Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
http://videodrome.freeblog.hu/
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Ilyen unalmas filmet régen láttam. Nagyon retro akart lenni, de baromira nem jött össze neki. Egész olyan volt, mintha a forgatókönyvet egy jól átmulatott éjszaka során dobták volna össze.
Tarantino meg menjen vissza a tékába... Egyre mélyebbre süllyed a szememben ez az agyon hypolt majom.
Álltalában elfogadom, hogy izlések és pofonok, de a Gyerünk a börtönbe mint egy nagyon jó film?
Bocs, de most ledöbbentem.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
(legalábbis részemrõl, tuti megnem nézem)
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
teljesen okés, akár 2x nézõs (jobb szereposztással meg kiváló is lehetett volna)
7/10
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ha éppen nem szupersebességel mozogtak a robik akkor talán néha láttam is
valamit néhány poén télleg jo volt de amugy felejthetõ
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Bár kinéztem magamnak az Odeon Lloydban (régi Duna mozi) a Pokoljárást. Hátha az hoz valami felüdülést. 😊
Végre egy igen szórakoztató vígjáték Franciaországból. Az alapsztori nekem tetszett, miszerint egy csóró pincér csóróvá tesz egy gazdagoon piócáskodó lányt mikor kavarnak és ezért kivágja a faszija. Innen bonyolódik a történés.
A fõszereplõ csaj Audrey Tautou szerintem nagyot alakít. Mármint, végre alakít. Az Amélie csodás életében azonkívül, hogy úgy viselkedik mint egy idegesítõ értelmileg sérült, nem nagyoncsinál semmit. Itt viszont jól végigzongorázza a nõi eszköztárat. A másik fõszereplõ, a srác kicsit olyan mint Bruce Willis. Van egy féle nézése, és azzal végigjátsza a filmet. Bruce Willis hunyorít, õ meg mélabúsan néz, s ezzel szerintem jobban jön ki. Ajánlom mindenkinek, én jót mulattam a filmen. Pláne, hogy tegnap megnéztem az ünneprontók ünnepét, és az a film az elsõ 10 percen kívül egy értékelhetetlen klisés fos volt.
8/10
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de a film felétõl már elvesztettem a fonalat, aztán csak pislogtam, mint hal a szatyorban. Nekem csalódás volt a film, pedig jól indult.
még mindig gagyi
Men in Black 8/10
még mindig nagy királyság pedig 10 éves film 😊
ennyire szörnyû filmhez ritkán van "szerencsém" :|
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mindenféleképpen jobban sikerült darab, mint az elõzõ rész! Bár vége elég...hm...érdekes 😊
6.5 / 10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
köf <#worship>#worship>
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
6/10
Ha a vége fele nem lett volna ennyire sablon (összefogunk és majd megmutatjuk nekik,aztán rájövünk mennyire szeretjük egymást és a végén mindenki együtt táncol a boldogságtól),akkor megért volna 7/10-et is.
Többet is ki lehetett volna hozni belõle,Robin Williams azonban most is zseniális volt.
Zene nélkül mit érek én?
Jó kis film nagyon, csak lassú. Nem az a mai átlag és még hosszú is. 😊
De korrekt film lett, a végén pedig ellehet gondolkozni rajta, hogy vajon mi az igazság 😊
Nem lesz kedvenc film, de 1x mindenképpen megéri megnézni.
Kellemes csalódás. Manapság az a trend, hogy a bemutatóba belesûrítünk minden poént, aztán a film meg halál unalom. Na most ez pont a fordítottja. A bemutatója nem tetszett, gondoltam megint csak vmi idióta buzis film. És nem. Vannak benne részek, amikor percekig folyamatosan röhögsz, és a "gyerek humor"-ból (fingás, böfögés) is csak egy van.
Ami nem tetszett, hogy a hülye muszlim ország megvágta a jobb részeket. Amikor pl. Chuck csöcsörészte a csajt, nem volt benne.
A legjobb: az ügyvédnõ feneke. Ahh...😄 Nem tudjátok, nem készült róla véletlenül vmi jó kis sorozat pl a tutti fruttiban?
9/10, tényleg nagyon jó
Lehülyézel minket csak azért, mert üresnek, feleslegesnek tartjuk?
A történeteknek minimálisan volt csak köze egymáshoz, és a japán részlet annyira kilogót az egészbõl, hogy az már fizikailag fájt. A Bábel cím is csak annyi, hogy van egy angol-közel kelet száll, egy néma-japán, meg egy mexikói-amerikai.
Az egyetlen ami értékelhetõ volt a számomra, az Brad Pitt alakítása volt.
A mexikói asszony viszont már annyira idegesítõ volt, hogy meg is értem miért kapott díjat a "szerepléséért".
Ráadásul neked szolgált bármiféle mondanivalóval is a film? Kiváncsi vagyok, csak azért kérdezem. Nem azért hogy lehordjalak, mint ahogy te teszed.
A Die Hard 4 meg akciófilmnek kiváló volt. A véleményem viszont még mindig az, hogy ha nem Die Hard a címe, jobban szerepelhetett volna, a széles rajongó táborban is, igy viszont sokan úgy érezték, hogy valami hiányzik a feelingbõl. És ez nem megfogható, sokkal inkább elvont annál, mint hogy normálisan le lehessen irni.
Hozzáteszem a rendezõ korábbi filmjei zseniálisak, de ez valamiért nem fogott meg. Szóval a Bábel nem egy kalap szar, csak egy egyszer nézhetõ film lett, szerintem.
A Bourne Ultimatum meg semmivel nem adott többet mint a második rész.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A repülõ csak hab volt a hülyeségek tortáján... De mondom fejezzük be a vitát.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Azt tudom hogy a pasi neve Bourne.
😄DDDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Digitális szegénységi bizonyítványra hajtasz?
Adjon neki valaki...
<#lama>#lama>
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
(ugyanis egy kalap szar 😄DDDDD)
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
??!?!?!😄 D😄: D😄😄 😄: 😄
én kérek elnézést, hogy nem szeretem a bugyuta akciófilmeket : D D
forum szabályzat
Megnézed? Kösziii
Betartod? Kösziiiii
Addig is bye bye
http://bradazz.extra.hu
Megnézed? Kösziiiii
Regisztrálsz is? Kösziiiiiiiiiii
😊))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Fantasy filmet ne is nézzetek, mert abban meg tûzokádó sárkányok vannak, sõt Sci-fi-ben meg lájtszpíd!!!!
Talán az A-10-es GAU8-asa igen, de azért az más kategória.
ÉS hogy az akciófilmektõl ne várjunk sokat.
Anyit vártam tõle amit a Die Hard 1-2-3 nyújtott semmivel sem többet.
Ezt nem kaptam meg. Nagyon nem.
Téma részemrõl lezárva.