Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
No igen, ráadásul teljesen indokolt lett volna többet szerepeltetni, úgyis rá lehetett jönni, hogy marhára nem halott, és jól volt megírva, kitûnt a csapatból. A vége kicsit kusza volt, eredetileg Deadpool/Wade Wilson és Weapon XI két külön karakter, engem zavart kicsit, hogy összemosták a kettõt. Deadpool inkább az, aki eredetileg volt, nem az, aki akkor, amikor a nevet ráaggatták a filmben. Ezt a Reynolds gyereket egyre jobban kezdem viszont megkedvelni, ahogy egyre több helyen látom, jól állt neki a szerep. Ha minden igaz, készül egy spinoff Deadpoolról is, 2012 környékén jön ki.
Blasta
X-men Wolverine

Huhh frankó volt nagyon!

Kár hogy Ryan Reynolds keveset szerepelt, bár a végén elég durva karaktere lett 😄 Egy kérdés: Gambit képessége mi a franc volt?

kaposi1
Az ajánlásodra én is ezt választottam tegnap.
Nem bántam meg.<#eljen>
(8/10

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Hát errõl lemaradtam 😞

ZilogR
Nincs mit! Huhh, még mindig van egy kis szívdobogásom - azért tényleg egyenes sztori volt, de élvezhetõ. A hirtelen végkifejlet azért odatett, felpörgetett rendesen. Persze most lehetne rizsázni a mondanivalóról és morális, erkölcsi tanulságról, de mindenki úgyis azt szûrné le, hogy a gonoszok csak megkapták, a jók meg maradtak jónak - és ahogy lenni szokott: továbbra is lúzernak... 😉 😛 Tetszettek a színek és a kézikamerás megoldások. Nameg a kis intrók a fejezetek elején...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

desigo
kösz,hogy szóltál
az eleje kicsit lightos volt inkább skinsre hasonlított de ahogy az események eldurvultak egyre jobban tetszett
A végkifejlet kicsit gyorsan lezajlott és bár eléggé lehetett számítani rá,hogy ez lesz mégis izgultam

észt filmet se nagyon láttam még
8/10 <#eljen>
desigo
na ha itthon leszek megnézem xD
ZilogR
Ez még csak ma este lesz, de már várom nagyon! Majd mesélek!

TRAILER

Királyi 2-esen ma este 22-kor.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Sephi
Ehh? En aszitem marhulunk, hogy mindenki elkezd anyazni... most kapcsolok, hogy sokan itt komolyan gondoltak.

De amugy ezt leizelem, viszont ha nekem speciel elmeseltek volna peldal a SAW csattanojat akkor tuti nem elvezem annyira. Vald be igazam van.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ProGabe
ez hülyeség. ennyi.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sir Quno Jedi
Na nekem a hatodik érzék elõtt mondták el részletesen mi történik a végén és ki is valójában a fõszereplõ és mi van vele stb. ÉS?!?! Így is pont úgy élveztem. Aki nem tud elvonatkoztatni a már ismert információktól, az picinyt még butuska és gyermekien naív. Próbáljon hátulról elõlrefele, majd összevissza olvasni könyveket, nézni filmeket és idõvel ki tud fejleszteni egy mechanizmust, amivel töredékinformációkból is könnyedén össze tudja zavar nélkül rakosgatni az agya az egészet és nem problémázik majd, hogy jajajjajajajujajjajjajajuuuuuujajjajajaaaaaaaaaaj ez szpojleres vót vaze!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler1
Ha már ilyen a téma akk:

Angels & Demons
Hát nekem nagyon nem a várt hatást hozta film. Valami komolyabb témájú rejtélyre számítottam, és nem arra h majdnem Sztívön Szegál film lett belõle...
Annyira nem is összeszedett, és néhol a vágások is összeszavarnak!
Persze én nem olvastam a könyvet, nem tudom a könyvhöz hasonlítani. Nekem a Da-Vinci kód jobban tetszett, ez persze nem azt jelenti h ez ne lenne jó, csak a sztori gyengébb sztem.

Az arc nélküli ember
Mel Gibson elsõ redezésû filmje, ígértem h írok róla, de igazábl sokat nem lehet, nálam 100% Gibson eddigi munkássága! Magával ragadó, szeretni való film lett, barátságról, emberi rosszindulatról és kinyisen erkölcsökrõl! Látni kell!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SötétBarom
😄DDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Blasta
"😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD dehulyevagyok"

Vannak dolgok, amik konstansok 😊))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Erdetileg ugy van hogy " Jezus es atyauristen ". Mivel a Jezus vegen "s" van ezert "Jezus s atyauristen" lett majd gondoltak nincs ertelme a hosszu "s s"-nek ezert kiturultek.

Tehat most " Jezus atyuarusten van " ahol a Jezus vegu "s"-re nyomunk egy erosebbet.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD dehulyevagyok

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dynamic
Akkor mér szokták mondani, "Jézus atyaúristen"?<#wilting>
Nyugodtan megnézheted, én nem mondanám spoilernek. A vége amit leírt teljesen hülyeség, a többi az elsõ percekben felvetõdik már.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Blasta
Mit gondolsz min akadtam ki? 😊

Amúgy nem az Isten volt az ember, hanem
Jézus. Hatalmas különbség 😄

Blasta
Ne aggódj, még párszor elfogom sütni, lévén hatalmas poén! 😊)))))))

macselek
Én a film lényegének teljes tudatában áltam neki, és mégis nagyon tetszett. Nekem amúgy is az tetszett ahogy elmagyarázta a dolgokat.

fifi
ezt már anno elsütötted, de akkor sem volt már olyan poén, mint te azt gondoltad... 😛

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
MIIIIIHHHHHHH???????????

Blasta
Ha már így szárnyal a topik, ne hagyjuk kitörni mostani medrébõl, így szeretném elmondani, hogy Luke apja Darth Vader!!!!!
<#idiota>

Ez a spoilerezés olyan, hogy ha spoiler tag-ben van elhelyezve, akkor is sokan megnyitják, mert kíváncsi az ember, és már csak azért is megnézem, hogy mi a szart akar elõlem eltitkolni...
fifi

nem szoktam leugatni senkit, de most az van, hogy éppen ma iccaka akartam ezt megnézni, úgyhogy igazán köszönöm mindenki nevében, hogy leírtad spoiler nélkül a lényeget...
b@zdmeg

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Köszönjük szépen a spoilert, majd megpróbáljuk meghálálni!

Tikal
áá geccc, minek néztem be... idiotákbol sosem fogy el?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sephi
Ügyes vagy!

barnie1990
Hát gratulálok.

Zene nélkül mit érek én?

Blasta
"A végén kiderûl, hogy õ volt isten "

VVVVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <#wilting><#help><#taps><#falbav><#guluszem1><#nevetes1>

Iszonyat jó film, ahhoz képest hogy egy helyszíne van, végig magával tud ragadni

macselek
Az Õslakó - The Man from Earth

AntiHero
Keresek 1 filmet.

Régen láttam csak nem jut eszembe a címe.

A lényeg:
1 szobába játszódik az egész
1 ember meséli hogy õ halhatatlan
A végén kiderûl, hogy õ volt isten meg stb...

Van a szobába : pap, diák, fizikus, orvos stb...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tyler1
Pont az ilyen belsõ értékû elvont ötletei miatt szeretem! és remélem hamarosan újra lenyûgözi vagy épp megbotránkoztatja a világot 😄

am most fogom majd megnézni Az arc nélküli ember c. elsõ rendezésû filmjét, majd írok róla!

Shep
Szerintem az egész film nem kellett volna 😊 Mondjuk van akinek tetszik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CSOCSO
Crank 2 High Voltage

jezusom.... volt egy ket jo jelenet meg erdekesseg de nagy baromsag. leggagyibb a godzillas utanozos jelenet. az NAGYON NAGYON nem kellett volna oda.
Willenbrock
Szerintem is eddig jó filmeket csinált.Annak ellenére hogy szórakoztató mindíg van valami morális vagy vallási momentum is a háttérben.Filmjei mintegy belsõ értékrend kivetülései,gyakran történelmi vagy fantasztikus témákba ágyazva.Valóban hatással tud lenni az emberre.

Star Trek (2009)

Hála Szhely mozijainak, nézhettem szar kamerás verzióban, így egyelõre a látványról nem nyilatkozom😊 Maga a történet sem nagy szám. Ellenben az akció és a poénok helyükön vannak, a film ízig vérig Star Trek (nem is értem a fanyalgókat...), Leonard Nimoy feltûnése pedig zseniális húzás volt. Jó reboot, de így elsõre közel sem mondanám, hogy a legjobb ST film, az eredeti Motion Picture, a Wrath of Khan, vagy a Borgos rész nekem jobban tetszett. De mondom, ez csak elsõ ránézésre, mert szar versiont láttam.

Ugyanakkor engedjétek meg, hogy a remélem sokatok által várt új Tarantino filmrõl írt szösszenetemet belinkeljem, igyekeztem összeszedni az infókat a filmrõl, szigorúan csak azoknak, akiket esetleg érdekel!Inglourious Basterds

http://videodrome.freeblog.hu/

Tyler1
basszus kár h Gibsonna tervbe sincs semmi filmje (amit õ rendez), mert eddig ami az õ keze alól jött ki az nálam a top kategória! szóval jó lenne már 1 ötlet, mert Apocalypto óta hiány van a filmes életemben xD

Willenbrock
A jelek és az Apokalipto is tetszett.Meg a Barlang(The Descent-nem a The Cave mert az nem tetszett.)

Willenbrock
Persze az elemzések a neten megtalálhatóak ezért csak a címeket írnám le:The Thing,Alien 1-2,Világok Harca,A Gömb,Elsodródva.Ezek a kedvenceim közt vannak.Persze sok van még.

zaki
Star Trek

Én is azok közé tartozom, akik soha nem láttak 1 részt sem a sorozatból, sem a filmekbõl. Ehhez képest nagyon jól szórakoztam a filmen, a történet nem volt egy Ponyvaregény szintû, biztos nem fog a forgatókönyvíró Oscart kapni. Nagyon jó CGI, faszául eltalált zene, a színészekkel sem volt gond, ezt a Kirk kapitányt játszó gyereket nem is láttam még semmilyen filmben, mondjuk Bana kicsit béna (hehe) volt, na de sebaj. Volt pár nagyon jó poén, a fagyos bolygós párc perces jelenet is tetszett, kis Cloverfield befigyelt. 😄
Ja, és a szinkron sem zavart, pedig felirat párti vagyok.
Elõszor az órámra a 100. perc környékén néztem rá, ez is jelent valamit 😄

8/10, várom a folytatásokat... 😄

na, The Marine-A tengerészgyalogos
John Cena, a Marine+Tengerészgyalogosból
Tyler1
van neve is a sokak kedvenc pankrátorának??? mer igy kapásból Hogan vagy Rock ugrana be errõl...

Shep
12 Rounds

Sokak kedvenc pankrátorának újabb filmszereplése. Egyszerû akciófilm, némileg összetettebb történettel és több akcióval, mint a korábbi filmje (The Marine). Sajnos a történet azért nem túl egyedi pofátlanul emlékeztet a DieHard 3-ra és lehetne még sorolni pár filmet amibõl ügyesen ötletet merítettek. Mindezek ellenére egyszeri megnézésre mindenképpen alkalmas mert azért elég szórakoztató. Sokat azért senki ne várjon tõle egyszeri hétvégi vagy esti kikapcsolódásnak viszont tökéletes lehet.

7/10

A magyar feliratokkal foglalkozó oldalakon lévõ magyar felirattól mindenkit óva intenék, az olyan szinten rossz, hogy sokszor még támpontnak sem jó olyan szintû félrefordítások vannak benne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Blasta
Hangulat és szinészi játék.
Ezek miatt annyira komoly a film.