Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nehéz megindokolni, hogy egy TV-ben is 1000%-osan élvezhetõ film miatt miért is költ valaki vagyonokat mozijegyre?!?!?
Ami még moziba termett azok persze még a spéci animációs filmek, vagy a minõségi rajzfilmek. Nemrég néztem a WonderWoman HD-t nagy LCD-n, majd inkább 3 méteres vásznon (magamnál), hát mondhatom zogorázni lehet a különbséget. Az ember leesik a székrõl olyan durván fest ekkora méretekben.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként az ilyen filmeket valószínûleg jobban értik és értékelik a francia nézõk. Ugyanúgy, mint ahogy a magyaroknak agy Csapd le csacsi sokkal jobban átjön, mint pl. a hollandoknak.
De amúgy nekem is tetszett, jól szórakoztam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egy Watchmen-ért elmegy az ember moziba, mert pusztán a látvány is földbe döngöl, nem beszélve a zenérõl és hangulatról. De egy 1xi komédiára?! Ugyanmár, ennyire azért nem vagyunk gazdagok...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
------------------------------------------
6/10
Sok jót olvastam a filmrõl, 20millió nézõ Fr. országban, meg sírvanevetõs, stb.
Elsõ körben elhiszem, hogy Fr.-ban tényleg sokan megnézték, és nekik valszeg sírvanevetõs is, hiszen a film egyik fõ poénfaktora az észak francia tájszóláson alapszik. Ezt nem kell ecsetelnem, hogy magyarra fordítva mennyire tud vicces lenni. Minden „S” betût „SZ”-re és fordítva cseréltek a feliratban, ami kb. 30mp-ig tréfás, aztán már idegesítõ.
Másrészt a film egyéb helyzetkomikumai sem haladnak végig. Két komolyabb rész van, amiben oké, én is dõltem a röhögéstõl, de ezek kb. 10-10 percig tartanak, a továbbiakban csak enyhén mosolygós tréfákat, aranyosnak mondható szitukat, enyhe családi drámákat láthatunk, amolyan tipikus francia módra.
Persze egy percig nem unatkoztam a filmen és kellõképpen elvarázsoltak a kisvárosi történések, de nem azt kaptam amire vártam, az ilyesmit inkább TV-ben érdemes megnézni, akkor talán a szinkron még hozzáadhat a poénokhoz (feltéve ha jól csinálják).
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mert ahogy mondtad, hogy ott van Anakin a végén a Jedi trióban😄 Az az igazi régi lapos fénykardos cucc még jobban ütött volna😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Rég láttam õket, így most egy kis maraton keretében újranéztem az egészet az elejétõl a végéig.
Ep1-ben Jar-Jart úgy érzem túlzásba vitték, viszont a verseny ötletes és izgalmas. Darth Maul-ra nem volt szükség, Qui-Gon Jinn viszont szerethetõ karakter volt.
Ep2-ben a városi üldözés jelenet jól sikerült, klónhadsereg készítésének a helyszíne egyedi hangulatú, utána non-stop akció, de látványos nagyon.
Ep3-ban mind az ûrcsata, mind a végsõ Jedi-párbaj nagyon látványos, emellett Anakin pálfordulása szép fokozatosan fel van építve. (Talán egy kicsit az zavart, hogy a végén hirtelen, egyik percrõl a másikra kaptak oldschool design-t mind az ûrhajók, mind a birodalmi tisztek.) A legdrámaibb rész a 6 film közül, a virágzó köztársaság, idilli világ romba dõl, a jediket kiirtják és kezdetét veszi a sötét diktatúra.
Ep4-et akármennyire is próbáltam, de nem tudtam komolyan venni, olyan kezdetleges benne minden látványelem, és a szövegek is néhol egyszerûen bénák. Tudom, hogy 77-es, meg gyakorlatilag garázsproject, de az elsõ 3 film után egyszerûen akkora a kontraszt, hogy nem lehet összehasonlítani. Viszont itt kezdõdött el az egész õrület, így valószínüleg a sorozat legértékesebb tagja.
Ep5-nél már hozzászokott a szemem a szegényesebb látványhoz, viszont ep4-hez képest érezhetõen javult a helyzet minden téren. Mind a havas bolygó, mind a mocsaras, valamint a felhõk közti város roppant stílusos, egymást követik a klasszikussá vált jelenetek. (Lépegetõk, solo-fagyi, énvagyokazapád stb)
Ep6 hatásvadász kezdés, ûrcsata ep4 megismétlése kb, ewok-ok kicsit gyengére sikerültek, v csak túl sokat szerepeltek, de hát a hangsúly az uralkodó-dv-luke hármason van, ahol Anakin másodszori pálfordulása ismét drámaian sikerült. És még a végén Hayden Christensen-t is bevágták Obi-Van és Yoda mellé. Bezzeg Qui-Gon Jinn-t nem, pedig õ inkább tartozna örökélet trióba, mint Anakin.
Összegzés: ep1-3 többet politizál, bonyolultabb, drámaibb, szórakoztatásban talán alulmarad, de természetesen összehasonlíthatatlanul látványosabb 4-6-nál.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
na végre ismét egy korrekt magyar film...
példát vehetnének róla a mostanság futtatott "celeb" okádékok kitalálói.
Szépen végig van vezetve a történet, és az is, ahogy végül "kimarad" Tibor az egészbõl...
itthoni szinten simán 10/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Én jól szórakoztam rajta annak ellenére, hogy olyan lett amit leírtál ezért az én pontom
7/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
Az érvek amiket felsoroltál h mért rossz sztem butaságok és nem ugy vannak!😊
Hugh Jackman a király😄
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
Fura volt a 2 után megnézni, de ez sem rossz. Bevezetésnek ideális.
azért mindent nem kellett volna elcseszniük. na jó, mindent nem talán sikerült. pedig szerintem egyszerû dolguk volt: adott, egy már a moziba járó nagyközönség által is jól ismert világ, kedvelt fõhõs. adott a történet is, amit talán nem is rontottak el, mármint a fõ vázát. na de az apró, fontos részletek! omg, mintha egy óvodás álmodta volna össze a délutáni pihenõ alatt, miután ebédre egy 3x rotyantott székelykáposztát tuszkoltak volna le a torkán, mi megfeküdte hõsünk piciny hasát.
aztán ugye az effektek. 2009-ben ezt, így, egy AAA kategóriás film esetében hogyan merték? a vágások meg olyanok voltak, mintha még mindig vágógéppel dolgoznának.
ami jól sikerült, az a casting. Liev Schreiber nagyon jó volt, pedig elképzelni nem tudtam volna ebben a szerepben. Logan csaja meg igen csini, reméljem látjuk még 😊
4/10, amibõl +1 csak a fõcím, utána kéne nézni melyik cég csinálta
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Huhh frankó volt nagyon!
Nem bántam meg.<#eljen>#eljen>
(8/10
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
az eleje kicsit lightos volt inkább skinsre hasonlított de ahogy az események eldurvultak egyre jobban tetszett
A végkifejlet kicsit gyorsan lezajlott és bár eléggé lehetett számítani rá,hogy ez lesz mégis izgultam
észt filmet se nagyon láttam még
8/10 <#eljen>#eljen>
De amugy ezt leizelem, viszont ha nekem speciel elmeseltek volna peldal a SAW csattanojat akkor tuti nem elvezem annyira. Vald be igazam van.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Angels & Demons
Hát nekem nagyon nem a várt hatást hozta film. Valami komolyabb témájú rejtélyre számítottam, és nem arra h majdnem Sztívön Szegál film lett belõle...
Annyira nem is összeszedett, és néhol a vágások is összeszavarnak!
Persze én nem olvastam a könyvet, nem tudom a könyvhöz hasonlítani. Nekem a Da-Vinci kód jobban tetszett, ez persze nem azt jelenti h ez ne lenne jó, csak a sztori gyengébb sztem.
Az arc nélküli ember
Mel Gibson elsõ redezésû filmje, ígértem h írok róla, de igazábl sokat nem lehet, nálam 100% Gibson eddigi munkássága! Magával ragadó, szeretni való film lett, barátságról, emberi rosszindulatról és kinyisen erkölcsökrõl! Látni kell!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Vannak dolgok, amik konstansok 😊))))
Tehat most " Jezus atyuarusten van " ahol a Jezus vegu "s"-re nyomunk egy erosebbet.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD dehulyevagyok
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
<#idiota>#idiota>