és várom, hogy mit tesznek elég az asztalra. Mivel nincs más választásom. Ill. örülök annak ami van, nevezetesen, hogy amit a moziban nem kapunk meg, bepótolhatjuk DVD formátumban.
Ha pedig Willis azt mondja, hogy lesz olyan jó a film, mint az elsõ rész, akkor elhiszem neki+megadom neked, meg a többieknek azt az örömöt s lehetõséget, hogy a magam fajtákat fikázhassátok az idõk végezetéig, ha a film nem ér majd egy kalap szart sem.
De! Amíg ki nem jött, meg nem néztem, át nem éltem, addig egy rossz szó nem fogja elhagyni a számat róla. A törekvés megvan, én már azt is tudom értékelni.

Riddick21
Fergeteges poén.

Tikal

Az lehet, hogy az Indexrõl igazad van, na de könyörgöm PG13-as filmet csináltak a Die Hardból!!! Az összes filmes fórum tele lett a rajongók anyázásával, az egyik legnagyobb filmes oldalon B.W. álnéven még méltatta is, hogy így mennyire jó. Azt viszont nem tudtam, hogy az õ keze is benne van. Eddig nem zavarta a cigi elmúlt 30 évben? Ha meg 17-es karikát kapott volna a film, akkor nem kéne f*snia, hogy miatta szoknak rá a cigire a gyerekek.

Sephi
Alitolag keszul valami hosszab utso resz... mitomen ezt meg mult evben halottam.

SASboy
szerintem is adhatnának még pár részt. tuti siker lenne. én már vagy 7-8x láttam az összes évadot. legjobb sorozat ever

Jóbarátok->Utolsó Évad, utolsó rész:
még mindig lehangol;(

Újraforgathatnának 1 pár epizódot!!!!

Sephi
Jah latvanyossag 😄

DoctorJohnson
jah, láttuk
Michael Bay bácsi ad neki, de ez akkoris egy autókból/repülõkbõl átalakuló robotokról szóló film lesz, szal sokat nem várok tõle a látványon kívül. 😊

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Sephi
Baze...lattatok a mostani Transformers trailert? Ha beszaras! Remelem nem az van hogy a trailerben lelotek a 90% az aksonnek szokas szerint...

De ez valami fergeteges lesz!

Jah es benne volt az a tipikus atalakulos hang is a rajzfilmbol 😄DD

wesker24
Most néztem meg a Chaos cimû filmet !!

Szerintem nagyon jó ez a film nagyszerûen játszik benne Jason Statham !!

10/9
Kmarha
Code Name The Cleaner - Fedoneve a Takaritó:

Piszok jó volt egy kis kikapcsolódásra. Bár a végén az a kungfuzás túlságosan is gagyi, de hát vígjátékhoz passzolt. Fõszereplõnk amnéziával, sebbel a fején egy hulla FBI-os mellett ébred, egy valagnyi pénzzel teli táskának a társaságában. Vajon fõszereplõnk tényleg csak egy takarító, egy beépített ügynök, vagy egy neve nincs tisztogató kommandó ezredese e? És mi történt tegnap este?! Ha nem is meglepõ, tel csavarokkal azért szépen ellátott kis vigjáték ez.

Azt hiszem pihenéshez mindenkinek ajánlhatom!

Epic Movie:

Csakazért is végignéztem, kiváncsi voltam vajon lesz e rész ahol felröhögöm. Nem volt. Kétszer elmosolyodtam ("Akkor a te apád? .. Igen, az apám megdugott egy kecskét". A másik poénra nem emlékszem, ennyit ért a "film").
Régen láttam már ilyen fost. A pösze csajszi szimpi volt, de több jót elmondani nem tudok errõl.

Ja, és egyszerüen hihetetlen, hogy még mindig azt hiszik a sugárba hányós jelenetek viccesek tudnak lenni. Annyira unalmas már...

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

precision
Faun Labirintusa

Többre számítottam, de így sem volt annyira rossz. 6/10.

Bazinga!

DoctorJohnson
és meg is értettelek volna 😊

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Sephi
Dodo?

Kojiro
mi van akkor ha azér lett 0,5/10 mert a vágó hozta fel ilyen szintre? <#wilting>

amúgy szerintem mindenki úgy pontoz ahogy akar. lehet hogy nem annyira szar a film, de annyira felbaszta mert szar <#nemtudom>

én anno pl mikor anno láttam a hegylakó 2-t az egy után (ami akkoriban az istencsászár volt) és létezett volna ez a fórum és kb -100000000/10et adtam volna rá.

Kojiro ergo sum.

Már hogyne lehetne ... 😊

Ahogy a jó öreg Hofi mondta anno, hogy a vágó rontotta el. Nem keresztbe kellett volna a filmet vágni hanem hosszába és ugyan annyi költségvetésbõl már 2 szar filmünk lenne 😄

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

barnie1990
Egy film nem lehet 0.5!!!!!Nem tudom,mikor fogjátok már fel,hogy ha egy film nem tetszik,akkor azt már nem kell 0.000valamennyire lepontozni.Egy filmben (még ha szar is) sok-sok ember kemény munkája van,amibõl te csak röpke másfél órát látsz,és mert neked nem tetszik a film,attól még másnak tetszhet.Oké,hogy a te véleményed,te a pontozásod csak azt mutatja,mennyire gyerekes is vagy.

Zene nélkül mit érek én?

Zsákutca 0.5/10 no comment!!! extra gagyi
Sephi
Detto.

Hidd el hosszú idõ óta nekem is ez volt az egyetlen film amit már készülése óta várok. Majd meglátjuk 😊

Riddick21
Te tudod. Én a Die Hardon nõttem fel, kb. szakrális öngyilkosságot követnék el, ha lecsúsznék róla a moziban...

Most csak ez a cikk jött kapóra (egyetértek veled, én sem szeretem az oldalt), de indextõl függetlenül mindenhol olvastam hasonlókat (SG-n is). Én megfogadtam, hogy még egyszer nem ugratnak cumira (egy két filmnél már majdnem sírtam,hogy ilyenért képes voltam pénzt kidobni, fõleg a mai árak mellett, ahol ha 4-en elmegyünk mint család 10 ezer forint). Elõtte szépen itthon megnézem és ha megérdemli meg fogom venni DVD-n.

Riddick21
Csak röviden, 1-2 dolog:
-nem az indexrõl kellene tájékozódni, hányadék, felületes oldal, elég csak a "filmkritikáikra" gondolni
-az egész hírnek semmi értelme, ha vki tud angolul, itt nézzen körül.

Aki nem tud angolul, annak: egy felhívást/követelést fogalmazott meg pár rajongó a 20th Fox irányába, természetesen a korhatár kérdése miatt. Az errõl kialakult párbeszéd olvasható az elõbbi linken, amibe egy idõ után bekapcsolódik egy Walter B. nicknévre hallgató figura. Akirõl aztán kiderül -webkamerával bizonyítottan-, hogy nem más, mint Bruce Willis, aki azért nyilatkozik, hogy eloszlassa a filmel és a korhatárkérdéssel kapcsolatos tévelygéseket. Amit mond, rendkívül személyes és önkritikus, mellõz minden marketingfogást, sõt! Egy keserves helyzetet fest le, nem csak az új Die Hard film kapcsán, hanem egészében érintve a jelen akciófilmjeit.

Aki teheti, azért vegye a fáradtságot, és olvasson bele a hozzászólásaiba, én ezzel töltöttem az éjszakámat, de mindenképpen megérte. Bruce (Walter B.) hsz-ei feketével vannak kiemelve.

Na ezt se nézem meg moziban, pedig szerettem volna <#wilting>

Die Hard 4.

Tikal
children of men
nagyon jo, csak kissé lehangolo volt 😊

Sephi
Nem. Itt az van hogy :

1. Teccik a filme de tobsegnek nem es akkor en vok a hulye.
2. Nem teccik a film de a tobbsegnek teccik es akkor en vok a hulye.
3. Taccik/nem teccik a film , tokimndegy , kossunk bele.

😄DD

Terminál

Most néztem meg másodszor és még mindig le tudott kötni. 9/10