Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Siman jobb volt mert volt benne szakadék!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bulykin
a Mindörökké

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Davidus
Batman 3 az melyik?

V9ykn8_TZL0

sweech
dehogy volt jobb

Sephi
JP 2 jobb volt mint az elso.

POTA-nek harom ressze volt ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ProGabe
májköl béj, lol. Emmerich hol marad? jaaaa, õk egy másik listán vannak közvetlenül uwe boll mögött? <#hehe>

Sodebergh Che-je állítólag fenomenális, és azért a Ocean's trilógia sem semmi
Favre meg az Ironman és az Elf mellett - sajnos - megrendezte a Zathurát is
persze nem a bizonyítványt próbálom magyarázni, mert felesleges lenne, az ilyen listák tényleg szarok, amennyiben nem tudja õket a helyükön kezelni az ember!
ha ettõl így kiakadtatok, akkor ez mit vált ki?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sephi
😄D

Davidus
direkt este néztem pedig az összeset😄

V9ykn8_TZL0

Sephi
Darkness Falls 3???? Szegyeld magad, komolyan mondom egyike a legjobb horroroknak. Engem pl total kiakasztott a film 😄 Imadom.

Davidus
The Descent 4/10

V9ykn8_TZL0

Montanosz
hát ló is van benne, meg halott indián...))))
ja még annyit hogy 1825-ben játszódik a film és eredeti naptánc is látható....

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Davidus
Dog Soldiers 1/10
Dead Silence 4/10
Session 9 6/10
Freddy vs Jason 😄DDD/10
Saw 5 6/10
Darkness Falls 3/10

V9ykn8_TZL0

Sephi
Hirtelen azt olvastam, hogy angol lóról.

Davidus
minden ilyen lista szar

V9ykn8_TZL0

Montanosz
The Man Called Horse
és The Return of a Man Called Horse

Nagyszerû western film egy angol lordról aki az indiánok között élt.
nem spagetti))), legalább annyira felkavaró mint a farkasokkal táncoló.

Sephi
ELF BAZD+!

Bandew
Ez egy fasság...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

joeperry
Így elnézve a listát, valószínûleg a közelmúlt és a jelen 25 legjobbjára gondoltak, bár ez ilyenformán annak is szar.

http://joeperry.blog.hu/

de azért mondom ,hogy nem értem a koncepciót, mert Coppola is vagy jó 10 éve értékelhetõt nem alkotott, de3 akkor mit keress pl: Sodebergh sztem az utolsó zseniális filmje a 8 éve készült Traffic
De ha meg az egész életmûvet nézik és aktív, hol van Coppola, Schumacher, De Palma, Stone stb. és mit keres itt Snyder. Szóval mi a koncepció?:-)

DE A LÉNYEG, HOL VAN MICHAEL BAY?!<#hehe> valamilyen szinten zseniális és jelenség, õ is lehetne ennyi erõvel mint Favreau, vagy ha fiatalok akkor Singer stb.
Idióta lista!
joeperry
Coppola is aktív rendezõ...

aktív film-rendezõ!!! Azért nincs sehol Coppola, se Hitchkock stb., de nem értem a koncepciót ezt az "Active" tehát, hogy most is rendez, akkor meg sok nagy rendezõ miért van fent a listán pl: Sodebergh, Mann, akik jó pár éve azért nem sok jót tettek le az asztalra korábbi munkájukhoz képest halványabbak voltak (persze zseniális rendezõk), de ha meg összességébe nézzük az aktív rendezõk közül életmunkájuk alapján mit keres ott Snyder+J.F.?

Lényegtelen hülye lista! S. és F. miatt
joeperry
Karnoszaurusz

Az örök kedvenc😊

Sephi
ELF?

Blasta
A 25 legjobb rendezõ

<#szomoru1>JON FAVREAU???? Egyetlen egy mozifilmje volt, ÖSSZESEN 1! És a 25. a sorban közvetlenül ALMODOVAR és ANG LEE mögött?
És ZACK SNYDER mi a tökömet keres ott?
Coppolla meg sehol...
Elmennek ezek is a picsába

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Ki is adott erre a filmre 10/10 és beírta nekem, hogy nem vagyok normális, mert lehúztam a filmet?

Blasta
Jah, valami borzasztó a film, nálam erõsen az örök citrom top 10-be bekerült

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PetruZ
The Day The Earth Stood Still (2008)

Ez most mi volt? Amikor véget ért, még tekergettem ide-oda, hátha történik is valami, de aztán rá kellett jönnöm, hogy ez egy ilyen film: üres és jellegtelen. Egyszerûen semmi nincs benne, de még konklúzió, vagy tanulság sem. Emellett kábe annyira izgalmas, vagy látványos, mint egy, a tûzõ napon felejtett zacskóstej. A szereplõk meg (hadd ne nevezzem már színészetnek, amit elõadtak) teljesen jellegtelenek: KR nagyobb robot, mint az a dög, amivel érkezett, JC nálam sosem volt bejövõs és esetében - nálam! - még a "jócsaj"-effektus sem játszik, a félvér kissrác meg a tipizált egybites amerikai. Az egész film legkarizmatikusabb jelenete John Cleese kábé két perce, pedig itt most csak egy öreg, megfontolt Nobel-díjast alakít és van úgy öt mondata összesen. A többi karakter csak papírmasé.
Az eredetit nem láttam (szerintem nem is fogom), ezt meg most szépen elfelejtjük. Értékelés, pontszám nincs, ahhoz kellene valami, amit pontozni is lehet...
Pretorian
Mé' ne? Hadd szarjak má' be.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Montanosz
The golden door

Megható, kissé "szürrealista" történet egy régimódi olasz családról akik amerikába vándorolnak ki.....
Megható és szívszorongató a mese, néhol mosolygásra késztett hõseink csetlése-botlása.....
- Bár aki már próbált minden nyelvtudás és pénz nélkül munkát vállalni valahol az euban, na az kevéssé fog mosolyogni....-

Kojiro
"Azért be ne szarj!" <#mf2>

Kojiro ergo sum.

Pretorian
Valkyrie 10/10

Beszarás, nagyon jó lett.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Gnome
közel sem volt annyira durva mint ahogy a cikk írja...számomra biztos, h nem lesz az év horrorja, de egynek elment.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

a.carkey
Thick as Thieves

Egy közepesnél jobb tolvajos film Banderas és Freeman fõszereplésével. Nem egy The Bait, de azért nem rossz. Amúgy az egészben az a mókás, hogy némi GTA feeling köszön vissza belõle. Nos nem autólopás, meg ilyenek, hanem a környék és az "orosz maffia". 😊

A medve nem játék.

Milyen álreg?:/

http://videodrome.freeblog.hu/

Body of Lies

Nekem tetszett a film. Különösen a végkifejlet volt izgalmas (az utolsó pár percet leszámítva, az eléggé elrontotta a szájízemet). Russel Crowe-ot sosem szerettem, valahogy egyik szerepében sem volt számomra túl hiteles, de itt egész meggyõzõt alakított. DiCaprio viszont szerintem elcseszett választás volt a fõszerepre, bár szeretem mint színészt, de ebbe a filmbe nagyon nem illett.

7.5/10

CSOCSO
senki nem tart imaxon a nappaliban.. be se ferne a lakasodba.

altalaban a 3d moziknal nem a sztori a lenyeg.

lehetne szerelem is a filmben meg bosszusag meg anyamnkinja csak nemhiszem hogy abbol sokminden atviheto lenne a vaszonra.. pl fugly betti meg a luszeszita eleg gagyin festene 3d ben.
zaki
The Reader

8/10

Doubt

8/10

Tyler1
jó akk elmondom 1001x-re is nem a 3d izgat engem, hanem a történet a SZ@R!!!
de amugy is mi az h kit érdekel??? vagy szted ez csak azoknak való akik egy komplett IMAX 3D systemet tartanak a nappaliban????-.-

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kmarha
mondjuk az emberiség egy Arnold-Stallone véres összecsapásra vár már évtiezdek óta. Kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy kormányzóként ilyen szerepet kap.. de én csak úgy tudnám értékelni ezt 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Seth
Remélem mindegyik feláldozható lesz és fel is áldozzák ,ha már ez a címe XD

PSN ID.: Beegabor

Tudom nem ide való, de sztem még korai topicot nyitni neki! De mint nagy eksön-film rajongó, besza.tam a híren. Az aint't it cool news értesülése szerint Arnold Schwarzenegger szerepelni fog Stallone új filmjében The Expendables-ben, saját magát tehát Kalifornia kormányzóját fogja alakítani, jó nem nagy was ist das de hát még is csak Sly és Arnold egy filmben:-) remélem nem kacsa és igaznak bizonyul majd a hír.
További biztos szereplõk😞már aláírtak)Stallone, Mickey Rourke, Forest Whitaker, Jason Statham, Jet Li, Randy Couture és Dolph Lungdren.
Ben Kingsley helyét Eric Roberts veszi át, talán Danny Trejo is benne lesz
Pazar lista:-)

Sorry a kis kitérõért!
Ezt jó tudni, én is "hagyományosan" néztem, és majdnem megõrültem mire vége lett. Mondjuk nálunk nincs is 3D.

CSOCSO
de ez a film 3d re lett tervezre... kit erdekel hogy milyen 2d ben?
Tyler1
hát sztem én legközeleb akkor fogom megnézni ha az rtl klub adja le, de lehet még akk se!
na de most komolyan, láttad te azt a t-rexet, hát csak lépkedet...meg hát egy akkora dögnek nem is kell futni h utolérjen egy kis csávót meg a 40 éves Frasert 😄 remélem az új elveszett világ nem ilyen ggyökér lesz(bár azt vígjátéknak szántják)

Bulykinnak: azért adtam rá annyit, mert végig tudtam nézni, mert lekötött, még ha nem is úgy ahogy vártam, és mert még mindig ez mint a 100 million BC.

hullámvasútozás a legjobb!!! Persze 3D-ben, nálam az év akciójelenete a belem kijött :-D Moziban láttam, kíváncsi leszek milyen lesz tv-n!
Amúgy pont néztem valamikor a Discovery-t (de jó vagyok :-D) kezd elterjedni az az elmélet, hogy a t-rex csontozata+felépítésébõl arra következtetnek, hogy nem nagyon tudott futni, valószínüleg dögevõ volt! Szóval lehet lerajtolhatták:-P jó ez csak belemagyarázás, De a lényeg ez egy mese ezt el kell fogadni, persze, hogy egy szar, de 3D-ben király! Sztem azért nézd meg úgyis ha tudod.(mozikban is ott "tarolt")
Bulykin
ha szted egy nulla az egész akkor miért adtál rá 10/5?<#buck>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

fifi
Eskalofrio /Shiver/

ezt látta valaki?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tyler1
nem 3D-ben néztem, de nem is azzal volt a gáz, hanem h egy nulla az egész!
maga a történet, maga a szereplõk idegesítõen színjátéka, meg a hülye ötletek bele stb...
jó akk irok pár példát(az 1000-bõl), h mirõl is beszélek:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-a hullámvasútozás a bányában, a húsevõnövények(ököllel veri õket a barom), a kék madár mikor megcsoválja a fejét(mi ez bmeg Shrek??-.-), a dino amit lefutnak, mert sétálva megy utánnuk, a dinokoponya csónak, stb...)

Még mindig jobb, mint ha rábukott volna 😄