Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ez a szomoru. Be jo is, hogy zsenik kozott elunk.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
/vanish
/sprint
/logoff
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ugyanez volt a DK-nal is.
Egyszer nézhetõ, aranyos, néhol nevettem, viszont sehol sem röhögtem, ami nem pozitív.
7/10
Terminator Salvation
Nekem tetszett, bár nyilván a közelébe sem ér annak a kettõnek. Viszont a harmadiknál szerintem jobb.
7/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
no comment, must see<#eljen>#eljen>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
...szerk: visszavonva, azt hittem a nyáron jön, közbe meg december :/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem bírtam ennyire Eastwood-ot fiatalkorában, pedig akkor is bombajó filmjei voltak (azok elõtt le a kalappal), de öregnek, a saját rendezései szinte mindent ütnek a témában. Új megközelítés, klasszikus minõség.
A legdurvább jelenet, mikor bemegy az ivóba és kér egy wiskey-t. Azon be lehet szarni, mivel az kb. a csúcspontja a filmnek, de semmi hatásvadász zene, semmi villantós vágás, vagy felkapott kameraállás, csak egy vén fószer kért egy pohárka piát! Éééés kész! Az elõzmények tudatában és hogy ezt egy 10/10-es színész adja elõ máris tisztában vagyunk vele, hogy itt jön amire vártunk, amire az egész épült... és pont!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
megnéztem, nem tudom, elcseszték.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
A sok negatív vélemények után kellemes csalódás volt. Simán nézhetõ a sztoritól nem ájultam el, az akciórészek nagy részét ellõtték a trailerekben (amikbõl szerencsére csak 1et néztem meg) és a giccses végen kívül, egész király popcorn film volt.
Viszont semmi értelme az elsõ vagy a második részhez hasonlítani.
6,5/10
Unforgiven
Na ez valami hihetetlen jó volt. Az IMDB -n a 7. legjobb western film és szerintem meg is érdemli. Az utolsó jelenet, miután Clint lerendezte ellenségeit és kint dumál a szakadó esõben az valami eszméletlen nagy.
9/10
Open Range
Egy másik remek western film. Robert Duvall nagyot alakít benne, de Kevin Costner sem elhanyagolható. Az akciórészek (melyekbõl elég kevés van) igazán jóra és reálisra sikeredtek. A shotgun iszonyat erõset üt és a fõhõseink is mellé lõnek néha-néha.
Az egyetlen problémám a film hosszúságával volt, nyugodtan lehetett volna akár 20 perccel rövidebb. A történet amúgy is lassan halad, de mégis magába szippant.
8/10
Az operációs rendszeren is túl...
Vaccsmenes képregény aki nem tudja mi ez(a szuperhõsõknél nem a szuperhõs képregény a menõ).
Ezzel csak 1 gond van, h RÖVID! a sztori nagyon elvan találva, engem az ilyenek megvesznek kilóra. A történethez pedig társul "némi" kegyetlenség is 😄 magából a történetbõl csak a bonyodalmat ismerhetjük meg, a többi szer. egység elmarad vagy nagyon kicsi utalások vannak rá, ahogy a vége is. a hab pedig Gerard Butler hangja, akinél sztem jobb szinkront nem találhattak volna! Vaccsmeneseknek közelezõ(elvileg összefonódnak a szálak a 2 mû között, én elsõre nem fedeztem fel ilyet), akinek meg a Vaccsmen se jött be az meg lapozzon át a hsz.-emen, ennyi 😄
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Az utóbbi idõk legjobb sci-fije, igényes kivitelezésben, kiemelkedõen jó színészi játékkal és pazar látványvilággal. Tökéletesen össze van rakva, egy-két apróságot leszámítva nem tudok belekötni, egyedül azt remélem, hogy néhány felmerülõ kérdést tovább boncolgat majd egy rendezõi változat, mert elnézném én ezt 3 órán át is!
9/10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
"nem Terminátor film"
Hanem mi? 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az akkor komolyan lekothetett. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
R. kétségtelenül a legszimpatikusabb figura volt számomra, a saját kis igazságérzetével együtt. A végét is értettem, csak azt mondtam, hogy lehetett volna más megoldást is találni a problémára. Szerencsére a mi hidegháborúnkra is volt 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ha jobban megfigyeled, az a gondom, hogy ha valaki egy részletes és építõjellegû kritika ellenében, csak hanyagul odavetett, súlytalan jelzõkkel tud érvelni. Vagy még annyival sem, lásd a #47481-et. Erre egy óvodás is képes.
Wacsmen rétegfilm, miden rétegfilm megosztja a közönséget.
Amúgy miért is baj, hogy próbálja megmagyarázni, hogy õ hogyan látta azt, ami a másik kommentelõnek nem tetszett vagy nem értett? Errõl szól a topik, nem?
Ez mindenképp építõ jellegû és több, a ti érvrendszeretekkel szemben, amely kimerül az "unalmas, sekélyes, klisés" ostoba és alaptalan jelzõk végnélküli ismételgetésében.
Watchmen: Egy kicsit felülbírálom korábbi véleményemet, ugyanis 5-6 nap alatt sikerült végigszenvedni, és így hogy láttam az egészet más képet fest a dolog. Van értelme. Vagy legalábbis próbáltak adni neki, és ez mindenképp értékelendõ törekvés. Egyedi hangulata van, és az agyat sem kell shutdown-olni, max standby üzemmódba rakni<#lookaround>#lookaround>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Kár erölködnöd, hogy a bizonyítványt megmagyarázd.
komédiás karaktere: pont ezt akarta kiváltani a képregény is, h végig úgymutassa be mint egy õrültet aki csak sajátmagával foglalkozik, kicsinyes és kegyetlen. A végén derül ki h mért kellett meghalnia és mrt fontos õ a történetben.
Manhattan: mire gondolsz? R. halálára vagy h Manhattanre?? R. azért hal meg mert õ akk is az igazságért harcolt mikor a többiek már rég feladták. Sosem alkuszik meg, és nem hagyta volna Ozymandias tervének elérését. Manhattan pedig nem tesz semmit, mert õ átlátja Ozymandias célját, és egyre inkább elhatárolódott az emberiségtõl, de tudja h a 2 ország közötti béke fontosabb mint saját érdekeinek védelme.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az Õrzõk 😊
Bár nem értem, de elhiszem neked,
Az istennek nagy kék pucája van,
És kedvtelen, mint egy szárnyaszegett
Madár, de lám valami bája van.
S ez isten nem öl meg ezer embert,
De ha megtennéd, beleegyezik,
És részérõl a téma ezennel,
Csupasz közönnyel, bevégeztetik.
Tintafejnek, mint az igazságnak,
Ezer meg ezer arca van lehet,
De nem tudni, hogy embert szolgálnak,
Vagy csak valami önös kényüket.
Az éjjeli mûszakos bagoly lám
Súlytólég módjára rettentõt üt,
El is hinném biztos, ha nem látnám,
Hogy sörhasa közben milyen petyhüdt.
Aztán ott a római fõisten,
Csak itt nõi testet kapott meg "-né"-t,
S ezzel a testtel semmi baj sincsen,
Be is vágják neki kétszer a brét.
A mókás fickó sírni eliszkol
Nemeziséhez, kit otthon talál,
De hinned kell, élete egy vicc volt,
S a poén a végén meg a halál.
És van még egy hõs, csak õ meg "anti-",
Minden emberbõl a legokosabb,
Olyan pass-t képes a gépnek adni,
Mit feltörnek húsz másodperc alatt.
De mindezt elhiszem, mert akarom,
Hiszen az egész csak egy fikció,
A filmnek hundert pontból megadom
A najnundnajncigot, mert kurvajó.
Kojiro ergo sum.
[merlinw.org]
Muszáj volt megnézni azt a filmet, ami ennyire megosztja az embereket. Leszögezném, hogy egyáltalán nem vagyok oda a képregény adaptációkért, de láttam már jól sikerültet a kategóriában. A képregényhez ez esetben nem volt szerencsém, de elhiszem, hogy a film hû maradt hozzá.
Én az értékeléssel kezdeném: 6/10 (az én kis világomban) Miért?
Én is azok táborát erõsíteném, akik nem emelnék egy átlagfilmnél magasabbra. A film valóban felvet magvasabb gondolatokat már az elején, de aztán elfelejt ezzel foglalkozni. A nagy szünet után a végére visszatérünk az alapproblémára, és ez meg is menti a filmet. Egyszer mindenképp nézhetõ alkotásról van szó.
Nem mondanám egyedinek magát a lecsupaszított történetet és itt térnék ki a számomra negatívumokra:
Szerintem nem SPOILER, de aki fél ne olvassa 😊 Mégegyszer mondom, filmként kezelem és nem érdekel, hogy a képregényben így volt, akkor ott se volt jó 😄D
- A hõsök szerepe. Véleményem szerint teljesen felesleges volt, a történet szempontjából. Jobban belegondolva ezek a hõsök magukat a szimpla egyszerû halandó (és különbözõ) embereket testesítenék meg. Akkor minek? A jó és a rossz fogalma keveredik, nincs fehér és fekete csak szürke. Számomra sokkal hatásosabb lett volna normál emberekkel bemutatni mindezt. Az értékét csak emelte volna.
- Valljuk be a komédiás egy kis geci volt, jó érzésû ember és hõs se tûrte volna meg maga mellett. Életidegen volt a vele való bratyizás számomra.
- Dr. Manhattan szerepe. A történet egyedül az õ jelenlétét kívánta meg ebben a formában, de ez veti fel a problémámat is. Aki látta a filmet mindenki tudja mire képes a szereplõnk. A legnagyobb bajom a filmmel. A vége. Számomra a vége (ami egyébként tetszett) csak akkor és abban az esetben elfogadható, ha nincs más megoldás!!! Szerintetek nem volt más megoldás? Én ebben kételkedem.
Ha azt a szálat követjük, hogy a baj már megtörtént és csak utólag tudta meg Dr. Manhattan és csak alkalmazkodott a helyzethez az sem jó, hisz a legokosabb ember is tudta volna, hogy van más megoldás (ezért is lett volna jobb normál emberek szerepeltetése). Vagy a legokosabb ember nem is akart vérmentes békét. Kötve hiszem, hogy ezt akarták volna kihozni belõle.
Lehetne még folytatni.
A zene az tetszett, néha meglepõen nem oda illõ volt, de tetszett 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
SPOILER!
Harry nem hal meg a rész végén!
SPOILER OFF!
nagyon jó kis film, van egy fura hangulata, de nagyon ötletes 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!