Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szar a hangja a "képi szinésznek" és egy "profi" majd "átérezhetõen adja elõ"??
nem kurvára ciki és szánalmas mind az utószinkronos számára és mind a filmben szereplõ számára ez a megoldás??
2009-ben nincs tehetséges szinészünk,hogy jólkinézõ hülye picsákat kell szerepeltetni azért,mert le***tak 1-2 producert?
nagyon felbosszantott az álom.net😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nagyon jo es izgalmas film. Mindenkinek ajanlom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jack Blacket mindig is szerettem. Jópofa kis film, bár második megnézésre kissé uncsi volt. Lehet, hogy a szar szinkron miatt?
7/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
örültem h nem vt olyan sok köze az eredetihez mert abból 1et se láttam+sztem kaksi😄 zene naon jóvolt,színészek telitalálat,látvány is remek.azért kicsit jobbra számítottam de így is eléggé bejött
7.5/10
álom.net
hát igen...borzalmasan rossz film az tény de 1-2 poénon kicsit nevettem.viszont gecijó csajok vtak benne úgyh ezér muszáj adnom +pontot ja és az utószinkron téll naon szégyen
2/10
kaka
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kis nosztalgia volt hetvegen,es gondoltam ujra nekifutok ennek a trilogianak.Az elso reszt mindig imadtam,a folytatasok nagyszerusegere csak most jottem ra.Igaz nem uberelik az 1-et,de szorakoztato mozi mind.
1.resz : 9/10
2-3.resz : 7.5/10
a multkor néztem a Kaméleont, azt speciel nemtudtam, hogy magyar film, csak a fõcímben a magyar nevekbõl jöttem rá, de az pl kifejezetten jó volt, asztem ez nem lesz ilyen fos... amúgy kétségtelen, hogy a lófejû beszophatta magát a filmbe, mert máshogy nem igazán oszthatták rá a fõszerepet
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Elkezdtem írni egy hosszabb véleményt a filmrõl, de a Chrome ok nélküli bezáródásai ezt így félbeszakították, szóval most már nem kezdem elölrõl hanem rövidre fogom.
A sztori lyukas, értelmetlen, nagyon amatõrnek tûnik. A film végig olyan érzelemsíkon fut amit a gyerekek nem értenek, aki érti annak meg tök más hatás kelt onnan az egész. 1-2 jó poén megvan, de igazából ismétlõdnek újra és újra. A témája összetett, ami viszont nincs kidolgozva. Az animáció hát Pixar úgyhogy ahhoz értenek. Összefoglalva én nem ezt vártam egy ilyen rajzfilmtõl, de fõleg inkább a szerkezete volt botrányos.
nem volt rossz, de hiányzott belõle a "plusz" sztem, 6/10 blasta
Yo, Bitch!
D.A.R.Y.L részemrõl 10/8 Blasta lista szerint 10/7
Gyerekfejjel már 100x-szo végignéztem VHS kazin !
Azért ennyire neked sem kéne ragaszkodnod az elveidhez, ha már elkezdem végig is nézem, pláne egy ilyen filmnél 😄 Már a tény hogy az a lófejû szerepel benne már annak el kellett volna riasztania 😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Huh, ez nagyon aranyos kis mese volt, és a szinkront sem rontották el túlzottan (bnõvel való filmezéskor otthon kötelezõ a szinkron :/).
Az elõzetesben sok poént lelõttek, de szerencsére a filmben is marad jócskán.
Jóféle vasárnap délutáni szórakozás - aranyos, vicces, tempós kis mozi.
10/7.5
---
Verdák
Amíg nem láttam, egyszerûen nem értettem, hogyan lehet beszélõ lökhárítós, szélvédõn szemeket viselõ kocsikkal élvezhetõ, és nem csak óvodásoknak szóló filmet készíteni.
Hát így.
10/9
<#idiota>#idiota>
Your suffers will be legendary even in hell!
Asszem csut 0.órakor lesz. igazság szerint kurvára nem érdekel a film de bnõmet igen szoval ezért érdekelne a premier.
Hát... pár évvel ezelõtt jobb filmnek tûnt
6,5/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx