Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
----------------------------------------------------------------------------
na de az oscar engem is meglepett! azért sajnáltam szegény Benjamin Buttont, annak ellenére, h jobb filmnek tartom a Getto milliomost! azért h 13-ból 3mat kapott csak meg....
viszont Heath Ledgernek örülök a legjobban! méltó befejezés volt ez úgy érzem! és látni azokat a szemeket, a családja beszédénél....
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Bazinga!
Valszeg nem IMAX-ben nézted, mert Kecsón is vetítik és ott kötve hiszem, hogy IMAX lenne...
Maga a történet sablonszerû, mondhatni gyerekmese. Alig volt egy-két olyan poén amin elmosolyodtam. Hát nem egy maradandó Disney alkotás maradjunk annyiban.
Viszont a 3D kritikán aluli volt. Nemtom, alig volt az egész rajzfilm alatt kb 2 jelenet, ami ténylegesen, effektíve valóságosan 3D -ben volt megcsinálva, szal az egész film normál rajzolású volt, pici térhatás volt rajta, amolyan kamu 3D. Ha levettem a 3D -s szemüveget, simán nézhetõ maradt a film a vásznon és asszem ez mindent elárul.
Ha figyelembe veszem a 3D -t akkor 5/10, ha nem akkor 6/10.
Bazinga!
V9ykn8_TZL0
Slumdog Millionare 8/10
Walking Tall 5/10
Midnight Meat Train 7/10
V9ykn8_TZL0
Mert ha még az Aaj ki raat-ot jelölik (bár az nem ebben a filmben debütált elõször, de benne volt a Slumdogban), mert mindenük az indai zene, akkor azt mondom, hogy egye fene, de ez a Jai Ho valami atomszar ...
A medve nem játék.
Slumdognál kicsit elszaladt a kezük egyébként. legjobb hang? legjobb betétdal? ugyan már! legjobb rendezõ és legjobb film, azzal egyetértek
lement egy ~4 perces kis szösszenet az év sikervárományosaiból, olyan filmek jeleneteivel is, amikbõl eddig csak képeket mutattak. pl. sherlock holmes, public enemies (depp vs. bale)
ami nekem meglepõ, hogy lesz Amelia Earhart film Hilary Swank-vel! nem is hallottam róla, most meg már nagyon várom 😊
/van benne egy-két szarszánalom is, szvsz a legnagyobb közülük pont az, amit berakott a YT képként 😄/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem láttam sem a Milket, sem a Wrestlert (utóbbit még, mert hamarosan bepótolom), de a vélemények alapján borítékoltam Mickey szobrát, járna neki, adott volna egy kis lökést az újjáélesztett karrierjének.
A másik meg, hogy bár nekem valamivel jobban tetszett a Slumdog és jobb filmnek is tartom, mégsem tudok örülni az osztatlan sikerének, a CCoBB Hollywood egyik legérettebb filmje, Hollywood egyik legérettebb rendezõjétõl. Szóval igazságtalan és szokás szerint elég hülye díjkiosztó volt.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Amúgy hihetetlenül gyengus lett az Oscar egy ideje. Hol van már 1995, amikor olyan termés volt, hogy csak néztem. 1995ben bármelyik nyerhetett volna, idén meg ...
A medve nem játék.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Csak rákerestem a benjamin szóra a keresõben, hogy ki mit írt róla, és a 44026-nál a te neved alatt 10/10-et láttam, de végigolvastam a postot, és láttam, hogy mást idéztél. Szóval most már minden tiszta.
Szerintem jelölni sem kellett volna, de ez saját vélemány ...
A medve nem játék.
LÉNYEGES díjat nem vitt haza, szal idén az igazság ideát van 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a többi porfelhõ,túlértékelt túlreklámozott középszerû filmek... mindegy, erre képesek mostanában odaát 😞
a joker szerepének díjazásá megint nem értem, de nem fejtem ki, múltkor kaptam érte rendesen.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem nagyon szeretem a eszetlen zimbes-zombis filmeket, de ez valamiért nagyon bejön! Talán azért mert a helyszínnek és a szereplõknek köszönhetõen nekem nagyon hétköznapinak tûnt az egész...
Kegyenc fegyenc
Ha szereted Rob Schneider-t akkor kötelezõ darab!!!
Már jópár éve ez van, ontja magából hálivúd a képregényadaptációkat, mostanra elhasználták a mainstream-et, és jönnek a kevésbé népszerû vagy kevésbé nagy volumenû/sok részt megélt réteg képregények (perpill a watchmen)
ilyennek neki sem állok inkább ütöm be fejszével a tv-t! 😄
Ekkora egy ratyit is régen láttam.
Kár volt minden perc amit rá pazaroltam...
Felkeltem, felöltöztem... Mi kell még?
az ananász expresszel meg sztem semmi gond nincs, én végig röhögtem! xDD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Hát ez nem jött be. Tesómmal együtt néztük, de neki sem nyerte el a tetszését. Volt pár jó jelenet, de ez sem mentette meg nálam a filmet. Ráadásul a vágatlan változathoz volt szerencsénk... :c
4/10
Az elsõt nem tudom, de jól néztek ki. 😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ez durva film volt!!!
Még a magyar címadás elõtt nézzétek meg mert elég spoileres lesz😄
Sztori röviden: Egy fotográfus érdekesebbnél érdekesebb emberekrõl csinál képeket egy züllött városban és olyan dologba keveredik ami még a rémálmaiban sem fordul elõ.
Képi világ igazi, Clive Bakeresre sikerült. Akik szereti a vizuálisan fröcsögõs filmeket jó pár kellemes pillanatban lesz részük.
Chris pedig a legjobb választás volt a fõszerepre azzal a rideg tekintetével brrr...
Egy dolgot sajnálok ami nem lett kellõképpen elmagyarázva, novellát nem olvastam...
9/10
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Hát ez vmi horror akar lenni, de én nem tudom besorolni sehova! Horror biztos nem, mert olyan unalmas mint a segg! Akciónak inkább elmenne, de abból is az alsó kategória! A színészek, hát igen, tarthattak volna nekik egy fél órás gyorstalpalót a színészkedésrõl...
10/3