Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fogadok, ha Asimov írta volna, és a LOTR-hez hasonlóan csinálják meg a kultikus hajcihõt körülötte, akkor senkinek nem fájt volna, hogy "nem hoz újat a látványvilágban" a második, meg a harmadik rész.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
oké
akkor "meg pont az mondja majd meg, hogy hol a helyem, aki"t kiutáltak már egy hasonló jellegû, ám jóval igényesebb közösségbõl... <#mf1>#mf1>
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
(amúgy meg pont az mondja majd meg, hogy hol a helyem, akinek 2-es van a neve mögött... <#awink>#awink>)
Pont ez az amirõl beszéltem...
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
de jó ez a "65 új üzenet", én is röhögtem, mert tegnap vmikor beírtam ide azt az egy anyázást, aztán ki is ment a fejembõl, éjjel meg csak lestem, mennyi üzenet jött már, hogy felélénkült a topik! <#nyes>#nyes>
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Nem kell közönségkedvencnek lenni, csak egy minimális tiszteletet adj meg a másiknak. Ha nehezen megy, akkor elõlegezd meg, például. 😊
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Egy tipp: máskor ne írj semmit
Amúgy nem érdekel a közízlés, de ha a "köz"nek gyártott filmekrõl van szó, akkor mi más lenne a mérvadó?
Az meg egy vicc, hogy itt mindenki leírja, hogy vegyem tudomásul, nem az én ízlésem a mérvadó! Hát hol jött szóba az én ízlésem? Amúgy másik poén: én fogadjam el, hogy valaki kurva igénytelen és ráharap minden szarra, de azt már nem fogadja el senki, hogy nekem errõl megvan a véleményem... s ezzel mindenki véleményt alkot rólam. Mert azt lehet.
Mi jön még?
Yo, Bitch!
rendezõ😛addy Breathnach
Fsz:Lindsey Haun
Jack Huston
Adott egy jó alap ötlet amit természetesen a sok klisével sikerült elrontani olyannyira hogy a nézõ félidõben azon gondolkodik hogy kikapcsolja -e vagy esetleg nézzen mecsset,netán elõvegyük "a szív hídjai"-t hátha elérünk egy kis izgalmi szintet amit ugye ettõl a filmtõl várnánk?! -lévén hogy horror-
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hiteltelen alakítások,igen csak hülye kamera állások és hát gyatra rendezõi munka jellemzik a filmet.
Inkább beszélgess a kutyáddal a bálna vadászok életérõl ,izgalmasabb lesz!
NE lepõdj meg te pont így szidod az ittenieket az "igénytelenségeik" miatt...
"Közben megnéztem, 17ezer szavazóból több, mint 10ezren adták rá a lehetõ legalacsonyabb 1es pontszámot."
a másik 7000 meg 1 pontot adott rá, nekik másképp tetszett. Akkor az a 7000 másik ember is egy sötét bunkó paraszt mert egynél több pontot adott rá?? VEDD MÁR ÉSZRE MAGAD EMBER.
Amit most mondok lehet hogy fájni fog, de megpróbálom szépen elmondani hogy ne üssön mellbe annyira: a világ ízlése nem a te ízlésed. Ennél többet nem kívánok hozzáfûzni a dologhoz, ha ezek után ezt nem érted meg..hát nem is tudom mit mondjak.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
amúgy az imdb-s min100-as lista nagyfokú elfogultságra vall.
ha neki tetszett, akkor tetszett. neked nem tetszik na és? jogod van hozzá. de ahhoz már nincs, hogy leugass másokat azért hogy mit nézzen...
köszi
csak gondoltam még mielõtt...
Tény, hogy felesleges az imdb-re hagyatkozni, mert ugye a nagyátlag véleménye, de mondjuk ez így szerintem nem sok kérdést hordoz magában, a világ egyik legszarabb filmjérõl van szó. Én csak az elõzetest láttam, de már az olyan szinten hányadék volt, hogy szabályosan rosszul lettem tõle.
Közben megnéztem, 17ezer szavazóból több, mint 10ezren adták rá a lehetõ legalacsonyabb 1es pontszámot.
10/6
Nem rossz, bár sokkal többet is ki lehetett volna hozni belõle😄
voltak olyan poénok amiken nagyot nevettem😄 érdemes megnézni
Nehéz elfogadni ugye, hogy lehet, hogy nem vagy elég a filmhez?
Llewelyn mindenképpen a film olyan vonalának fõkaraktere, amire maga a sztori épül. Gyakrolatilag Õ érte izgulhat a mozinézõ. Erre Coen-ék elintézik egy "ja, mellesleg meghalt a fõhõs" jelenettel. Lehet, hogy ez így egyedi, de számomra semmiképpen sem pozitív változás.
Nem akartam ide, másik topikba írtam, de ha már normálisan beszélgetünk a filmrõl akkor:
Ezt a megoldást kb. ahhoz tudnám hasonlítani, mint mondjuk a Pulp Fiction-ben Butch a szamurájkardot megragadva nagy ádáz arccal elindul a lépcsõn lefelé, hogy leszámoljon Zed-del és a seggturkász haverjával, és a következõ jelenetben megérkezik Zed motorjával a csajához... "Zed's dead baby"... Közben mi történt? NEMLÉNYEG!
Vagy mondjuk a Halálcsillaghoz Han Solo akkor ér oda, amikor Luke-ék nagy boldogan repülnek haza miután szétrobbantották azt... Elõtte mi történt? KIT ÉRDEKEL??? Képzeld oda baszki.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
btw egy faszom utszeli ember halalanak tobb figyelmet szentel a rendezo mint annak aki a foszereplo?? gratula.
SPOILER!!!!!!!!!!
Szerintem a filmnek pont az volt az egyedisége és attól volt életszagú, hogy nem klisék szerint történtek az események.Llewelynt az 56. percben "csak úgy, mellékesen" kinyírják, amivel azt próbálta érzékeltetni a filmkészítõ, hogy az életben nincsenek istenek és szuperhõsök.Llewelyn sem hõs vagy FÕszereplõ.Pont ezért nem is akarták ilyen státuszra emelni õt azáltal, hogy látványos tûzharcban nyírják ki.
Vagy ott van Anton, aki bármennyire is kegyetlen bérgyilkos, valójában õ is esendõ.Magabiztosan darálja végig fél Amerikát, miközben elcsúszik egy banánhéjon(értsd elüti egy autó) stb.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hogy lehet vontatott a no country.
az awake-be bele-bele tekertem... a no countryba nem...
😊
Nem tudom miért, szerintem gyengére sikerült. nincsenek kiemelkedõ színészi alakítások (mint számomra a no country-ban:>😉, vontatott történet, gyenge forgatókönyv. Az a szép a filmekben, hogy mindenki mást lát bennük. Neked tetszett az awake, mert megfelelt az ízléseidnek, nekem nem. Félreértés ne essék, nem vetem meg a thrillereket, mert pl a The Invasion-ra is adtam egy 6/10-et, a Disturbiát imádom, bár a thrilleren belül is vannak egymástól teljesen különbözõ filmek. Most tudnék mondani egy olyan thrillert, amelyre sajnáltam a rászánt idõt. Talán a Hot Fuzz is ilyen. Szerintem az is túl erõltetett, gagyi.
Annak ellenére, hogy mások 10/10-et adtak neki imdbn...
Az awake-et is megnéztem egyszer. De elég volt. Valószínûleg a no country for old men-t sem fogom kettõnél többször megnézni. Ennyiszer láttam ugyanis. Bezstes film nálam de egy filmet csak egyszer lehet élvezni. Az olyan filmek amiket elsõre sem sikerül, nálam nem nyerték el a tetszésüket. Az awake ilyen. Minden film megosztja a közönséget, nehogy ezt pont neked kelljen megmagyaráznom. Az awake nem tetszett és kész😊
ui: most ne a buzis reszet nezzuk.. nembubiztalak le.. egyszeruen csak oket se tudom felfogni meg azt se hogy valaki ennyire kesz legyen ettol a filmtol... kivanom hogy egyszer egyutt filmezzek valakivel akinek ennyire mas velemenye vana filmrol... szeretnem ha jelenetrol jelenetre elmagyarazna hogy most mi is volt jo egy adott jelenetben ami szamomra unalmas volt es gagyi.. vagy eppen nevetseges...
A no country for old men nálam mindent vitt4 Hihetetlenül össze volt rakva, a szerepekre nem is találhattak volna jobb színészeket. Kiûnõ forgatókönyv és rendezõi munka. Hihetelen hatások. Nagyot ütött szerintem... Én nem tértem magamhoz utána... hatalmas film...
gondoltam kifejtem én is a véleményemet. természetesen, nincs megírva sehol AZ, hogy egy film mindenkinek tetszen. Nem vagyunk egyformák hálistennek...😊
nah ez legalabb egy erdekes kis film volt!
6.5/10
Alba kisasszony jol nez ki ebben a filmben is, a fohosunk meg maga a fiatal LORD Vader... nahmeg az orvos szineszt is szeretem.
a masik orvos meg a hackersbol a hosszu haju fogonosz😄
ez egy nekem valo kis popcornszarsag amihez nem kell harvard egyetemi vegzettseg hogy felfogjam...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nincs kedve valamelyikõtöknek kedve egy filmes blogot indítani? Ilyen kritika féleséget. 😊
Jól jönne egy domain😄
no country for old men SPOILER:
te talan gondoltad volna hogy a vegen a fogonosz autobalesetet szenved??? D😄😄😄 mekkora faszsag mar? LOL....
vagy hogy az emberunk csak ugy megpusztul es kesz semmit nem mutatnak ebbol a jelenetbol csaka zsaru latja hogy elhuz egy faszom spanyolokkal megrakott truck miutan lovoldoztek egy egeszsegeset........ es az emberunk halott.. vaoo!!! csak azt ne mondd hogy ez muveszi.... mert szvsz ez oltari gagyi volt... persze hogy nem lehet kiszamitani mert faszsagokkal volt tele a film.....
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
annyira emléxem, hogy (ha ez egyáltalán ebben a filmben volt😄), hogy meg***nak egy csajt😄 egy srác meg kamerázza vagy ilyesmi. valami vígjáték féleség, de erre nem vennék mérget😄
a lényeg, hogy nem egy homevideót keresönk😄
remélem valamelyikõtök ösze tudja rakni a részeket😄