Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
aha utána néztem tényleg lesz 😊 talán majd ennek sikerül kicsit visszahozni a kézzel rajzolt rajzfilmeket a köztudatba.

The Princess and the Frog(imdb)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tigeroo
nekem jobban bejöttek a régebbi mesék, pl. lionking...
undorító ez a CGI animálos trend szerintem, elnagyolt mozgások, idióta karakterek (madagaszkár és társai)
Totti5
Sokan a mélyen szántott gondolatokat keresik ezekben a mesékben, talán meg is lehet találni 1-1 mûben pl a Wall-E, de ezek még is csak mókás, aranyos mesék minden korosztálynak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sephi
Oszinten engem meg nem hatott meg Pixar film amig nem lattam a Fel-t.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
Idén lesz vmi békás kézzel rajzolt cucc a Disney-tõl. Mondhatni felfrissülés lesz 😊

PSN ID.: Beegabor

Sir Quno Jedi
Bogár élete még jópofa, szörnyrt. gázosodik, verdák 1xnézõs, némó meg már gáz a javából. Vagy én öregszem, vagy ezek egyre szarabbak. 😄 (vagy is-is)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

desigo
Azért a Pixar mûveit ne hasonlítsuk már a noname gagyi animációs filmeket készítõ stúdiókhoz.
Évente 1 darab filmet készítenek összesen de azt nagyon profin.
Ha történetbe,karakterekbe esetleg a látványba nagyon nem lehet belekötni.
stargatelost
A Perfect Getaway

Hát ez sajnos csalódás volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kevesebb mint a felénél ki lehet találni kik a gyilkosok, szóval abban semmi meglepõ nem volt. A fényképezés viszont tetszett, valamint Steve Zahn játékát mindig bírom, itt is jó volt kicsit õrültként ( a végén).

4/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tyler1
én meg azt mondom h a kézzel rajzolt WD rajzfilmek közelébe nem érnek a mai animációs faszságok. És azok tényleg minden korosztálynak készültek, az 5 éves gyerektõl, a 60 éves nagypapáig mindenki látta pl. az Oroszlánykirályt. Most meg futószalagon jönnek az idétlen hülyeségek amik, már nem is szórakoztatnak, csak kihúzzák a lóvét a zsebbõl.

Rtl-t is bekapcsolom múltkor, aztán mi megy? mi megy? a Micimackó animációs változata!!!!!-.- hát aszittem leesek a székrõl. ki is kapcsoltam a picsába. már nekem ég a pofám h olyan alapmeséket mint a Micimackó képesek igy elbaszni...

desigo
Az eleje tényleg nagyon jól indult aztán végig kiszámítható lett.
Nálam még mindig a Wall-e a best aztán jön a Bolt.
mondjuk azt, amit az Egy Bogár Életétõl, a Szörny Rt-tõl, a Verdáktól, vagy a Némó Nyomában-tól? <#integet2>

frisseséget, ötleteket, sablonmentességet, kiváló hangokat (az eredeti hangokra gondolok, nem az élvezhetetlen szinkronra), jó sztorit?

a Fel-ben kb. egyik sincs meg. 😊

a gyenge érvekrõl meg annyit, hogy olvassátok el a mozinet kritikáját - ami szintén nem bólogat elvakultan, hogy ismét egy csudijó csudicuki csudipixar rajzfilm született - ellenben rávilágít a gyengeségekre, amit sokan a padló alá söpörnek.

az a bizonyos 'nagyon erõs motívum' pedig kimerül az elsõ 10 percben, ami tényleg zseniális.

de ahogy felröppen a házikó, vége a varázsnak.
Public Enemies 5/10
uncsi volt röviden.
The thin red line(õrület határán) 2/10(the thin plot😄)
Elõször is túl hosszú volt mondhatni normális történet nélkül.Unalmas dialógusok,bõséges "költõi" monológ vagy költõinek szánt okoskodás,ez NEM háborús film.A realitás is a nullához konvergál(tömegével magukat megadó japánok,parancsmegtagadó tiszt aki a katonái életért bármit megtenne aha,hagy ne soroljam tovább... LOL),tisztára kiszámítható történések(bár legtöbbször semmi sem történik)..unalmas karakterek....nem ajánlom senkinek,még öngyötrõknek sem.Jah a pozítivumot elfelejtettem megemlíteni szép sztár gárdát vonultat fel,kár hogy a film maga unalmas és hiteltelen is egyben

ProGabe
"A kockafejû öregember, a szinte kör alakú, guruló kövér kisgyerek, a 2szer akkora fejû, mint testû kutyák"

ebbõl csak a gyerekkel értek egyet, mert abba nem sikerült belecsempészni annyi egyediséget, mint minden másba. nekem külön tetszett, hogy minden ábrázolásnak volt mondanivalója. gyerekeknek készült, azért voltak ezek ennyire direktek. ja meg az is nagyon jó, hogy nem dolgoztak ki mindent, ezáltal sokkal mûvésziesebbnek hat a film: derékszögben vágott fülek, sok dolog egyszerû textúra, így rajznak hat, stb

a kutyák meg a legjobbak a kategóriában. tökéletes mozgás, testfelépítés, szõr, beszéd, kiejtés, szóhasználat... <#idiota> egy pitbullnak meg mekkora feje legyen? nem értek a kutyákhoz, de úgy tudom ezek a tenyésztett fajták emberi segítség nélkül nem is tudnak szülni, mert túl nagy a fejük

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

grebber
Paranormal Activity

Tuti ez csak azért hoz a konyhára mert mindenki valami frankó dolgot vár tõle és sokan kíváncsiak.
Erre kapunk egy kb 1 óráig nagy lószart abszolute semmit.Komolyan a bátyámmal már röhögtünk hogy áthivunk valakit azt kb ilyet mi is forgatunk néha megcincáljuk ajtot bemozgatjuk a csillárt.Szal elsõ óra full gagyi báttyám már kaparta magát könyörgött hogy inkább majd egyedül nézzel ezt a szart.Egy jó volt benne amikor a csajt kihuzta a szellem az ágyból.Aztán utána megint vergõdés elõre hátra dülöngélés.Azt a rendõrök hálistennek véget vettettek neki!

3/10 jóindulattal.

Next PC upgrade: 2022

Így van,nem tudom mit várnak egyesek a MESÉKTÕL....

Tikal
szerintem elsõsorban gyerekeknek készült, nekik hidd el nincs bajuk a kockafejjel és a gömböcgyerekkel...rajzfilm, mese...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

dartonita
State of play

Sokkal jobb lett mint vartam,Russel hozza amit kell,Rachel McAdams pedig meg mindig csinos es szeretgetnivalo.

7/10

Sephi
Nagy hiba! Nagyon eros motivumokkal van tele es egyaltalan nem sablonos. Ne halgass a negativ kritikakra, nagyon gyenge erveket hozott fel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

oliwwer
Miért nem akarsz második részt? Ha ez jól sikerült, lehet hogy összejön még egy ilyen. Gondolom a történet nem ugyanez lesz.
Sir Quno Jedi
Én úgy tüntetek ellene, hogy nem nézem meg moziban!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fel - Up

A Pixar a szívem csücske, de ez a szinte mindenki, kritikusok és nézõk által is istenített új mozijuk nem jött be.

Pont ugyanaz volt vele a legfõbb bajom, mint a nálam szintén mostohagyerek Hihetetlen Családdal: azok az idióta karakterábrázolások. A kockafejû öregember, a szinte kör alakú, guruló kövér kisgyerek, a 2szer akkora fejû, mint testû kutyák - egyedül a madár tetszett.

Sajnos ilyen sablonos történetet sem láttam még a pixartól, mint ez volt: különösebb agyalás nélkül is elõre lehet látni a történéseket, mert a a fordulatok száma egészen pontosan nulla.

Ráadásul ez a drámába oltott, az eddigi legkevesebb poént tartalmazó Pixar film jóval inkább szól az idõsebb korosztálynak, mint a fiatalabbnak - ami nem is lenne baj, sõt - de teljesen megrekedt a középszer szintjén.

Csalódás.

10/5
AntiHero
Bocs az esetleges elírásokért és a hosszúságért😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Paranormal Activity

whuuoow.....
Most fejeztem be. Fel kell dolgoznom még az utolsó részét a filmnek másról írok elõbb.

Aki szerette anno a Blarwitch Project 1-et. Annak ez is fog tetszeni. Mikor régen megnéztem azt a filmet sötétbe este alig tudtam aludni + még rosszat is álmodtam aznap este.

Aki nem hisz kicsit se a szellemekbe (földönkivüliekbe, lényekbe, stb..) vagy nem foglalkoztatta ez a téma, vagy nem történtek vele kiskorába furcsa, de utólag megmagyarázott dolgok (amit akkor is másnak hiszünk, hiába tudjuk mi volt) annak nem ajánlom a filmet. Annak se akik slash horror filmeket szereti.

Ez tipikus semmit nem mutatunk, csak érzékelünk horror. Ezek a jó horror filmek szerintem.

Térjünk ki a filmre:
A film eleje nagyon lassan halad. A "nappali" jelenetek nem voltak olyan jók. Igaz ha azok nem lettek volna akkor nem értettük volna meg a dolgokat meg nem ismertük volna meg a szereplõket. De a vége fele már már idõhúzásnak nézett ki a dolog. A film közepétõl már csak az éjszakákat vártam mi fog történni. Az utolsó pár éjszaka amit látunk az meg mindent üt.

Az utolsó elõtti éjszaka (AZ OLVASSA AKI LÁTTA A FILMET!):
Mikor lehúzza az ágyról a nõt na az nagyon durván megvan csinálva. Annyira valóságosnak hat, hogy tényleg megrémültem mikor a lábát huzza. Annyiszor eljátszották elõtte, hogy csak mászkál meg kopok az a valami, hogy erre nem számítottam.

A film feszült és izgalmas fõleg az esti jelenetek. Ez kell egy jó horror filmhez.

9/10

Ja és nem kérünk 2. rész kedves Paramount.

Tyler1
Paranormal Activity
Váááo hát le a kalappal! A szarból lettek milliomosok, mindent egy egyszerû, de könnyen mevalósítható ötletnek. Mert hát horrort lehet fillérekbõl is készíteni tudjuk, sõt lehet sikeres is pl. Blair Witch, vagy éppen a szóban forgó film. Szóval kézbe a kamerát és járjuk párszor körbe a házat, lehetõleg használjunk pár okos trükköt és tádáám kész is a sikerfilm. Sajnos a füstje nagyobb mint a lángja az ilyeneknek, mert hát megint jött egy nagy hype, ami ha horrorról van szó simán agyánál fogva húzza az embert. Na de térjünk inkább a filmre, ami bõven szinten alul teljesített nálam. Maga az ötlet fasza volt, szellemek, démonok, paranormális dolgok az ütõkártyák, csak sajnos kevés az olyan film ami képes is kihasználni ezt. A történet egyszerû, szinte nulla, csak sajnos a nullával többet foglalkoznak mint a tényleges rémisztgetéssel. Na nem mondom az uccsó fél óra tetszett, ha olyan ütemben folyik végig a film, akk talán hibátlan is lehetett volna. Igy azonban maradt egy egyszerû Discovery-n már 1000x rekonstruált kopogószellem sztori. Pedig én mindent megtettem h ijesztõ legyen, éjszaka néztem tök sötétbe, nagy hangerõn, de hamar kipukkadt a film, a vége meg annyira kiszámítható volt h 20 perc után a fél vagyonomat ráfogadtam volna. Talán a 3. részét lefoglalom, mert az ilyen csak hozza a lóvét, csörögni meg én is tudok egy rozsdás slaggal is. Összegezve talán csajokkal jó nézni, mer legalább poén ahogy sikítanak, amúgy meg néhány jó jeleneten kivül szinte semmi.
5/10

Angyalok és Démonok (Angels & Demons)

Mindent összegezve: Nagyszerû. Így kell könyvbõl filmet csinálni.

7/10

motyodlee
moon

7/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Tényleg kamuszaga van a dolognak <#wilting>

AntiHero
nem tom, csak nem hiszem el.<#vigyor2>

Hát ne hidd el. Mégis mi a francért hazudnék?

AntiHero
Biztos elhiszem, hogy pont akkor nézted😊

De attól még tényleg csúnya spoiler volt.

Avatar - ez a trailer végre mutat valamit - és hihetetlen jó!

Need. Now.

😊
edios
Bár szerencsére nem olvastam végig az üzeneted, de így félig látatlanban is FU.<#kocsog>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

stonesour
b*mmeg a spoilered! <#lama> <#wilting>

jó hogy ma akartam megnézni este, erre a végét lelövöd, köszi!
Izgalmasnak nem nevezném, de amúgy pár percre szüneteltetnem kellett a filmnézést, és addig SG, F5. De ez a lényegen mit sem változtat...

tigeroo
jogos.

ez olyan mintha szeretett nõdhöz tartanál és utad egy piroslámpás negyeden át vezetne... (és nem, nem azért mert kísértésbe esel, hanem mert ott találod a kolleganõk között<#idiota>)
Tyler1
ennyire izgalmas a film h a közepénél inkább fórumozol?? 😄 ráadásul pont a filmes topicban????

Köszi a spoilert, a film közepén néztem be a topikba, és persze hogy egybõl a szemembe ugrott a hsz-ed -.-

Én sem értettem a végét, nagyon összecsapták.

Tyler1
de magának a filmnek is olyan feelingje van h közelébe nem fog érni az új. na meg Bánhidit nincs ember, aki überelni tudja 😊

Willenbrock
Felirat van hozzá?

oliwwer
Neem.. a régit néztem. Bírom ezt a fekete-fehéres feelinget.
Tyler1
már majdnem aszittem kijött az új, de most néztem h az majd csak jövõre 😊

oliwwer
Tûskevár

A maga kategórájában a legjobb. Már többször láttam, most le is töltöttem és még mindig 10-es.
Kaplan
Moon

Ha azt nézzük a történet aránylag 'egyszerû', egyszerû de semmiképp sem sablonos. A színészi játék olyan szintû pluszt hoz a filmnek, hogy az leírhatatlan. Kevés film tud ennyire megfogni, ezt meg kell emészteni és legfõképpen megérteni. Külön ki kell még emelnem a film zenéjét, talán az utóbbi évek legjobb OST-jét sikerült összehozni.

10/9

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kmarha
Cirque du Freak - Rémségek Cirkusza

Kár hogy olvastam a könyveket. Ha tök ismeretlenül ültem volna le elé, talán egy 4 blastát kaphatott volna, igy azonban egy darabb pontot sem ér meg.
saját vélemény.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sephi
<#eljen>

Rémségek Cirkusza

Egyszernézõs, de annak viszont kellemes tinifilm.

Remélem elkészítik a többi részt is, mert kíváncsi vagyok a sztori végkifejletére.

10/6
dragon11
Requiem for a dream
10/10

Keith
7/10

A kabala pasi
9/10

megnéztem...

hát nem egy egyszerû film, de minden elismerésem a készítõknek

azt kell, hogy mondjam, magyar film létére: 10/7 blasta