Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kojiro
A balszerencse áradása

8/10

Kojiro ergo sum.

City of God

IMDB-n:8.8/10 és nálam is legalább...
Elképesztõen jó film. Ez a film egyszerre zseniális, megrázó és a valóságtartalma miatt szörnyû is egyben. (a brazíliai csavargó utcakölykök életérõl szól)

Hannibal Rising

Van olyan jó mint a Hannibal, sõt A vörös sárkány se sokkal jobb.

Füstölgõ Ászok 8/10 szerintem nagyon jó lett és én mûfajnak még a komédiát is odaírnám mert szerintem vannak benne jó poénok
Egy romatikus jelenet közben bejött énekelni. 😊
fifi
itt be van b@szva nem?
a filmben melyik szerep volt az övé?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Eurotrip: felirattal tényleg sokkal jobb
Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
David Hasselhoff???
b+ felsem tûnt,mi vol a szerepe?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tyler Durden
Szombaton volt szerencsém megnézni a Vadidegen c. filmet moziban. Rosszabbra számítottam, nagyon kellemes kis film volt 8/10.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Megfogadom.

Meg amikor jöttak a nudisták mint a zombik. 😊

A futballhuligánok meg nagyon kemények voltak. Na és persze a Wandersexx + a leállító szó. Jól láttam hogy Xéna volt Domina Úrnõ? 😊

David Hasselhoff meg már csak hab volt a tortán. 😊
pl.:Ütközések,Dead girl

pedig A szinkron nagyon rossz lett!!!
ajánlott az eredeti nyelven megnézni->felirattal persze

Sephi
Szal volt egy pillanat amikor aszitem igaz amit latok es vartam mikor kell rohogni mert aszitem parodia... de na. Szep munka ahoz kepest hogy non progit!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Errõl még csak most hallok elõször:

Batman vs Superman

CSOCSO
nulas resz a legjobb😄😄😄
Eurotrip

Szkúzi Szkúzi!

Ahhoz képet hogy valami nagyion idóta dolgot vártam kellemesen csalódtam...
DoctorJohnson
It's all gone Pete Tong - 9/10

kurvajó
egy valós események alapján készült film, a világ egyetlen SÜKET dj-jérõl.
hatalmas a film, királyosak a zenék, de az egészet elviszi a hátán a fõszereplõ srác. valami elb*szottnagyot alakított.
ajánlom mindenkinek, nekem immár alapmû

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

barnie1990
Jackass 2 - ezek állatok,és nagyon értenek hozzá.Akármilyen állat vagyok,nekem ez iszonyúan tetszik.

Zene nélkül mit érek én?

Tikal
no Stallone legalább tökös nem ugy mint B.W aki matinét forgat a tizenéveseknek, és azt hiszi ha nem gyujt rá meg nem káromkodik jobb lesz a világ közben meg földig rombolja a várost és felrobbant mindent és mindenkit....pff

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

edios
Most fejeztem be a Bábelt. Nem volt rossz film, nekem legjobban a süketnéma lány-féle szál tetszett a legjobban. Bár a puskán kívül nemtudom, hogy milyen módon kapcsolódik a filmhez, de végülis önállóan is megállja a helyét. Nem szeretem egyébként sem, ha sokat beszélnek fölöslegesen. 😊

Valamiért eszembejuttatta a Lost in translation-t, mindjárt megnézem szerintem azt is, már elég rég láttam. Valahogy szeretem ezt az "idegenként(kívülállóként) a nagyvárosban" hangulatot. Tudtok esetleg valami hasonló témájú filmet mondani még?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Kmarha
Magyarul? fogalmam sincs.

Ha meg nincs második része, akkor a szellemek megszivták 😄D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Én kb. 10 percig bírtam... Hát én nem tudom, hogy nekikezdek -e újra.

Helyette a Smokin' Aces-t néztem meg. Asszem jobban jártam vele. 😊 Ha pontozni kéne, akkor kb. 10/8.

Spoiler (vagyis inkább beírom 😊)
nem értek a témához, de ha elmegy az áram, akkor már a tornyok amik sugároznak sem mûködnek, így nem lesz térerõ meg wifi stb amin terjedjenek
egyébként t0rrenten a Kairónak nincs második része
a könyv esetleg megjelent magyarul?

TommoT

Kmarha
Pulse Spoiler:

Pendrive: minek? Ha elsõnek megprobálta, nem jött össze, minek szenvedjen még vele? Megint elinditja, leáll, újraindul. Elinditja, leáll, újraindul. Még hányszor kellett volna megcsinálnia a szellemek között? Elsõre is rájött, hogy a rendszert igy nem tudja leállitani.

Áram: ha jól értettem a sztorit, ezek a lények frenkvenciák segitségével közlekednek (lol 😄). Nem áram útján. De tény, elõbb-útóbb nem lesz meg az átjárás. Gondolom errõl szól a második rész, hogy kiépítsenek egy szilárd átjárót ebbe a világba. Meg kell nézni a japánt (ha jól tudom az több részes), vagy elolvasni a könyvet 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Ez is igaz 😊 Bár nem tudjuk a körülményeket. Volt egy jelenet ahol fõhösönkre rálönek, aztán odaveti a lánynak, hogy menjen, fusson. Gondolom meglötték csúnyán. Azt jön a csunya gonosz ferdeszemü, és fáradt hõsünk elõlépve a famögül csak úgy utolsó erõbõl még a hasába döfi a kést. Egy lehetséges verzió 😊 De majd megláttjuk.

Most néztem meg a Mezsgyét (Pulse). Nekem tetszett, csak (SPOILER) nem értem, hogy miután a rendszer újraindult, miértnem próbálta meg újra a pendrive-al a vírust. Egyébként meg a végén mondja, h "a városok már sohasem lesznek a miénk" vagy vmi ilyesmit...jah amíg el nem megy az áram<#vigyor0>

TommoT

vegicsek
Torokkitépés nagyon ott van.Biológiailag lehetséges egyáltalán?<#buck>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

CSOCSO
nem okitani, teriteni jarok ide.. elmondtam a velemenyem a latottakrol...

rambo kettoben is mikor a csavo mogul kijon a rambo abbol az isza falbol..csak siman a hasaba bassza a kest.. nem omlik a ver.. nem frocsognek a bele.. nem hianyerzetem hogy kellene.. teljesen rendben van a jelenet.. nem is rohogtem hogy degagyi mert ez meg az...

HA korhatáros lesz és nem lesz vágva akkor megyek moziba hosszú idõ után én is. Egyébként a Rambófilmek errõl szólnak 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

fifi
akkor magyarázd már el nekünk hogyan lenne NEM "szanalmas horror-komedia szintu"
tehát szted hogy lenne jó?

CSOCSO
te is magyarazol ossze vissza, de minek?

senki nem mondta hogy nem realisztikus.. en csak azt mondtam hogy szanalmas horror-komedia szintu.. mit nem lehet ezen felfogni?
az hogy fejeket tepked, meg a torkabol kiveszi a gegejet... ha mar realitasnal tartunk... mondjal mar egy olyan katonat aki nem a torkat vagja el valakinek hanem a beleit ontja ki.. LOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
no comment.. engem nem a realitas erdekel.... csak ez az egesz engem a slither meg hasonlo muvik retardaltsagat juttatja eszembe..

ja.. mielott meg irkalnatok hogy akkor nezzem inkabb az Ex cimu filmet: en is nagyon kivancis vagyok a rambora.. talan tul is teszem magam azon hogy a rendezo valszeg valami slither filmet alkotott elozo eleteben..
Kmarha
😊 Hja, tök szánalmas hogy ha torkot tép, akkor vérzik. Vagy ha fejbe lövik, fröccsen az agya. Vagy hogy hasba szúrják egy baszott nagy késsel, majd végigtépik az oldaláig, akkor kifordul a bele.

Ha véres karcolás lenne csak a pocakján, vagy egy pici vörös pöty a fején, jelezve a lövést, az biztos tök reális 18-as karikát érõ akciófilm lenne..

Vagy hogy gondoltad?

De izlések és pofonok. Én alig várom már hogy berusholjak a moziba, fejkendõmmel és egy éles bozótvágó késsel!!!

Én egy Rambo filmet akarok a John Rambo cimü film alatt láttni, és úgy nézem, ezt fogom kapni. Teljesen meg vagyok elégedve!

CSOCSO
nem sirok. ne kuldjel cartoon networkot nezni... nem azt mondtam hogy a kislanyos lelkemnek ez durva hanem azt hogy szanalmas B horror-komedia kategoria.. mint a slither... frocsogo belek meg fejek.........

ahogy lentebb is irtam: az tetszett mikor turmixxa lovi a csakot a kocsiban.. viszont a tobbi mar szanalmas-nevetseges volt....
REALista
Teljesen egyetértek nekem is ez a véleményem...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Riddick21
Jó, de ezzel a finoman szólva is alaptalan véleményeddel olyan egyedül vagy itt, mint amilyen egyedül a mozi parkolójában leszel, amíg mindenki mást a John Rambo-t nézi.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Gyááá. <#vigyor1> Õk legalább nem szaroznak a korhatárral. Így kell ezt csinálni 😄

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

CSOCSO
jezusom... es miert lesz ilyen b movie horror filmes??? frocsog a ver meg a belek meg a fejek😄 LOL
na jo. az a resz tetszett mikor a kocsi hatuljabol turmixxa varazsolja az elso ulesen levot😄😄😄 de a tobbi..... mintha valami horror komediat neztem volna ( pl slither)
hu bazzmeg ez durva volt!!haha
ez itten most alázni fog!!
a passió sehol sincs ehhez képest/másodpercre jutó filmkocka-szitáló vér/

sok szeretettel várjuk a cenzúrálatlan változatot😊

Sephi
Atya eg! Most ez vagy azert olyan realista mert valahogy el kell adni a negyedik reszt vagy tevedek. De ez meg jo is lehet. Szo ami szo engem total kirazott a hideg 😄

Kmarha
Wháááááááááááá!!!! Rambo, megint az elmaradhatatlan fejkendõvel, íjászmesterként, kard kovácsolgatás után elindul, és pépesre lõ mindenkit! 😄 Kell! Most! 😊

ProGabe
John Rambo

hát ez,hát ez,hát ez akkorát ütött most így full másnaposan bazzeg hogy hát ez...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tikal
szerintem a csávo még az elsõ résznél is jobb volt 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Riddick21
Reméltem, legalább egy közepes szintû poénra futja. Pedig dehogy.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

desigo
Hasutasok

15 perc után kikapcsoltam
el se mosolyodtam rajta😞

(lehet késõbb még megpróbálja)
Count Adyn
Most pótoltam "A Tanú" címû film megnézését, hát ez az igazi 10/10 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
Eragon

Jobbra számítottam.Kicsit gyorsan történtek az események és sok kép visszaköszönt a Gyûrûk Urából.

Harry Potter 1,2 rész

Ennyi idõ kellett,hogy rászánjam magam,hogy megnézzem.
Óvodásoknak való,szánalom egy film mégis mennyien meg vannak érte halva.

24 5-ik évad

Nem csalódtam ebben az évadban sem.Izgalmas,tele fordulatokkal és simán feláldoznak benne fontos szereplõket is.Bár sok dolog visszaköszön az elõzõ évadokból az egyik legjobb sorozat.
Kojiro
ma lesz 22 óra vahánykor az M1-en a New York bandái! Aki nem látta, tegye meg, hogy megnézi a kedvemért! <#idiota><#gun>
Téháiksz

9/10

Kojiro ergo sum.

Sephi
Miert nem keresed meg pl a toplistat es megnezed hol is van a Firefly 😄

Tikal
a the simpsons a legjobb sorozat, ennyi 😊

Tikal
ja de azért megnézted 😄