Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy nem, szartok az egészbe <#idiota>#idiota>?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ennyi erõvel dobókockával is értékelhetnék, randomra.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
elnemhiszem hogy hagyhattam ki eddig a filmet 😄
könnyû sztori, remek karakterek, mégis olyan életszerû az egész.
a 3. Coenek-féle film amit 9/10-re értékelek.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
8-9/10
Nekem ez jott le, ez maradt meg bennem. Annyira izgalmas volt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Viszont Javier Bardem alakítása briliáns szerintem benne.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
És meg is válaszoltad magadnak a kérdést! 😊
What about the forests?
amugy megneztem a paranormal activity -t.
szvsz gyengusz volt, unalmas azon a par ejszakai felvetelen kivul ( volt kb 5-6 ) aminel nem megremultem csak atfutott rajtam a hideg es libaboros lettem. ENNYI!!! ezt en nem neveznem hude komoly filmnek.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
(Én tökre hasonló szocreál lakótelepen nõttem fel egy szabolcsi kisvárosban a '80-as években, nekem baromira bejött a film ilyen szempontból is.)
Lehet nem az egész film alatt, de bennem pl. ez maradt meg. <#nemtudom>#nemtudom>
de azt leírni, hogy nincs benne ábrázolt érzelem, nos az több mint figyelemfelkeltõ.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Rotten tomatoes-98%, Imdb-8.1..
az érdekesség, h amikor a Dark Knight-ot merte vki lepontozni 6an ugrottak rá, h mekkora ignoráns, stb.
Egy film nem tetszhet mindenkinek, a célközönség (én is) elégedett volt vele, nemhiába a díjak és a nemzetközi siker(meg sajna az amcsi remake).
Pl. nem hiszem, h akinek a kedvence a Dr. Szöszi annak tetszene a Donnie Darko. max megnézné 2 részletben, h nemenjen kárba a letöltése.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Elõször azt hittem, csak egy poénos gagyiság lesz, de mégsem az, az idõutazás, a paradoxonok kérdését mutatja be meglehetõsen humorosan, nagyon jó film, különösen tetszett.
8/10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Én olyan 6-7 pontot adnék rá (a fenti táblázat alapján ), de mindenkinek javaslom az egyszeri megnézést .
a magyar címe pedig: szuperhíró múvi<#hehe>#hehe>
ez a film paródiája a fantasztikus filmeknek a pókembertõl
az x-menen át egészen a csupasz pisztolyig, ami maga is egy
paródia, ahogy a paródiát is kiparódizálja leslie nielsen,
mikor hátbaveri a tolókocsis ürgét, aki erre lezuhan az erkélyrõl.
igaz, hogy elõtte már xarrá csípték a gyilkos méhek, és a sav is
szétmarta mindenét, de sebaj<#hehe>#hehe>
paródia kategóriában újabb 9-est avathatunk..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
tényleg nem akarok nagy feneket keríteni a dolognak,normálisan feltettem egy kérdést,tulok módjára válaszoltál.
hogy nem szóközölök írásjelek után,meg nem nagybetûzöm,ez legyen mindenki legdurvább problémája-ez tudatos.viszont az a botrányos helyesírás,amit itt mûvelnek páran,na,az kemény.
részemrõl off vége.
am a 4-hez képest a teste is feleakkora volt Slynak, pedig a 4.-et nem 30 évesen csinálta.
Bruce Willis-tõl nem is vártam mást, mint hogy egy teljesen nézhetõ, de olyan nagyon nem is kiemelkedõ filmben szerepeljen. Az alapötlet nem rossz, a megvalósítás átlagos, a történet pedig nagyon kiszámítható. Tipikus egyszer nézõs kategória.
7/10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Egyébként most ért véget nekem is a film. Ami biztos: nyugodt (tulképp az az érzése az embernek, mintha egy animált képregényt olvasna), nem akciódús, és két ~12 éves gyerek a fõszereplõ. Olyan iszonyatosan mély mondanivalót nem találtam benne, de azért sokkal tartalmasabb, mint pl a Twilight-féle divatszarságok😊
IMDB top250-ben azért túlzás a szerepeltetése, valszeg nemzeti hype.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
amin van (lenne), és amitõl mindenki kifekszik, azt rontották el (de rettenetesen) - persze szigorúan a véleményem szerint 😊
a kettõ darab jó ötlet, ami tetszett, az az volt, miszerint
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a másik pedig a medencés végkifejlet megoldása, fényképezése, amit tényleg ötletesre sikerült.
Én meg nem nézem mert végig rettegném kb xD
A No Country for Old Mennél voltam így,hogy többségnek tetszett (imdbn is 110-ik) de nekem akkora szenvedés volt végig nézni,hogy na...
sõt a bnõm is biztos az, aki egyébként kifejezetten kedveli a különleges, vámpíros-romantikus sztorikat - ellenben ez a film olyannyira nem jött be még neki sem, hogy a végén csak õ is a fejét csóválta: ilyen totálisan elcseszett, bár jó ötleten alapuló filmet õ is rég látott. 😊
akinek tetszik, nézze csak jó sokszor;
- én viszont eltanácsolok tõle mindenkit.
régen már láttam rengetegszer, de most újra megtaláltam és megnéztem 😊
vmi hihetetlen vicces és kreatív scifi. 9/10
fcuk, és még nem is olvastam a könyveket :o
na asszem elkezdem.