Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Huhh frankó volt nagyon!
Nem bántam meg.<#eljen>#eljen>
(8/10
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
az eleje kicsit lightos volt inkább skinsre hasonlított de ahogy az események eldurvultak egyre jobban tetszett
A végkifejlet kicsit gyorsan lezajlott és bár eléggé lehetett számítani rá,hogy ez lesz mégis izgultam
észt filmet se nagyon láttam még
8/10 <#eljen>#eljen>
De amugy ezt leizelem, viszont ha nekem speciel elmeseltek volna peldal a SAW csattanojat akkor tuti nem elvezem annyira. Vald be igazam van.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Angels & Demons
Hát nekem nagyon nem a várt hatást hozta film. Valami komolyabb témájú rejtélyre számítottam, és nem arra h majdnem Sztívön Szegál film lett belõle...
Annyira nem is összeszedett, és néhol a vágások is összeszavarnak!
Persze én nem olvastam a könyvet, nem tudom a könyvhöz hasonlítani. Nekem a Da-Vinci kód jobban tetszett, ez persze nem azt jelenti h ez ne lenne jó, csak a sztori gyengébb sztem.
Az arc nélküli ember
Mel Gibson elsõ redezésû filmje, ígértem h írok róla, de igazábl sokat nem lehet, nálam 100% Gibson eddigi munkássága! Magával ragadó, szeretni való film lett, barátságról, emberi rosszindulatról és kinyisen erkölcsökrõl! Látni kell!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Vannak dolgok, amik konstansok 😊))))
Tehat most " Jezus atyuarusten van " ahol a Jezus vegu "s"-re nyomunk egy erosebbet.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD dehulyevagyok
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
<#idiota>#idiota>
nem szoktam leugatni senkit, de most az van, hogy éppen ma iccaka akartam ezt megnézni, úgyhogy igazán köszönöm mindenki nevében, hogy leírtad spoiler nélkül a lényeget...
b@zdmeg
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
VVVVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <#wilting>#wilting><#help>#help><#taps>#taps><#falbav>#falbav><#guluszem1>#guluszem1><#nevetes1>#nevetes1>
Régen láttam csak nem jut eszembe a címe.
A lényeg:
1 szobába játszódik az egész
1 ember meséli hogy õ halhatatlan
A végén kiderûl, hogy õ volt isten meg stb...
Van a szobába : pap, diák, fizikus, orvos stb...
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
am most fogom majd megnézni Az arc nélküli ember c. elsõ rendezésû filmjét, majd írok róla!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
jezusom.... volt egy ket jo jelenet meg erdekesseg de nagy baromsag. leggagyibb a godzillas utanozos jelenet. az NAGYON NAGYON nem kellett volna oda.
Hála Szhely mozijainak, nézhettem szar kamerás verzióban, így egyelõre a látványról nem nyilatkozom😊 Maga a történet sem nagy szám. Ellenben az akció és a poénok helyükön vannak, a film ízig vérig Star Trek (nem is értem a fanyalgókat...), Leonard Nimoy feltûnése pedig zseniális húzás volt. Jó reboot, de így elsõre közel sem mondanám, hogy a legjobb ST film, az eredeti Motion Picture, a Wrath of Khan, vagy a Borgos rész nekem jobban tetszett. De mondom, ez csak elsõ ránézésre, mert szar versiont láttam.
Ugyanakkor engedjétek meg, hogy a remélem sokatok által várt új Tarantino filmrõl írt szösszenetemet belinkeljem, igyekeztem összeszedni az infókat a filmrõl, szigorúan csak azoknak, akiket esetleg érdekel!Inglourious Basterds
http://videodrome.freeblog.hu/
Én is azok közé tartozom, akik soha nem láttak 1 részt sem a sorozatból, sem a filmekbõl. Ehhez képest nagyon jól szórakoztam a filmen, a történet nem volt egy Ponyvaregény szintû, biztos nem fog a forgatókönyvíró Oscart kapni. Nagyon jó CGI, faszául eltalált zene, a színészekkel sem volt gond, ezt a Kirk kapitányt játszó gyereket nem is láttam még semmilyen filmben, mondjuk Bana kicsit béna (hehe) volt, na de sebaj. Volt pár nagyon jó poén, a fagyos bolygós párc perces jelenet is tetszett, kis Cloverfield befigyelt. 😄
Ja, és a szinkron sem zavart, pedig felirat párti vagyok.
Elõszor az órámra a 100. perc környékén néztem rá, ez is jelent valamit 😄
8/10, várom a folytatásokat... 😄
Sokak kedvenc pankrátorának újabb filmszereplése. Egyszerû akciófilm, némileg összetettebb történettel és több akcióval, mint a korábbi filmje (The Marine). Sajnos a történet azért nem túl egyedi pofátlanul emlékeztet a DieHard 3-ra és lehetne még sorolni pár filmet amibõl ügyesen ötletet merítettek. Mindezek ellenére egyszeri megnézésre mindenképpen alkalmas mert azért elég szórakoztató. Sokat azért senki ne várjon tõle egyszeri hétvégi vagy esti kikapcsolódásnak viszont tökéletes lehet.
7/10
A magyar feliratokkal foglalkozó oldalakon lévõ magyar felirattól mindenkit óva intenék, az olyan szinten rossz, hogy sokszor még támpontnak sem jó olyan szintû félrefordítások vannak benne.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!