Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riddick21
ON:

Bobby Long
Végre egy film, amiben nem akarják megváltani a készítõi a filmipart és a világot. A végtelenül egyszerû és lassan csordogáló sztori fõhõse egy lány (Scarlett Johansson), aki -bár soha nem ismerte- anyja temetésére igyekszik. Itt összetalálkozik Bobby Long-gal (J.Travolta) és egykori tanársegédjével, akik anyja házában élnek, és végrendelete szerint övék a 2/3-a. Természetesen konfliktus konfliktust követ és a szálak is összeérnek, de a lényeg, hogy a néhai egyetemi professzort játszó Travolta hihetetlen játéka tényleg költõi magasságba emeli a filmet. Itt ugyanis nem -a mostanában bevett, trendi szokás szerint- filmekre, médiára kikacsintó utalásokkal van telenyomva a darab, hanem költõk és írók válogatott idézeteivel, ami a forró New Orleansbeli helyszínnel párosítva különleges atmoszférát teremt.
Egyedüli negatívumként talán a kiszámítható befejezést emelném ki, ami azonban a ziccerként körülötte settenkedõ túlzott érzelgõsséget elegánsan hárítja.
Így aztán:
9,5/10

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Loál János
<#ejnye1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Riddick21
Vigyázat, akadjatok le Sephi-rõl, mert aztán befut egy felkiáltójel a nevetek mellé... Bármit el tud intézni, csak akarnia kell. Veszélyes figura.
<#lama>

Sephi
De igy volt na... masik meg nekem ugrik 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DoctorJohnson
3. Annak és abba szólok bele, amibe kedvem tartja ha ezt normális keretek között teszem, mivel ez egy free fórum és teljes körû/jogú tagja vagyok
4. nyugodt vagyok anélkül is
5. nem spammeltem

nincs mit

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Loál János
Valószínû nem tudta, hogy ismeritek egymást, mennyire durva már, mi?
De miért vagy képtelen normálisan elintézni a kérdést? Leírod, hogy: jaj, csak poénkodtunk, PONT.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sephi
O szolt bele , pedig senki sem kerdezte 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
1. SASboy regi ismerosom/forumozo.
2. O nagyon is jol tudgya hogy az a beszolas messze nem serto hanem egyenesen poenokodas.
3. Minek szolsz te bele? Megmondom , hisz unatkozol es gondoltad most gyorsan belekotsz valakibe hogy magadra hivd a nep figyelmet.
4. Vegyel be nyugtatot.
5. Szaja' l rolam es fejezd be a spammet.

Koszi!

(jessszzuumm peppiii micsoda emberek)

DoctorJohnson
Rádumáltál 😊

Miért Sephikém, hova ez a lenézõ, ledegradáló beszólás????
Igazán eltorzult és primitív lélekre vall, ha így nyilatkozol egy emberrõl, aki egy hálivudi szarfos sorozatot nem látott még és ezt közzé meri tenni. Vagy talán az indy sorozat nálatok kötelezõ olvasmány és az alapmûveltség része? Netán szégyelnie kellene magát bárkinek is, ha nem érdekli egy ilyen -nem használok jelzõt- kalandfilm-sorozat?????? MILLIÓAN élnek a világban akik még azt sem tudják, hogy kicsoda Indiana Jones!!! Ettõl most kevesebb emberek talán Professzor Sephi szemében????
Gondolkozzál már el egy kicsikét barátom, ha ugyan van mivel!!!!!!

shaba23
ez nem a beszéljünk szmájlikkal topik😊
Sephi
<#idiota><#kocsog>

zaki
áram eddig is volt, csak tv nem... 😄

shaba23
haha...most olvasom, hogy Zakiékhoz beköt9tték az áramot és már tud filmet nézni!!4 <#idiota>
DoctorJohnson
<#wilting><#lama>

Sephi
Mondjuk en ezzel nem dicsekednek.

fifi
<#wow1><#gonosz1><#vigyor2><#taps>
jólesz...Dudikoff a védjegye a jó filmeknek...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

desigo
IMDB: 4.5/10 (117 votes)

hatalmas film lehet 😊
DoctorJohnson
Ma este a viasat-on!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Mesterlövész (am. akcióf., 1997) (18)
Brutális banda uralja a vadnyugat egyik gyorsan fejlõdõ városát. Egy nap azonban feltûnik Michael Atherton (Michael Dudikoff) szövetségi seriff és a város ismét hinni kezd a törvény erejében."

KIHAGYHATATLAN <#zavart1><#idiota>

shaba23
Kelly hõsei
még nincs vége, de max/max 😊
A könyv elolvasása után megnéztem ma a Blade Runner director's cut verziót. Hát nem is tudom....

Azt hiszem megmaradok a könyvnél. Azt még sokszor elolvasom, mert magával ragadott, a filmet többet az tuti hogy nem nézem meg. Számomra teljesen vontatott és zagyva volt, ha nem olvasom el a könyvet azt is megkockáztattam volna hogy egy érthetetlen zagyvaság az egész.

Egyedül a látványvilág és az atmoszféra az ami nagyon üt még az elkészülte után 25 évvel is.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Fracture / Törés

Kellemes film volt. Újabb példa, hogy akció nélkül is fenn lehet tartani a nézõk figyelmét. Kellõen kidolgozott film, semmi szembetûnõ butaság, keverés nincs benne. Nekem tetszett. Az ügyész srác viszont nagyon unszimpatikus volt 😊 8/10

Miközben kerestem a magyar címét ráleltem erre a kritikára, hát... kritika.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Riddick21
Mert ott készítették odavalósiak<#integet2>

shaba23
Lord of war
8/10
Jó film, csak nagyon amerikai
Kmarha
Fantastic 4 - Ezüst útazó

Logikátlan szirupos baromság, megfüszerezve az emberek legostobább, legszerencsétlenebb cselekedeteivel, amelyeket életükbe soha nem tettek volna meg, még úgy sem, hogy az emberi butaság végtelen.

Elfelejtettem hogy ilyen filmhez teljesen nullára kapcsolt aggyal kell leülni.

Ponttal inkább nem is értékelném. Lefáradva, minden koncentrációs képességet elvesztve viszont kitölthet egy kis idõt az ágyba fekvés és alvás között.

Szerintem

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Az utolsó 29 általam látott alkotásról kritikák itt:

www.filmnezo.blog.hu

(nem reklám,csak egyszerûbb oda írni midnig,mint mindenhova másolgatni)

http://videodrome.freeblog.hu/

Ebben a mûfajban ami tele van gagyival üdítõ látni egy ilyen filmet 😊

PetruZ
A cápás jelenet már filmtörténeti. 😊 És tényleg nagyon klassz film.
Z
Áháháááá! Az tényleg nagyon jó kis katonás film. Jerry Bruckheimer, Ridley Scott, Josh Hartnett, Ewan McGregor, Tom Sizemore, Eric Bana, William Fitchner, Sam Shepard, zene Hans Zimmer. Aki kicsit is szereti a háborús filmeket, annak mindenképp ajánlom.

2 Oscar 2001-ben(, amikor a Training Day is kapott kettõt). Meg is vettem, 1500-ért a duplalemezes változatot. <#worship><#eljen>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Zombie Flesh Eaters 1979

Az egyik legjobb film a témában. Igazi horror a hõskorból. A mai horrorfilmekkel ellentétben itt nem az ijesztgetésekre van kihegyezve, hanem arra, hogy a nézõben átható félelem alakuljon ki a film alatt. Amikor már elkezd beindulni a film sztem iszonyat hangulatos. Ahogy a kameramozgásokkal néhol keltik a feszültséget az követendõ példa lehetne. A maszkmesterek elõtt pedig le a kalappal. Jó kis film volt így éjjel, egyedül 😊

8/10

zaki
Férj és férj 7/10
Felkoppintva 8.5/10

AntiHero
Mondjuk ez egy értelmes értelmezés. Így már értem... köszi

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kmarha
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez tipikusan az a történet, amit több féle képpen is lehet értelmezni, elemezni. De nézzük a legegyszerübb, tán a legbutább értelmezését. Nagyon egyszerû. A gonosz, a fizikailag is létezõ gonosz, létezik. Valószínû, hogy nem csak abban az egy szobában, de ott biztosan. Ha nem is a szoba, valahogy az a tér, az a kis pár dimenziós szelet, az gyilkol, örjít, útat nyit a pokolba. Sok embert megölt, sok ember bekattant és ölte meg magát vagy szereteit. Azóta aki oda bekerül, az nem szabadul onnan. Az ablakon kiugrók, a csõben mászó vaksi, azok mind a múlt holtai voltak, kik azon a helyen végezték be életüket. Ki tudja talán még akkor is újra meg újra élték a történteket, milliószór megölvén magukat újra és újra.

Csak az író volt, aki megtalálta a kiútat. Nem törödve azzal, hogy õ is meghal, kinyirta a szobát, felgyújtotta, hogy nyoma sem maradjon, soha többet ne bántson mást. Az, hogy végül mégis csak életben maradt, az már a véletlen mûve. Hogy nem képzelödött, azt a film végén bemutatott szalag bizonyítja.

Elsõre talán igy a legkönnyebben érthetõ a film. Aztán lehet ide még sok mindent kitalálni, de az már csak felesleges bonyolítása lenne ennek a nem túl nagyszerû filmnek. Szerintem legalábbis.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

AntiHero
Meg a szobába azok kik akik kiugrálnak az ablakon meg ameik megjelenik egy késsel meg a vak a szellõzõbe? Vagy azok csak szörnyek ozt jó van?

AntiHero
Úgy az egész hogy most mivan? Beképzelte aze gészet vagy mi? Meg a végén akkor hun van valós világba vagy a szobába?

AntiHero
Aha<#banplz>

shaba23
én hülyét kapok ezektõl a vérszomjasállatos filmektõl
otrosinka
prey
10/4 nekem a filmrõl a stephen king féle cujo jut az eszembe......<#nemtudom>

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Kmarha
Khmm.. a film tényleg nem érdemel igazán 5-nél többet.. sokkal legalábbis biztos nem.. de melyik rész volt az, melyet nem értettél?

shaba23
3 perc alatt megnézted? <#idiota>
AntiHero
A sólyom végveszélyben

10/8

Tetszik, zene is jó. Kevés érzelgés.<#eljen>

AntiHero
1408

10/5

Nem értem....<#nemtudom>

Prey / Vérszomj

A film leírása megtetszett és ez alapján fel is állítottam magamban egy képzeletbeli mércét. Tulajdonképpen ez fogott meg:

"Ebben a filmben az emberi intelligencia száll szembe a dzsungel királyának gyilkos ösztöneivel."

Nos ebbõl én személy szerint a filmben semmit nem fedeztem fel. Magával a megvalósítással semmi probléma nem lett volna, szép képi világgal rendelkezik a film. Ami hiányzott a filmbõl az az ötlet. A zárókép meg fantasztikusan elcsépelt (és érthetetlen) lett.

5/10 Talán egy kicsit túl is értékeltem, megpróbáltam objektív maradni 😊

Sati84
Transformers

Nekem tetszett a The Island, úgyhogy várakozással ültem neki, és nem is csalódtam. Csak annyi panaszom van, hogy kicsit tán túl hosszó a 2 óra 14 perc (bár nem tûnt azért annyinak) és egy kicsit lehetne jobb a történet és a hangulat. Meg az volt még zavaró, hogy az akciójeleneteknél nem mindig lehetett rendesen látni a dolgokat, mert rángott a kamera és így nem volt túl szórakoztató. Szerencsére a végsõ összecsapásban ezt kicsit javították és volt benne slo-mo is :-) Szóval összességében jó volt nagyon.

Mindenki hallgassa meg a következõ számot: Styles of Beyond Feat. Mike Shinoda - Second to None

Bumblebee rulez!!! :-)

8/10

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Kmarha
inkább az elveken veszekszünk, a filmnek túl sok köze talán nincs is hozzá 😊 de óvatosan a "szar film" jelzõvel mert a végén még te is csak divatfikázónak leszel titulálva!

22-es csapdája meg egyértelmûen könyvben a legjobb. A film még csak messzirõl sem közeliti meg. Én személy szerint legalábbis nem ajánlanám. Akkor inkább már a Nagy szökés-t 😊

shaba23
ilyen szar film miatt veszekedni<#taps><#banplz>
shaba23
M.A.S.H.
9/10
jóvót<#idiota>
most a 22-es csapdáját kéne megnézni, de már olvastam háromszor, nem vagyok biztos benne, hogy úgy is tetszene 😞
Kmarha
ok, akkor mi mást jelent a hozzászólásod, ha nem azt, hogy mindenki aki fikázza azt a filmet, amit UB csinált, az csak divat fikázás? Ahogy nézem Z-nek is ez jött le, de tényleg, valószínüleg a mi értelmezésünkben van a hiba. Elismerem. Uff.

Tatyla
menjetk valami uwe boll topikba lámik...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Z
Legyintgess csak kedved szerint, de a vak is látja, hogy nem én hoztam fel Uwe Boll nevét elõször, hanem te. Íme:

"Uwe Boll legnagyobb hibája az volt, hogy játék adaptációkat csinált. Ha más néven csinálta volna a filmjeit, akkor nem lenne ez a divat utálat körülötte." --- mellesleg nyilván nem genetikailag kódolt dolog a divat utálat. Valamivel nyilván meg kellett küzdenie érte.

Továbbá hadd emlékeztesselek arra, hogy én nem tartozom a (bármilyen) divatot követõ emberek közé, úgyhogy kérlek, ilyesmit meg se próbálj rámtukmálni.

Nem Uwe Bollal van bajom...nem is ismerem az ipsét. És nem is a teljes munkásságával. Hanem ezzel az egy filmmel.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.