Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Thrash \'Till Death
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
hát, ez nekem rohadtul bejött, elég sokat röhögtem, a film kvázi 2 részre bontható, az elsõ 10/10, a második kb 10/6, így egy 8/10et adok rá 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az elég gyengére sikerült da Vinci Kód után egy sokkal jobb filmet küldtek mozivászonra a készítõk. Kellõen izgalmas, jók a szereplõk, a történet sem túl elcsépelt.
10/6
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amúgy:
2012
4/10
Paranormal Activity 6/10
nagyon lassan indul be a film, és szerintem ezt nappal, sörözés közben nagyon nem lehet élvezni. Mi hajnali 2-3 fele kezdtük el, ágyból, sötétben, így volt egy kis feelingje, az elején csak röhögtem a kísértéseken, azonban a vége felé néha már rázott a hideg.
Zombieland 7/10
Kicsit soknak tûnhet ez a hetes, még egyszer nézõsnek tuti nem kiáltanám ki, de a rászánt másfél órát megfizette. Poénok is voltak, nem próbálták ezt az agyonjátszott zombie sztorit komolyan elõadni, szóval nekem tetszett ez így. Valószínûleg ha komolyra fordítják a sztorit, nincs tele poénokkal, akkor lehúzósabb lenne.
.: mobilize.hu :.
Most ez ugye nem komoly? Ez a mentség, hogy reálos??
Vmzeg ha vkinek egy szerencsétlen éredcsékilye sincs, annak is gáz lenne ly-al írni az újat.
<#csodalk>#csodalk>
Na jó, off vége részemrõl.
Black Hawk Down
Egy közelmúltban megjelent játék hatására elkezdtem modern háborús filmeket keresni/nézni. Így került sorra ez is. Nem tudom igazából mire számítottam, viszont azt tudom mit vártam: lövöldözést. Megkaptam😊
Egy ilyen filmnek valszeg az a fõ célja, hogy bemutassa mi zajlik a terepen egy bevetésnél, ill a katonák lelkiállapotát. Sikerült átérezni, szóval azt hiszem jó filmnek mondhatom. Ráadásul sok ismerõs arc is szerepel benne különféle filmekbõl/sorozatokból.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ez kõkemény bazmeg :ASD:_?ASD_:
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
jelentkezzen aki nem érti még.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
vagy nem, szartok az egészbe <#idiota>#idiota>?
ennyi erõvel dobókockával is értékelhetnék, randomra.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
elnemhiszem hogy hagyhattam ki eddig a filmet 😄
könnyû sztori, remek karakterek, mégis olyan életszerû az egész.
a 3. Coenek-féle film amit 9/10-re értékelek.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Pain is inevitable. Suffering is optional.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
8-9/10
Nekem ez jott le, ez maradt meg bennem. Annyira izgalmas volt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Viszont Javier Bardem alakítása briliáns szerintem benne.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
És meg is válaszoltad magadnak a kérdést! 😊
What about the forests?
amugy megneztem a paranormal activity -t.
szvsz gyengusz volt, unalmas azon a par ejszakai felvetelen kivul ( volt kb 5-6 ) aminel nem megremultem csak atfutott rajtam a hideg es libaboros lettem. ENNYI!!! ezt en nem neveznem hude komoly filmnek.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"