Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
hát passz, én mindig olvasok jó meglátásokat, ami alapján néha-néha végiggondolom a saját értékelésemet is a filmrõl...(esetleg ujra megnézem, pár szempont alapján amire MÁS világított rá)

vagy nem, szartok az egészbe <#idiota>?
Willenbrock
Ha csak annyit írsz hogy pl. 10/7 abból nem sok derül kimert ahány ember annyi vélemény.De ha valaki leírja pár mondatban milyen jellegû a film,mi tetszett benne és mi nem akkor már inkább tudja az ember kb. mire számítson.

Tyler1
én is elolvasom de hát írta h azért nem fejtette ki, mert 50-en írtak már róla véleményt és újat nem tud írni. ez akkor lett volna érdekes h ha 1 pontra értékeli vagy nemtom.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
akk írsz neki egy PM-et h mondja el a véleményét ott. De most itt ebbõl mér kell ügyet csinálni?

tigeroo
nemtom, én szeretem mások véleményét elolvasni. azért fórum.

ennyi erõvel dobókockával is értékelhetnék, randomra.
Willenbrock
Ebben a filmben az Eli önzõ vámpír mert nem úgy döntött mint az öreglány-aki elégette magát,hanem inkább ezrek élete árán akar élni.A film 10/6.Inkább a lányoknak meg a gyerekeknek fog ez bejönni szerintem.

angelslie
Inkább olvasom el valaki saját véleményét, mint hogy csak beírja a pontokat. Ha téged ennyire zavar egyszerüen nem olvasod el és kész..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Jim Morrison
Igazából már sokan leiirták elõttem, nem tudnék úlyat mondani. Esetleg annyit tudnék hozzáfûzni, hogy véresebb mint amire számiitottam.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Akkor ezt meg kell néznem, kijött már DVD-n?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tyler1
ott van fent a táblázat, az pont alapján le is elemzi a filmet és kész. Inkább írjon csak pontot mint némelyik okos aki kifejti 20 sorban, aminek 99% oltári nagy faszság.

PJack
A Nagy Lebowski (1998)

elnemhiszem hogy hagyhattam ki eddig a filmet 😄
könnyû sztori, remek karakterek, mégis olyan életszerû az egész.
a 3. Coenek-féle film amit 9/10-re értékelek.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Szabi84
a régi is tetszett ez is jónak tûnik

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

PJack
igen, ígyis tökéletes szórakozás volt. nemtom mennyivel lett volna más ha elõtte olvasom el, demár elkezdtem 😊

tigeroo
akkor bemutatom, a te sztílódban (#50756):

micsoda elemzések

10/10
angelslie
De ha megnézted akkor csak tudod miröl szól és tudod elemezni<#wow3>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Jim Morrison
Errõl a filmrõl még nem hallottam.

tigeroo
micsoda elemzések <#idiota>
Jim Morrison
District 9

8-9/10

DeerHunter01
Rambo 1

10/10

\"Erről van szó!\"

Sephi
En meg mindig azt mondom, hogy a NCFOM arrol szo, hogy Tommy Lee nezz ki a fejebol.

Nekem ez jott le, ez maradt meg bennem. Annyira izgalmas volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

angelslie
Mi még tavaly évvégén néztük az osztállyal töriórán 😄

BaliBoy
ögrí.
Viszont Javier Bardem alakítása briliáns szerintem benne.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

mflex
az sg komolyan nem javitja ki a keresot

És meg is válaszoltad magadnak a kérdést! 😊

What about the forests?

CSOCSO
most komolyan.. a kereso csak nekem nem mukodik mar honapok ota vagy az sg komolyan nem javitja ki a keresot? kicsit unom hogy nem tudok visszakeresni hogy ki mit gondolt egy filmrol.

amugy megneztem a paranormal activity -t.

szvsz gyengusz volt, unalmas azon a par ejszakai felvetelen kivul ( volt kb 5-6 ) aminel nem megremultem csak atfutott rajtam a hideg es libaboros lettem. ENNYI!!! ezt en nem neveznem hude komoly filmnek.
CSOCSO
no country for old men nekem is NAGYON szenvedos film volt. a masik film amit EN hulladeknak tartok az a magnolia volt. azzal mai napig ijesztget a csalad mikor leulunk filmezni hogy " ugye nem a magnolia 127 et nezzuk meg?" 😄
Blasta
Ohhh, mi szkúzi, lekközelebb azt fogom tenni! 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PetruZ
A szemeiket figyeld. 😊

(Én tökre hasonló szocreál lakótelepen nõttem fel egy szabolcsi kisvárosban a '80-as években, nekem baromira bejött a film ilyen szempontból is.)
Blasta
(alapból gyógyi volt egy kicsit 😊)

Seth
Oskar meg egybõl átmegy fogyatékosba, ha medencébe kerül XD

PSN ID.: Beegabor

Blasta
Ha úgy vesszük a két fõszereplõ szinte végig kifejezéstelen arccal mesélik a szájukba adott mondatokat, kvázi érzelemmentesen.
Lehet nem az egész film alatt, de bennem pl. ez maradt meg. <#nemtudom>

fifi
oké, hogy nem tetszhet mindenkinek, persze, hogy nem..

de azt leírni, hogy nincs benne ábrázolt érzelem, nos az több mint figyelemfelkeltõ.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Gnome
Let the Right One In (engedj be)

Rotten tomatoes-98%, Imdb-8.1..

az érdekesség, h amikor a Dark Knight-ot merte vki lepontozni 6an ugrottak rá, h mekkora ignoráns, stb.

Egy film nem tetszhet mindenkinek, a célközönség (én is) elégedett volt vele, nemhiába a díjak és a nemzetközi siker(meg sajna az amcsi remake).
Pl. nem hiszem, h akinek a kedvence a Dr. Szöszi annak tetszene a Donnie Darko. max megnézné 2 részletben, h nemenjen kárba a letöltése.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

balee4
FAQ About Time Travel

Elõször azt hittem, csak egy poénos gagyiság lesz, de mégsem az, az idõutazás, a paradoxonok kérdését mutatja be meglehetõsen humorosan, nagyon jó film, különösen tetszett.

8/10

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nekem ebben a filmben , már fárasztóan sok lett a poén, egyszerûen nincs az embernek egy kicsit szusszannia .

Én olyan 6-7 pontot adnék rá (a fenti táblázat alapján ), de mindenkinek javaslom az egyszeri megnézést .

Zephyr Retiring
superhero movie.
a magyar címe pedig: szuperhíró múvi<#hehe>
ez a film paródiája a fantasztikus filmeknek a pókembertõl
az x-menen át egészen a csupasz pisztolyig, ami maga is egy
paródia, ahogy a paródiát is kiparódizálja leslie nielsen,
mikor hátbaveri a tolókocsis ürgét, aki erre lezuhan az erkélyrõl.
igaz, hogy elõtte már xarrá csípték a gyilkos méhek, és a sav is
szétmarta mindenét, de sebaj<#hehe>

paródia kategóriában újabb 9-est avathatunk..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

sadvagabond
két "L"...
tényleg nem akarok nagy feneket keríteni a dolognak,normálisan feltettem egy kérdést,tulok módjára válaszoltál.
hogy nem szóközölök írásjelek után,meg nem nagybetûzöm,ez legyen mindenki legdurvább problémája-ez tudatos.viszont az a botrányos helyesírás,amit itt mûvelnek páran,na,az kemény.
részemrõl off vége.

Tyler1
akartam írni miután megnéztem h a robbanások sztem ezerszer nagyobbat ütöttek mint huszonakárhány évvel késõbb a TF2-ben. mer igaz h nem volt 200 méteres a robbanás, de nem is az augsztus 20.-ai tüzijátékokkal effekteltek 😄
am a 4-hez képest a teste is feleakkora volt Slynak, pedig a 4.-et nem 30 évesen csinálta.

balee4
Surrogates

Bruce Willis-tõl nem is vártam mást, mint hogy egy teljesen nézhetõ, de olyan nagyon nem is kiemelkedõ filmben szerepeljen. Az alapötlet nem rossz, a megvalósítás átlagos, a történet pedig nagyon kiszámítható. Tipikus egyszer nézõs kategória.

7/10

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Bazmeg hogy írhattam lost-ot. 😄

DeerHunter01
a 4. részt még régebben láttam de az szerintem 10/10

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Rambo 2

10/7

a 4. rész után kicsit visszaesés volt de igyis jó 😄

\"Erről van szó!\"

angelslie
Ez a gond, hogy te lebeszélsz másokat róla, úgy hogy fogalmad nincs róla nekik teszene-e, vagy esetleg nem. Attól hogy neked nem jön be, nem kell lehordani <#wow3>

edios
Én is alig tudtam rávenni magamat, mert nem szeretem ha bárminek is köze van a horrorhoz, de ez spec csak a sötét hangulat, és 1-2 "levált" testrész rövid idejû közvetlen mutatásáért kapta meg ezt a besorolást, amúgy pedig egyáltalán nem undorító/ijesztõs/szörnyes. Helyes besorolási sorrend kb romance/drama, és másodlagosan fantasy/horror. Ilyen szempontból egy picit a Faun Labirintusára emlékeztet.

Egyébként most ért véget nekem is a film. Ami biztos: nyugodt (tulképp az az érzése az embernek, mintha egy animált képregényt olvasna), nem akciódús, és két ~12 éves gyerek a fõszereplõ. Olyan iszonyatosan mély mondanivalót nem találtam benne, de azért sokkal tartalmasabb, mint pl a Twilight-féle divatszarságok😊

IMDB top250-ben azért túlzás a szerepeltetése, valszeg nemzeti hype.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

edios
Az fura h könyvek nélkül is tetszett a film, pedig általában nem szokott az embereknek. A szereplõket egyébként nagyon jól válogatták, kb mindegyikük jó színész és jól is játssza a szerepét. Egyébként mindenképpen ajánlom elolvasni, több és jobb a humor, mint a filmben. Azon meg ne lepõdj meg, hogy kb teljesen más lesz a történet, mivel a film csak nagy vonalakban követi az eseményeket.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ne a félelemfaktor miatt ne nézd meg, mert csak 3-4 jelenet össz-vissz ami borzongósabb, nem ezen van a filmben a hangsúly.

amin van (lenne), és amitõl mindenki kifekszik, azt rontották el (de rettenetesen) - persze szigorúan a véleményem szerint 😊

a kettõ darab jó ötlet, ami tetszett, az az volt, miszerint
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kis vámpír(lány/fiú) öreg kísérõjének nyomdokaiba lép a kisfiú;
a másik pedig a medencés végkifejlet megoldása, fényképezése, amit tényleg ötletesre sikerült.

desigo
Érdekes azért,hogy az imdbn 40 ezer szavazat alapján a 207-ik.
Én meg nem nézem mert végig rettegném kb xD

A No Country for Old Mennél voltam így,hogy többségnek tetszett (imdbn is 110-ik) de nekem akkora szenvedés volt végig nézni,hogy na...
hubazzeg, érzéketlen vagyok mert nagyon nem jött be ez a film, Te apám megmondtad a tutit... 😊

sõt a bnõm is biztos az, aki egyébként kifejezetten kedveli a különleges, vámpíros-romantikus sztorikat - ellenben ez a film olyannyira nem jött be még neki sem, hogy a végén csak õ is a fejét csóválta: ilyen totálisan elcseszett, bár jó ötleten alapuló filmet õ is rég látott. 😊

akinek tetszik, nézze csak jó sokszor;
- én viszont eltanácsolok tõle mindenkit.
PJack
Galaxis útikalauz stopposoknak (2005)

régen már láttam rengetegszer, de most újra megtaláltam és megnéztem 😊
vmi hihetetlen vicces és kreatív scifi. 9/10

fcuk, és még nem is olvastam a könyveket :o
na asszem elkezdem.

Tyler1
akk én is érzéketlen vagyok, mert csak 2 részletbe tudtam megnézni, és csak is azért, hogy ha már letöltöttem akk ne menjen kárba. Amúgy soha többet az életbe!