Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akár azt is adhatták volna címéül, hogy "There Will Be Boring"... 😞 Feleslegesen elnyújtott, jó két és fél órás lassú és eseménytelen hömpölygés, amibõl legalább fél órát kivágva még lehetett volna is valami. Sajnos a történet pont a mesélési stílus miatt teljesen érdektelenné és unalmassá válik, pedig a karakterek tkp. nem rosszak. Kár, hogy az ugrások miatt mintha kimaradtak volna részek Daniel és Eli történetébõl, mivel a vége arra utal, hogy sokkal szorosabb közöttük a kapcsolat, mint amit a filmben láthattunk belõle.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Daniel és H.W. sztorija is csak addig megy úgy-ahogy, míg vissza nem hozatja az intézetbõl, utána nem történik semmi, majd hipp-hopp felnõve egyszercsak szétválnak az útjaik az utolsó elõtti jelenetben.
Egyszóval csalódtam, sokkal jobbra számítottam. Ez így inkább karakterdráma, színházba illõ kamaradarab, mint történelmi jellegû film. Szerintem szerencsésebb lett volna ráfeküdni az olajtársaságok kezdeti mûködésének és trükkjeinek, valamint Daniel és Eli kapcsolatának bemutatására, mint erre a... nem tudom mire.
Nem tudok magas pontszámot adni neki: 4/10.
de láttad a sima Texasi láncfûrészes mészárlást is, a Jessica Biel-eset is? mert ez annak az elõzménye (ugyanazok a szereplõk stb , mármint a család)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
9/10
Nagyon jó kis film. Régen láttam már ennyire jó, semmivel sem elb@szott horrort. Kellemeset csalódtam! 😄
Nagyon jó a vége, Tommyt is durva színész játssza, és a zsarut is!
Amúgy a végén írják is, hogy igaz történet, de ez mennyire igaz? Az egész történet, mert akkor nagyon durva... 😮
Vagy csak az alapján egy film!?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
és épp ezért csak 9/10 😛 mert azért amellett hogy nem volt értelme, mégis az arcsodba csapott, ahogy ott ordít térdre rogyva 😊 legalábbis nekem 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Egészen jó film volt egészen a végéig. A tömegpánik, pszichológia megjelenítése nagyon tetszett.
Számomra nagyon logikátlan a vége; egész végig a túlélésért harcoltak és pont az utolsó pillanatban adták fel, wtf? és a fiát is lelõvi, aki az egyetlen dolog ami igazán fontos neki, WTFx2? az oké h eléggé reménytelen volt a helyzet, de legalább kiugorhattak volna a kocsiból h na most mi csöcs van 😄
6/10
I love this game!
PSN ID.: Beegabor
majd ha elõjön a Shroomos éned, akkor megírhatja a reagot <#idiota>#idiota>
vagy lehet te is begombáztál <#idiota>#idiota>
én abba azért raktalak be, mert ugyanarról a filmrõl írtunk 😊
rendezõ:Ethan Coen
Joel Coen
Fsz:Tommy Lee Jones
Javier Bardem
Josh Brolin
Woody Harrelson
Nincs ezzel a filmmel nagyobb probléma,minden ott van a polcon ahol lennie kell.Alapötlet kicsit elcsépelt láttunk már néhány ilyet ,viszont a tálalás ahogy az arcunkba kapjuk az valami hihetetlen.Spoilert nem írok nézze meg mindenki -akár 3 részletbe is érdemes már csak a végkifejlet miatt is <#ravasz1>#ravasz1>- annyit elõre bocsájtok hogy nem egy "lezúzzuk a fél várost" kategória,de a film erényei nem is ebben leledzenek.A pozitívumok között említeném hogy végre egy olyan filmet láthattunk amiben zene NÉLKÜL !!! érték el a hangulatkeltés mesteri magaslatait.Tommy Lee nekem személyes kedvencem 😊 lehet kicsit elfogult vagyok de kicsit mellõzve éreztem ami nekem negatívumként jött le.A másik a sok dialógus,persze valahogy jellemrajzot kell formálnunk a pszichopata kedvencükrõl is de ennyit max. a fonó szakkörben beszélnek nem pedig gyilkolás elõtt után közben alatt.
Összességében véve jó film,megérdemelten hozta el szerintem a 4 szobrot.
Ajánlott a megtekintése. <#smile>#smile>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
(Dance Me to My Song)
Végig paráztam ezt a zseniális filmet.
10/10
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
OFF vége
mov ah,4ch int 21h end
Mondjuk én is kitaláltam.Bár ezt a sok idiótának köszönhetem, akik spoiler tag nélkül majd elélveztek a gyönyörûségtõl, hogy "hûû, apám milyen ütõs a csavar a végén".Ha meg ilyet olvasok, akkor nyílván már automatikusan elkezdek kombinálni a film vége felé.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
na hát igen, ezt szinte sejtettem hogy ilyen lesz a végkifejlet...
Halucinálás ezerrel, ezért más véget nem is tudtam volna elképzelni, mint hogy a csaj a gyilkoló, bár amikor erre õ maga is rájött, azt iszonyatosan hamar lezavarták, csak egy kicsivel is, de több jelenet mehetet volna rá...
amúgy egész kellemes kikapcsolódás, aki nem keres többet, mint egy félhomályos erdei gyilkolászást, annak tökéletesen jó ez a film...
5/10
Tényleg eléggé jó.Aranyosak a karakterek,ötletes a történet,jók a zenék.
Egyedül a végére nem kellett volna az ének de ettõl függetlenül eléggé szerethetõ film.
szerintem érdemes megnézni,aki szereti az animációs meséket,van benne aranyos retardált figurától kezdve a gonosz orosz keselyûtõl kezdve minden. 9
Mr Brooks.
Végre egy film,amin nem unatkoztam,egész jól sikerült szerintem,kellemes csalódás volt 8
Amerikai gengszter
borszasztóan hosszú vontatott. ha egy órával kevesebb lett volna a film,akkor csak simán egy keresztapakópia fekete kiadásban 5
az a borbélyos musical dzsoni deppel meg egyszerûen szar,erõs idegzetüeknek ajánlom akik szeretik a hamis kornyikálást 2 órán keresztül.egyedül Cohen a boratból szórakoztató,de én kimentem a terembõl.Még a szövegek is félelmetesen buták voltak benne. -13
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Elmondtam a véleményem a filmrõl.Sztem nem kéne ismeretlenül lehülyézni senkit sem.Majd max. személyesen...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
spoileresen egy válasz:
szörnyek idétlenek azt mondod....aztán miért? és különben is nem ezeken van a hangsúly, hanem a következõ mondatodban kritizált jellemeken és azok fejlõdésén, ahogy eluralkodik rajtuk a kétségbeesés, de megjelenik egy vallási fanatikus nõ (igen, neki az volt a célja hogy utáld, így el is érte azt), és elkezdenek hinni benne stb....
a film végét meg ha te kitaláltad, akkor elég ügyes vagy. a film vége akkorát csap az arcodba, hogy ezt így nem észrevenni...hát nem is tudom...na mindegy....
és mégegyszer nem a szörnyeken, és a dimenziókapukon volt a hangsúly (bár nem tudom mit nem értettél), hanem a jellemeken....és a színészek egytõl egyig jól játszottak
ja és még valami...a könyvben nem így van vége....
Ha jót akartok magatoknak,ne nézzétek meg!Nem kevés King mûvet láttam megfilmesítve(többsége tetszett is),de ez vmi borzalom.
Imdb-nek ill. a sok amerikai hülyének ne dõljetek be...😊
7.7 pontot kapott,sztem reálisabb lett volna a -7.7.
Értékelésem:
0/10 és egy agyvérzés!
Spoiler:
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Mr. Brooks
érdkekes film volt, tetszett, egy nyócast megér:d
Yo, Bitch!
Nagyon nagy film, tényleg.. Hatalmas gondolatok, hihetetlen megoldások, WÁÁÁÓÓÓ.. Unalmas mint az állat 😄 Részleteiben kiváló, de nálam elbukott.. Amúgy ha már western, akkor a Seraphim Falls sztem jobb.. Pedig az se egy szétpörgetett akciófilm..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem Llewelyn Moss, meg Anton harca a lényeg!
Akinek csak az jött le belõle hát most mit mondjak, hogy ne legyek sértõ?
Jó kis esti parázás volt, bár a végén volt egy kis deja vu (23-as szám).
Sok csavar,pár ellentmondás, és ha leáll az ember gondolkozni, azonnal elveszíti a történet fonalát.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
amúgy nekem tetszett, bár nagy a kavarodás, mégis a képernyõ elõtt tartott és a The Rock és Sean William Scott páros is jól játszik 😊 (Stiflert mondjuk amúgy bírom )
OFF vége - Southland Tales-t látta valaki, és ha igen, vélemény? ma kivánom megnézni, eddig a trailer szimpatikus volt.
"The trees move. Do you not see it?"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Fogadok, ha Asimov írta volna, és a LOTR-hez hasonlóan csinálják meg a kultikus hajcihõt körülötte, akkor senkinek nem fájt volna, hogy "nem hoz újat a látványvilágban" a második, meg a harmadik rész.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.