Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Óva intek mindenkit ettõl a filmtõl!!!! Max DVD-en kikölcsönözve!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
és én pl. egy kickboxert vagy egy véres játékot inkább megnézek mint egy die hardot.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Apatow a maga 'funny and feel good" stílusával terelgeti szereplõinek életét a végsõ megpróbáltatásig, s az általa írt forgatókönyv meglehetõsen sokrétûen tárja fel a páros elé kerülõ tortúrák sorát. Komikus helyzetekbõl és igazi odamondós geek humorból nincs hiány, a remek szereplõgárda pedig még improvizálva is elvinné a hátán a filmet.
8/10
http://videodrome.freeblog.hu/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Kicsit érdekes volt ez a film. A mondanivalójával nincsen baj, csak valahogy a film kicsit összecsapottra sikerült. Van jó pár igen drámai momentuma a filmnek, a nyomozás viszont túlságosan le van egyszerûsítve és emiatt valahogy nincs meg a megfelelõ feszültség a filmben. A végén a csavar egész jó volt, bár én többre számítottam.
Erõs közepes film aminek a végén sokan megkérdezik majd, hogy mi ez a szar? Pedig a mondanivalója azért igen komoly és megszívlelendõ és ha kicsit átérezzük a dolgot akkor érdemes a saját házunk táján is körbenézni.
6/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez az új trailer.. Ma nyomták föl applere.. Vagy én vagyok lemaradva minden jóról, és már valahol volt?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A kreatív alapötlet nem mindig szül ötletes alkotást: ezen kellene végre változtatni a minden bizonnyal elkészülõ harmadik felvonásra.
Tulképpen ugyanaz kicsit monumentálisabban, mint az elsõ.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Persze sokan nem értenek meg de hát engem aztán nem izgat. Tudom, hogy bevételbe se ért el nagyot sõt....de az mit se számít.
Snyder hû maradt a képregénybe néhol felturbózta, és adott egy nagyszerû látványvilágot neki ennyi.
Átlagosnál Árnyalatnyival jobb? Hm.....ha neked ez az átlagos film akkor mi ami jó? Nem támadásból írom csak pusztán kíváncsi vagyok!
és a Terminátor promok és trailerek pedig sztem elég ütõsre sikeredtek 😊
Na azert ennyire ne legyunk mar elajulva egy atlagosnal csak arnyalatnyival jobb filmtol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem is tudtam, hogy mondjuk tíz éven belül nincs hasonló film, akkor = etalon?!
A Watchmennel az volt a gond sokan popcorn mozit vártak helyette persze egy komolyabb alkotás született ami manapság már kevesebb embernek jön be.
Szó mi szó valakinek tetszik valakinek nem. Snyder csak a képregényt követte mesteri módon egyedül a végét változtatta meg ami nem osztott nem szorzott sõt szerintem még jobb lett mint a képregénybe.
A képregényes filmek között szerintem etalon, de a sok más filmek között is lazán megállja a helyét....fõleg amilyen filmek jönnek ki mostanság?
Ja hogy sok ilyen film van ami ekkora mondanivalóval és látványvilággal rendelkezik? Mostanába? Mondj már nekem egy párat létszives?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
az új Terminatort nem láttam még de én tuti ink arra vennék jegyet, noha nagy Ben Stiller fan vagyok 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ezt csak azért írom, hogy a mozi=szórakozás és nem CSAK a látvány stb. A szórakozás persze magába foglalja a látványt is. Ezt úgy írom, hogy vígjátékot én se nézek moziban.
"...A Watchmen nem "századik idióta képregényfilm", hanem igazi etalon. Aki még nem látta, ha teheti nézze meg, de legalább ne irkáljon ilyen hülyeségeket róla..." az a baj, hogy megint magadból vezeted le a dolgokat, szted etalon mások szerint s*ar, sztem átlagos! Attól, hogy van mondanivalója, kérdéseket vet fel, komoly sztorija van még nem etalon, rengeteg ilyen film van. Azért lehet sztárolni, mert képregényben (->és comic-filmben) "etalon" ilyen szempontból, de nem a Watchmen a spanyolviasz, volt már ilyen dögivel csak nem comic-filmben.
Moziba tényleg csak a látványos filmekért érdemes elmenni.
Ne felejtsük el, hogy 2 film van amire mindig tuti siker (figyelem a definíció nem pontos, de aki akarja az megérti):
- az animációs filmek (de jópofa, de aranyos, de...)
- az "átlagamerikai" vígjáték (kis költségvetés, ehhez képest 4-5x bevétel)
Miért is? Mert ezek mindenki számára fogyaszthatóak (bár én pl. némely vígjáték alpári stílusa miatt simán kitenném a 18-as karikát) ás mert az átlag mozinézõ nem célirányosan megy moziba (értsd: "nem nézünk meg egy filmet?") és amikor ott van, akkor már nem fog hazamenni, mert "nem adnak jó filmet". No és mit választ ilyenkor, na mit? A fennt említett 2 kategóriát, mert (tévesen) azt hiszi azokkal nem lehet befürödni...
A Watchmen nem "századik idióta képregényfilm", hanem igazi etalon. Aki még nem látta, ha teheti nézze meg, de legalább ne irkáljon ilyen hülyeségeket róla.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ability to charge matter with explosive bio-kinetic energy.
Hypnotic charm.
Peak human speed, stamina, agility, and reflexes.
Skilled hand-to-hand combatant, strategist, and thief.
A legfontosabb az elsõ: bio-kinetikus energiával fel/túl tud tölteni tárgyakat, amik ezután felrobbannak. Ezzel sebez, nem azzal, hogy telekinézissel nekedvág egy kártyát.
E mellett nem képzett a kártyadobálásban (atyaúristen), hanem azért dobál kártyát, mert nem a tárgy tömegétõl vagy súlyától függ a robbanás mértéke, hanem a felülete nagyságától. És így ha pl 2 pakli kártya van nála az 104 támadóeszköz egyben, míg ha pl 104 tõrt vagy csapágygolyót tartana magánál, akkor már túl lenne a hatodik gerincmûtéten 😊.
Kojiro ergo sum.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt egy kis adalék.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Most ment a viasaton és JÉÉÉÉ a vágatlan verzió!
Így 10/10. A vágott verzióra pedig thermo-plazma töltetet kellene dobni aki pedig vágta az kaphatna egy ideggázos szájüregkezelést. 😊
Tõle láttam az utolsó elõttit.
Nem igazán tudom, hogy mire kapott bármit is. Az viszont érdekes, hogy az utóbbi 20 évben alig játszott valamiben, mégis 2 oscar összejött neki. Nem is tudom, hogy van -e valakinek ilyen kevés filmbõl ilyen sok.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elgondolkodtató, de engem nem érintett meg annyira, mint ahogyan vártam.A látványvilága marhára tetszett, meg ahogy a zenével átadták a hangulatot. Annak is örülök, hogy nem vitték túlzásba a szerelmi szálat. A folyamatos elõre-vissza tekintés fenntartotta a figyelmet, anélkül nemtudom végig tudnék-e nézni egy hasonló jellegû filmet. A karakterek érdekesek voltak, azokat jobban ki lehetett volna bontani
Tudom kötött volt a sztori, de a befejezés akkor is fantáziátlan volt szerintem
7/10
A haláltusa megvalósítása ettõl függetlenül hatásos volt
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pl az az értelmes ember, aki kikapcsolódásként épp a mozit választaná, de nincs kedve a századik idióta képregényfilmhez, vagy 10 robbanáshoz félpercenként. :C
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!