Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Elkezdtem írni egy hosszabb véleményt a filmrõl, de a Chrome ok nélküli bezáródásai ezt így félbeszakították, szóval most már nem kezdem elölrõl hanem rövidre fogom.
A sztori lyukas, értelmetlen, nagyon amatõrnek tûnik. A film végig olyan érzelemsíkon fut amit a gyerekek nem értenek, aki érti annak meg tök más hatás kelt onnan az egész. 1-2 jó poén megvan, de igazából ismétlõdnek újra és újra. A témája összetett, ami viszont nincs kidolgozva. Az animáció hát Pixar úgyhogy ahhoz értenek. Összefoglalva én nem ezt vártam egy ilyen rajzfilmtõl, de fõleg inkább a szerkezete volt botrányos.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
nem volt rossz, de hiányzott belõle a "plusz" sztem, 6/10 blasta
Yo, Bitch!
D.A.R.Y.L részemrõl 10/8 Blasta lista szerint 10/7
Gyerekfejjel már 100x-szo végignéztem VHS kazin !
Azért ennyire neked sem kéne ragaszkodnod az elveidhez, ha már elkezdem végig is nézem, pláne egy ilyen filmnél 😄 Már a tény hogy az a lófejû szerepel benne már annak el kellett volna riasztania 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Huh, ez nagyon aranyos kis mese volt, és a szinkront sem rontották el túlzottan (bnõvel való filmezéskor otthon kötelezõ a szinkron :/).
Az elõzetesben sok poént lelõttek, de szerencsére a filmben is marad jócskán.
Jóféle vasárnap délutáni szórakozás - aranyos, vicces, tempós kis mozi.
10/7.5
---
Verdák
Amíg nem láttam, egyszerûen nem értettem, hogyan lehet beszélõ lökhárítós, szélvédõn szemeket viselõ kocsikkal élvezhetõ, és nem csak óvodásoknak szóló filmet készíteni.
Hát így.
10/9
<#idiota>#idiota>
Your suffers will be legendary even in hell!
Asszem csut 0.órakor lesz. igazság szerint kurvára nem érdekel a film de bnõmet igen szoval ezért érdekelne a premier.
Hát... pár évvel ezelõtt jobb filmnek tûnt
6,5/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
most elõször érzem azt egy film kapcsán, hogy elvettek az életembõl másfél órát és nem fogok visszakapni...
10/-2 blaszta, értékelhetetlen foscsomó, a labanc lilla melle még jólenne, de álandóan a seggét mutogatják... talán azért nem -10, mert Rékasi hoz benne egy barátok közt színvonalat, Reviczkynél meg megcsillan némi színészi játék
Ezt úgy értem hogy ez ami nem tetszett, az ilyesmire érzékeny vagyok, de amúgy nem volt annyira zavaró..
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Nekem nagyon tetszett, néhol elég gusztustalan volt.
Persze az én hibám, hogy nem néztem utána hogy mi várható benne. Tulajdonképp úgy kezdtem el nézni, hogy fogalmam nem volt az egészröl hogy miröl fog szólni.
De tetszett 😊
9/10
Hát végig olvasva a kommenteket, valami különlegesre, végig fosósra számítottam. De igazából 2szer ijedtem meg. De az is a hirtelenség miatt volt. Maximum 4 pontot adok rá.
0/10!!!
KATASZTRÓFA a hazai filmipar hihetetlen hulladéka a statisztáknak is ótvargyenge utószinkronos "szinészekkel"
ki a pöcs adott erre pénzt??
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Megnéztem, de nem ilyen stílusú filmre számítottam. Tuti nem nézem meg még 1szer. 5 pontot megér, többet nem.
Hát pixarban eddig még nem csalódtam, úgyhogy simán elmentem a moziba megnézni az Up -ot... és nem bántam meg. Szerintem jóra sikeredett, poénok is voltak, érzelmek is voltak. Egyre jobban érzem, leginkább a pixar filmeknél, hogy az eddigi kb. 20-80% -os felnõtt/gyerek irányvonal kezd egálba kerülni. Itt is voltak olyan részek amiket a gyerekek vagy nem értenek (vagy máshogy értelmezik mint mi) vagy nagyon kevesen. A felnõttek viszont annál inkább. És nekem ez tetszik, meg gondolom minden magamfajta "felnõtt gyereknek" 😊 Szóval jó kis múvi ez, ajánlott megnézni. 8/10.
Bazinga!
Aki látta már leirhatná mi is volt a lényeg ,mert nem igen tudtam feldolgozni 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Next PC upgrade: 2022
Nem igazán most volt az a a film, de volt egy, olyan, hogy egy pasi megakartak szerezni egy csajt vagy ilyesmi és ezért, elkezdett edzeni. És alig telt el egy kis idõ, és marhára megizmosodott. És, aztán megakarta szerezni a csajt, de más is szerelmes lett belé, vagy valami ilyesmi. Csak egy 30 mp-es trailer volt. De valami ilyesmit vettem ki, belõle. Nem tudjátok megmondani, hogy milyen film lehetett. Nem biztos, hogy pontosan ez volt, mert csak egy 30 mp-es trailer volt.
Az operációs rendszeren is túl...
Lehetõleg ne bélkilógós, fröcsögõs undormány legyen, ami csak arra megy ki, hogy minél több brutalitást mutasson feszültség, félelem nélkül. (Jó hülyén fogalmaztam remélem megértitek.) Mint pl a Fûrész folytatásai.
Az operációs rendszeren is túl...
10/2
(fenti pontozás)
10/7
végre van felirat)))
1612
oroszok megint alkottak.
kedvelem a történelmi filmeket, meg aztán az Egri csillagokra hajaz)))
10/7
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
-Hogy szereted kislány
- A nevem nem kislány, hanem Mad Maxie!!!
:-D
Mad max= Gibson
Mclaine= Willis
Rambo= Stallone
Piszkos Harry= Eastwood
stb.
Tõlem lehet egy új posztapokaliptikus film csarlízzel a fõszerpben, csak ne Mad Max legyen a címe, egyszerûen azért mert nem õ az, ennyi