Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic

Szokványos kliséhalom, amit a kézikamerás fílinggel próbáltak eredetivé tenni.Aki már látott 2-3 "tipikus" horrort, az percrõl percre tudni fogja mi fog történni.Többek között olyanokat olvastam róla, hogy ijesztõ.Nem tudom, de nekem marhára nem sikerült egyszer sem beszarni, mivel minden ijesztésre szánt jelenet teljesen kiszámítható volt.
4.5/10

Klisé klisé hátán:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

-Felmennek a bajuszos faszi lakásába és a doki bezárja magát egy rácsos ajtó mögé, mert tudja, hogy megfertõzõdött.Itt a bajuszos fickó nekidõl a rácsnak és oldalról veszi a kamera, hogy ne lássunk mögé a szobába.Természetesen csak a nagyon hülye nem tudja, hogy hirtelen zombikéz fogja elkapni a nyakát.
-Amikor az utolsó szobában vannak, találnak egy padlást.Felrakják ide a kamerát és lassan elkezdik körbeforgatni, hogy lássák mi van fent.Tegye fel a kezét, aki megijedt és nem számított rá, hogy hirtelen egy zombi lesz ott.
-A zombi kiüti a kamera lámpáját, és éjszakai módban veszik tovább, de mi tudjuk, hogy ez is csak azért történik, hogy sejtelmesebben, ijesztõbben tudják majd mutatni a semmibõl elõkerülõ zombikat.
-Alien-effektus.Vagyis hogy a legelsõ átalakulásig órák telnek el.Mikor már mindenki, többek között a nézõ is szembesül azzal, hogy mi folyik itt, onnantól kezdve nem szaroznak tovább, hirtelen elég lesz mindekinek cca. 1.2 perc az átváltozáshoz.
-Az örök vesszõparipám, vagyis hogy már a film elején tudod, hogy megdöglik mindenki, az olyan nyílvánvaló volt, mint amennyire egy Mike Tyson Vs.Sebeõk János küzdelem boritékolható.
...és még sorolhatnám.

Calver
segítek:
1-4: idõpocsékolás, az 1-es a Spartan-nak van fenntartva.
5-6: egyszer nézhetõ, de nincs az ember elájulva tõle
7+: maradandó és élvezetes alkotás.
10: Amerikai Szépség, Született Gyilkosok (utóbbi legalábbis nálam) és hasonló olyan filmek amiket 50-szer megnézel és még mindig tökéletesek és lekötik a kétlábú figyelmét. megértéséhez segítség itt.

de ezzel kb semmit nem mondtam, szóval... ajánlom a "tetszett" és a "nem tetszett" típusú értékelést ha a 10-es skála túl bonyolult neked.

"The trees move. Do you not see it?"

Loál János
Az bizony egy ász film.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Szevasz!

Még mielõtt elolvastam volna ezt a hsz-ed azon agyaltam, hogy a 10-es skála egyes pontjai mit takarnak (az 0-überfos és a 10-überkirály kategória között)

Ha ezt megírod nekem, vagy dobsz egy linket, akkor megköszönöm, és okulva majd belõle biztos máshogy fogom értékelni a jövõben a filmeket...

Elõre is köszi...

miki36
Cidade de Deus(City of God, Isten városa)
Kurvajó volt, egy percet sem unatkoztam a film alatt, végig lekötött.
9/10

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

báttyó02
The Bucket List 8,5/10

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Kandurex
Azért 6 pontnál többet ér, egy jó kis 7, vagy még picit többet is vihet a Vantage Point, amit kilehetett hozni a történetbõl azt tisztességesen, színvonalasan kihozták, mind a színészek, mind a rendezõ!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A Charlie Wilson-t moziban láttam... sokszor már csukódott a szemem.
Nem azt mondom, hogy rossz film, csak nem nekem való, lehet te is így voltál vele😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

stargatelost
Charlie Wilson's War

jéhéhéhézusom, mennyire unalmas és érdektelen film volt ez. ezt még a színészi alakítások sem mentették meg. Mondjuk csak Shiri Appleby miatt néztem meg, de volt két jelenete azt kész....
Na miatta meg azér Tom Hanks....legyen:
4/10

Cold Prey (Fritt Vilt)

Norvég horror, mert ilyet is kell látni 😄
Rájöttem hogy már régen láttam ilyen "néhány fiatal-gyilkosos-onebyone kill slasher" filmet 😊 Remekül szórakoztam, azt kaptam amit vártam, a havas-nyomasztó régi épületes helyszín is jó volt, és jön õsszel egy második rész és
aki életben maradt az is szerepel benne :-O

8/10

Rendition

Ezt pedig Reese Witherspoon miatt néztem meg, de ebben nem kellett csalódnom, nem volt unalmas, pedig lehett volna. Remek dráma, érdekes csavarral. Jó volt na 😊
(a posztere meg überlol, nincs is rajta az egyik fõszereplõ, aki körül forog a fél film...)

7.5/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

sweech
azért az szerintem túlzás, de tényleg jó fej 😊

Calver
valamint azt se felejtsük el h Mugen talán a legeredetibb karakter ever.

"The trees move. Do you not see it?"

Blasta
Miért lenne érdekes? A 8 tanú 6/10-es értékelésével a világon semmi baj nincs, teljesen reális értékelés, mit mondanék rá? Számomra sem ért 5-6 pontnál többet az a film. Csocso pedig semmi olyat nem írt, ami esetleg kiütötte volna a biztosítékot.

Reálisan kell értékelni, nem árt ismerni a 10-es skála mind a 10 pontját, és akkor nem nézik hülyének az embert.

Na szevassz

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

[Jakuza]
Ja, Samurai Champloo rox, a 14. reszben pedig az a zene es kepivilag, egyszeruen frenetikus.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

tegla
Felon 7/10

Val Kilmer respect!

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

kaposi1
befejezést<#falbav>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
The Mist
Rég láttam már ilyen melbevágó befelyezést.

8/10

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Bucser
Szerintem ebben a stílusban kb a Samurai Champloo vagy Cowboy Bebop bokájáig sem ér... egyedül talán Ninja-Ninja volt az aki érdekes volt a sztoriból.

(a gépesített teddybear meg csak símán giccses volt.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LasDen
Afro Samurai

Hát ez iszonyat volt.....az elsõ pillanatban tuttam, hogy ez nagyon kész van 😄 A grafika vmi brutál....a szinkronhangok is nagyon durvák.....fõleg Jackson 😄 A zenék is iszonyatosak....nem hiába RZA csinálta 😄 Kár hogy ilyen rövid....
10/9.5

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Montanosz
Az esemény
nekem azt nyújtotta amit.végig feszültség volt bennem,csak egy pár nasiért hagytam abba pár percre.
de ami top nálam most a spanyol kézikamerás horror. mindent visz.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

LasDen
nekem az éjjel lett meg 😄 de elõbb egy hábórús film is lesz.....meg befejezem Afrot 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

precision
thx a tippet, asszem ezt kikölcsönzöm valahonnan és meg lesz nézõdve 😄

Bazinga!

Tikal
amit csocso irt teljesen korrekt, nem egy nagy szám, én már a 3. visszatekerésnél elkezdtem beletekerni a filmbe, amit nagyon ritkán csinálok, általában probálok adni a filmnek esélyt, de ez már olyan szánalmas volt, plusz gagyi jelenetek, nem birtam tovább 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Loál János
?
Blasta szerintem még nem is írt a Vantage Point-ról.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

CSOCSO
majd meglatjuk mit szol majd hozza
CSOCSO
torolve

kedves forzainter te meg szedd mar ossze es igy szpojlerezzel....
Érdekes hogy blasta még nem fikázta csocso-vip #40114-es hozzászólását, de bezzeg, ha én írnám le ugyanezt, akkor úgy ugrana nekem, mintha megittam volna a reggeli kakaóját...

Egyébként nekem nagyon tetszett a 8 tanú <#beka3>
Montanosz
én emuléról töltöm az ázsiai filmeket, ott mindig minden meg van mert van hogy násfélmilla emberke nyüzsög egy szerveren.
mindenféle ritkaságot is megtalálsz.

Menj fel ide, ide megyek ha angol nyelvû film kell vagy zene. Írd be a keresésbe Casshern Soundtrack, kidob vagy 4-et, ott van Casshern OST kb.123 Mb, mind a két lemez mp3-ban.

http://torrent.eval.hu/
+ az a jó, hogy a "kérések" nincs semmihez kötve,se arány, se power user stb... bárki kérhet, ha kell valami kérd és lehet valaki "megszán" és felrakja. Nekem pár már sikerült:-)
LasDen
zsír köszi 😄

nézd meg ezt a torrent oldalt, talán még free a regisztráció, na itt fent van a Harcosok szövetsége-Tae Guk Gi. Jó oldal, szoktak fent lenni ilyen érdekességek.

http://filetorrents.mine.nu
LasDen
az ázsiai filmekkel az a bajom, hogy nehezen lehet beszerezni (legalábbis nekem az)....most pl. a Tae Guk Gi-re és a The Good, The Bad and The Weirdre lennék kiváncsi, de sehonnan nem találom....

Szabi84
Ezt én is láttam tisztára olyan mint 1 anime, nagyon szépen megcsinálták!
Elég különleges film, a soundtrackjet meg sehol sem találom:S

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

CASSHERN

Szeretem az ázsiai filmeket és szeretem az olyan filmeket amirõl nem sokat hallottam, vagy láttam, és kellemes meglepetés ér (pl:Equilibrium nagy kedvencem lett), na ezek közé fog tartozni a Casshern is. Ha valaki nem hallott volna felõle, ez 2004-es japán sci-fi, melyhez egy anime szolgáltatta az alapot (remélem jól tudom). A film sztorija és a képi világa, ultrabrutál, nagyon kemény, nem az a csili-vili sci-fi mese. Akció és dráma is van dögivel,a legdrágább (nem tudom azóta lett-e) japán film és rengeteg CG tartalmaz (bár ezek minõsége elmarad a halivúdi filmekétõl). Az biztos, hogy az ember agyának rá kell állni a képi világra és a megvalósítására.
Aki szereti az ázsiai filmeket, vagy sci-fiket vagy az animékat, annak csak ajánlani tudom. Egy biztos nem gyerekmese, elég nyomasztó tud lenni a film. Kellemes meglepetés lett a film, nálam 10/9, mert kellemes meglepetést okozott.
SASboy
Young People Fucking

5 pár történetét meséli el sex elõtt, közben és után. Nekem és bnõmnek nagyon tetszett a film. humoros, aranyos jó párbeszédek. ajánlom mindenkinek 7/10

nice legs. what time to open?

LasDen
köszönyöm.... 😄

The Illusionist!!!

BUDA > miskolc.

sweech
the illusionist

LasDen
a másik bûvészes filmnek mi is a címe??? ami a Prestigezsel együtt jelent meg az Edward Nortonos.... 😄

szpojler bazeg szppojler.

BUDA > miskolc.

Montanosz
Kutyahideg
érdekes hogy kimaradt az életembõl, de most pótoltam.
Igazi megindító kutyasztori vasárnap délutáni családi mozira.
A film valós történet alapján készült.

Dark Floors
indie horror, olyan egyszer nézhetõ körömrágós.
A rosz fiúkat Lordi nevezetû metálbandának a tagjai produkálják.

fifi
jaja fasza kis film, bár szomorú a vége... 😞

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ForzaInter
mindenképp pótold be, azt kaptam amire számítottam, Nolan-Bale kettõs nagyon jó, kurva jó színészi alakítások...

Yo, Bitch!

LasDen
én idén a suliban az uccsó napon láttam az elsõ 1 órát.....én végignéztem volna, de az osztályból mindenki ment órára.... 😞 majd bepótolom 😄

ForzaInter
érdemes megnézni, nagyon nagy film...

Yo, Bitch!

Látom Bruce és Alfred játszik benne illetve a rendezõ Nolan😊
Én is kiváncsi vagyok erre😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ForzaInter
The Prestige

zseniális 9.5/10

Yo, Bitch!

wesker24
Kedvencek Temetõje is jobban tetszett nekem de azért a második rész se rossz.
PetruZ
Kár, hogy a 2. résznek már semmi köze SK-hoz. A helyszínt, az alapötletet csak annyira változtatták meg, hogy ne legyen jogi gond belõle, de tök más gárda dolgozott rajta. 😊 Messze-messze gyengébb is, mint az eredeti.
wesker24
Kedvencek Temetõje 2 10/8

Még mindig az egyik kedvenc Stephen King filmem !