Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap a Grotesque-t néztem meg 10/10 es kiváló alkotás nem vmi amerikai szemét,egész végig érdekes marad,meglepõ véggel.

Hasonlóan hozzám én is a másodikat láttam elõször a triológiából,az elsõ számomra 6,5/10 végülis jó volt,csak talán kissé zagyva történetvezetés.

Kapaszkodj meg, mert van folytatása.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Könyvben.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kmarha
koszonjuk

legkozelebb megprobalnad mondjuk szemelyeskedes nelkul is?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Pretorian
Másnaposok 2/10

Borzalmas film tele gyökér poénokkal, hasonlóan gyökérnek kell lenni ahhoz, hogy valaki élvezze is ezt a 'filmet'.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Én se láttam egyiket se, és nem is érdekel 😊

I.C.ram
Reeve....

de latom nem az. Pedig anno nem volt olyan rossz film az.
I.C.ram
van ennek egy remakje is Cristopher Reese foszereplesevel. Nem lehet, hogy az van a top 16. helyen?
Hát nem csodálom😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

macselek
Én is egy hónapja láttam elõször. Azóta még kétszer megnéztem😛

Tyler1
már ideje volt<#vigyor3>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

de lehetne fordítva is... 😄
najó, off befejezve, megyek filmezni
Tyler1
az én javamra xDDD

1-1😄

Tyler1
tv-ben sosem látom eredetiben meg nincs kedvem megnézni, pedig kiváncsi lennék rá 😊

[HUN]Crassus
huh ez mellé ment!😄 sry😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

én a harmadikat csak félig láttam, de a második a kedvencem Robert De Niroval
[HUN]Crassus
most healeltem 1 millát VOA-ban,de 50% nál wipe lett:S erre kibasztak ,mert a raidleader egy guildben volt a másik palával/retri/ és az a pala meg rámkente a vipeot😛/nem azért,hogy övé legyen az összes pala loot neeeem biztos nem😊/ yellbe bebasztam a healmetert és kiröhögtem õket.Mekkora faszkalap gyerekagyú barmok vanank még hajnalban is Arathoron ez hihetetlen....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tyler1
Keresztapát még én sem láttam, de ne áruld el senkinek 😛
<#vigyor3>

fontosabb kérdés, hogy mikor jön már végre a Sin city 2😄😄😄

hát igen, nekem vannak ilyen nagyon nagy elmaradásaim😄
pl a Keresztapát is idén láttam elõször😄
Van amikor sok filmet nézek van amikor ritkán 1-1et... most az utóbbi korszakomat élem és már rég meg akartam nézni ezt az imdb 1. helyezetet... hát... most már értem miért 1. helyezet... fantasztikus film volt... bestest😄

Tyler1
hát azt még vmi hülye meg is csinálhatja, pl Forrest Gump fia<#ravasz1>
látunk már ilyen folytatásokat 😄

de tény h a Vacscment elég nehéz lenne plusz nem vígjáték, úgyhogy még kezdõ hülyéknek sem menne 😄

gondolj már bele, olyan lenne, mintha a Forrest Gumpot akarnák folytatni kb...
Tyler1
mégcsak most??<#wow2> elég baj... 😊

Remény rabjai
Asszem láttam életem legjobb filmjét

10/10

motyodlee
Sympathy for Mr Vengeance; A bosszú ura

Chan wook Park neves rendezõ bosszú-trilógiájának elsõ része.
A történet annyi, adott egy süketnéma akinek van egy vesebeteg nõvére. Nincs donor, szervkereskedõkhöz fordul, akik rendesen átverik. Hirtelen zavarában a volt fõnöke lányát rabolja el, akiért váltságdíjat követel, de "apró" incidensek folyamán fokozatosan eltér az eredeti tervtõl.

Én elõbb láttam a trilógia második részét, mint ezt, ezért ahhoz is viszonyítva
7/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

pont most olvastam ott én is 😄
Tyler1
most nézem h a hsz-ed még a napiszarosoknak is tetszett<#idiota>

Bulykin
hmm..az lehet

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

macselek
Nincs több képregény, szóval max ha õk írják meg a történet folytatását. (jó szar lenne az)

Tyler1
egy folytatás már csak rontana az eredetin

zaki
Inglourious Basterds

Itt is fejezetekre van a film osztva (6 asszem), de sorrendben van, szal nem úgy, mint anno a Ponyvaregény. Az elsõ 2 fejezet istenkirály volt, aztán kicsit leült a film, sok párbeszéd volt szokás szerint, ami néha kezdett ellaposodni, de aztán beindult újra a dolog... Picit pörgõsebbre számítottam, persze nem Kill Billre, de így is tetszett... Christoph Waltz Hans Landa szerepében nagyon jó volt, ráadásul 4 nyelven is beszélt a filmben (francia, német, angol, és olasz) <#eljen>. Zene marha jó volt szokás szerint.

8/10, ha a Ponyvaregény 10/10-es.

Skalpolás rulz 😄

Bulykin
ez igaz, de akár folytatni is lehet<#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tikal
a történet kerek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bulykin
Watchmen
engem meggyõztek, nagyon tetszett!
van e már hír a folytatásról? lesz e egyáltalán?😄

Ams
Full Metal Jacket

Nagyon átadja a háborús/kiképzõs érzést.

"I bet you're the kind of guy that would fuck a person in the ass and not even have the goddamn common courtesy to give him a reach-around. I'll be watching you."

😊))))

10/10

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

CSOCSO
Blindness

haaaaaaat... ez is kisse gagyibb volt mint amire szamitottam. A film nem arrol szolt hogy megvakultak az emberek es miert es huha es retteges.. hanem arrol, hogy megvakultak es kesz! Tudni nem kell tudni, hogy miert de most akkor nezzuk, hogy mit csinalnak vakon. Es ennyi.. HURRA

Voltak erdekes reszek, voltak dolgok amikre nem gondoltam volna, pl hogy mekkora dzsuvat lehet okozni ha az ember megvakul.

Happening jobb volt
Blacksheep333
One Flew Over the Cuckoo's Nest

Sokan dobálják itt mindenféle filmekre a 10/10 -es értékelést, miközben a egyesek igencsak nem érdemlék meg. Ha a TDK 10/10, akkor ez minimum 11/10

10+ / 10

Az operációs rendszeren is túl...

AntiHero
<#levele><#zavart2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Szabi84
Ez érdekes volt.

A Jurassic Parkos jelenet nem ugyanott van mint a Lost?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

birdo
Csak az elõzetest láttam.....tényleg yó ?

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Montanosz
Adventureland
Semmi különös, csak Dawson's Creek megöregedett rajongóinak csináltak egy filmet))))
1987-ben játszódik és nagyszerû zenéket hallhatunk.....

Poltergeist
Ma már nem ütött nagyot, de annak idején körbejártam a házat hogy mi az a mocorgás.....

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Dynamic
Rear Window (1954)

Végre megnéztem a nagy klasszikust, ami az imdb 100-as listáján a 16. helyen tanyázik. Mai szemmel nagyon "lájtos". Természetesen nem az effektekre gondolok. Az alapötlet nem rossz(Egy fényképész a törött lábával otthon ül. Unalmában a szomszédokat "kukkolja" az ablakán keresztül, míg egy nap különös dolgot vesz észre a szomszédnál és gyilkosságra gyanakszik.), de a történések, a fejlemények egyáltalán nem csigáztak fel és nem éreztem izgalmasnak, a feszültségnek meg a szikráját sem. Sõt megkockáztatom, unalmas a film. Hiányzott belõlem az az érzés, amikor egy jelent közben azon agyalok, hogy ez vajon miért történt. Ezt nem lehet arra fogni, hogy 50 éves alkotás, hiszen számtalan krimi van Agathe Christie-tõl Conan Doyle-ig, amelyek elõbb íródtak és önmagukban mindenféle hitchcock-i látásmód és egyedi operatõri munkát nélkülözve kellõen izgalmasak és misztikusak.
Nehéz egy régi filmet reálisan osztályozni, de ha csak a sztorit nézem:

4/10
Pipör
Bunyó: Mindig is szerettem a verekedõs filmeket,de ez most szerelem,dráma,verekedés kb ebben a sorrendben sztem 10/9
A színészek lehettek volna jobbak is de legalább a zene passzolt a filmhez

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

stargatelost
mindenhova beírod ezt azzal jó lesz?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tyler1
szted emberi lény leszólhatja???<#hehe>
csak azt mondtam h van akinek elég annyi h körbepörgõrúgást lásson 😄 slámdágmilionert meg nem érti

Montanosz
nem vagyok oda a hindi filmekért, de ez kivételesen tetszett.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Sir Quno Jedi
Most leszóltad-e Csákknorriszt! <#wilting>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler1
sztem nem is értette meg a lényegét! neki inkább egy Chuck Norrison értelem nélküli akció való. de ez tetszik h a "sztori bugyuta, nem indiába illõ" xDDD sztem térképen sem látta még azt az országot, nem h tudja milyenek ott a körülmények.