Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úristen eddig bírtam Adam Sandlert de ez mi,látszik az amerikaiaknak az a vicces ami pénisszel,seggel meg dugással kapcsolatos,a Férj és férjen könnyesre röhögtem magam de itt egy jelenet sem volt amin esetleg hangosan felnevettem volna,még jó hogy nem moziban néztem.
2/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
---------------------
2/10
Ha esetleg pénzt is kaptak volna (vagy a kapott pénzt a filmre fordították volna, nemtom) tán egy jó kis posztapokaliptik film lehetett volna belõle, de így...
Szar CGI, gyenge szinészek, dialógusok bénák, klisék és satöbbi.
Nem ajánlom.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
(Rescue dawn)
Jó film, érdemes megnézni. Ha jól vettem ki, igaz történet alapján készült.
Christian Bale élete egyik legnagyobb alakítása...
Mikor a végén megnéztem az évszámot (2006), kicsit meglepõdtem...régebbinek gondoltam. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Forbidden Kingdom
Be kell valljam, számomra a Forbidden kingdom eddig az év kellemes meglepetése (van jó pár jó film, de azok vagy hozták a színvonalat vagy nem), az utóbbi Chan és Jet Li filmek végett nem sok jóra számítottam, azt kell mondjam nagyon jól szórakoztam, egy nagyon jó mesefilmet kaptam, szép zenével. A film tipikus, sablonos, de valahogy számomra kellemes "happy" érzést adott. Chan figurája jó, Li nem értettem minek ebbe a filmbe, de azért a végére csak kapott értelmet. Szóval ne számítson senki semmi extrára, de aki szereti a "mesefilmeket", kung-fus filmeket, Chan-t és Jet Li-t lightosan összekeverve annak ajánlani tudom. Nálam 10/8, mert remekül szórakoztatott, és amit vártam és kaptam egyértelmûen pozitív.

"nem szinesz Jacki Chan" allatul hozza a reszeges karatemestert, Jet Livel komoly harcot nyomnak le a templomban. a japcsi csajok jol neznek ki foleg a feher haju.. nyamii
tetszett a film, bar volt benne par kisebb gyenge resz pl ez az egesz bevezetes meg a legvege
de a kozte levo resz egesz jo volt.
Imadom Chan stilusat, ahogy fogja a csakoval a botot es harcolnak, persze a gyerek azt se tudja mit csinal csak fogja a botot😄 jot rohogott az egesz csalad, nomeg a tipikus elver mindenkit majd megpillantja a tobbi harcost es bevagja a tipikus fancsali kepet majd hatra arc😄
Aki szereti a jacki Chan filmeket annak kotelezo, nagyon szorakoztato volt a film, nemhogy nem unatkoztam de orommel neztem szinte minden jelenetet. igen voltak benne gagyesz reszek, de ugy alles zusammen nekem bejott.
7.5/10
meg azt is meg tudtam bocsajtani a filmnek hogy raktak bele ilyen tipikus UBERGAGYI drotkotelen rangatos, faleveleken ugralos reszeket.
elfert benne.
Ja es eleg hulyeseg olyan dologba belekotni hogy a csako megtanult kungfuzni par nap alatt.. konyorgom.. ez talan egy dokumentum film vagy mi???? halhatatlan elixir, majomkiraly..stb...... ezek mellett ti egy kib*szott par napos kung fu kurzuson akadtok ki? jezusom.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
5/10<#zavart2>#zavart2>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Atyaúristen, ekkora szart<#wilting>#wilting>
0/10
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
fõsz.: George Clooney
Nem egy nagy sztori, szokásos ügyvéd védi a bûnöst szitu, de sztem jól meg van csinálva, a hangulat átjön
Nálam 9/10
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Én is nagyon bírom azt a múvit
Azta mindenit, ez mekkora film!!! És még csak most láttam!!!
Rendezõ: Robert Rodriguez (Sin City)
És olyan sztárparádé van hogy csak lestem:
Elijah Wood
Salma Hayek
Famke Janssen
Laura Harris
Jordana Brewster
Josh Hartnett
stb...
Az egész film egy hatalmas fun, van egy gimi, aminek a tanárjait lassan megszálják az idegenek. De semmi komolyra nem kell gondolni, vagy mégis, hiszen folyik azér vér, meg elhull pár ember, de mégis megõrzik a fun, gimis hangulatot. És az amivel az idegeneket le lehet gyõzni már az is eszméletlen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valamint a végefinálé is rendben volt, és egy ilyen "régi" (1998) filmhez képest meglepõen jók voltak a számítógépes effektek.
Nem kertelek, rég élveztem ennyire egy filmet, tõlem megkapja a
10/10-et
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Palace Cinema szokott olyat csinálni, hogy megjelenés elötti héten hétvégén 1 - 2 vetitést ad premier elött a várhatóan sikerfilmekbõl.
Szombaton és vasárnap 17:45, és 20:00 kor adták már a mozikba. <#beka2>#beka2><#beka3>#beka3>
Elég sok filmet lehet így megnézni premier elött. Csak figyelni kell a mozi mûsort.
Elötte nyugottan informálódj, mielött te rontasz sokat a helyzeteden 😊)))
Est Sularus oth Mithas!
Mivel a hazai bemutató csak aug. 21-én esedékes, Te is sokat rontottál a helyzeteden 😊)))
Nem volt rossz, bár nekem a Futball Faktor jobban tetszett, 7.5/10.
Nagy meglepi, igen kiváló múvi =) Tessék nézni
9/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
6/10
Nem rosz. Mindenkinek ajánlani tudom, hogy moziban nézze meg, mert sokat rontana a helyzetén, ha máshogyan nézi meg...
Est Sularus oth Mithas!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Felejtheto filmecske, asszonynak tokeletes volt, meg is volt utanna a hancurozas este😄
Alap, amit még csak most láttam 😊
10/10
The Usual Suspects
8.5/10
The Cottage
Hát ez fenomenális horror-vígjáték volt<#taps>#taps>
Egy balfék emberrablásból komplett mészárlás 😄
9/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
sokan itt a fórumban is lehúzták,nem értem miért én nagyon jól szórakoztam végig rajta 8/10
még több film készítést kívánok Timur Bekmambetov-nak így tovább...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
6/10
The Mummy - Tomb of the Dragon Emperor
5/10
Jakuzával egyetemben sajnos engem is elszomoritott mindkettõ folytatás.
Nem tudom mit,hogyan és miként kellett volna csinálni de ez igy csak egy délutáni matiné és nem esti fõmüsöridõs program marad.
<#szomoru1>#szomoru1>
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
6/10
Mummy 3
5.5/10
Sajnos mindket film csapnivalo volt, meg sem kozelitettek az elozo resz szinvonalat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Huh, kemény börtönfilm, remek dráma.
9/10
Nacho Libre
hát, ez nagy marhaság volt, és sajnos rossz értelemben. Jack Black sztem mellényúlt ezzel, bár ettõl függetlenül jól játszotta az idióta pankrátort
4/10
Drillbit Taylor
Magyar címadónak most törném el mindkét kezét....ezzel a címmel valami tényleges fúrófejû embert képzeltem el, aki köré épül a film (pl mint az ollókezû edward) Hát nem, semi ilyesmi nincs, nincsen semmi fúrófej, csak a fõszereplõnek ez a neve hogy Drillbit.
Van egy csöves (Owen Wilson), meg három kölök aki most kezdi a gimit. Az elsõ tíz percben el nem tudtam képzelni hogy fog összekapcsolódni a történetük. De érdekes volt, egy könnyed szórakozás az egész film.
7/10
Az Unrest meg a The Abandoned ami még jó sztem 😊
Stan Winston visszatért a csapatával újabb lényeket kreálni igaz most Londonba,nem rossz film de sokkal jobb is lehetett volna... 6/10 The Deaths of Ian Stone
6/10
Aranyos film, jópofa, de nem több egy kis esti családi vígjátéknál...(régebben is láttam de most barátnõm akarta nézni😄)
Eddy Murphynek nem volt hozzáillõ a szerep mégis jól játszotta (magához képest😄)
Az eredetit nem láttam, de ez nem volt nagy eresztés....nem volt feszültség és sokszor buta klisés volt....
5/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Wanted: 10 / 6.5
Dark Knight: 10 / 7.5
Esély a halálra (ezt itthon néztem): 10 / 5
A Wanted jó kis popcorn mozi türhetõ látvánnyal, de szerintem többet is kilehetett volna hozni a történetbõl, Jolie kisasszony meg azonnal szedjen fel pár kilót, mert kezd ijesztõvé válni.
Esély a halálra, hm, alapvetõen jó kritikákat olvastam róla, de még is enyhén bugyután jött át a történet és a megvalósítás is, egyébként nézhetõ, de szigorúan otthon, moziba kerülendõ.
És a végére,...Dark Knight: Nem rossz film, de így moziból megnézve és letöltve, újranézve, gyakorlatilag csak Joker jeleneteit akartam újra és újra látni, lenyûgözõ alakítás. Finoman szólva is õ visszi a hátán a filmet. Az IMDB szép posztumusz, csak épp nem reális.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯