Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A két fiatal címszereplõ között semmilyen ábrázolni kívánt érzelem nem jelenik meg a vásznon,"
Aha, te mit néztél?
Na nem vagyok hajlandó vitába keveredni emiatt. Ez is egy vélemény, hát legyen.. Már nagyon rég nem láttam ennyire megragadó filmet és 10/10-re értékeltem nem véletlenül 😊
A könyv pedig be lesz szerezve 😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amúgy nem értem, miért nem lehet normálisan leírni egy mondatot. Ha sietsz belefér, de mindig?! Ez olyan mintha felemás cipõt vennél fel, és ha valaki meg kérdezi azt válaszolnád; "Jah, lusta voltam elmenni a másik párjáért. Ez közelebb volt a kezemhez."
Ha valaki nem tud helyesen írni, az oké - fõleg ha próbálkozik - de lustaságra hivatkozni szerintem egy kicsit igénytelenség. Nem sértésnek szánom.
Mindemellet, ha engem kérdezel azt csinálsz amit akarsz...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
érdekes, hogy mennyi a világvége témájú film mostanság<#miaz>#miaz>
nekem - mint ahogy cage többi filmje is - speciel tetszett..
fõleg a vége: végül is ez is egy lehetséges magyarázat az
élet kialakulására..
nekem még szimpatikus is. jó hinni abban, hogy nem tûnik el az emberiség nyomtalanul, mint mondjuk a mayák..
a befejezés miatt nekem egy 9-est megér..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
nekem speciál nem mûxik a tab<#nyes>#nyes>
..de az is lehet, hogy mûxik, csak én nem találom<#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy tényleg baszott jó film 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A kislány neve Lucy volt. A kislánynak volt egy hörcsöge, annak a neve ha jól emlékszem Pegi volt a neve. A másik kisfiúval (szõke haja volt, és róla szolt az egész történet) Elmentek a hóba játszani (tél volt) bementek az erdõbe és játszottak azzal hogy a kislány a fejére húzott egy nejlon zacskót és így megfulladt. A kislány anyukája aggódott hogy mért nem ért már haza a kislánya, és felhívta a kisfiú anyukáját hogy Lucy haza indult-e már. Itt már nem nagyon így volt… A kisfiú megmutatta hogy hol van Lucy nak a holtteste… Hazafutottak minden bizonyítékot eltüntettek. A kisfiú apukája egy nyomozó volt, természetesen kinyomozta hogy hol lehet a kislány, megtalálta, és kereste a gyilkost (aki a fia volt de ezt csak az anyukája tudja) A kislány anyukája teljesen összeomlott. A kislány temetésén ottvolt a kisfiú családja is. A temetésen a kisfiú megkérdezte hogy övé lehet-e Pegi a kislány hörcsöge. Az anya igent mond neki. Pegi a film közepe fele mehal…
Többet nem nagyon tudok írni de aki látta a filmet az tudja (szerintem) hogy melyik filmrõl beszélek.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ott vannak az ikes igék,amiket rendre mindenki rosszúl használ,a ban-ben,amit sokan lefelejtenek,azokkal sem foglalkozom,megszokja az ember egy idõ után.
Nagyon tetszett, különleges és valós történeteken alapuló történet egy õrült diktátorról. Forest Whitaker nagyon jól játsza az õrült szerepét.
Baromi jó film, ajánlom mindenkinek.
9/10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
már régóta meg akarom kérdezni,miért nem írod le simán,hogy klisé?magyarban így nem használjuk.nem kötekedek,csak mindig mikor leírod,úgy szúrja a szemem a magyartalansága.
Ehh. Hat alapbol ugy kell beulni, hogy semmit nem kell komolyan venni. Elvezni kell a latvanyvilagot. Ebben a filmben meglepoen keves cliche volt a tobbiekhez kepest es a katasztrofak nagyon jol neztek ki.
Abszolut egyszer nezos es leheoleg moziba.
Szórakoztató délutánelûzõ filmecske nem tett rám mély hatást .
4/10
Most néztem meg . Rajongok a mûfajért és ez a film nagyon tetszett . Ajánlom mindenkinek aki keres egy kis ûrhajós borzongós filmet .
Én is adok rá 7 pontot .
ma kaptam meg menüs dvd-n magyar 5.1 szinkronnal.
még csak belelestem, de az már tuti, hogy nicholas cage szinkronhangja
a szokásos..
a többi filmjében is ez a hang társul hozzá..
szóval még ma nekiesek, majd meglátjuk volt-e értelme<#whatever>#whatever>
ezek xerint alig jobb, mint a hasonló címû "konkurencia"<#miaz>#miaz>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ez jó...
egy filmet láttunk?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Nagyon jó ki Sci-fi tényleg évek óta az egyik legjobb volt a mûfajban!
Ami az üveget illeti,talán mégsem kellett volna betörnie ilyen gyorsan hiszen az az ûrhajó vezérlõtermében volt az egyik fõ gely ugye a hajón...az okés ,hogy felpattant egy vasdarab,de ekkora kárt nemkellett volna okoznia😛
Attól,hogy kikapcsolták a fém védõpajzsot maga az üveg is valószínûleg kurva kemény ugye,hiszen az ûrben sem kell mindíg védõjazzsal menniük és egy "kavicsfelverõdésre"😛 ne reagáljon így egy hyperszuper ûrhajó legfontosabb részét védõ "üveg" 2170-ben vagy mikor😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
az alapötlet tetszik, egy rohadt jó vígjáték lenne belõle, ha
amúgy teljesen korrekt, nekem bejött, még ha volt benne néhány klisé is 😄
6.5/10
Pandorum
na, ez nekem nagyon adta! fasza a hangulat, végig izgalmas, rég láttam ilyen jó sci-fit. a film védelmében pedig annyit, hogy Paul W.S. Anderson a saját rendezéseibõl nyúlt, úgyhogy persze hogy hasonlít pár korábba filmre - mivel nagyrészében õ volt a producer.
SPOILER
az üveg pedig azért tört be, mert egy pajzs védte. szóval szerintem ebbe kár hibát keresni
SPOILER vége
amúgy kiváncsi vagyok, tényleg triológia lesz-e belõle ( => elbasszák-e ezt a jó kis filmet?)
nálam 7.5/10
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Kíváncsi leszek mi lesz következõ témája, ahol kipusztul az emberiség.
Az ID4 anno nálam ütött, mert érdekes volt a története is, és ahogy olvastam õ jobban szereti elsõsorban makettekkel megjeleníteni a dolgokat a CGI mellett, ami sikerült is.
A holnapután sem vágott hanyatt. A vizuális megjelenítésével, viszont a nagyok között van.
What about the forests?
Nagyon messze elkerülõs. Én balga beugrottam a hypenak, a fesztiváldíjaknak, a történet pár szavas (és ott tetszetõs) leírásának.
A két fiatal címszereplõ között semmilyen ábrázolni kívánt érzelem nem jelenik meg a vásznon, illetve egy, amivel az egész filmet jellemezni lehet: az üresség.
A film nemhogy mûvészi, de tv-filmes magasságokat ostromol (alulról), és remélem hogy csak valami rossz viccnek szánták a készítõk. Kedvelem a különleges európai filmeket (pl. Ádám Almái) de ez úgy ahogy van, katasztrófa.
A filmeket mindig összetett szempontból értékelem (forgatókönyv, szereplõk, filmzene, stb), és mindig kategórián belül, de ez sajnos minden téren csõd.
10/2
Nem egy nagy szám, a két sztár (Travolta, Washington) rutinból hozza a szerepét, nem akcióra számítottam DE sajnos nekem még a feszültség is hiányzott, nagyon sótlanra sikerült ez a film, olyan semmi extra. Pedig T. Scott ért hozzá, a tengeralattjárós filmjénél is csak úgy izzott a levegõ.
SPOILER
Több olyan jelenet kellett volna, mint amikor vallomásra késztette Washingtont Travolta a vesztegetési ügyrõl, ott éreztem "drámát" és feszültséget, nagy jelenet.
+ végén is valami nagyobb durranásra számítottam, sztori szinten is (a meglépés Travoltáéknak eléggé egyszerû volt, csak simán kisétáltak egy alagúton + csavar se volt ami sztem ilyen filmeknél alap :-D) + Travoltát a végén tök egyszerûen elkapta Washington
SPOILER VÉGE
5/10
2012
Na ez nagyon s*ar film volt, Emmerichtõl nem vártam "jó" filmet de kezdi alámúlni még saját magát is. Egyszerûen az a baj, hogy unalmas részek dögivel és egy-két adrenalin bombás pusztítás, túl hosszú a játékidõ feleslegesen. A szereplõk, karakterek hihetetlenül s*arok, J. Cusack (a fõszereplõ tök érdektelen, olyan semmilyen) és a legtöbb mellékszereplõ meg fejlövést érdemelne elsõre (pl: oroszok) az egyetlen király karakter az idióta W. Harrelson õ pöpec lett. Nem értem ezt a digikamerás dolgot néha észre sem lehet venni , néha meg olyan érzésem volt mintha Isaurát néznék
+ a nagy rombolási jelenetek közül is csak
SPOILER
a szupervulkán tetszett az tényleg odabaszós + elsõ család mentõs rész a limuzinnal
DE pl: a film végi bárkás jelenetek sztem dög unalmasak voltak még látványba is
SPOILER vége
Szóval bocs ha túl sokszor használtam a s*ar szót, de ez van. És nem vagyok R.E. ellenes elsõ filmjei klasszikusok a maguk mûfajában Tökéletes katona, Csillagkapu, sõt az ilyen agyzsibbasztós filmjei is bejött némelyik pl. az ID4, Godzilla ezek mozikban nagyon ütöttek és még ennyi s*arság se volt bennük. Holnapután is simán vállalható, ehhez képest pedig remekmû.
3/10
A sztorit már ismeri, nagyjából akit érdekel ez a film. A színészek jók benne, és végig izgalmas a történet. Ha nem akció jelenetet látunk, akkor pszichológiai terror van a terítéken. De elmondom mi ez: A barlang c. film, csak sci-fi verzióban, mégis kicsit jobban sikerült. Nem alapfilm, de egynek jó volt.
6,5 / 10
mov ah,4ch int 21h end
durvább szinten meg Crank: High Voltage. bár az nagyon beteg film
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amibõl azért már sok minden kiderül.
Eldönthetõ hogy kinek kinek mi az a minõség amiben már érdemes gondolkodnia.
Sokan nem nézik meg elõtte, aztán jön a meglepetés.
Pedig az csak pár percet venne igénybe.
De ez már off kategória.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
.: mobilize.hu :.
mindenesetre én már csak a látvány miatt is várok egy nézhetõ verzióra, mert a kritikák alapján nem lett olyan jó h 2x is megnézzem ilyen rövid idõ alatt 😄
De én naiv úgy gondolom, ha már valaki a sok jó tanács ellenére mégis megnézi ezt a látványfilmet cam-os minõségben, akkor legalább már az olvasással nem akar újabb százalékokat elveszteni abból, amit úgy sem fog látni ilyen minõségben.
Aztán majd ha megjelenik DVD-n ill. Blue ray-ben akkor visszatérhetünk az eredeti nyelvre, hangra.
Szóval azt akarod mondani, hogy a neten fellelhetõ CAM-es 2012 rippek mind egy szálig magyar szinkronosak???
<#wilting>#wilting><#lama>#lama>
----------------------------
5/10
Blair Witch százszor nagyobbat ütött a maga idején, ez már csak egy másolat, egy koppintás, utánérzés és messze nem olyan parás számomra mint a Blair Witch volt. Azon felállt a szõr a hátamon, nameg ott még mûködött ez a "az egész valódi higgyétek el, tényleg valós felvételeket láthattok baze". Itt már rohattul nem mûködik, mindenki tudja, hogy rendezett filmrõl van szó, így a para is jóval enyhébb.
Shift+Del
Valószínûleg azért nem találtál hozzá feliratot mert a cam verzió szinkronos.<#nevetes1>#nevetes1>
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯