Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
tapasztalat? 😄

.: mobilize.hu :.

edios
Engem nem zavar, ilyenbe nem szoktam belekötni😊 De ne offoljunk fölöslegesen.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

FlyHigh
kajakra, annál még a gyorstüzelés, az legalább rendbe jön a sokadikra. Jah, meg lehet vele legalább poénkodni, hogy lerendezlek fél perc alatt drága.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

SötétBarom
Chill out, valakinek nem áll fel a pöcse, az az igazán szar, nem a rossz helyesírás.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Jim Morrison
Hát ez tényleg nem jó mentség rá, szarul érzem magam hogy iigy sikerült leiirnom, bocsánat(ilyen súlyos hibát még nem követtem el).

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Jesszusom 😄 Én kérek elnézést, de ezt még iigy nem is láttam 😄 Úlyiitó leszek (ezt most direkt iirtam iigy, és megegyszer bocsánat ez engem is megdöbbentett (mindig j vel iirtam))

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

WuFraZselic
Funny People

hát, ez nekem rohadtul bejött, elég sokat röhögtem, a film kvázi 2 részre bontható, az elsõ 10/10, a második kb 10/6, így egy 8/10et adok rá 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Hát jó, nyilván kell utána kis korrektúra. 😊

Sephi
😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
Micsoda szép, összetett mondatokat produkálhat ... XD

PSN ID.: Beegabor

fifi
nem, mert igénytelen lesz a végeredmény...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Huh, ezzel a google forditóval kurva gyorsan lehet feliratokat fordítani. Valaki használja?

tigeroo
végülis lehet ezt is...csak egy idõ után ezeket a "hozzászólásokat" ignorálni fogom, nicknév szinten ha meglátom...
Angyalok és Démonok

Az elég gyengére sikerült da Vinci Kód után egy sokkal jobb filmet küldtek mozivászonra a készítõk. Kellõen izgalmas, jók a szereplõk, a történet sem túl elcsépelt.

10/6

Blasta
Szvsz: ebben a topikban sehol nincs és nem is volt leírva, hogy aki ide bejön annak KÖTELEZÕ kritikát írnia egy nemrég látott filmrõl. Pontozni sem kötelezõ. Ezek mind opcionális lehetõségek, ha valakinek nincs kedve pötyögni, akkor beírja a pontszámot és csókolom, minden joga megvan hozzá.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Az én tapasztalataim szerint a reaálosok sokkal jobb helyesírók...

Amúgy:

2012
4/10

autoszimulator
nem mentség, reálos vagyok, de azért ez nem egy szimpla, tipikus j ly tévesztés..

Paranormal Activity 6/10

nagyon lassan indul be a film, és szerintem ezt nappal, sörözés közben nagyon nem lehet élvezni. Mi hajnali 2-3 fele kezdtük el, ágyból, sötétben, így volt egy kis feelingje, az elején csak röhögtem a kísértéseken, azonban a vége felé néha már rázott a hideg.

Zombieland 7/10

Kicsit soknak tûnhet ez a hetes, még egyszer nézõsnek tuti nem kiáltanám ki, de a rászánt másfél órát megfizette. Poénok is voltak, nem próbálták ezt az agyonjátszott zombie sztorit komolyan elõadni, szóval nekem tetszett ez így. Valószínûleg ha komolyra fordítják a sztorit, nincs tele poénokkal, akkor lehúzósabb lenne.

.: mobilize.hu :.

edios
Nagyon nem akartam offolni, de most már nem bírom ki:

Most ez ugye nem komoly? Ez a mentség, hogy reálos??

Vmzeg ha vkinek egy szerencsétlen éredcsékilye sincs, annak is gáz lenne ly-al írni az újat.
<#csodalk>

Na jó, off vége részemrõl.

Black Hawk Down

Egy közelmúltban megjelent játék hatására elkezdtem modern háborús filmeket keresni/nézni. Így került sorra ez is. Nem tudom igazából mire számítottam, viszont azt tudom mit vártam: lövöldözést. Megkaptam😊

Egy ilyen filmnek valszeg az a fõ célja, hogy bemutassa mi zajlik a terepen egy bevetésnél, ill a katonák lelkiállapotát. Sikerült átérezni, szóval azt hiszem jó filmnek mondhatom. Ráadásul sok ismerõs arc is szerepel benne különféle filmekbõl/sorozatokból.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Willenbrock
Lehet hogy reálos,minden téren senki sem lehet jó...

SötétBarom
"úlyat"

Ez kõkemény bazmeg :ASD:_?ASD_:

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tyler1
látom nem sikerült értelmezni: nem a vélemények 99%-áról írtam hanem egy olyan véleménynek a 99%-a ami kb. 20 sor ha nem több...

jelentkezzen aki nem érti még.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Dynamic
Gondolom a saját véleményed a maradék 1%-ba sorolod:/
tigeroo
hát passz, én mindig olvasok jó meglátásokat, ami alapján néha-néha végiggondolom a saját értékelésemet is a filmrõl...(esetleg ujra megnézem, pár szempont alapján amire MÁS világított rá)

vagy nem, szartok az egészbe <#idiota>?
Willenbrock
Ha csak annyit írsz hogy pl. 10/7 abból nem sok derül kimert ahány ember annyi vélemény.De ha valaki leírja pár mondatban milyen jellegû a film,mi tetszett benne és mi nem akkor már inkább tudja az ember kb. mire számítson.

Tyler1
én is elolvasom de hát írta h azért nem fejtette ki, mert 50-en írtak már róla véleményt és újat nem tud írni. ez akkor lett volna érdekes h ha 1 pontra értékeli vagy nemtom.

Tyler1
akk írsz neki egy PM-et h mondja el a véleményét ott. De most itt ebbõl mér kell ügyet csinálni?

tigeroo
nemtom, én szeretem mások véleményét elolvasni. azért fórum.

ennyi erõvel dobókockával is értékelhetnék, randomra.
Willenbrock
Ebben a filmben az Eli önzõ vámpír mert nem úgy döntött mint az öreglány-aki elégette magát,hanem inkább ezrek élete árán akar élni.A film 10/6.Inkább a lányoknak meg a gyerekeknek fog ez bejönni szerintem.

angelslie
Inkább olvasom el valaki saját véleményét, mint hogy csak beírja a pontokat. Ha téged ennyire zavar egyszerüen nem olvasod el és kész..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Jim Morrison
Igazából már sokan leiirták elõttem, nem tudnék úlyat mondani. Esetleg annyit tudnék hozzáfûzni, hogy véresebb mint amire számiitottam.

Jim Morrison
Akkor ezt meg kell néznem, kijött már DVD-n?

Tyler1
ott van fent a táblázat, az pont alapján le is elemzi a filmet és kész. Inkább írjon csak pontot mint némelyik okos aki kifejti 20 sorban, aminek 99% oltári nagy faszság.

PJack
A Nagy Lebowski (1998)

elnemhiszem hogy hagyhattam ki eddig a filmet 😄
könnyû sztori, remek karakterek, mégis olyan életszerû az egész.
a 3. Coenek-féle film amit 9/10-re értékelek.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Szabi84
a régi is tetszett ez is jónak tûnik

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

PJack
igen, ígyis tökéletes szórakozás volt. nemtom mennyivel lett volna más ha elõtte olvasom el, demár elkezdtem 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

tigeroo
akkor bemutatom, a te sztílódban (#50756):

micsoda elemzések

10/10
angelslie
De ha megnézted akkor csak tudod miröl szól és tudod elemezni<#wow3>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Jim Morrison
Errõl a filmrõl még nem hallottam.

tigeroo
micsoda elemzések <#idiota>
Jim Morrison
District 9

8-9/10

DeerHunter01
Rambo 1

10/10

\"Erről van szó!\"

Sephi
En meg mindig azt mondom, hogy a NCFOM arrol szo, hogy Tommy Lee nezz ki a fejebol.

Nekem ez jott le, ez maradt meg bennem. Annyira izgalmas volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

angelslie
Mi még tavaly évvégén néztük az osztállyal töriórán 😄

BaliBoy
ögrí.
Viszont Javier Bardem alakítása briliáns szerintem benne.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

mflex
az sg komolyan nem javitja ki a keresot

És meg is válaszoltad magadnak a kérdést! 😊

What about the forests?

CSOCSO
most komolyan.. a kereso csak nekem nem mukodik mar honapok ota vagy az sg komolyan nem javitja ki a keresot? kicsit unom hogy nem tudok visszakeresni hogy ki mit gondolt egy filmrol.

amugy megneztem a paranormal activity -t.

szvsz gyengusz volt, unalmas azon a par ejszakai felvetelen kivul ( volt kb 5-6 ) aminel nem megremultem csak atfutott rajtam a hideg es libaboros lettem. ENNYI!!! ezt en nem neveznem hude komoly filmnek.
CSOCSO
no country for old men nekem is NAGYON szenvedos film volt. a masik film amit EN hulladeknak tartok az a magnolia volt. azzal mai napig ijesztget a csalad mikor leulunk filmezni hogy " ugye nem a magnolia 127 et nezzuk meg?" 😄
Blasta
Ohhh, mi szkúzi, lekközelebb azt fogom tenni! 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PetruZ
A szemeiket figyeld. 😊

(Én tökre hasonló szocreál lakótelepen nõttem fel egy szabolcsi kisvárosban a '80-as években, nekem baromira bejött a film ilyen szempontból is.)