Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elveszitettem egy fogadast, ezert kellet vegig neznem ezt a filmet. A rendezot a film befejezese utan meggyilkoltak. Nem csodalom.
Ez valami... remiszto.... gusztustalan.... megis erdekes... nem tudom.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Oneechanbara - The Movie <2008>2008>
a játék alapján...
egyszer nézõs számomra, de a bikinis csajszi/csajszik miatt...nyami!
bikinis csaj szamurájkarddal...hhhmm....

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Dark Knight 8,5/10
The Incredible Hulk 5/10
Hanckock 6,5/10
Iron Man 7/10
Spiderman 3 5/10
V9ykn8_TZL0
És megint dühbe jövünk ! 10/9 (Bunkó vagy Bugsy !) <#vigyor>#vigyor>
így keletkeznek a plezykák<#hehe>#hehe>
- minden normális helyen van már utólagos szerkesztési lehetõség, kivéve itt, hacsak nem pénzért nem -
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Zene nélkül mit érek én?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az a baj, hogy -mint mondottam volt- rengeteg akciófilm létezik, melyeknél eszembe sem jut ilyesmi, hogy mennyire reális, mennyire láma a sztori, hanem remekül szórakozom. A Death Race-nél ez nem ment, ez van
de a te kedvedért egy két zseniális film...
SPOILER ON
1;TDK-mennyé már de szar egy denevérruhás fószer
2;Tökéletes trükk-eleve megkérni valakit transzportáló gép készítésére, jaj bocsi nem jött össze, de lemásol mindent
3;Halálsoron-Rákot kiszívja és természetesen legyek formájába kiköpi
4;Forrest Gump-végül is az egész film egy képtelen "mese":-D
SPOILER OFF
és ebbõl az utolsó három nagy kedvencem, de ha belegondol az ember kibaszott nagy hülyeségek
Ez csak pár, de lehetne sorolni dögivel! Remélem értem mire célzok, van egy alapkoncepció, eleve tudod mirõl szól, abba miért kell belekötni, eleve minek nézed meg, mire számítasz, ha az szúrja a szemed! Logikai bunkfenceket minek keresel filmekben, az alapján szar, akkor mindegyik az! Ha a minõség szar, rendezés, zene, unalmas sztori, színészek stb OK! De ilyenekbe hogy az hülyeség, meg ez hülyeség, ilyen nincs, olyan nem lehet. Eleve az egész film hülyeség!
És mégegyszer leírom az osztályzatoddal semmi baj, én se láttam, csak amiket felhozol! Szóval Sorry nem bántásképpen írtam, akármelyik filmnél ezt írnám, a hülyeségekkel nem kell foglalkozni!:-D
PSN ID.: Beegabor
Jákob Rabbi kalandjai az egyik legjobb Louis De Funes film ! 10/10
PSN ID.: Beegabor
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ráhúztam volna szívesen a rabruhát<#beka2>#beka2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze, mert csinos és szép nõk sosem lesznek bûnözõk.
(Apropó, Ames hogy is került börtönbe? Úgy, hogy bûnözött?) 😊
És hol voltak itt összezárva nõi bûnözõk férfiakkal???
2. Szuperautókkal és a fegyverekkel hogy is szöktek meg a végén? Sehogy. Case-t elkapták. Machine Gun Joe-t hagyták meglépni. Ames-nek meg csak az volt a szerencséje, hogy a lány felrúgta a Hennessey-vel kötött megállapodást és megvariálták sofõrcserét.
3. "Frank"-nek sosem lett volna utolsó gyõzelme errõl gondoskodtak volna.
4. A Running Man-t nézesd már meg most valakivel aki még nem látta. Mondjuk itt vkivel a fórumról
Simán le fogja gagyizni.
sztem felesleges erõlködnöd.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
1. jó nõk mint mitfahrer. Semmi nem látszott belõlük, a tv kamera sem mutatta, ergo kurvamind1 volt kik ülnek a gépekben az anyósülésen. Azt meg megemliteni is kár, hogy márpedig szupermodell bûnözõ csajok nincsenek... Szal idióta filmes baromság volt. Arról nem is beszélve, hogy szted vajh miért nem zárnak össze nõi bûnözõket fériakkal???
2. Szóval nem tudtak megszökni a szigetrõl a szuperautókkal és a fegyverekkel? Mond, végignézted te ezt a filmet?????????? 😊)))
3. Az világos, hogy a szabadulás falduma, de így reklámozták a mûsort. Ez nem csak helyi titok volt, hanem minden adásban 10x elhangzott, hogy "Frank utolsó gyõzelme és szabad lesz". Gratulálok.
4. sztem semmivel nem jobb a running man-tõl, max látványban, de az a 20 év minimum bejátszik...
Igen. Hiába vágsz buta arcokat. 😊
Hogy a bûnözõk autóhoz, fegyverhez (amit csak korlátozva tudtak használni) meg szerszámokhoz jutottak? Naés? A szigetrõl úgysem tudtak volna megszökni.
Ez a "gyõztestszabadonengedik" meg csak falduma volt, Case is megmondta, hogy Hennessey senkit nem enged el. Valószínûleg õt is megölte volna, hiába írta alá a papírjait. Szerencse hogy Couch ezt megoldotta.
Ha logikába akarsz belekötni akkor miért nem ilyeneket írsz, hogy: a széttunningolt Dodge hogy-hogy legyorsulta a szintén széttunningolt Mustangot?
Vagy, hogy nem túl eredeti a történet hisz ezt a "Running Man"-bõl vették.
Bár (hogy stílusos legyek) arra 1/4 mérföldekkel ráver.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
jó volt, kiemelkedik a mostaában fútó sok trágyából... végén szomorú voltam... 😞
9/10
(El habitante incierto)
10/9
Nagyon tetszet. Az eleje kicsit nyugis de utánna beindul Az utolsõ fele a filmnek meg elképesztõ jó.
A spanyolok tudnak filmet csinálni.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
CYbernetic ORGanism.
A filmhez kapcsolódó új képregénysorozat elsõ részét már olvastam egyébként, annyira nem gáz, bár még akármi lehet belõle.
Most vagy robot, vagy cyborg, a kettõ együtt nemmegy 😄
Vasmadarak (Iron Eagle): 10/8 Nagyon jó vadászgépes repülös film !
Ûrvadász (Space Hunter): 10/8 ! Na ezt a filmet olyan régen láttam már hogy szinte alig emlékszek már rá.
Annyi rémlik hogy volt egy fejvadász egy ürhajóval aki egy veszélyes bolygóra ment hogy kimentsen egy fiatal lányt egy robot testben lévõ cyborgtól!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ