Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csúcsformában 3

Egész jó film korrekt törtétenettel, hozza az elõzõ két részben megszokott szintet 😄 Jackie Chan még mindig formában van<#eljen> egész jók a poénok, és néhol még a szöveg is üt

10/8
AntiHero
Ja azt olvastam<#ravasz1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

stargatelost
kb 15 hsz-el van alattad hogy lett vége a könyvben

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

The Invasion

teljesen fergetes, ahogy végigviszi a film a történetet lineárisan a bárminemû fordulat teljes hiányával, nemtudom, hogy itt az írók nem voltak elég kreatívak, vagy direkt hülyéknek csinálták de ez van, jön a kommunista-ufóvírus, világbéke, Nicole Kidman harcol egyet, hogy mégse legyen az, aztán viszlát...

10/5 (jóindulattal)
AntiHero
hogy?
leírod Spoilerbe?

Sephi
Nem King miatt lett így a vege. A könyvben máshogy van.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

The Mist - 9/10
A vége tényleg "elsülhetett volna máshogy is, de a King már csak ilyenek, hogy váratlan a végük...
Tatyla
Mr. Brooks

nekem ez a film egy nagy meglepetés volt,kellemesen csalódtam Kevin Costner-ben,csak ajánlani tudom.

8/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

SötétBarom
"Floridaban elek... hat ora elteres van, es kurva meleg!"

Szerinted?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

I.C.ram
CSOCSO*
I.C.ram
CSCSOCS:

Easter, amire te gondoltál 😊
Eastern=keleti, nem húsvéti 😄
Kandurex
The Mist spoiler

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na igen, a vége..., miért volt értelme az öngyilkosságnak, ha egész film alatt az életükért küzdöttek? Még csak semmi önfeláldozás sem, hogy valami valót nyerjen. Hülyeség volt a vége, talán könyvben más színezetet kapott a dolog

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
Na a vége az tényleg nagyon fura volt. (nekem speciel nem tetszett)

Amugy jó film volt.

Bulykin
Jumper
10/6.5
Az eleje döcögõsen indult, de a végére egy elég izgalmas történet lett belõle.....nekem kivételesen tetszett😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Dynamic
Overnight

Török Ferenc (Moszkva tér) legutóbbi filmje.Értékelni nem tudom, mert nem láttam végig, ugyanis a 40. percnél kikapcsoltam.Brókerek biztos roppant érdekesnek és izgalmasnak fogják találni, én ennyit bírtam.Kár érte...
Vérzõ olaj

Hát ez ütött és most csak ez megy a fejemben:

"I'm a family man- I run a family business. This is my son and my partner, H.W. Plainview. "

10/10
The Happening

Nemtudom, talán a következõ sikerfilmje Shyamalan-nak?
precision
Jumper

Egy-két jó jeleneten kívül semmi extra. Egyszernézhetõs látványmúvi. 5/10.

Bazinga!

stargatelost
akkor így ennek tudatában a filmes vég jobb volt, drámai és megrázó
elkapkodták ugyan, de legalább nem volt elcsépelt

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

PetruZ
Sorry, konyvben baromira nem az a vege, mint a filmben. 😊
Nincs lelki tiprodas, nincs ongyilok, nincs uzemanyag problema sem, a film teljesen apokaliptikus vegu. A radioban hallanak valami valaszt, es elindulnak arra. Kb. ennyi, ha jol emlekszem.

Egyebkent nemreg lattam en is a filmet, de nekem nem tetszett. Nem a konyv ismerete miatt, hanem ugy altalaban sem jott be (az eredetiben sem).
Bulykin
The Invasion
10/7
Nem rossz, lehetne mondjuk egy kicsit izgalmasabb is, de egyszer nézhetõ...nem is tudtam hogy Nicole Kidman a fõszereplõ😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ma tervezem megnézni, de szerintem egy kb. 100 oldalas novellától nem várnám, hogy jobban ki van fejtve a végkifejlet...
A másik meg az, hogy SK tipikusan az regényíró, akinek a könyvei az adaptációk során valami érdekes módon átalakulnak. Ez az átalakulás igen kevés könyvére volt jó hatással!
De azért bízom benne, hogy nekem is tetszeni fog!!!
stargatelost
The Mist

na ez 9/10
hogy miért nem 10-es? egy-két dolog:
a kisgyereknek nagyon nem volt szerepe, csak ott volt, legalábbis én néha észrevettem, hogy a készítõk nem tudják hova tenni. Gondolom ez a könyvben nem észlelhetõ. A másik pedig Ollie-nak nem kellett volna meghalnia a végén, az annyira nem kellett oda....
És a legvége, hát elképesztõen megrázó, de szerintem el lett kapkodva, legalábbis nekem egy kicsit gyors volt, hogy leáll a motor, azt pár perccel késõbb már öngyilok. De persze a könyvben gondolom hosszabban ki van fejtve a lelki vívódás és hogy miért vetnek véget az életüknek... bár drámai volt és nem happy end, és jó is volt ez a befejezés, én mégis azt mondom, hogy nem volt értelme az öngyilkosságnak, még ülhettek volna egy darabig a kocsiban, esetleg kimennek, hátha van a közelben másik kocsi (függtlenül attól, hogy egy perccel késõbb jöttek a katonák)
de mondom, azért így meg durván odabaxós volt

zaki
Vérzõ olaj

DDL zseniális. 8/10

desigo
fõleg az állatok voltak botrány gagyik...
[Jakuza]
Valami hasonlot akartak alkotni, de valahogy nem sikerult kasonlot kihozni.
Osszevisszasag jellemzi az egesz filmet es az egesz film nagyon csopogosre sikerult.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Blasta
Jajjmár gyerekek...
KoZso tényleg szar zenét csinál?
TÉNYLEG????

(a kértés költõi természetesen) 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

tugyiti
Én is most nézném <#szomoru1> sikerült télleg elszúrni emmerichnek?
desigo
Most mennék megnézni
ennyire ratyi 😞

Apocalyptóhoz képest milyen?
[Jakuza]
10,000 B.C.
4/10
Ismet tanui lehetunk, hogy probalnak eladni egy osszeollozott trailerrel egy semmitmondo filmet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

REALista
Hát én Bay-t az akció jelenetei miatt kedvelem attól függetlenül hogy elég sok hasonlóan megkoreografált jelenet van a filmjeiben mostanság.Viszon a történetvezetések meglepõen bénák mostanság a filmjeiben túlajdonképpen a szikla óta.Azt a mai napig nem vágom hogy a Transformersben hogy a francba jött a képbe a hekker feka csávó...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ProGabe
ez egész egyszerûen szánalmas.egy újabb hálivúdi fos

emmerich ugyan olyan B kat rendezõ,mint béj:kapnak 2-300 millió dollárt,és kihozzák belõle a legszarabbat,amit lehet 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ja és majd õk vadásszák le egymást, mert versenyt hirdettek közöttük, hogy aki többet szed le, azt dughat velem 😊😊😊
w77d
tegnap este néztem meg a Kaptár 3-at. Komolyan mondom a végéig egész jó volt. Sokkal élvezetesebbre sikerült, mint a 2, de mondjuk az 1-nek a közelébe sem ér. Egy arányában nézve jó filmre sikerült. De a végét miért kellett így eltúlozni???
Ha a fõgádzsiból a végén elõkerül egy-max két klón, akkor aztmondom ok, még befogadható! De így hogy annyi van belõle mint erdõben a fa? Az esetleges következõ rész mirõl fog szólni?? Ellepik a világot a szupercsajok? XD

Blasta
Nnna, örülök, hogy kitisztult 😉))

Amúgy értem amit mondasz, tényleg jónagy ökörség, dehát Emmerich bácsi már csak ilyen.

CSOCSO
a Husveti Igeretek sokkal jobb lenne 😄
precision
ok igazad van, tényleg hülyeséget beszéltem 😊
meglátszik hogy nem olvastam át amit írtam, meghát fáradt is vagyok

ezzel együtt is zavart hogy angolul beszélnek...mert rajtuk kívül az egész "világ" (mármint az a 3-4 nép akiket még megismerünk) ugyanazt a régi nyelvet beszélik...de õk nem, õk jusztis angolt 😄

Bazinga!

precision
hát, a moziban is felirattal adják (ott néztem)...szóval, ezek szerint nem igazán akarják szinkronizálni...erre értettem
ha tévedtem akkor ennyi...ettõl függetlenül beszélhettek volna "régi" nyelven az angol helyett

Bazinga!

Blasta
"nem értem a fõszereplõ törzsének miért nem tudtak egyet adni, hamár úgyis feliratos a film."

Ezt most komolyan gondolod? 😄DDDD

precision
10000 BC

Egy picit csalódtam a filmben. Többre számítottam a trailerek alapján. És itt nem a látványra gondolok. Az ok, hogy nem a legszebb CGI amit láttam, mondhatni középszerû, de azt el lehet viselni. A színészek jók voltak, a fõszereplõ kivételével. Vele valahogy nem tudtam megbékélni. A játéka nem igazán jött be. A sok klisé és sablon is rontott a helyzeten. A már lent említett nyelvi kérdés engem is zavart egy kicsit, mármint hogy angolul beszéltek... érdekes, a filmben a többi népnek volt saját nyelve, nem értem a fõszereplõ törzsének miért nem tudtak egyet adni, hamár úgyis feliratos a film. Egy-két jó jelenet azért volt a filmben, de a fent leírtak miatt jóindulattal csak egy 6ost tudok rá adni. 6/10.

Bazinga!

Megneztem a The Eye remaket , szerintem semmivel se volt rosszabb mint az eredeti vagy csak elfogult vagyok jessica alba miatt de nalam siman kap 1 7/10 -et ha nemlattam volna az eredetit es nemtudtam volna minden percben , hogy most mi fog tortenni lehet meglett volna a 7.5 is 😄 de ezis bokezu ertekeles ahoz kepest amennyire imdb-n lehuztak szegenyt.

desigo
jó filmek lennének xD
Seth
Halálos Blasta
Gyilkos Blasta

melyik nicknevet akarod?? 😄

PSN ID.: Beegabor

Blasta
csak felcsapom a port.hu tv-mûsorát:

- halálkanyar
- halálbiztos diagnózis
- gyilkos sorok
- gyilkos számok
- gyilkos elmék

nemsorolom, de kiakasztó komolyan...

sweech
mert gecikreatívak a fordítók

Blasta

MIÉÉÉÉÉÉÉÉRT KELL MAGYARORSZÁGON MINDEN MÁSODIK AKCIÓFILMNEK "GYILKOS" VAGY "HALÁLOS" JELZÕVEL KEZDÕDNIE?????????? VALAKI ÁRULJA EL PLZ!!!!

ProGabe
te ERRE a filmre gondolsz?mert ehhez semmi köze Darabont-nak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Eltalátad...mert nem volt normális érvelésed. Vagy talán a sz*r éés uanlmas neked normális érvelés?
Akkor elnézést kérek, velem van baj.

[Jakuza]
The Great Debaters 8/10

Darabont ismet jo filmet csinalt, bar a vege a filmnek mar annyira atlagos es mar szamtalanszor lattuk mas filmekben.
Viszont a jo pont, hogy ellentetben a Jesse Jameshez kepest ez a film nem semmit mondoan gyenge es nem unalmas, annak ellenere hogy inkabb a mondanivalora epit, nem pedig az akciora.
Mondjuk Darabont filmtol ezt el is varja az ember.

otrosinka
szügség van az ilyen filmekre, h tudjam értékelni az igazi filmgyártást és köpködni az ilyen celloloid szemétre.....23 percig bírtammm.....

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."