Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

angelslie
Szerintem te nagyon érzéketlen vagy ha nem fogott meg ez a film, mert nagyon eltalálták.

"A két fiatal címszereplõ között semmilyen ábrázolni kívánt érzelem nem jelenik meg a vásznon,"

Aha, te mit néztél?

Na nem vagyok hajlandó vitába keveredni emiatt. Ez is egy vélemény, hát legyen.. Már nagyon rég nem láttam ennyire megragadó filmet és 10/10-re értékeltem nem véletlenül 😊
A könyv pedig be lesz szerezve 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Sephi
Erre mondjak azt, hogy inkabb halgattal volna.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Meg szóközt se nagyon használsz írásjelek után. :/
Amúgy nem értem, miért nem lehet normálisan leírni egy mondatot. Ha sietsz belefér, de mindig?! Ez olyan mintha felemás cipõt vennél fel, és ha valaki meg kérdezi azt válaszolnád; "Jah, lusta voltam elmenni a másik párjáért. Ez közelebb volt a kezemhez."
Ha valaki nem tud helyesen írni, az oké - fõleg ha próbálkozik - de lustaságra hivatkozni szerintem egy kicsit igénytelenség. Nem sértésnek szánom.
Mindemellet, ha engem kérdezel azt csinálsz amit akarsz...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Zephyr Retiring
amúgy most végeztem a képlettel..
érdekes, hogy mennyi a világvége témájú film mostanság<#miaz>
nekem - mint ahogy cage többi filmje is - speciel tetszett..
fõleg a vége: végül is ez is egy lehetséges magyarázat az
élet kialakulására..
nekem még szimpatikus is. jó hinni abban, hogy nem tûnik el az emberiség nyomtalanul, mint mondjuk a mayák..

a befejezés miatt nekem egy 9-est megér..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
szerencsére mindenki más "normálisan" ír<#nyes>
nekem speciál nem mûxik a tab<#nyes>

..de az is lehet, hogy mûxik, csak én nem találom<#nevetes1>

SötétBarom
The Last 😊

Amúgy tényleg baszott jó film 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Mibajvan?
[HUN]Crassus
jesszusom ez már így nagyon dúrván kiborít_S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Mi ennek a filmnek a címe? Azt sziszem egy német filmdráma volt… a HBO -n adták.

A kislány neve Lucy volt. A kislánynak volt egy hörcsöge, annak a neve ha jól emlékszem Pegi volt a neve. A másik kisfiúval (szõke haja volt, és róla szolt az egész történet) Elmentek a hóba játszani (tél volt) bementek az erdõbe és játszottak azzal hogy a kislány a fejére húzott egy nejlon zacskót és így megfulladt. A kislány anyukája aggódott hogy mért nem ért már haza a kislánya, és felhívta a kisfiú anyukáját hogy Lucy haza indult-e már. Itt már nem nagyon így volt… A kisfiú megmutatta hogy hol van Lucy nak a holtteste… Hazafutottak minden bizonyítékot eltüntettek. A kisfiú apukája egy nyomozó volt, természetesen kinyomozta hogy hol lehet a kislány, megtalálta, és kereste a gyilkost (aki a fia volt de ezt csak az anyukája tudja) A kislány anyukája teljesen összeomlott. A kislány temetésén ottvolt a kisfiú családja is. A temetésen a kisfiú megkérdezte hogy övé lehet-e Pegi a kislány hörcsöge. Az anya igent mond neki. Pegi a film közepe fele mehal…

Többet nem nagyon tudok írni de aki látta a filmet az tudja (szerintem) hogy melyik filmrõl beszélek.
Kmarha
izlések és pofonok.. én anno 8at adtam rá, és most újra nézve sem adok kevesebbet.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

sadvagabond
de abba még sosem kötöttem bele,ha valaki nem nagybetûzött.most meg a klisébe sem belekötöttem,csak rákérdeztem/még mielõtt/.
ott vannak az ikes igék,amiket rendre mindenki rosszúl használ,a ban-ben,amit sokan lefelejtenek,azokkal sem foglalkozom,megszokja az ember egy idõ után.

balee4
The Lost King of Scotland

Nagyon tetszett, különleges és valós történeteken alapuló történet egy õrült diktátorról. Forest Whitaker nagyon jól játsza az õrült szerepét.
Baromi jó film, ajánlom mindenkinek.

9/10

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

tigeroo
de akkor miért várod el mástól ezeket apróságokat ,ha magad felõl meg ignorálod ezeket?<#wow3>
sadvagabond
nem csak az aláírásomban nem használok nagy betûket,kommenteknél sem,meg magánleveleknél sem.de ez lustaság kérdése,nem csavarásé.

sadvagabond
te ilyen ideges típus lehetsz.

tigeroo
engem meg az aláírásod zavar mert ha pontot raksz mondatként akkor nagybetûvel kezdd azokat
Sephi
Majd amikor en egy forumon arra fogok figyelni, hogy mindenkinek a kedve szerint irjak es fogalmazzak, akkro majd szolok. Addig is be kell erni ennyivel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sadvagabond
off
már régóta meg akarom kérdezni,miért nem írod le simán,hogy klisé?magyarban így nem használjuk.nem kötekedek,csak mindig mikor leírod,úgy szúrja a szemem a magyartalansága.

Sephi
2012 - 5

Ehh. Hat alapbol ugy kell beulni, hogy semmit nem kell komolyan venni. Elvezni kell a latvanyvilagot. Ebben a filmben meglepoen keves cliche volt a tobbiekhez kepest es a katasztrofak nagyon jol neztek ki.

Abszolut egyszer nezos es leheoleg moziba.

FAQ About Time travel trailer - Minden, amit az idõutazásról tudni kell

Szórakoztató délutánelûzõ filmecske nem tett rám mély hatást .

4/10

Pandorum .

Most néztem meg . Rajongok a mûfajért és ez a film nagyon tetszett . Ajánlom mindenkinek aki keres egy kis ûrhajós borzongós filmet .

Én is adok rá 7 pontot .

Zephyr Retiring
no én pont emiatt vártam még a képlettel..
ma kaptam meg menüs dvd-n magyar 5.1 szinkronnal.
még csak belelestem, de az már tuti, hogy nicholas cage szinkronhangja
a szokásos..
a többi filmjében is ez a hang társul hozzá..
szóval még ma nekiesek, majd meglátjuk volt-e értelme<#whatever>

Zephyr Retiring
hû de felspannoltál<#nevetes1>
ezek xerint alig jobb, mint a hasonló címû "konkurencia"<#miaz>

fifi
jó, akkor errõl ennyit...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ha ezt a Szomszédok epizódot idézõ filmet 10/2-nél többre értékeled, akkor biztos nem
fifi
"A két fiatal címszereplõ között semmilyen ábrázolni kívánt érzelem nem jelenik meg a vásznon,"

ez jó...
egy filmet láttunk?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

WuFraZselic
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát, valahogy elkellett érniük, hogy a film vége az legyen, ami <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

[HUN]Crassus
Pandorum 7/10

Nagyon jó ki Sci-fi tényleg évek óta az egyik legjobb volt a mûfajban!

Kicsit vicces volt,hogy az a vagány alkarvédõre aplikált fegyver kb. 2x vagy 3x esett le a csávókám kezérõl mielõtt lõhetett volna vele😛

Ami az üveget illeti,talán mégsem kellett volna betörnie ilyen gyorsan hiszen az az ûrhajó vezérlõtermében volt az egyik fõ gely ugye a hajón...az okés ,hogy felpattant egy vasdarab,de ekkora kárt nemkellett volna okoznia😛
Attól,hogy kikapcsolták a fém védõpajzsot maga az üveg is valószínûleg kurva kemény ugye,hiszen az ûrben sem kell mindíg védõjazzsal menniük és egy "kavicsfelverõdésre"😛 ne reagáljon így egy hyperszuper ûrhajó legfontosabb részét védõ "üveg" 2170-ben vagy mikor😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Blasta
Hát nálam is. Leszámítva az utolsó medencés jelenet, totál gáz a film, nem tudnának rávenni, hogy végig szenvedjem még 1x.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

WuFraZselic
The Goods - Live Hard, Sell Hard

az alapötlet tetszik, egy rohadt jó vígjáték lenne belõle, ha
nem akarnák a film közepétõl "emberivé" tenni a fõszereplõt

amúgy teljesen korrekt, nekem bejött, még ha volt benne néhány klisé is 😄

6.5/10

Pandorum
na, ez nekem nagyon adta! fasza a hangulat, végig izgalmas, rég láttam ilyen jó sci-fit. a film védelmében pedig annyit, hogy Paul W.S. Anderson a saját rendezéseibõl nyúlt, úgyhogy persze hogy hasonlít pár korábba filmre - mivel nagyrészében õ volt a producer.

SPOILER
az üveg pedig azért tört be, mert egy pajzs védte. szóval szerintem ebbe kár hibát keresni
SPOILER vége

amúgy kiváncsi vagyok, tényleg triológia lesz-e belõle ( => elbasszák-e ezt a jó kis filmet?)

nálam 7.5/10

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

mflex
Jah, kezd már unalmas lenni, Emmerich "katasztrófabuzisága"!
Kíváncsi leszek mi lesz következõ témája, ahol kipusztul az emberiség.
Az ID4 anno nálam ütött, mert érdekes volt a története is, és ahogy olvastam õ jobban szereti elsõsorban makettekkel megjeleníteni a dolgokat a CGI mellett, ami sikerült is.
A holnapután sem vágott hanyatt. A vizuális megjelenítésével, viszont a nagyok között van.

What about the forests?

Engedj Be!

Nagyon messze elkerülõs. Én balga beugrottam a hypenak, a fesztiváldíjaknak, a történet pár szavas (és ott tetszetõs) leírásának.
A két fiatal címszereplõ között semmilyen ábrázolni kívánt érzelem nem jelenik meg a vásznon, illetve egy, amivel az egész filmet jellemezni lehet: az üresség.
A film nemhogy mûvészi, de tv-filmes magasságokat ostromol (alulról), és remélem hogy csak valami rossz viccnek szánták a készítõk. Kedvelem a különleges európai filmeket (pl. Ádám Almái) de ez úgy ahogy van, katasztrófa.

A filmeket mindig összetett szempontból értékelem (forgatókönyv, szereplõk, filmzene, stb), és mindig kategórián belül, de ez sajnos minden téren csõd.

10/2
Hajsza a föld alatt

Nem egy nagy szám, a két sztár (Travolta, Washington) rutinból hozza a szerepét, nem akcióra számítottam DE sajnos nekem még a feszültség is hiányzott, nagyon sótlanra sikerült ez a film, olyan semmi extra. Pedig T. Scott ért hozzá, a tengeralattjárós filmjénél is csak úgy izzott a levegõ.

SPOILER

Több olyan jelenet kellett volna, mint amikor vallomásra késztette Washingtont Travolta a vesztegetési ügyrõl, ott éreztem "drámát" és feszültséget, nagy jelenet.
+ végén is valami nagyobb durranásra számítottam, sztori szinten is (a meglépés Travoltáéknak eléggé egyszerû volt, csak simán kisétáltak egy alagúton + csavar se volt ami sztem ilyen filmeknél alap :-D) + Travoltát a végén tök egyszerûen elkapta Washington

SPOILER VÉGE

5/10

2012

Na ez nagyon s*ar film volt, Emmerichtõl nem vártam "jó" filmet de kezdi alámúlni még saját magát is. Egyszerûen az a baj, hogy unalmas részek dögivel és egy-két adrenalin bombás pusztítás, túl hosszú a játékidõ feleslegesen. A szereplõk, karakterek hihetetlenül s*arok, J. Cusack (a fõszereplõ tök érdektelen, olyan semmilyen) és a legtöbb mellékszereplõ meg fejlövést érdemelne elsõre (pl: oroszok) az egyetlen király karakter az idióta W. Harrelson õ pöpec lett. Nem értem ezt a digikamerás dolgot néha észre sem lehet venni , néha meg olyan érzésem volt mintha Isaurát néznék
+ a nagy rombolási jelenetek közül is csak

SPOILER

a szupervulkán tetszett az tényleg odabaszós + elsõ család mentõs rész a limuzinnal
DE pl: a film végi bárkás jelenetek sztem dög unalmasak voltak még látványba is

SPOILER vége

Szóval bocs ha túl sokszor használtam a s*ar szót, de ez van. És nem vagyok R.E. ellenes elsõ filmjei klasszikusok a maguk mûfajában Tökéletes katona, Csillagkapu, sõt az ilyen agyzsibbasztós filmjei is bejött némelyik pl. az ID4, Godzilla ezek mozikban nagyon ütöttek és még ennyi s*arság se volt bennük. Holnapután is simán vállalható, ehhez képest pedig remekmû.
3/10
Panzermeyer
Pandorum

A sztorit már ismeri, nagyjából akit érdekel ez a film. A színészek jók benne, és végig izgalmas a történet. Ha nem akció jelenetet látunk, akkor pszichológiai terror van a terítéken. De elmondom mi ez: A barlang c. film, csak sci-fi verzióban, mégis kicsit jobban sikerült. Nem alapfilm, de egynek jó volt.

6,5 / 10

mov ah,4ch int 21h end

A Cranket már láttam hát az inkább marhaság😄

PJack
kb ugyanolyan kaliberû a Shoot 'Em Up. azt nagyon élveztem
durvább szinten meg Crank: High Voltage. bár az nagyon beteg film

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Tyler1
kivéve mikor a sample-ben olyan jelenetet mutatnak amiben nincs beszéd csak nehány háttérzaj amibõl azt gondolod fasza aztán rájössz h hoppá...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kaposi1
Ezért vannak általában a Sample-k az ilyen feltöltésekben.
Amibõl azért már sok minden kiderül.
Eldönthetõ hogy kinek kinek mi az a minõség amiben már érdemes gondolkodnia.
Sokan nem nézik meg elõtte, aztán jön a meglepetés.
Pedig az csak pár percet venne igénybe.
De ez már off kategória.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

autoszimulator
nem tudom miért mondják azt sokan, hogy a szövegre külön kell koncentrálni, vagy akkor csak azt nézi, nem látja a filmet... Én egyszerre látom a feliratot + feldolgozom, és még közben a filmet is látom, és az angolom is fejlõdik, ha próbálom megérteni amit mondanak.

.: mobilize.hu :.

Tyler1
kivéve ha a hang is pocsék mint az állat, recseg, visszhangzik, nem érhetõ és ráadásul a szinkron egy kalap kakit nem ér 😊

mindenesetre én már csak a látvány miatt is várok egy nézhetõ verzióra, mert a kritikák alapján nem lett olyan jó h 2x is megnézzem ilyen rövid idõ alatt 😄

kaposi1
Nem. Nem azt akarom mondani.
De én naiv úgy gondolom, ha már valaki a sok jó tanács ellenére mégis megnézi ezt a látványfilmet cam-os minõségben, akkor legalább már az olvasással nem akar újabb százalékokat elveszteni abból, amit úgy sem fog látni ilyen minõségben.
Aztán majd ha megjelenik DVD-n ill. Blue ray-ben akkor visszatérhetünk az eredeti nyelvre, hangra.

Tyler1
takarodj már Buksi! reklám majd kapod a meglepit-.-

DeerHunter01
ezt ugye viccnek szántad?

\"Erről van szó!\"

Blasta
"Valószínûleg azért nem találtál hozzá feliratot mert a cam verzió szinkronos."

Szóval azt akarod mondani, hogy a neten fellelhetõ CAM-es 2012 rippek mind egy szálig magyar szinkronosak???
<#wilting><#lama>

Blasta
Paranormal Activity
----------------------------

5/10
Blair Witch százszor nagyobbat ütött a maga idején, ez már csak egy másolat, egy koppintás, utánérzés és messze nem olyan parás számomra mint a Blair Witch volt. Azon felállt a szõr a hátamon, nameg ott még mûködött ez a "az egész valódi higgyétek el, tényleg valós felvételeket láthattok baze". Itt már rohattul nem mûködik, mindenki tudja, hogy rendezett filmrõl van szó, így a para is jóval enyhébb.

Shift+Del

kaposi1
"a sima 2012-höz eddig nem.Melyik a "nagy" film a 3 közül és van-e hozzá felirat?"
Valószínûleg azért nem találtál hozzá feliratot mert a cam verzió szinkronos.<#nevetes1>

angelslie
Ez az..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Tyler1

Kandurex
így, így, ezt a filmet a látvány adja el, felesleges TS, CAM dolgokkal bajlódni, mert csak csalódás lesz még nagyobb

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

valóban semmi,már nem szokás akciófilmet készíteni,max scifis szarságokkal töltve.....