Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helyette:
Az utolsó ház balra
Nekem tetszett a film, kicsit azért ijesztöbbre számítottam. Úgy a film háromnegyedéig nem túl komoly, de legalább halad a történet.
Aztán utána már beindul kicsit.
Mondjuk csak egyszer volt olyan hogy takartam a kezemmel a képernyöt, mert nem bírtam nézni. És ez ritka nálam, hogy csak egyszer takarom ha horrorfilmet nézek 😄
Összességében 8/10
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Kellemes volt, de az egész lényegét hama le lehetett vágni már az elején, és hogy mi fog történni detto, de a zene, látvány és a történések nagyon rendben voltak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
+ ez tette híressé Christopher Nolan-t, és úgy tom, h többek között a történet is neki köszönhetõ, nem csak a rendezés😊
Szerintem is érdemes megnézni, izgalmas is, meg lehet rajta agyalni is.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Jahj...
10/10
Jahj...
Elég nagy vagyok én ehhez, hogy ezt feldolgozzam? Ezt az iszonyatosan egyszerû mégis rohadtul összetett storyt...
Most leírom a kis összefoglalómat a filmrõl spoilerben és az lenne a kérdésem, hogy jól értelmeztem-e???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy faszika, akinek van egy felesége, egy nap fickó felkel felesége nyög a fürdõben, éppen kúrja valaki, miközben épp folytogatja... Leny lelövi az erõszakolóst és valaki falhozvágja... nah és akkor a falhozveréstõl és szerintem a gondolattól, hogy a felesége meghalt kialakul ez a betegsége, ami szerintem inkább pszichikai (Sammynél ugye ezt nem akarta kimondani) szóval csak a felesége halálának tudatától történt... felesége nem tudta feldolgozni a történéseket, inzulinnal túladagoltatta magát-> meghótt (ezt ugye Sammy történetébõl tudjuk meg) nah és ekkor szerintem egyfajta tudathasadás történt Lenynél... és ezért találta ki a Sammy történetet... meg gondolom az idõ hatásának is köszönhetõ, hogy eldeformálódott a valóság. Szóval õ abban a tudatban él, hogy valaki megölte a feleségét és ezt már régen meg is ölte... ugye ezt bizonyítja a véres, meztelen, örömmelteli kép önmagáról, amit még Teddy készített... csak hát õ ezt elfelejtette és megint bosszút akart állni... újra és újra... és ezt végülis kihasználta Teddy és gondolt egyet, hogy akkor már kiiktat egy drogdealert... jó pénzért. És végülis innen indul a film (ez a vége) Csak hát õ hülye döntéseket hoz... felírja, hogy Teddy hazudik, ne higyjen egy szavának se... beül a jaguarba, ami miatt megismerkedik a csajjal meg Doddal... és elfelejt mindent.
Viszont egyvalamit itt nem értek... Teddy mi a francnak marad mellette a továbbiakban??? Õ már így másodszori segítésre (elõször akkor segített, amikor megölte Leny az igazi John G-t) csak Jimmyt akarta kiiktatni és bezsebelni a lóvét.... harmadszorra minek volt mellette? Miért nem szarta már le és lépett le a francba. Szóval megismerkedik a csajjal, aki egy cipõben jár vele= elvesztett valakit=elvesztette Jimmy-t... azt hiszi Dodd az, ezért vereti meg magát Lenyvel hogy segítsen neki megölni Dodd-ot... csak hát ugye nem megöli csak megkötözi... mert aztán nem tudja miért is kéne õt megölnie😄 Aztán végülis egyre inkább csak félre és félre vezeti Leny önmagát és így gondolja azt harmadszorra, hogy Teddy AZ a John G, akit õ keres... és megöli... a film elején ugye.
De lényegében ez a film A kultusz... nem is értem eddig miért nem hallottam róla, hatalmas, ez A tökéletes film... egy hibája sincs... hihetetlen... az egész zavaros, csak úgy, mint a fõszereplõ betegsége és ez adja meg az egésznek az ízét.
Azért a story kitalálójánál kíváncsi lennék minden rendben van-e😄
De amennyire félös vagyok nem hiszem hogy nagyon fogok aludni utána :/
Majd írok véleményt..
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Még nem láttam! Remélem jó lesz...
Épp az, hogy õ volt az egyetlen épelméjû a sárgaházban.
Amúgy nagyon alap film, imádom.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nagyon jó kis film. Sztem Oscar-jelölõs-gyanus is.
Full (szóról-szóra) igaz történet, így nálam ez
8/10
(megnéztem imdb-n, a csávót, aki a könyvet írta, és még hasonlít is a Downey-ra)
Kojiro ergo sum.
imádom a gengszter filmeket,de ezen majdnem bealudtam..nagyon nemjött be
V For Vendetta 10/9
ez viszont egy rohadtul nagy film volt,nemis tudom h miért nem láttam eddig...
Száll a kakukk fészkére 10/9
régi film,de nagyon tetszett,Jack Nicholson hihetetlen hogy milyen jól tudja játsszani az õrültet
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
MUHAHAH
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyszer meg lehet nézni, de semmikép nem lesz olyan maradandó élmény, mint pl. a Shrek, aminek egyes jeleneteit többször felemlegeti az ember. Azzal együtt sem, hogy az alapötlet kétségtelenül kreatív, ugyanakkor a történet a katasztrófa filmekre hajaz. Normál esetben maximum letöltöm, de most az IMAX élményre voltam kíváncsi. Hú, hát az durva volt😊
Szigorúan csak a filmet nézve, a 3D mókát nem számítva:
5/10
Viszont aki 3D élményre vagy demonstrációra vágyik, annak nyugodt szívvel ajánlom. Nyilván IMAX-ben, nem otthon😉
Inkább tanulj meg normálisan írni, nincs idõd leütni rendesen a karaktereket? Elfoglalt madár lehetsz!
What about the forests?
Tegnap sikerult megnezni.Hat..azert ennel joval tobbet vartam.Kurvajol indul,es szepen laposodik el.Parades szereposztas,szep nenik de vhogy megsem az igazi.Ha noname szineszek lettek volna,valszeg vegig sem nezem.
4.5/10
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Aranyos, kedves, humoros... nah meg olyan dumák vannak benne hogy beszarsz😄
Ha most engedsz neki, akkor ugyanez lesz a 3. 4. és az x. résznél is.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mondjuk mit várjak egy tucat pláza picsától akik azt játszák,hogy a Gucci meg Louis Vouton cuccok a legfontosabbak az életükben közben meg tényleg😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ráadásul a magyar gyártású reklámok 90%-a utószinkronos. broáf.
a hollywoodi filmekben is egyébként sokszor alkalmazzák, csak a színészek és hangkeverõk sokkal profibbak, ott sokszor egyáltalán nem észrevehetõ.
és hogy elvileg miért alkalmazzák? zajos környezetben, nem megfelelõ hangkörülmények között.
a másik, ami fõleg reklámoknál fordul elõ, hogy az egyébként magyar szereplõ hangját teljesen lekeverik, és híresebb, ismert szinkronhanggal mondatják fel ugyanazt a szöveget.
az egyik régebben játszott magyar, pénzügyi jellegû reklámsorozatnál a slusszkulcs csörgésétõl a papír hangján keresztül a víz csobogásáig mindent alákevertek, na az valami ritka undorító volt.
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
szar a hangja a "képi szinésznek" és egy "profi" majd "átérezhetõen adja elõ"??
nem kurvára ciki és szánalmas mind az utószinkronos számára és mind a filmben szereplõ számára ez a megoldás??
2009-ben nincs tehetséges szinészünk,hogy jólkinézõ hülye picsákat kell szerepeltetni azért,mert le***tak 1-2 producert?
nagyon felbosszantott az álom.net😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nagyon jo es izgalmas film. Mindenkinek ajanlom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jack Blacket mindig is szerettem. Jópofa kis film, bár második megnézésre kissé uncsi volt. Lehet, hogy a szar szinkron miatt?
7/10
örültem h nem vt olyan sok köze az eredetihez mert abból 1et se láttam+sztem kaksi😄 zene naon jóvolt,színészek telitalálat,látvány is remek.azért kicsit jobbra számítottam de így is eléggé bejött
7.5/10
álom.net
hát igen...borzalmasan rossz film az tény de 1-2 poénon kicsit nevettem.viszont gecijó csajok vtak benne úgyh ezér muszáj adnom +pontot ja és az utószinkron téll naon szégyen
2/10
kaka
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kis nosztalgia volt hetvegen,es gondoltam ujra nekifutok ennek a trilogianak.Az elso reszt mindig imadtam,a folytatasok nagyszerusegere csak most jottem ra.Igaz nem uberelik az 1-et,de szorakoztato mozi mind.
1.resz : 9/10
2-3.resz : 7.5/10
a multkor néztem a Kaméleont, azt speciel nemtudtam, hogy magyar film, csak a fõcímben a magyar nevekbõl jöttem rá, de az pl kifejezetten jó volt, asztem ez nem lesz ilyen fos... amúgy kétségtelen, hogy a lófejû beszophatta magát a filmbe, mert máshogy nem igazán oszthatták rá a fõszerepet