Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edios
PLS hagyjátok abba az offolást, sztem nem csak én szarom le, h épp mi miatt köttök bele a másikba, de ez filmtopik, így filmekrõl szeretnék olvasni, nem pedig anyázós wotet.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

kaposi1
"CAM verzios filmet NE PONTOZZ PLS!"
Na ez az ami sose fog megtörténni.<#nyes>

De hogy film is legyen nem cam-os!

Belefutottam egy mások által sikerfilmnek titulált mûbe.

A pankrátor (The Wrestler)
4/10
Hogy õszinte legyek csak Marisa Tomei tetszett az egész filmben.
Ez az egész pankrációsdit mindíg is nevetségesnek tartottam,és ez a film se változtatta meg a véleményem róla.Sõt!
<#wilting>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

angelslie
Egyet értek én is velük, elég idegesítö. Nem hiszem, hogy túl nehéz lenne rendesen írni...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

szucsy89
én is valami ilyesmit írtam róla mint te, elõször olvastam a könyvet, utána néztem meg egybõl szinte a filmet, és tényleg gagyi volt...viszont a könyv az tetszett nagyon
precision
én nem akarok beleszólni, de tényleg zavaró, hogy új "bekezdést" nyitsz egy-egy gondolat kellõs közepén... javíts ki ha tévedek, de a bekezdések tartalmi egységeket alkotnak, szal az ember oda tesz új bekezdést ahol vmi új téma vagy ilyesmi következik
ezzel szemben nálad ilyen is van pl:

ki lesz
porolva a hátsóm

hát nemtom 😊
no mind1. belehalni nem lehet, csak fura 😊

off vége.

Bazinga!

Zephyr Retiring
<#nyes>elfelejtetted megírni, hogy anyusnak tetszett a hsz-em,
vagy azért írtál könnyek közt, mert azt az infót kaptad, hogy ki lesz
porolva a hátsóm amiért ilyeneket írkálok<#nyes>
mellesleg valszeg kb.99% ugyanazért jár ide, amiért te is..meg én is..
informálódás a filmekrõl (de jókat is derülök, mikor ugyanarra a filmre 1 és 10 pontot is ad két különbözõ tag<#hehe>)
aztán döntsd el: most jó, vagy rakás xar az a bizonyos film<#nevetes1>

..még az a jó, hogy bunyó nincs<#ravasz1>
..de miket is beszélek: dehogy nincs..mindjárt nézem is<#papakacsint>
aztán majd visszajövök és megbeszélhetjük
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
..hogy tetszik-e majd anyucinak is ez az új film..

<#eplus2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

ProGabe
könnyek között írok, úgy visszavágtál. már anyukámnak is megmutattam a hsz-ed

amúgy azért nem szoktam ide írogatni, mert mire én oda jutok, hogy megnézek egy filmet, addigra itt sokan már el is felejtik, tehát már rég ki lett tárgyalva. ezt a topikot inkább azért olvasom, hogy eldöntsem, mit is érdemes megnézni (pontosabban ez az egyik módszer)

egy kis szerk: én lennék az elsõ, aki rosszat írt arról a fosról? 😮

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
keresõ szar :S nincs pénz megcsinálni ilyen válságos idõkben 😊

amúgy nálam az év vígjátéka, én szétröhögtem magam, dehát ízlések és pofonok 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

stargatelost
The Hangover

Hááát ez nagyon nem ült fel nálam a hypenak....mindenki áradozott róla hogy ilyen jó, meg olyan vicces.... Nem mondom hogy rossz volt, mert nem volt az, de néha mosolygás azt ennyi...

4/10 -több nem

(keresõvel meg mi van? pedig emlékszem, hogy sokan írtak a filmrõl, mégse dob ki semmit, ha alul beírom)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Zephyr Retiring
no így már vágom, hogy mire is gondoltál<#nevetes1> az igazság az, hogy írhatnék így is (mint most) de valahogy nem áll rá a kezem<#vigyor5> úgy is mondhatnám, hogy szakmai ártalom.. nem tudom, miért is pont neked kell megmagyaráznom (nagy könyvmolynak) hogy mi értelme is van az új bekezdésnek<#ravasz1> de csak most, és csak itt<#hehe> a te kedvedért így válaszoltam..
amúgy (bocs az új bekezdésért) az angyalok és démonokról tõled hallom az elsõ negatív kritikát<#hawaii> mondd csak: igazából is kritikus vagy, vagy csak az én kedvemért csinálod<#kerdes><#eplus2>

precision
ne törõdj az ilyenekkel 😊
és szerintem is igénytelenség CAM -os filmet nézni... ha valaki nagyon vár egy filmet, menjen el a moziba rá, vagy ha nem tud vagy nem akar a moziba menni, várja meg az r5 v. dvdripet... ha annyira szereti az adott filmet, csak meggyalázza a kamerás verzióval

Bazinga!

Dynamic
Nem ártana kissé következetesebben törölgetned, mert elég hülyén néz ki, amikor válaszokat láthatunk (már)nem létezõ kommentekre.
CSOCSO
Nemtom elhinni hogy azert vagyok leugatva. Mert floridaba valo koltozesem utan baj hogy magyar forumra irogatok... hat ha szerinted ez baj akkor te a tipikus magyar kocsogok koze tartoznal idekint akik azt hiszik hogy ok jobbak mint az otthon elo tarsai es o mar csak amerikai forumokra irogat. Ez szerintem egy nagyon majom dolog.
precision
én az vagyok
ne írjak többet?

Bazinga!

ProGabe
akkor megkérdezem direktben: mi a faszért
kell
minden
félmondatod után
ente
r
t
nyomnod?

elolvastam az angyalok és démonokat. szar volt, de voltak jó pillanatok is benne, nagyon jók. gondoltam megnézem a filmet. hát, azok a jó pillanatok mind hiányoznak belõle. :S

egy ilyen könyvet pofonegyszerû lenne megfilmesíteni, hihetetlen, hogy egy ilyen rossz filmet tudtak csak összehozni belõle. jól írta a filmrõl az, aki nem olvasta a könyvet, hogy tulajdonképpen csak futkorásznak benne, azt sem tudjuk mi miért történik, hol vannak, stb

egy Brown-sztoriban az "út" a lényeg, ahogy eljutnak A-ból B-be. ez itt mind kimaradt. Hanks benyög egy félmondatot, és már a kocsiban ülnek

a Hassasint meg kész csoda, hogy nem egy leszbikus mélynövésû játszotta, annak is pont annyi értelme lett volna, mint ezzel a színésszel^^

szar/10

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Montanosz
Gamer
inkább idegesítõ volt mint élvezetes...
10/4

Children of the corn 2009
szintúgy csalódás....vacak
10/2

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Zephyr Retiring
te figyu: kicsit lemaradtam..
mi is az új filmje<#fejvakaras>

Zephyr Retiring
..ha nem tudsz, az is baj<#nevetes1>

Kmarha
macskanõt én is <#law> csak az új filmjére nem vitt még rá a lélek hogy megnézzem 😄

nekem hófehér Michelle Pfeiffer jobban bejött mint a barna cicus Halle, még akkor is ha ez utóbbin jóval kevesebb a ruha.

Akkor is õ marad örök <#szeret>:

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

tigeroo
LOL <#idiota>

TUDSZ REPPELNI AZA BAJ XD
desigo
Brüno 5/10

Súlyos volt nagyon.Kíváncsi vagyok,hogy Cohen miben fog még szerepelni.

Yip Man 9/10

Ezt viszont sajnálom,hogy eddig halogattam.
Zephyr Retiring
<#nyes>jól hangzik..
a magam részérõl azért inkább nem vállalkoznék rá..
esetleg filmben van ilyesmi<#miaz>

el tudnám képzelni egy jó kis vígjátékban..

Zephyr Retiring
nekem meg mostanában a macskanõ jön be..
az is amolyan meseszerû<#vigyor5>

Zephyr Retiring
igazad van..no comment.

Zephyr Retiring
<#wilting>megkérdezheted, de nem hinném,
hogy ebbe a totyikba bármikor is írtam volna verset<#nevetes1>

de hogy lásd kivel van dolgod:

"..megjött újra progabe,
s belekötött zephyrbe..
zephyr amúgy szerény lélek,
(zenélgetek, filmet nézek.)

jippikájé madafaka
eme totyik arra vala,
filmélményeid megosszad,
s talán néha pontozzad.."

javaslom, hogy a szemed helyett az ujjaid rángatózzanak,
s oszd meg velünk (filmbuzikkal) mit is láttál mostanában<#hehe>

DeerHunter01
szerintem az ebben a topikban tökmindegy hogy egy vályogputriból irsz vagy egy panel 10. emeletérõl vagy egy kastélyból.
itt a filmekrõl van szó és a CAM-os filmek nagy része ugyanolyan szar lesz a luxusvillában meg a putriban is.

\"Erről van szó!\"

Blasta
"Nézd, szerintem nem jogos, hogy valaki aki állítólag Floridában él, és ide jár fórumozni, az mondja másra, hogy igénytelen. "

Ezt külön kiemelném.

MÁR MIÉRT NE LENNE JOGOS? Ha te mondjuk szart reggeliznél minden reggel és én azt mondanám rád, hogy igénytelen állat vagy, akkor nem lenne igazam, csak mert pl. Monacoban élek???

Itt rajtad kívül mindenki érti a lényeget csórikám, csak te vagy "kicsit" összezavarodva.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Ott bukik a szánalmas érvelésed, hogy a sok NEM FLORIDAI magyar is okádik a CAM-os verzióktól. Csak te hiszed azt, hogy menõ vagy, mert cam-os filmeket nézel csodatévén.
Amúgy meg tényleg csocso topikja, az ír ide és azt amit Õ megenged, ez ilyen egyszerû.

Esetleg nyiss egy "CAM-os filmek amiket most láttunk" topikot és ott csorgathatod a gerincvelõd a cam-os filmekre, plusz azt irogatsz amit akarsz.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SötétBarom
Cigányoz. <#dumcsi>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tigeroo
mire vered magad?
Montanosz
na még pont az kéne hogy romák is írkáljanak ide....piha...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

DeerHunter01
Hajsza a föld alatt

10/10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azért azt már az elejétõl tudni lehetett hogy Travolta meg fog halni,de ettõl függetlenül izgalmas és jó film volt.

\"Erről van szó!\"

Tyler1
na hát ez az! persze h a TF2 hd-ben kurva nagyot üt, de attól még nem lesz jó film! itt nem a látványt pontozzák, hanem az egész filmet látványostól, történetestõl, kivitelezéstõl függõen.

Nem mondom h nincs igazad, mert a látvány fontos része a szórakoztatásnak, de aki látvány miatt néz filmeket, az sose fog jó filmet látni, csak a többszáz milliós idióta franchise-okat.
nekem pl. a TF2-nél sem az rontotta le a filmet, hogy elõször camos verzióba láttam(hozzáteszem jóminõségû), ha egy filnek nincs normális cselekménye, rossz a vágás, szarok a párbeszédek, akk hiába fullos a látványa, attól még nem lesz jó film.

Ezt most elkúrtad, mert alig írok ide, és nem is ismerem az idejárókat. De van szemem, és látom hogy hülyeségeket írsz.

(Abban egyetértek veled, hogy nem kéne leigénytelenezni senkit, aki kamerás filmet néz. De hogy Florida hogy jön ide...)

a camos filmekbõl indult ki az egész...

tökmindegy hogy vki hawaii-on, londonban vagy azerbajdzsánban néz kamerával felvett filmet - akkor is igénytelen, nincs más szó.
Igazad van, Floridában senki sem dolgozik, hanem mindenki a parton bulizik

SötétBarom
Kussoljál el.

Amúgy Csocsesz bácsi tényleg floridában él. Te meg gondolom panelban. Az élet fáj. Másrészt, te floridából nézve is lehetsz igénytelen 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tikal
miköze annak hogy floridában él ahhoz hogy ide irogat? 😊 szimplán irigy vagy...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

analfa
Láttad a kabalapasit? Csak nehogy úgy járj mint a fõszereplõ 😛 LOl

Ams
nem! az igazi élet megdugni minden nõt a parton!!!4

ugye, ugye????!!!!

TUDTAM!

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

CSOCSO
es meg annyit fuznek hozza hogy nem is azzal van a baj hogyha vki megnez egy 50 elso randit camosba.... hanem mikor a 2012 et nezik camosba... ami a latvanyrol szol ......................
CSOCSO
ne pontozzatok camos filmeket mert hulyeseg. engem ne akarjon senki meggyozni arrol hogy motorozni faszsag mert rault egy babettara es nem jot be neki!!!!!
Nem kell HD videot neznie senkinek.. sooot en se teszem azt max ha a tv ben nezek vmit HD ben. De azert pl egy olyan filmet hogyan pontozol ahol a latvany es a hang is baromi nagy szerepet jatszik?

es csodalkoztok mikot az egyik 7 pontot ad egy filmre a masik meg mondjuk 9 et. pl a transformers film amit HD ben lattam 5.1 es hangrendszerrel es nagyon zorall volt a film. persze egy fullbedugaszolos sony fulessel amit a walkmanhez kaptal 10 evvel ezelott meg a 17 es moncsidon nezve a camos filmeket biztos elvezetes nezni.

peace
CSOCSO
ez az en topikom.. velem te igy nem beszelsz itt.
[HUN]Crassus
Alkony 2. részét látta már valaki?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

kb

autoszimulator
Brüno 0/10

ritkán adok ilyet, de ez megérdemli.

.: mobilize.hu :.

Kmarha
ohh Sin City az nagy nagy kedvencem 😊 talán nincs benne olyan rész amin 20. nézésre átpörgetnék. Ritka az ilyesmi.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Tyler1
tök más kategória a 2! a Sin City egy képregényadaptáció, tehát természetes h elrugazkodik a realitástól, míg a Felpörögve csak egy idétlen akcióvígjáték, amibõl felesleges volt 2. részt csinálni ugyanazokkal a poénokkal.
Sötét Lovagot se hasonlítjuk össze a Franklin a teknõssel 😊

ProGabe
megkérdezhetem, hogy miért írsz verseket? 😄 számomra olvashatatlanok a hszeid, mert rángatózik a szemem, ahogy egyik sorról a következõre ugrok :S