Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Még jó hogy melóban néztem.<#nevetes1>#nevetes1>
Otthon már a tizedik percben lekapcsoltam volna.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
beraktam válaszra azt a hsz-emet
(tényleg kín végignézni 😄)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Most fejeztem be egy film nezeset, amelyre nem talalok szavakat.
A cime 2012 Doomsday.
Konyorgom messzire keruljetek el.<#falbav>#falbav>
Ekkora szar zs kategorias filmet mar reg lattam.
Elvileg az iteletnaprol szolna ,de de az majd csak a film vege elott ot percel jon el.
Addig mindig mutogatjak hogy meg hany ora van hatra.
Es hat a veg kifejlet,mar majdnem sirtam de azert vegig kinlodtam.
Egyetlen pozitivum van a filmben hogy nincs egesz masfel ora.
Szineszi jatek,na azt aztan ne keressetek benne.
Latvany, az szinten semmi.
Szoval reszemrol 10/0
Szeretnem gyorsan elfelejteni.<#rinya>#rinya>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nem sokat vártam tõle és annyit is kaptam, méghogy ezt hasonlítani a 300-hoz meg se közelíti azt az élményt kb az Apocalypto szintjén van.
Kicsit fura, hogy angolul beszélnek az úgynevezett õsemberek, van benne néhány jó jelenet de semmi több sajnos.
pont: 6/10
"nem zsidó rendezõk fimljét"
LO-ÁL<#idiota>#idiota>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Az EMBER ékessége és csúfsága nagyon jól mutat együtt, mint a fekete és a fehér. <#smile>#smile>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Már írtam a múltkorában, hogy van olyan aki azért nem nézi meg, mert zavarja a ,,vén" szó, és biztos sz*r mert ez sz*r cím, egy másik meg hogy nem zsidó rendezõk fimljét...hát igen.
Amikor pár ilyet olvas az ember, nehezen marad higgatd
vmiért a klasszikus zene és az erõszak nagyon összetud illeni, olyan "egyedi" atmoszférát nyújt, pl: Park Chan-Wook bosszú trilógiája
szal várjuk 😊, habár a fene se tudja h itthon bemutatják-e...
I love this game!
Eztnemszeretem én sem,hogy egybõl bejönnek is fikázzák akinek esetleg nem tetszett egy film,vagy úristen az hogy tetszhetett ennek!?
Ja és remélem késõbb sem fogsz leszólni:-D
Go Jeff Go!!!!
De addig még kéne nézni a Vérzõ Olajat, meg Jesse James-t.
De akkor kicsit másként mondom, ha átérzed a filmet, akkor tetszeni fog. Ha nem, hát nem.
Vannak filmek amik nem valók mindenkinek. Én is láttam már olyat, ami egyébként nagyszerû alkotás, csak én nem vagyok hozzá elég érett.
Van ez így.
A baj akkor kezdõdik, amikor jön egy tapló,akinek fingja sincs az egészrõl, és azt mondja: hogy sz*r meg unalmas.
De nem kell hogy tetszen, mivel szerintem ez rétegfilm, amint mondtam ha bejön nagyon tetszik ha nem meg nem,
én csak azt nem szeretem ha valaki buta és a butaságát még reklámozza is
Egyébként ezt a filmet nem is lehetne sehova besorolni. Elég egyedi.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Én kedvelem ezt az univerzumot,de ezen,majdnem bealudtam.
Tegnap megnéztem a The Mist-et.
Értékelésem akövetkezõ,néhol kicsit B jellegû a film,alapjában véve nemrossz az ötlet,bár vannak idegesítõ momentumok,fõleg az emberek viselkedésében.Õk keltik inkább a feszültséget,a vége meg érdekes,és meglepõ lett. 6/10
Ma:Alvin és a mókusok:Az elején azthittem,hogy jó lesz,de ahogy haladt elõre kiszámítható volt,és az igazság az,hogy vártam mikor lesz vége:-(
Kicsit többre,érdekesebbre számítottam.Pár poén volt benne,és a kivitelezés sem volt rossz,de ez kevés.5/10
Go Jeff Go!!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Érdekes általában értem a filmeket,és milyen fura rengeteg nem is tetszik.Persze van olyan ami igen.
Viszonylag újonnan láttam mielõtt még volt ez az oscar hajcihõ.
Nem azt mondom hogy szar film,csak nekem nem tetszett,voltak benne jó momentumok,meg még a hangulat is,de valahogy mégsem.
Az ízlés meg mindenkinél más.Van akinek Harry Potter,másnak Casablanca.Nemlehet leszarozni a másik ízlését,mert mindenki megtalálja a filmekben a neki tetszõt.
Ha nekem nemtetszik akkor egy pöcs,filmekhez nemértõ,lúzer vagyok?
Azthiszem láttam már életemben pár filmet,kb 1980 óta követem a filmipart,a korom miatt.(persze az azelõtt készültekbõl is rengeteget láttam)Régen a 80-90-es években évi 40-50 filmet moziban megnéztem(akkor még olcsó volt)meg ugye vhs-korszak.Ami érdekes míg régen mindent megnéztem,és tényleg szinte mindent,manapság már csak ami megfog,vagy érdekel,meg "muszály" megnézni.
Oscaros filmeket alapból szoktam,hogy azért képben legyek miért is adták neki,vagy a szereplõknek.Persze néha megegyezik,máskor nem.
Csak nemszeretem amikor leosztják az embert fõleg itt a fórumon,mert nem egyezik xy-véleményével,vagy netalántán nemáll be egyes filmek egekig magasztalásába!Bocs!Téma lezárva!
Go Jeff Go!!!!
Funny Games
Vki esetleg látta az eredetit? Trailer alapján nagyon o**b*** vagy csak én vagyok pszichopata?
kicsit a Sleuthra emlékeztet, de remélem ez jobban fog elsülni
I love this game!
AvP2-rõl majd akkor mondok véleményt haki jön DVD-n és nem lesz jobb dolgom megnézni.
De egyébként kiváncsi vagyok mi volt benne a gyenge.
avp 2 SPOILER!
nem mondom hogy konnyu dolga volt a rendezonek de egy predit nehogy mar ne tudjon kinyirni egy csomo alien plusz egy predalien...
en azt hittem hogy jon csomo alien meg csomo predi es hatalmas harc lesz a foldon...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Íme a bizonyíték, hogy egy unalmas film is lehet jó. Míg a No country for old men-nél nagyon ideges voltam, hogy végignéztem, ennél egyáltalán nem. Az utolsó fél óra tökéletes. Ennek kellett volna 4 oscart nyernie nem annak a ****-nak.
at ahogy mar irtatok.. ez jol el lett baszva.........
a predalien meg lassu volt mint a szar holott sokkal furgebbnek kene lennie mint a predator.. szvsz test-test elleni harcban siman elverne a predatort
voltak jo reszek, szerencsere nem volt NAGYON gagyi szaga az egesznek... de akkor is.. 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nice legs. what time to open?
Bazinga!
A Night at the Roxbury - Nem láttam még, elég régi film, és sokan "alapfilmként" beszélnek róla, meg idézgetnek belõle. Hát nemtom, 10 évvel ezelõtt lehet hogy nagyot 'ütött', nekem annyira nem tetszett. Egyszer meg lehet nézni, és egy-két poénon meg el is mosolyodtam azért. 6/10.
Charlie Wilson's War - Ez kifejezetten tetszett, különösen Philip Seymour Hoffman figurája és játéka. Tom Hanks szokás szerint jó volt, bár láttunk már tõle sokkal jobb alakítást is. Nem gondoltam hogy egy politikai témájú film lehet ilyen jó, mindenképpen ajánlott a megnézése. 9/10.
The Invisible - Ezt a filmet a tagline -ja miatt néztem meg. A benne szereplõ színészek számomra ismeretlenek voltak eddig, de lehet ez csak nálam van így. Az alapötlet jónak ígérkezett, így egy kicsit nagyobb elvárással ültem le a film elé mint általában. De sajnos csalódnom kellett... A színészi alakítások harmatosak, a cselekmény igen vánszorogva halad, és kiszámítható az egész. Egyedül Annie karaktere tudott egy kis érdeklõdést kelteni bennem, mindenképpen összetett személyiség (és az õt játszó színésznõ se csúnya, egy kis Jessica Alba beütése van 😊. De maga az 'invisible', a fõszereplõ nem igazán tudott hozzátenni a filmhez. A film végén van egy kis 'fordulatocska' de elõre lehetett számítani. Szóval meglepetést nem okozott. Sajnálom, hogy így elszúrták, több lehetõség lett volna benne. 5/10.
The Brave One - Jodie Foster egyik új arcát láthatjuk a filmben. Nekem tetszett. Feltûnik a filmben a Lost -ból Sayid is, kicsit meglepõdtem, mert nem szoktam megnézni egy film adatlapját a megnézése elõtt (kiv. a mostani The Invisible) így nem tudtam hogy õ is szerepel benne. Igaz nem sok szerepe van. Maga a sztori jó, Jodie Foster játéka meglepõen jó szerintem, és az egész cselekmény szépen bontakozik ki, van feszültség, vannak drámai pillanatok. Az egész jól van megcsinálva. Sajnos a vége itt is várható volt, nemtom én általában mindig ráérzek hogy mi lesz a vége így elmarad a varázs. De pl haverom aki nézte velem, õ teljesen meglepõdött a végfordulaton. Én egy másféle befejezésnek jobban örültem volna.Mind1, ez nem számít. A film jó, komoly témát feszeget, amire olyan választ kapunk, hogy nincs válasz, és hagyja a nézõt elgondolkozni saját maga, hogy most akkor mi van. Kilencet ez is megérdemel. 9/10.
Bazinga!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://videodrome.freeblog.hu/
jóóóó, elején annyira nem teccet, ha olyan végig akkor egy 7-es de uccsó 40-50 perc jóvolt, 8,5/10
Yo, Bitch!
3 vértestvér története akikbõl késõbb hadvezér lesz, csaták, ostromok és dráma, minden ami kell egy történelmi filmbe. A jellemfejlõdés szerintem nagyon jól lett megoldva, fõleg, hogy ebbõl következõen a végén történik egy már elõre sejthetõ fordulat(ugyebár egy seregnek csak egy hadvezére lehet). Sajnos elég sok hasonlóságot lehet észrevenni más filmekkel, néhol a Gladiator zenéje csendül fel, látványilag pedig talán a 300-ra emlékeztet(itt a csatákra gondolok). Elég jó kis film, nekem tetszett. Nem számítottam kiemelkedõ filmre, mégis ennek ellenére pozitív csalódást okozott. A japán szinkron is különlegesség volt, annak ellenére, vagy talán pont ezért, hogy semmit nem értettem belõle, ezért találták ki a feliratot😊
Értékelésem: 8/10
*Jet Li-re rá sem lehet ismerni😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Hirtelen azt hittem a topik szülõatyja is szerepel...Black-nél nézzétek csak...
Csocso vs Black
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Shit blows up! XD
és igen,az ott tényleg Robert Downey Jr! 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
9/10
My Blueberry Nights: Wong Kar Wai-tól is ez az elsõ filmem. Neki meg ez volt az elsõ Hollywoodi alkotása. KIVÁLÓ bemutatkozás! Az egész filmen végigfut egy kivételesen erõs hangulat, mely ha elkapja az embert, akkor nagyon nehezen szabadul. Egyszerû kis történet amúgy, de elég nagy filozófiai mélysége van, a színészgárda meg már csak hab a tortán. Erõsen ajánlott. 9/10
http://videodrome.freeblog.hu/