Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
és attól anomáliás, mert használta ezt a szót? amúgy igen, így már tudom. csak tudod, vannak benne más érdekes alakok is, bocs, hogy a használt jelzõrõl pont nem ugrott be az, akire te gondoltál 😊

amúgy nekem semmi bajom vele, mármint a szóhasználatával, kifejezéseivel. elsõre is leszûrtem a lényeget, csak kicsit végig kellett gondolni és "kidobni" a sok felesleges maszlagot a mondandójából

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Riddick21

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Tyler1
na srácok egy kis érdekesség: mindenki menjen a topic aljára és kattintson a "végére" hivatkozásra!!!
a topic 2001-ben indult amikor még a Halálos iramban volt az újdonság, meg a Lovagregény! tök jó visszanézni h 8 éve miket néztek a moziban az emberek, amit én max. a tv-ben láttam már 😄
csak ennyit akartam, olvasgassátok 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

CSOCSO
aki csinalta a matrixot. az epitesz... feher haju csako a szobaban a sok sok kepernyovel... ket ajto...ok es okozat... dereng valami?
ProGabe
Mátrix trilógiát én is nagyon bírom! úgy, ahogy van.
anomáliás csákó? azkiaz akire gondolsz?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

CSOCSO
ez mind hulyeseg mert nincs koztuk az ahova lepek szorny terem sorozat!

amugy a matrixot nemtom miert huzzak le ennyire.. nekem nagyon bejott az egesz sorozat.. kiveve az anomalias csakot amibol egy mukkot nem ertettem.
Blasta
JAAAA, aszittem pozitiv példaként hoztad fel, akkor így már ok, értem 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Montanosz
Dead Like Me

Hát a sorozat nagy kedvencem, a film sem lett rosz, de azért
kár hogy a fõszereplõ csajszi is egyszer csak idõs nagymami lesz
a következõ részben ha lesz....már nem annyira harmatos arcú))))
De persze ettõl függetlenül nagy színész és játéka nagyon élvezetes.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Sephi
Errõl van szó.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SötétBarom
Die Hardokból a 3 a legjobb, nem hiszem el, hogy ez nem egyértelmû 😮OO

😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Blasta
Mellesleg Sam Mendes-t is kifelejtették a listáról véletlenül

Blasta
Eeeeelf?
1x elkezdtem követni hbo-n azt a fost, 15 percig bírtam, kalap szar, idegesítõ baromság

a.carkey
Megkapta? 😊

A medve nem játék.

12 majom kurvajó volt szerintem

zaki
lol, port.hun olvasom az oscar beharangozóját az rtlnél:

"A sokak szerint csak szépfiú Pitt hosszú évek kemény munkájával bebizonyította, hogy a legjobb színészek közé tartozik, és 2009-ben végre megkapta élete elsõ Oscar-jelölését"

Remélem ennél jobban fel lesznek készülve Pannácskáék, Pitt már volt jelölve a 96-ban... 😛 (12 majom)

Davidus
ebbõl mit tanultál? csak kíváncsi vagyok😛

V9ykn8_TZL0

Pretorian
Valkyrie tényleg nagyon fasza, mindenki szaladjon a moziba, aki még nem látta!

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

fifi
Dog Soldiers 1/10
viszont:
Saw 5 6/10

mindig tanul valamit az ember...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tyler1
A halálraítélt
Na hát kezdjük ott, h én ezt játszattam volna a celebekkel az rtl-es f@szságban...szivesen néztem volna inkább ahogy Gyõzikét sz@rrá verik a dzsunelben!!!
Visszatérve a filmre, nem lett egy rossz múvi, csak többet kilehetett volna hozni a történetbõl! Néha vontatott volt és uncsi, még akk is ha éppen vmi eksön ment! De a legidegesítöbb a kameramunka és a vágások voltak. Lehet ha ezt másképp oldják meg akk jobbra sikerült volna...
Ezt leszámítva jó kis esti akció kategória Steve "Stone Cold" Austinnal (b@szottnagy pankrátor állat) 😄
10/6.5

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

sweech
Harold and Kuma 😄

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Davidus
jó a címe a harmadiknak😄

V9ykn8_TZL0

zaki
Step Brothers

Egy újabb Will Ferrell fasság, nagyon hülye ez a pali... 😄DDDD

6.5/10

A pénz színe

Régi klasszikus Scorsesetõl, nem volt rossz, de ennél vannak sokkal jobb filmjei is...

7/10

Valkyrie

Hiteles, feszült, izgalmas II. vh-s múvi, nekem nagyon bejött

9/10

Sephi
Siman jobb volt mert volt benne szakadék!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bulykin
a Mindörökké

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Davidus
Batman 3 az melyik?

V9ykn8_TZL0

sweech
dehogy volt jobb

Sephi
JP 2 jobb volt mint az elso.

POTA-nek harom ressze volt ?😄

ProGabe
májköl béj, lol. Emmerich hol marad? jaaaa, õk egy másik listán vannak közvetlenül uwe boll mögött? <#hehe>

Sodebergh Che-je állítólag fenomenális, és azért a Ocean's trilógia sem semmi
Favre meg az Ironman és az Elf mellett - sajnos - megrendezte a Zathurát is
persze nem a bizonyítványt próbálom magyarázni, mert felesleges lenne, az ilyen listák tényleg szarok, amennyiben nem tudja õket a helyükön kezelni az ember!
ha ettõl így kiakadtatok, akkor ez mit vált ki?

Sephi
😄D

Davidus
direkt este néztem pedig az összeset😄

V9ykn8_TZL0

Sephi
Darkness Falls 3???? Szegyeld magad, komolyan mondom egyike a legjobb horroroknak. Engem pl total kiakasztott a film 😄 Imadom.

Davidus
The Descent 4/10

V9ykn8_TZL0

Montanosz
hát ló is van benne, meg halott indián...))))
ja még annyit hogy 1825-ben játszódik a film és eredeti naptánc is látható....

Davidus
Dog Soldiers 1/10
Dead Silence 4/10
Session 9 6/10
Freddy vs Jason 😄DDD/10
Saw 5 6/10
Darkness Falls 3/10

V9ykn8_TZL0

Sephi
Hirtelen azt olvastam, hogy angol lóról.

Davidus
minden ilyen lista szar

V9ykn8_TZL0

Montanosz
The Man Called Horse
és The Return of a Man Called Horse

Nagyszerû western film egy angol lordról aki az indiánok között élt.
nem spagetti))), legalább annyira felkavaró mint a farkasokkal táncoló.

Sephi
ELF BAZD+!

Bandew
Ez egy fasság...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

joeperry
Így elnézve a listát, valószínûleg a közelmúlt és a jelen 25 legjobbjára gondoltak, bár ez ilyenformán annak is szar.

http://joeperry.blog.hu/

de azért mondom ,hogy nem értem a koncepciót, mert Coppola is vagy jó 10 éve értékelhetõt nem alkotott, de3 akkor mit keress pl: Sodebergh sztem az utolsó zseniális filmje a 8 éve készült Traffic
De ha meg az egész életmûvet nézik és aktív, hol van Coppola, Schumacher, De Palma, Stone stb. és mit keres itt Snyder. Szóval mi a koncepció?:-)

DE A LÉNYEG, HOL VAN MICHAEL BAY?!<#hehe> valamilyen szinten zseniális és jelenség, õ is lehetne ennyi erõvel mint Favreau, vagy ha fiatalok akkor Singer stb.
Idióta lista!
joeperry
Coppola is aktív rendezõ...

aktív film-rendezõ!!! Azért nincs sehol Coppola, se Hitchkock stb., de nem értem a koncepciót ezt az "Active" tehát, hogy most is rendez, akkor meg sok nagy rendezõ miért van fent a listán pl: Sodebergh, Mann, akik jó pár éve azért nem sok jót tettek le az asztalra korábbi munkájukhoz képest halványabbak voltak (persze zseniális rendezõk), de ha meg összességébe nézzük az aktív rendezõk közül életmunkájuk alapján mit keres ott Snyder+J.F.?

Lényegtelen hülye lista! S. és F. miatt
joeperry
Karnoszaurusz

Az örök kedvenc😊

Sephi
ELF?

Blasta
A 25 legjobb rendezõ

<#szomoru1>JON FAVREAU???? Egyetlen egy mozifilmje volt, ÖSSZESEN 1! És a 25. a sorban közvetlenül ALMODOVAR és ANG LEE mögött?
És ZACK SNYDER mi a tökömet keres ott?
Coppolla meg sehol...
Elmennek ezek is a picsába

Sephi
Ki is adott erre a filmre 10/10 és beírta nekem, hogy nem vagyok normális, mert lehúztam a filmet?

Blasta
Jah, valami borzasztó a film, nálam erõsen az örök citrom top 10-be bekerült