Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hittem volna hogy Schindler listáját valaha lehet überelni
egy mégoly megrázó, hasonló filmel.
a film az 1937-es Nankingi japán megszállásról szól, pontosabban - holmi groteszk fordulatként, ismerve a jövõt - a kínai német náci nagykövet által létrehozott menekülttáborról, a Türelmi zóna életérõl, szenvedésérõl....
10/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
0/10
Max kínjában röhögni tud rajta az ember, meg ne nézzétek, nagyon tré. Nagy szenvedés volt ez a 90 perc.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Én egyik kutyámat is megmérgezték, tudfom milyen érzés és tutkóra nyugodt arccal nézném végig a villamosszékes kivégzését annak aki tette. Minél jobban üvölt és könyörög, annál jobb.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
.: mobilize.hu :.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kettõ filmben nem volt problémám a gyerekszereplõkkel: Az Aliens-ben nyuszival, meg a hatodik érzékben a kiscsávóval.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
10/2
Hát ez egy zsák fing volt.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Érdekes alaphelyzet, korrekt megvalósítás, viszont annyira össze van vagdosva, h b-kategóriás film érzetét kelti (fõleg karakterek kidolgozatlanságát illetõen).
Legyen 6/10.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
nekem tetszett, pont a nem túl viháncolós jellege miatt.
és a színészeket is nagyon bírom belõle.
Két film, mert kb. azonos kategóriába sorolnám be :
The Man From Earth
FAQ About Time Travel
Mindkettõ zseniális, classic sci-fi. Azokat az idõket juttatják eszembe amikor elkzdtem sci-fit olvasni. Régi antológiákat, Asimovot, Arthur C. Clarke-ot, meg egy picit Alkonyzóna beütés.
Nem a csilli-villi látvány, CGI sokkol, hanem a sztori, fõként az elsõben. Remekül felépített a történet, színészekre sem lehet panasz. Nem akarok többet írni, mert az már spoiler.
Szóval a The Man From Earth nálam 10/10.
A FAQ About Time Travel kevésbé komoly mint az elõzõleg említett, egy remek vígjáték, szintén alacsony költségvetéssel, színészek szerintem nagyon jók, jól játszanak, viccesek, bár a csajról folyton a Scary Movie jutott eszembe. Könnyed kis vígjáték, igazi sci-fi köntösben szintén 10/10 nálam. Régen láttam filmet ami ennyire lekötött volna.
Ha esetleg tudtok ajánlani hasonlókat szívesen várom.
igy van. ezzel anyira 1et ertek hogy be is irtam a topik tetejebe... CAM verzios filmet ne is emlitsen senki fia.. foleg ha olyan filmrol van szo ahol a latvany es a hang a lenyeg. tenyleg buzi nagy igenytelensegre vall.
látványileg eszméletlen volt, talán az egyik legjobb ever. viszont már a vége felé kínomban össze vissza mocorogtam a székben, szokásos kliséhalmazok.
6/10, HDben várós lesz. aki meg kamerásba nézi meg, az ássa el magát komolyan mondom. az igénytelenség teteje.
Elkezdtem nézni, és amikor belépett a képbe a kislány, már tudtam, hogy utálni fogom. Az akció közben állandó "dady"-zése miatt kinyomtam a fenébe. Idegesítõ, minek kellett bele, nem tudom. Én olyan pofont adtam volna neki, hogy kiesik a szeme. Hülye egy film.
Nekem 0 pont.
Ezt a filmet meg kell nézni! De tényleg! Nem az a tipikus Love Story, és ezt már az elsõ percekben közli is velünk a narrátor. Nagyon-nagyon érzékletesen mutat be mindent a szerelmes srác, és a valójában csak barátkozni óhajtó lány közötti kapcsolatból. Rögtön azzal indít, hogy õk bizony szakítani fognak... Szóval ez most nem spoiler ám! 😊 Persze a végét nem árulom el, de nem átlagos a film, egyáltalán nem!
A zenék nagyon jók, a képek élénken bevésõdnek a szemünkbe, a humor viszonylag szolid, de lehet rajta nevetni.
Úgyhogy én mindenkinek ajánlom! (De tényleg! Csak ezt talán ne barátnõvel/baráttal nézzétek meg! Nem olyan fajta romantikus film 😉)
9/10
Thrash \'Till Death
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
hát, ez nekem rohadtul bejött, elég sokat röhögtem, a film kvázi 2 részre bontható, az elsõ 10/10, a második kb 10/6, így egy 8/10et adok rá 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az elég gyengére sikerült da Vinci Kód után egy sokkal jobb filmet küldtek mozivászonra a készítõk. Kellõen izgalmas, jók a szereplõk, a történet sem túl elcsépelt.
10/6
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amúgy:
2012
4/10
Paranormal Activity 6/10
nagyon lassan indul be a film, és szerintem ezt nappal, sörözés közben nagyon nem lehet élvezni. Mi hajnali 2-3 fele kezdtük el, ágyból, sötétben, így volt egy kis feelingje, az elején csak röhögtem a kísértéseken, azonban a vége felé néha már rázott a hideg.
Zombieland 7/10
Kicsit soknak tûnhet ez a hetes, még egyszer nézõsnek tuti nem kiáltanám ki, de a rászánt másfél órát megfizette. Poénok is voltak, nem próbálták ezt az agyonjátszott zombie sztorit komolyan elõadni, szóval nekem tetszett ez így. Valószínûleg ha komolyra fordítják a sztorit, nincs tele poénokkal, akkor lehúzósabb lenne.
.: mobilize.hu :.
Most ez ugye nem komoly? Ez a mentség, hogy reálos??
Vmzeg ha vkinek egy szerencsétlen éredcsékilye sincs, annak is gáz lenne ly-al írni az újat.
<#csodalk>#csodalk>
Na jó, off vége részemrõl.
Black Hawk Down
Egy közelmúltban megjelent játék hatására elkezdtem modern háborús filmeket keresni/nézni. Így került sorra ez is. Nem tudom igazából mire számítottam, viszont azt tudom mit vártam: lövöldözést. Megkaptam😊
Egy ilyen filmnek valszeg az a fõ célja, hogy bemutassa mi zajlik a terepen egy bevetésnél, ill a katonák lelkiállapotát. Sikerült átérezni, szóval azt hiszem jó filmnek mondhatom. Ráadásul sok ismerõs arc is szerepel benne különféle filmekbõl/sorozatokból.
Ez kõkemény bazmeg :ASD:_?ASD_:
jelentkezzen aki nem érti még.