Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
(alapból gyógyi volt egy kicsit 😊)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Seth
Oskar meg egybõl átmegy fogyatékosba, ha medencébe kerül XD

PSN ID.: Beegabor

Blasta
Ha úgy vesszük a két fõszereplõ szinte végig kifejezéstelen arccal mesélik a szájukba adott mondatokat, kvázi érzelemmentesen.
Lehet nem az egész film alatt, de bennem pl. ez maradt meg. <#nemtudom>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

fifi
oké, hogy nem tetszhet mindenkinek, persze, hogy nem..

de azt leírni, hogy nincs benne ábrázolt érzelem, nos az több mint figyelemfelkeltõ.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Gnome
Let the Right One In (engedj be)

Rotten tomatoes-98%, Imdb-8.1..

az érdekesség, h amikor a Dark Knight-ot merte vki lepontozni 6an ugrottak rá, h mekkora ignoráns, stb.

Egy film nem tetszhet mindenkinek, a célközönség (én is) elégedett volt vele, nemhiába a díjak és a nemzetközi siker(meg sajna az amcsi remake).
Pl. nem hiszem, h akinek a kedvence a Dr. Szöszi annak tetszene a Donnie Darko. max megnézné 2 részletben, h nemenjen kárba a letöltése.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

balee4
FAQ About Time Travel

Elõször azt hittem, csak egy poénos gagyiság lesz, de mégsem az, az idõutazás, a paradoxonok kérdését mutatja be meglehetõsen humorosan, nagyon jó film, különösen tetszett.

8/10

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nekem ebben a filmben , már fárasztóan sok lett a poén, egyszerûen nincs az embernek egy kicsit szusszannia .

Én olyan 6-7 pontot adnék rá (a fenti táblázat alapján ), de mindenkinek javaslom az egyszeri megnézést .

Zephyr Retiring
superhero movie.
a magyar címe pedig: szuperhíró múvi<#hehe>
ez a film paródiája a fantasztikus filmeknek a pókembertõl
az x-menen át egészen a csupasz pisztolyig, ami maga is egy
paródia, ahogy a paródiát is kiparódizálja leslie nielsen,
mikor hátbaveri a tolókocsis ürgét, aki erre lezuhan az erkélyrõl.
igaz, hogy elõtte már xarrá csípték a gyilkos méhek, és a sav is
szétmarta mindenét, de sebaj<#hehe>

paródia kategóriában újabb 9-est avathatunk..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

sadvagabond
két "L"...
tényleg nem akarok nagy feneket keríteni a dolognak,normálisan feltettem egy kérdést,tulok módjára válaszoltál.
hogy nem szóközölök írásjelek után,meg nem nagybetûzöm,ez legyen mindenki legdurvább problémája-ez tudatos.viszont az a botrányos helyesírás,amit itt mûvelnek páran,na,az kemény.
részemrõl off vége.

Tyler1
akartam írni miután megnéztem h a robbanások sztem ezerszer nagyobbat ütöttek mint huszonakárhány évvel késõbb a TF2-ben. mer igaz h nem volt 200 méteres a robbanás, de nem is az augsztus 20.-ai tüzijátékokkal effekteltek 😄
am a 4-hez képest a teste is feleakkora volt Slynak, pedig a 4.-et nem 30 évesen csinálta.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

balee4
Surrogates

Bruce Willis-tõl nem is vártam mást, mint hogy egy teljesen nézhetõ, de olyan nagyon nem is kiemelkedõ filmben szerepeljen. Az alapötlet nem rossz, a megvalósítás átlagos, a történet pedig nagyon kiszámítható. Tipikus egyszer nézõs kategória.

7/10

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Bazmeg hogy írhattam lost-ot. 😄

DeerHunter01
a 4. részt még régebben láttam de az szerintem 10/10

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Rambo 2

10/7

a 4. rész után kicsit visszaesés volt de igyis jó 😄

\"Erről van szó!\"

angelslie
Ez a gond, hogy te lebeszélsz másokat róla, úgy hogy fogalmad nincs róla nekik teszene-e, vagy esetleg nem. Attól hogy neked nem jön be, nem kell lehordani <#wow3>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

edios
Én is alig tudtam rávenni magamat, mert nem szeretem ha bárminek is köze van a horrorhoz, de ez spec csak a sötét hangulat, és 1-2 "levált" testrész rövid idejû közvetlen mutatásáért kapta meg ezt a besorolást, amúgy pedig egyáltalán nem undorító/ijesztõs/szörnyes. Helyes besorolási sorrend kb romance/drama, és másodlagosan fantasy/horror. Ilyen szempontból egy picit a Faun Labirintusára emlékeztet.

Egyébként most ért véget nekem is a film. Ami biztos: nyugodt (tulképp az az érzése az embernek, mintha egy animált képregényt olvasna), nem akciódús, és két ~12 éves gyerek a fõszereplõ. Olyan iszonyatosan mély mondanivalót nem találtam benne, de azért sokkal tartalmasabb, mint pl a Twilight-féle divatszarságok😊

IMDB top250-ben azért túlzás a szerepeltetése, valszeg nemzeti hype.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

edios
Az fura h könyvek nélkül is tetszett a film, pedig általában nem szokott az embereknek. A szereplõket egyébként nagyon jól válogatták, kb mindegyikük jó színész és jól is játssza a szerepét. Egyébként mindenképpen ajánlom elolvasni, több és jobb a humor, mint a filmben. Azon meg ne lepõdj meg, hogy kb teljesen más lesz a történet, mivel a film csak nagy vonalakban követi az eseményeket.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ne a félelemfaktor miatt ne nézd meg, mert csak 3-4 jelenet össz-vissz ami borzongósabb, nem ezen van a filmben a hangsúly.

amin van (lenne), és amitõl mindenki kifekszik, azt rontották el (de rettenetesen) - persze szigorúan a véleményem szerint 😊

a kettõ darab jó ötlet, ami tetszett, az az volt, miszerint
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kis vámpír(lány/fiú) öreg kísérõjének nyomdokaiba lép a kisfiú;
a másik pedig a medencés végkifejlet megoldása, fényképezése, amit tényleg ötletesre sikerült.

desigo
Érdekes azért,hogy az imdbn 40 ezer szavazat alapján a 207-ik.
Én meg nem nézem mert végig rettegném kb xD

A No Country for Old Mennél voltam így,hogy többségnek tetszett (imdbn is 110-ik) de nekem akkora szenvedés volt végig nézni,hogy na...
hubazzeg, érzéketlen vagyok mert nagyon nem jött be ez a film, Te apám megmondtad a tutit... 😊

sõt a bnõm is biztos az, aki egyébként kifejezetten kedveli a különleges, vámpíros-romantikus sztorikat - ellenben ez a film olyannyira nem jött be még neki sem, hogy a végén csak õ is a fejét csóválta: ilyen totálisan elcseszett, bár jó ötleten alapuló filmet õ is rég látott. 😊

akinek tetszik, nézze csak jó sokszor;
- én viszont eltanácsolok tõle mindenkit.
PJack
Galaxis útikalauz stopposoknak (2005)

régen már láttam rengetegszer, de most újra megtaláltam és megnéztem 😊
vmi hihetetlen vicces és kreatív scifi. 9/10

fcuk, és még nem is olvastam a könyveket :o
na asszem elkezdem.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Tyler1
akk én is érzéketlen vagyok, mert csak 2 részletbe tudtam megnézni, és csak is azért, hogy ha már letöltöttem akk ne menjen kárba. Amúgy soha többet az életbe!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

angelslie
Szerintem te nagyon érzéketlen vagy ha nem fogott meg ez a film, mert nagyon eltalálták.

"A két fiatal címszereplõ között semmilyen ábrázolni kívánt érzelem nem jelenik meg a vásznon,"

Aha, te mit néztél?

Na nem vagyok hajlandó vitába keveredni emiatt. Ez is egy vélemény, hát legyen.. Már nagyon rég nem láttam ennyire megragadó filmet és 10/10-re értékeltem nem véletlenül 😊
A könyv pedig be lesz szerezve 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Sephi
Erre mondjak azt, hogy inkabb halgattal volna.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Meg szóközt se nagyon használsz írásjelek után. :/
Amúgy nem értem, miért nem lehet normálisan leírni egy mondatot. Ha sietsz belefér, de mindig?! Ez olyan mintha felemás cipõt vennél fel, és ha valaki meg kérdezi azt válaszolnád; "Jah, lusta voltam elmenni a másik párjáért. Ez közelebb volt a kezemhez."
Ha valaki nem tud helyesen írni, az oké - fõleg ha próbálkozik - de lustaságra hivatkozni szerintem egy kicsit igénytelenség. Nem sértésnek szánom.
Mindemellet, ha engem kérdezel azt csinálsz amit akarsz...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Zephyr Retiring
amúgy most végeztem a képlettel..
érdekes, hogy mennyi a világvége témájú film mostanság<#miaz>
nekem - mint ahogy cage többi filmje is - speciel tetszett..
fõleg a vége: végül is ez is egy lehetséges magyarázat az
élet kialakulására..
nekem még szimpatikus is. jó hinni abban, hogy nem tûnik el az emberiség nyomtalanul, mint mondjuk a mayák..

a befejezés miatt nekem egy 9-est megér..

Zephyr Retiring
szerencsére mindenki más "normálisan" ír<#nyes>
nekem speciál nem mûxik a tab<#nyes>

..de az is lehet, hogy mûxik, csak én nem találom<#nevetes1>

SötétBarom
The Last 😊

Amúgy tényleg baszott jó film 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Mibajvan?
[HUN]Crassus
jesszusom ez már így nagyon dúrván kiborít_S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Mi ennek a filmnek a címe? Azt sziszem egy német filmdráma volt… a HBO -n adták.

A kislány neve Lucy volt. A kislánynak volt egy hörcsöge, annak a neve ha jól emlékszem Pegi volt a neve. A másik kisfiúval (szõke haja volt, és róla szolt az egész történet) Elmentek a hóba játszani (tél volt) bementek az erdõbe és játszottak azzal hogy a kislány a fejére húzott egy nejlon zacskót és így megfulladt. A kislány anyukája aggódott hogy mért nem ért már haza a kislánya, és felhívta a kisfiú anyukáját hogy Lucy haza indult-e már. Itt már nem nagyon így volt… A kisfiú megmutatta hogy hol van Lucy nak a holtteste… Hazafutottak minden bizonyítékot eltüntettek. A kisfiú apukája egy nyomozó volt, természetesen kinyomozta hogy hol lehet a kislány, megtalálta, és kereste a gyilkost (aki a fia volt de ezt csak az anyukája tudja) A kislány anyukája teljesen összeomlott. A kislány temetésén ottvolt a kisfiú családja is. A temetésen a kisfiú megkérdezte hogy övé lehet-e Pegi a kislány hörcsöge. Az anya igent mond neki. Pegi a film közepe fele mehal…

Többet nem nagyon tudok írni de aki látta a filmet az tudja (szerintem) hogy melyik filmrõl beszélek.
Kmarha
izlések és pofonok.. én anno 8at adtam rá, és most újra nézve sem adok kevesebbet.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

sadvagabond
de abba még sosem kötöttem bele,ha valaki nem nagybetûzött.most meg a klisébe sem belekötöttem,csak rákérdeztem/még mielõtt/.
ott vannak az ikes igék,amiket rendre mindenki rosszúl használ,a ban-ben,amit sokan lefelejtenek,azokkal sem foglalkozom,megszokja az ember egy idõ után.

balee4
The Lost King of Scotland

Nagyon tetszett, különleges és valós történeteken alapuló történet egy õrült diktátorról. Forest Whitaker nagyon jól játsza az õrült szerepét.
Baromi jó film, ajánlom mindenkinek.

9/10

tigeroo
de akkor miért várod el mástól ezeket apróságokat ,ha magad felõl meg ignorálod ezeket?<#wow3>
sadvagabond
nem csak az aláírásomban nem használok nagy betûket,kommenteknél sem,meg magánleveleknél sem.de ez lustaság kérdése,nem csavarásé.

sadvagabond
te ilyen ideges típus lehetsz.

tigeroo
engem meg az aláírásod zavar mert ha pontot raksz mondatként akkor nagybetûvel kezdd azokat
Sephi
Majd amikor en egy forumon arra fogok figyelni, hogy mindenkinek a kedve szerint irjak es fogalmazzak, akkro majd szolok. Addig is be kell erni ennyivel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sadvagabond
off
már régóta meg akarom kérdezni,miért nem írod le simán,hogy klisé?magyarban így nem használjuk.nem kötekedek,csak mindig mikor leírod,úgy szúrja a szemem a magyartalansága.

Sephi
2012 - 5

Ehh. Hat alapbol ugy kell beulni, hogy semmit nem kell komolyan venni. Elvezni kell a latvanyvilagot. Ebben a filmben meglepoen keves cliche volt a tobbiekhez kepest es a katasztrofak nagyon jol neztek ki.

Abszolut egyszer nezos es leheoleg moziba.

FAQ About Time travel trailer - Minden, amit az idõutazásról tudni kell

Szórakoztató délutánelûzõ filmecske nem tett rám mély hatást .

4/10

Pandorum .

Most néztem meg . Rajongok a mûfajért és ez a film nagyon tetszett . Ajánlom mindenkinek aki keres egy kis ûrhajós borzongós filmet .

Én is adok rá 7 pontot .

Zephyr Retiring
no én pont emiatt vártam még a képlettel..
ma kaptam meg menüs dvd-n magyar 5.1 szinkronnal.
még csak belelestem, de az már tuti, hogy nicholas cage szinkronhangja
a szokásos..
a többi filmjében is ez a hang társul hozzá..
szóval még ma nekiesek, majd meglátjuk volt-e értelme<#whatever>

Zephyr Retiring
hû de felspannoltál<#nevetes1>
ezek xerint alig jobb, mint a hasonló címû "konkurencia"<#miaz>

fifi
jó, akkor errõl ennyit...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ha ezt a Szomszédok epizódot idézõ filmet 10/2-nél többre értékeled, akkor biztos nem
fifi
"A két fiatal címszereplõ között semmilyen ábrázolni kívánt érzelem nem jelenik meg a vásznon,"

ez jó...
egy filmet láttunk?

WuFraZselic
hát, valahogy elkellett érniük, hogy a film vége az legyen, ami <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

[HUN]Crassus
Pandorum 7/10

Nagyon jó ki Sci-fi tényleg évek óta az egyik legjobb volt a mûfajban!

Kicsit vicces volt,hogy az a vagány alkarvédõre aplikált fegyver kb. 2x vagy 3x esett le a csávókám kezérõl mielõtt lõhetett volna vele😛

Ami az üveget illeti,talán mégsem kellett volna betörnie ilyen gyorsan hiszen az az ûrhajó vezérlõtermében volt az egyik fõ gely ugye a hajón...az okés ,hogy felpattant egy vasdarab,de ekkora kárt nemkellett volna okoznia😛
Attól,hogy kikapcsolták a fém védõpajzsot maga az üveg is valószínûleg kurva kemény ugye,hiszen az ûrben sem kell mindíg védõjazzsal menniük és egy "kavicsfelverõdésre"😛 ne reagáljon így egy hyperszuper ûrhajó legfontosabb részét védõ "üveg" 2170-ben vagy mikor😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"