Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Kár hogy kábé az elsõ 15 percben el is lõdözik azokat a jeleneteket, amit a bemutatóban láttunk, aztán átmegy roadmovie-ba.
Ja és a poszteren a csaj láncfûrészel áll, aztán a filmben nincs is láncfûrész.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Összességében nekem nagyon tetszett 😊 A történet is jó, eleve szeretem az ilyen vámpírosdit/szörnyesdit, szívesen részt vettem volna benne 😄
Néhol elég sötét volt, de ez inkább az online nézés hibája, mivel nem a legjobb minöségben volt fent, de ez nem rontott a hangulatán.
Egy bajom volt vele, hogy a végén kicsit túl gyorsan le lett zárva... Még szívesen néztem volna a folytatást, lett volna még benne ötlet böven...
10/8
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de szerencsére sokkal jobb lett, és kellemes szórakozás volt 😊
de miért van ennyire elbaszva már ez a sorozat? Miért nem lehet befejezni? Kíváncsi vagyok majd a 6ra...
Az a baj, hogy ez az egész csak ilyen keresgélõs kerülgetõs szarság volt... volt benne ugye egy társaság, akik hú de összetartoztak, és ott volt egy kis játékocska... csak hogy nehogy kimaradjon a brutalitás... ennek sem volt értelme nagyon, mert csak idõkitöltésnek, meg a "brutalitás" megtartására volt jó...
A fõ szál és a végjáték kiszámíthatóan lineáris volt... sajnos
kíváncsi vagyok a 6ra
Az 1. rész nálam egy 9-es... a 3-at szerettem még, az 7 mondjuk
de ez.. max 5
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://videodrome.freeblog.hu/
Piszok jó vígjáték. A barátnõmmel sírtunk a nevetéstõl. Meg szerintem a teljes mozi. Kellemesen csalódtam. Ajánlani tudom.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A zombilan óriási csalódás volt nekem. Kifejezetten szeretem a zombis filmeket és játékokat, de ez zombik szempontjából egy hulladék. Romantikus marhaság zombi apokaliptikus környezetbe ágyazva. Jó kis hentelésekre és vérözönre számítottam erre a film 80% egy nyálas csávó andalgásáról szól. Röhögni nem lehet rajta, mert tulajdon képen nincsenek benne poénok; egyedül talán a Bill Murray rész mosolyogtatott meg. Pedig ígéretesen indul egyébként. Színészek csapnivalók, leszámítva Woody Harrelsont. Rajta kívül mindenki antipatikus vagy idegesítõ. Aki nagy hentes zombi mészárlásra számít NE TEGYE, mert nem az.
5/10
De a címét akármikor meghallom szarrá röhögöm magam😄
az elsõt már láttam vagy 3x tehát azt most kihagytam...pedig kedvenc részem.
nekem nagyon bejönnek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont az elsõ részbe volt David Tapp nyomozó aki állitólag meghalt ,viszont a játékba õt játszuk mert ott a történet szerint megmenekült.
lehet esély rá hogy visszatér a 7. részben?
a 6-ot még nem láttam
\"Erről van szó!\"
és ezek után kicsit jobbra számítottam..
persze ahogy haladunk szép sorban egyre elõre (pl.képtelen képregény)
úgy lesz egyre élvezhetõbb a "mûsor"..
persze ettõl függetlenül másnak tetszhet az "s.s.1" is, szerencsére ahány ember, annyiféle ízlés..és ettõl szép a világ<#papakacsint>#papakacsint>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Gamer
Hát nem igazán olvastam róla jókat, így is ültem be a moziba, de nagyon kellemes csalódás volt a film.
Az utóbbi rossz filmek miatt lehet, de nekem most ez min 7/10.
"Dexter" (Michael C. Hall) nagyot alkot a filmben... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hát elég szar volt, de volt benne egy bizonyos rész, ami nagyon tetszett <#finom>#finom>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ki szeretném applikálni a kocsi mûszerfalára 😄
teljes jóindulattal, nem belekötve a milliárdszor látott klisékbe is csak egy 4 blasta. Kevésbé jóindulatuan csak 2 blasta, bár a nõi mellett elfeledhetjük, helyette van nyálas ajakharapdálás <#ijedt>#ijedt>
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
az elsõ rész végig fekete fehér, és megnézését csak azoknak
ajánlom, akiknek épp nincs más dolguk. két bolti eladó szánalmas
napját láthatjuk. ha nem tûnne fel benne jay és néma bob, tök
fingli lenne az egész..10/2
a második rész már "kiszínesedik", és a színekkel együtt, jön
a humor is, méghozzá egész jól..
a szamárcumizós-meghúzós résznél könnyesre röhögtem magam<#hehe>#hehe>
egy kis gyomor kell hozzá, de az elsõ részhez képest szembetûnõ
a javulás minden téren..10/5
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Szórakoztató, elég lájtos, roadmovie. Semmi extra. Az imdb meglepõen magas átlagát sem értem. Nekem mint zombifannak tetszett (aki L4D2-tol annak kötelezõ 😄D), de objektíven szerintem egy vastag 6/10 blastát érdemel. (Nekem 7/10 😄)
hmm, érdekes volt, valami Punisher szerût várt volna az ember, de nagyon nem úgy alakult a téma.
az elején kicsit zavaros.
8/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nagyon kellemes scifi, az igazi fajtából. Ha ennél többet akarnék mondani, az már spoileres lenne, így nem is folytatom. Annyi a gondom egyedül, hogy talán egy kicsit túl direkt módon kapjuk meg az információkat, gondolkodásra a stáblista után már alig hagynak okot.
8/10
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Go Jeff Go!!!!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Úgy kezdõdik asszem hogy 4 fiatal megy egy kabrioban (gyerek, csaja. gyerek haverja meg annak a csaja) és lenyomja a világítást az egyenes úton mert nézik a levegõben a szentjánosbogarakat meg a csillagokat stb. aztán reflektor vissza és bumm bele egy nagy mezõgazdasági jármûbe. gyerek túléli, meg talán a csaj csak elveszti a lábát asszem.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
de mivel nálam az elsõnél 4-5 pixar film is elõkelõbb helyen tanyázik, így a másodikat nem volt erõm/idõm/stb még elõvenni - de majd egyszer... 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Toy Story (szinkronnal): 10/7
A Bug's Life (szinkronnal): 10/9
Monsters, Inc: 10/9
Finding Nemo: 10/9
The Incredibles: 10/5
Cars (szinkronnal): 10/9
Ratatouille: 10/6
Wall-e: 10/8
Up: 10/5
Your suffers will be legendary even in hell!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End