Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egész jó film korrekt törtétenettel, hozza az elõzõ két részben megszokott szintet 😄 Jackie Chan még mindig formában van<#eljen>#eljen> egész jók a poénok, és néhol még a szöveg is üt
10/8
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
teljesen fergetes, ahogy végigviszi a film a történetet lineárisan a bárminemû fordulat teljes hiányával, nemtudom, hogy itt az írók nem voltak elég kreatívak, vagy direkt hülyéknek csinálták de ez van, jön a kommunista-ufóvírus, világbéke, Nicole Kidman harcol egyet, hogy mégse legyen az, aztán viszlát...
10/5 (jóindulattal)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A vége tényleg "elsülhetett volna máshogy is, de a King már csak ilyenek, hogy váratlan a végük...
nekem ez a film egy nagy meglepetés volt,kellemesen csalódtam Kevin Costner-ben,csak ajánlani tudom.
8/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Szerinted?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amugy jó film volt.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
10/6.5
Az eleje döcögõsen indult, de a végére egy elég izgalmas történet lett belõle.....nekem kivételesen tetszett😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Török Ferenc (Moszkva tér) legutóbbi filmje.Értékelni nem tudom, mert nem láttam végig, ugyanis a 40. percnél kikapcsoltam.Brókerek biztos roppant érdekesnek és izgalmasnak fogják találni, én ennyit bírtam.Kár érte...
Hát ez ütött és most csak ez megy a fejemben:
"I'm a family man- I run a family business. This is my son and my partner, H.W. Plainview. "
10/10
elkapkodták ugyan, de legalább nem volt elcsépelt
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Egyebkent nemreg lattam en is a filmet, de nekem nem tetszett. Nem a konyv ismerete miatt, hanem ugy altalaban sem jott be (az eredetiben sem).
10/7
Nem rossz, lehetne mondjuk egy kicsit izgalmasabb is, de egyszer nézhetõ...nem is tudtam hogy Nicole Kidman a fõszereplõ😄😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A másik meg az, hogy SK tipikusan az regényíró, akinek a könyvei az adaptációk során valami érdekes módon átalakulnak. Ez az átalakulás igen kevés könyvére volt jó hatással!
De azért bízom benne, hogy nekem is tetszeni fog!!!
na ez 9/10
a kisgyereknek nagyon nem volt szerepe, csak ott volt, legalábbis én néha észrevettem, hogy a készítõk nem tudják hova tenni. Gondolom ez a könyvben nem észlelhetõ. A másik pedig Ollie-nak nem kellett volna meghalnia a végén, az annyira nem kellett oda....
És a legvége, hát elképesztõen megrázó, de szerintem el lett kapkodva, legalábbis nekem egy kicsit gyors volt, hogy leáll a motor, azt pár perccel késõbb már öngyilok. De persze a könyvben gondolom hosszabban ki van fejtve a lelki vívódás és hogy miért vetnek véget az életüknek... bár drámai volt és nem happy end, és jó is volt ez a befejezés, én mégis azt mondom, hogy nem volt értelme az öngyilkosságnak, még ülhettek volna egy darabig a kocsiban, esetleg kimennek, hátha van a közelben másik kocsi (függtlenül attól, hogy egy perccel késõbb jöttek a katonák)
de mondom, azért így meg durván odabaxós volt
Osszevisszasag jellemzi az egesz filmet es az egesz film nagyon csopogosre sikerult.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
KoZso tényleg szar zenét csinál?
TÉNYLEG????
(a kértés költõi természetesen) 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
4/10
Ismet tanui lehetunk, hogy probalnak eladni egy osszeollozott trailerrel egy semmitmondo filmet.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
emmerich ugyan olyan B kat rendezõ,mint béj:kapnak 2-300 millió dollárt,és kihozzák belõle a legszarabbat,amit lehet 😞
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amúgy értem amit mondasz, tényleg jónagy ökörség, dehát Emmerich bácsi már csak ilyen.
meglátszik hogy nem olvastam át amit írtam, meghát fáradt is vagyok
ezzel együtt is zavart hogy angolul beszélnek...mert rajtuk kívül az egész "világ" (mármint az a 3-4 nép akiket még megismerünk) ugyanazt a régi nyelvet beszélik...de õk nem, õk jusztis angolt 😄
Bazinga!
ha tévedtem akkor ennyi...ettõl függetlenül beszélhettek volna "régi" nyelven az angol helyett
Bazinga!
Ezt most komolyan gondolod? 😄DDDD
Egy picit csalódtam a filmben. Többre számítottam a trailerek alapján. És itt nem a látványra gondolok. Az ok, hogy nem a legszebb CGI amit láttam, mondhatni középszerû, de azt el lehet viselni. A színészek jók voltak, a fõszereplõ kivételével. Vele valahogy nem tudtam megbékélni. A játéka nem igazán jött be. A sok klisé és sablon is rontott a helyzeten. A már lent említett nyelvi kérdés engem is zavart egy kicsit, mármint hogy angolul beszéltek... érdekes, a filmben a többi népnek volt saját nyelve, nem értem a fõszereplõ törzsének miért nem tudtak egyet adni, hamár úgyis feliratos a film. Egy-két jó jelenet azért volt a filmben, de a fent leírtak miatt jóindulattal csak egy 6ost tudok rá adni. 6/10.
Bazinga!
- halálkanyar
- halálbiztos diagnózis
- gyilkos sorok
- gyilkos számok
- gyilkos elmék
nemsorolom, de kiakasztó komolyan...
MIÉÉÉÉÉÉÉÉRT KELL MAGYARORSZÁGON MINDEN MÁSODIK AKCIÓFILMNEK "GYILKOS" VAGY "HALÁLOS" JELZÕVEL KEZDÕDNIE?????????? VALAKI ÁRULJA EL PLZ!!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Akkor elnézést kérek, velem van baj.
Darabont ismet jo filmet csinalt, bar a vege a filmnek mar annyira atlagos es mar szamtalanszor lattuk mas filmekben.
Viszont a jo pont, hogy ellentetben a Jesse Jameshez kepest ez a film nem semmit mondoan gyenge es nem unalmas, annak ellenere hogy inkabb a mondanivalora epit, nem pedig az akciora.
Mondjuk Darabont filmtol ezt el is varja az ember.