Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Angyalok és Démonok (Angels & Demons)

Mindent összegezve: Nagyszerû. Így kell könyvbõl filmet csinálni.

7/10

motyodlee
moon

7/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Tényleg kamuszaga van a dolognak <#wilting>

AntiHero
nem tom, csak nem hiszem el.<#vigyor2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hát ne hidd el. Mégis mi a francért hazudnék?

AntiHero
Biztos elhiszem, hogy pont akkor nézted😊

De attól még tényleg csúnya spoiler volt.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Avatar - ez a trailer végre mutat valamit - és hihetetlen jó!

Need. Now.

😊
edios
Bár szerencsére nem olvastam végig az üzeneted, de így félig látatlanban is FU.<#kocsog>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

stonesour
b*mmeg a spoilered! <#lama> <#wilting>

jó hogy ma akartam megnézni este, erre a végét lelövöd, köszi!
Izgalmasnak nem nevezném, de amúgy pár percre szüneteltetnem kellett a filmnézést, és addig SG, F5. De ez a lényegen mit sem változtat...

tigeroo
jogos.

ez olyan mintha szeretett nõdhöz tartanál és utad egy piroslámpás negyeden át vezetne... (és nem, nem azért mert kísértésbe esel, hanem mert ott találod a kolleganõk között<#idiota>)
Tyler1
ennyire izgalmas a film h a közepénél inkább fórumozol?? 😄 ráadásul pont a filmes topicban????

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Köszi a spoilert, a film közepén néztem be a topikba, és persze hogy egybõl a szemembe ugrott a hsz-ed -.-

Én sem értettem a végét, nagyon összecsapták.

Tyler1
de magának a filmnek is olyan feelingje van h közelébe nem fog érni az új. na meg Bánhidit nincs ember, aki überelni tudja 😊

Willenbrock
Felirat van hozzá?

oliwwer
Neem.. a régit néztem. Bírom ezt a fekete-fehéres feelinget.
Tyler1
már majdnem aszittem kijött az új, de most néztem h az majd csak jövõre 😊

oliwwer
Tûskevár

A maga kategórájában a legjobb. Már többször láttam, most le is töltöttem és még mindig 10-es.
Kaplan
Moon

Ha azt nézzük a történet aránylag 'egyszerû', egyszerû de semmiképp sem sablonos. A színészi játék olyan szintû pluszt hoz a filmnek, hogy az leírhatatlan. Kevés film tud ennyire megfogni, ezt meg kell emészteni és legfõképpen megérteni. Külön ki kell még emelnem a film zenéjét, talán az utóbbi évek legjobb OST-jét sikerült összehozni.

10/9

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kmarha
Cirque du Freak - Rémségek Cirkusza

Kár hogy olvastam a könyveket. Ha tök ismeretlenül ültem volna le elé, talán egy 4 blastát kaphatott volna, igy azonban egy darabb pontot sem ér meg.
saját vélemény.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sephi
<#eljen>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rémségek Cirkusza

Egyszernézõs, de annak viszont kellemes tinifilm.

Remélem elkészítik a többi részt is, mert kíváncsi vagyok a sztori végkifejletére.

10/6
dragon11
Requiem for a dream
10/10

Keith
7/10

A kabala pasi
9/10

megnéztem...

hát nem egy egyszerû film, de minden elismerésem a készítõknek

azt kell, hogy mondjam, magyar film létére: 10/7 blasta
Entity (1981)

Megnéztem tegnap éjjel, és bár nem láttam vagy 15 éve, hatalmas élmény ez a film. Erre a filmre épít Paranormal Activity is. Jó lenne ha csinálnának valami új verziót ebbõl, mondjuk Megan Fox csajszival és super effektekkel. 😊 Remek parázós horror film. Nekem 9 pontot simán megér.

Riddick21
Unbreakable - Sebezhetetlen
Nem emlékeztem, hogy ez ennyire jó film. Kisebbet üt a csavar, mint Shyamalan többi filmjében, viszont emiatt az egész jobban mûködik. Zseniális ötlet, hogy a képregények köré fûzik a történetet, Willis nagyon jól játszik (mondjuk nem szokott rosszul), Jackson szintén, és az egész -a nyilvánvaló misztikumon túl- kellõen realisztikus ahhoz, hogy totál egyedivé váljon. Mûfaj a mûfajon belül, zseniális munka...
Hibátlan film, tökéletesen mûködik a maga lassú tempójával, ötletes operatõri munkával (vonatos jelenet az elején, fejtetõre állított képek, kétségbeesettség "átadása" a medencés jelenetnél), nagyon jó zenével.
10|10

Amúgy szerintem ez - és a Jelek - Shyamalan legjobb filmje, mert ezek mûködnek legjobban a csavarok nélkül is. Persze nagyot nézel mindkettõ végén, de nélkülük is tökéletesen mûködik az egész, ellentétben a 6. érzékkel, ahol másodjára már elvonja a figyelmünket a csattanó.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Sephi
Orphan - 5b

Nos... nem is tudom. Siman vegig nezhetos es a vegen egy kicsit meg is lepodtem pedig kisamithato volt mi lesz. Jo volt a szineszi jatek es a hangulata. Egyszer nezos.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kicsikiraly
Deep Impact:

most néztem meg másodszorra, 10/9, de sztem simán megvan az 10 is.
Rengeteg fos klisé katasztrófafilm van, de ezen úgy lehet kb végig izgulni, és annyi mellékszálat tudnak elvinni a fõ katasztrófán kívül h vmi kurvanagy.

Most hogy tegnap néhány dokumentumfilmet megnéztem 2012-rõl és egész este ilyen világvége téma ment a fejemben, elég durván hatott, katasztrófafilmek között nagyon csúcs.

DFTBA &#3232;_&#3232;

ProGabe
Up/Fel

hát, má' megin' megkönnyeztetett a Pixar 😊

sokan leírták (már ami a külföldi kritikusokat illeti), hogy ez egy tökéletes film. egyáltalában nem értek egyet. volt egy nagyon jó ötletük, ami sajnos nem tudott kitartani 1.5 órán át, ezért meghozták a döntést: ha már az alapötlet totál abszurd, akkor tömjük tele ilyenekkel a filmet. ami nem baj, csak sokszor azt éreztem, hogy kicsit nyögvenyelõsen jöttek ezek az ötletek

a film eleje, meg azok a pillanatok (tartson akár csak 2 másodpercig), amikor a pár örök szerelmérõl van szó, na azok tényleg TÖKÉLETESEK

viszont most éreztem elõször Pixar-alkotásnál, hogy nem sikerült jól lezárniuk, ill. azt is, hogy kiszámítható, és klisés. ez az utóbbi kettõ persze megvan szinte minden filmjükben, csak annyira elvész a rengeteg jó dolog között, hogy miközben õket az ember, nem veszi észre

verdikt: 7/10, ha a Pixar-listán nézzük, 9/10, ha a jelenlegi filmtermést nézzük, 1000000000000000000000/10, ha a többi animációs foshoz hasonlítjuk, ami mostanában készül, és az alkotók félig hátradõlnek, mondván a 3D (mármint a szemüveges cucc) úgyis félig eladja majd a mozijukat. erre pont jó példák azok, amiket mostanában (voltam kénytelen, mert itt voltak rokonok a kölkeikkel pár napra a városban) pótolni:

Shrek 3: szar, 4/10
Ice Age 3: szar, kivéve az utolsó 15-20 percet, 5/10

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kandurex
Nem volt rossz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Annyira azért nem jó film, hogy álmodni kelljen róla.

Sir Quno Jedi
Moon 9/10

De azért most nem nézném meg újra, mert elég kemény, fogós darab, emészteni kell, végiggondolni, aludni rá, álmodni róla, átbeszélni más hozzáértõkkel, majd mikor már más szemszögbõl látunk mindet, újra megnézni és goto 10.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler1
Hasonmás
Hát nem tudom de egyre szarabb robotos filmeket csinálnak már. Értelmetlen a sztori, vontatott az egész, és kiszámítható minden perce. Sztem még Bruce is unta magát a forgatások alatt. Aztán voltak olyan részek benne, hogy külömbet adnak le a tv2 matinéban. Szóval legközelebb inkább megnézem a Dred bírót vagy a T1-2-t, mert több évtizedes létükre, technika ide v oda, nem nagyon csinálnak jobbat.
5/10

báttyó02
Moon 10/7

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

...

Lehetett tudni nagyon jól a szinte amatõr elõzetesek láttán, pláne lehetett tudni a zéró kreativitással összeizzadt plakátsorozatokból, de mégis fáj – ahogy fáj minden rossz film. Bruce Willisnek talán ideje volna példát venni izompacsirta harcostársáról, és inkább a Die Hard sorozat esetleges ötödik részén ügyködni, mintsem ilyen ostobaságokhoz adni a nevét. Abban pedig csak bízhatunk, hogy legalább hat esztendõnek újra el kell telnie ahhoz, hogy Mostow nevét a vásznakon lássuk.

5 / 10

Hasománs (Surrogates) @ Factory
ProGabe
" úgy tom, h többek között a történet is neki köszönhetõ, nem csak a rendezés"

Christopher és Joseph Nolan átautózta az országot, Chicagótol LA-ig. ekkor mesélte el a sztori alapjait Joseph a bátyjának, aki megírta a forgatókönyvet. nem semmi történet, nem semmi film 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

angelslie
<#idiota>
Igazából a mosogatós rész volt 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

link?
Sephi
Cirque du Freak: The Vampire's Assistant -

Ahhoz kepest, hogy az elso harom konnyvet suritettek be egy filmben, az egesz vontatott volt. A karakterek viszont nagyon jol ki lettek valasztva, es sok helyen nagyon huen igazodik a konnyvekhez.

Kellemes, egyszer enzhetos film. Nagyon kivancsi vagyok, hogy folytatjak e.

Scooby Doo - Az elsõ rejtély ajánlom minden ki figyelmébe aki szereti<#integet2>

,,Az elet bonyolult. Embereket oltem. Embereket csempesztem.Embereket adtam el Talan itt a dolgok maskepp alakulnak majd\' http://elitgamer.net http://gtaxtreme.info

Totti5
amúgy van magyar felirat a R5öhöz is, azzal néztem tegnap, csak a hang minõséggel volt itt ott egy kis gond

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

stonesour
kijött a dvdrip

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Moon 2009 DVDRip XviD-LAP

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

PJack
Babel (2006)

hát, ez igen hatásos film.
tényleg hihetetlen hogy az emberek nemképesek felfogni a másik problémáját és elfogadni, és képtelenek megérteni egymást ha különbözõ nyelvi jelekkel kommunikálnak.
elgondolkodtató és tanulságos.

9/10

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Qwerty4
Különvélemény (Minority Report, 2002):

Na végre hosszú idõ után volt egy jó film a Tel Aviv 2-ben is.<#smile>
Nekem nagyon tetszett. 9/10

Qwerty4

Willenbrock
Fogadnék rá hogy akkor nem néztél oda mikor a mellkasüregi nyomást csökkentette a doktorbácsi egy konyhakéssel,egy gumicsõvel és egy pohár vízzel.Azt én is csak félig elfordulva bírtam nézni😊

angelslie
Még se Unborn lett, azt elraktam egy megbeszélt parázós estére 😊
Helyette:

Az utolsó ház balra

Nekem tetszett a film, kicsit azért ijesztöbbre számítottam. Úgy a film háromnegyedéig nem túl komoly, de legalább halad a történet.
Aztán utána már beindul kicsit.
Mondjuk csak egyszer volt olyan hogy takartam a kezemmel a képernyöt, mert nem bírtam nézni. És ez ritka nálam, hogy csak egyszer takarom ha horrorfilmet nézek 😄

Összességében 8/10

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Totti5
Moon

Kellemes volt, de az egész lényegét hama le lehetett vágni már az elején, és hogy mi fog történni detto, de a zene, látvány és a történések nagyon rendben voltak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10