Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a film lényege, hogy az élet egyébként szép,
mégha ez nem is mindíg látszik. és hogy nem kell keressük
a szerelmet, mert az úgyis mindíg megtalál minket.
és kiderûl az is, hogy a szerelemben minden megengedett,
csak a hazugság nem kifizetõdõ..
egy üditõ vígjáték sok humorral<#eljen>#eljen>
nálam viszi a pálmát: 10/9.
10-et akkor adnék rá, ha én lennék owen wilson<#nevetes1>#nevetes1>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Magyar címe Borzongás, ami egyértelmûen tükrözi milyen hatást vált ki az emberbõl ha egy ritkaüberszarfos filmet néz...
1/10 ( ezt a pontot is csak a vége miatt kapja...)
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
(made in taiwan 😄)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A beszólások, a hangulat (még akkor is ha dicsõ amerika az aki megint megmenti az egész világot egymaga), a karakterek, teljesen ott vannak a toppon, amúgy is csak ennyi maradt meg régrõl e filmrõl. Most újra végignézve csak erre simán adnék egy 7 blastát, de a technikai háttere annyira égbekiálltóan baromság, hogy maradok a 6nál.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
kellemes meglepetés volt ez a film, mindig is szerettem az ilyen, valóságtól talán nem is annyira elrugaszkodó filmeket, amelyek egy lehetséges jövõt ábrázolnak. Nagyon jó az alapötlet, s egyben rémisztõ is. A film is tetszett, nem untam igazából egy pillanatát sem, mindig volt valami váratlan fordulat, a végén talán már kicsit sok is. Ettõl függetlenül szerintem nem többször nézõs, mert így, hogy ismerem az eseményeket, s a végét, már nem lenne izgalmas, sok újat nem tartogatna.
.: mobilize.hu :.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
végig pörgõs akció,tele sztárokkal,meg a végén egy egész jó csavar, nemvolt rossz, de sokkal többet ki lehetett volna hozni belõle
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"egy felmérés minden idõk 107. legroszabb filmjének titulálta."
Jóval elõrébb van az szerintem.
Csak azért néztem végig mert melóban ép ráértem.
De a vége felé már nagyon kínlódtam hogy kibírjam.
Ûber szar film.
Számomra értékelhetetlen.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
de addig is megnéztem a nagy "konkurenciát":
2012 - ha eljõ a viágvége<#vigyor3>#vigyor3>
eleinte azt gondoltam, hogy ez a két film egy.
mivel a tertalmat az imént nem naon fejtetted ki, - a látványt leszámítva - lehet, hogy tényleg egy<#nevetes1>#nevetes1>
a sztori: mexikóban egy vulkanológus egy arany feszületre bukkan egy föld alatti kamrában..feladatának tekinti, hogy kövessen egy régi maya jóslatot, miszerint a keresztet egy bizonyos idõpontig el kell juttatni egy mexikói templomba.
pár másik fõszereplõt is odavonz valami látomás, vagy megérzés féle dolog. mind odaérnek a templomhoz (beleértve egy terhes nõt is, aki a jóslat szerint ott szüli meg a világ végekor gyermekét..)
a tanúk túlélõk is, mert hogy a vég, egyben a kezdet is:
egy új világ kezdete.
egy felmérés minden idõk 107. legroszabb filmjének titulálta.
egyet értek: csak mert happy end a vége 10/2<#ticking>#ticking>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Train-Motel csak vonaton,illetve még a Motelnél is gusztustalanabb jelenetekkel van megfejelve.(a készítõk biztos javíthatatlan russzofóbok voltak😊
Kb 30-40 perccel lehetne simán rövidebb ha ezek kimaradnak.
6 pont 1x nézõs mert újra nem bírnám végigülni
Az elején kicsit paráztam, hogy túl gagyi lesz, de nem lett az. Ha valakit foglalkoztatott az a kérdés, hogy mi lenne, ha össze-vissza utazgatnánk az idõben, és (esetleg) összefutnánk önmagunkkal, és hogy milyen apró dolgoknak is milyen nagy jelentõsége lehet a jövõben, akkor az mindenképpen nézze meg!
6,5/10
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Roland Emmerich hozta a formát, mindent szétzúz amit lehet. Szerencsére a rendezõ úr kicsit felébredt a 10.000 BC okozta gagyiságból, és komolyabb filmet tett le az asztalra minden téren, viszont teljesen elégedettek ezzel sem lehetünk. A színészek sajnos egydimenziósak, még a fõszereplõknek sincs komolyabb súlyuk. Fõleg ennek köszönhetõ, hogy a drámainak szánt részek hol megmosolyogtatóak, hol viszont tényleg jóra sikerültek.
A spec effektek, a rombolási jelenetek a trailerben látottakhoz hasonlóan a filmben is ütnek: az eddigi egyik legjobb, legminõségibb CGI-t álmodták vászonra a designerek. Sajnos azonban a film végefelé már elszálltak egy-két dologgal, amit most inkább nem spoilerkednék el - nos ott kilóg a lóláb.
A szinkron sajnos némileg levon a film értékébõl, van pár oda nem illõ szinkronhang - így aki tudja, inkább eredeti nyelven nézze.
Techdemo-nak, házimozi demózásra 10/10, viszont ha a filmet összességében értékelem, akkor:
10/6
Seagal legújabb filmje.
volt benne akció, verekedés, aki nem akar gondolkodtató filmet és egy kis akcióra vágyik annak jó.
10/6.5 de legyen 7 😄
\"Erről van szó!\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Érdekes dolgot vet fel a film, ami bár Sci-fi-nek tûnik, valójában nem látom, hogy egyes részei olyan lehetetlenül távol lennének. Sajnos. Nagyvállalatok már így is sok mindent befolyásolnak, az a bizonyos chip pedig... khm... azért inkább maradjunk az email spamnél 😊 Szóval a sztori érdekes, megvalósítás sem rossz. Aztán eljõ az a bizonyos utolsó 15-20 perc, ami megint lehúzza az egészet. Lehet, hogy én fáradok el a film végére, unom meg; vagy épp a készítõk ötletei fogynak el, de manapság értékelhetõ végû filmet, valami kis plusz, váratlan csattanóval - nem láttam. Ez sem hoz ilyet, maximum annyiban, hogy egy ennyire komplexszé szõtt, túlbonyolított történetet hogy lehet ilyen egyszerûen lezárni, összecsapni... A cég vezére, akirõl leginkább a vígjátékokból ismert õrült tudós jut eszembe, komolytalanná tette ezt. Kár érte...
ezis posztapokaliptikus-szerû film (sárkányok a Földön, minden város felperzselve, a kevés túlélt emberiség pedig az ellenálló)
Aranyos kis mese bár eléggé kiszámítható.Arra nem jöttem rá,hogy miért lett a csaj szörny azért mert megnõtt...
6/10
The Taking of Pelham 1 2 3
Denzel Washington hozta a formáját.Nagyon jól eljátszotta a karaktert.
Az film feléig volt kb izgalmas utána már nem igazán kötötte le a figyelmemet.Rydernek idegesítettek többször is a buta eszmefuttatásai.
7/10
The Quiet Earth
Egy hapsi arra ébred,hogy egyedül marad.A csuda villogó effektek jó gagyik voltak benne dehát nem mostani film.
5/10
tudtok esetleg hasonló filmeket még az I Am Legenden kívül?
a hétvégén megnéztük a Karácsonyi Ének c. filmet 3D-ben, eléggé király volt...nem azt mondod, hogy kiforott már a teknik, de jó úton haladunk...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(csak pls, most ne mennyen át a topik csajkritizálósba, akár negativ-akár pozitiv!!! Thx!)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)