Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Brüno 5/10

Súlyos volt nagyon.Kíváncsi vagyok,hogy Cohen miben fog még szerepelni.

Yip Man 9/10

Ezt viszont sajnálom,hogy eddig halogattam.
Zephyr Retiring
<#nyes>jól hangzik..
a magam részérõl azért inkább nem vállalkoznék rá..
esetleg filmben van ilyesmi<#miaz>

el tudnám képzelni egy jó kis vígjátékban..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
nekem meg mostanában a macskanõ jön be..
az is amolyan meseszerû<#vigyor5>

Zephyr Retiring
igazad van..no comment.

Zephyr Retiring
<#wilting>megkérdezheted, de nem hinném,
hogy ebbe a totyikba bármikor is írtam volna verset<#nevetes1>

de hogy lásd kivel van dolgod:

"..megjött újra progabe,
s belekötött zephyrbe..
zephyr amúgy szerény lélek,
(zenélgetek, filmet nézek.)

jippikájé madafaka
eme totyik arra vala,
filmélményeid megosszad,
s talán néha pontozzad.."

javaslom, hogy a szemed helyett az ujjaid rángatózzanak,
s oszd meg velünk (filmbuzikkal) mit is láttál mostanában<#hehe>

DeerHunter01
szerintem az ebben a topikban tökmindegy hogy egy vályogputriból irsz vagy egy panel 10. emeletérõl vagy egy kastélyból.
itt a filmekrõl van szó és a CAM-os filmek nagy része ugyanolyan szar lesz a luxusvillában meg a putriban is.

\"Erről van szó!\"

Blasta
"Nézd, szerintem nem jogos, hogy valaki aki állítólag Floridában él, és ide jár fórumozni, az mondja másra, hogy igénytelen. "

Ezt külön kiemelném.

MÁR MIÉRT NE LENNE JOGOS? Ha te mondjuk szart reggeliznél minden reggel és én azt mondanám rád, hogy igénytelen állat vagy, akkor nem lenne igazam, csak mert pl. Monacoban élek???

Itt rajtad kívül mindenki érti a lényeget csórikám, csak te vagy "kicsit" összezavarodva.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Ott bukik a szánalmas érvelésed, hogy a sok NEM FLORIDAI magyar is okádik a CAM-os verzióktól. Csak te hiszed azt, hogy menõ vagy, mert cam-os filmeket nézel csodatévén.
Amúgy meg tényleg csocso topikja, az ír ide és azt amit Õ megenged, ez ilyen egyszerû.

Esetleg nyiss egy "CAM-os filmek amiket most láttunk" topikot és ott csorgathatod a gerincvelõd a cam-os filmekre, plusz azt irogatsz amit akarsz.

SötétBarom
Cigányoz. <#dumcsi>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tigeroo
mire vered magad?
Montanosz
na még pont az kéne hogy romák is írkáljanak ide....piha...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

DeerHunter01
Hajsza a föld alatt

10/10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azért azt már az elejétõl tudni lehetett hogy Travolta meg fog halni,de ettõl függetlenül izgalmas és jó film volt.

\"Erről van szó!\"

Tyler1
na hát ez az! persze h a TF2 hd-ben kurva nagyot üt, de attól még nem lesz jó film! itt nem a látványt pontozzák, hanem az egész filmet látványostól, történetestõl, kivitelezéstõl függõen.

Nem mondom h nincs igazad, mert a látvány fontos része a szórakoztatásnak, de aki látvány miatt néz filmeket, az sose fog jó filmet látni, csak a többszáz milliós idióta franchise-okat.
nekem pl. a TF2-nél sem az rontotta le a filmet, hogy elõször camos verzióba láttam(hozzáteszem jóminõségû), ha egy filnek nincs normális cselekménye, rossz a vágás, szarok a párbeszédek, akk hiába fullos a látványa, attól még nem lesz jó film.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Ezt most elkúrtad, mert alig írok ide, és nem is ismerem az idejárókat. De van szemem, és látom hogy hülyeségeket írsz.

(Abban egyetértek veled, hogy nem kéne leigénytelenezni senkit, aki kamerás filmet néz. De hogy Florida hogy jön ide...)

a camos filmekbõl indult ki az egész...

tökmindegy hogy vki hawaii-on, londonban vagy azerbajdzsánban néz kamerával felvett filmet - akkor is igénytelen, nincs más szó.
Igazad van, Floridában senki sem dolgozik, hanem mindenki a parton bulizik

SötétBarom
Kussoljál el.

Amúgy Csocsesz bácsi tényleg floridában él. Te meg gondolom panelban. Az élet fáj. Másrészt, te floridából nézve is lehetsz igénytelen 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tikal
miköze annak hogy floridában él ahhoz hogy ide irogat? 😊 szimplán irigy vagy...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

analfa
Láttad a kabalapasit? Csak nehogy úgy járj mint a fõszereplõ 😛 LOl

Ams
nem! az igazi élet megdugni minden nõt a parton!!!4

ugye, ugye????!!!!

TUDTAM!

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

CSOCSO
es meg annyit fuznek hozza hogy nem is azzal van a baj hogyha vki megnez egy 50 elso randit camosba.... hanem mikor a 2012 et nezik camosba... ami a latvanyrol szol ......................
CSOCSO
ne pontozzatok camos filmeket mert hulyeseg. engem ne akarjon senki meggyozni arrol hogy motorozni faszsag mert rault egy babettara es nem jot be neki!!!!!
Nem kell HD videot neznie senkinek.. sooot en se teszem azt max ha a tv ben nezek vmit HD ben. De azert pl egy olyan filmet hogyan pontozol ahol a latvany es a hang is baromi nagy szerepet jatszik?

es csodalkoztok mikot az egyik 7 pontot ad egy filmre a masik meg mondjuk 9 et. pl a transformers film amit HD ben lattam 5.1 es hangrendszerrel es nagyon zorall volt a film. persze egy fullbedugaszolos sony fulessel amit a walkmanhez kaptal 10 evvel ezelott meg a 17 es moncsidon nezve a camos filmeket biztos elvezetes nezni.

peace
CSOCSO
ez az en topikom.. velem te igy nem beszelsz itt.
[HUN]Crassus
Alkony 2. részét látta már valaki?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

kb

autoszimulator
Brüno 0/10

ritkán adok ilyet, de ez megérdemli.

.: mobilize.hu :.

Kmarha
ohh Sin City az nagy nagy kedvencem 😊 talán nincs benne olyan rész amin 20. nézésre átpörgetnék. Ritka az ilyesmi.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Tyler1
tök más kategória a 2! a Sin City egy képregényadaptáció, tehát természetes h elrugazkodik a realitástól, míg a Felpörögve csak egy idétlen akcióvígjáték, amibõl felesleges volt 2. részt csinálni ugyanazokkal a poénokkal.
Sötét Lovagot se hasonlítjuk össze a Franklin a teknõssel 😊

ProGabe
megkérdezhetem, hogy miért írsz verseket? 😄 számomra olvashatatlanok a hszeid, mert rángatózik a szemem, ahogy egyik sorról a következõre ugrok :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zephyr Retiring
<#eplus2>..ez esetben a sin city-t messzire elkerüld<#papakacsint>

Kmarha
néha? néha átcsap? KICSIT???

most kapom az agyvérzést

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Qwerty4
Ez csak véletlen, hogy elõbb németül láttam, így alakult.De az úgy jó is volt, hogy nem értettem a dolgok nagyrészét, mert nem ért akkora csalódás, mint most...<#oooo>

Qwerty4

Qwerty4
Hát már ezután megnézem, az elsõ AvP is eléggé lerombolta az elsõ 4 igazi Alien film mítoszát, úgy hogy már ezekután mindegy, megnézem a 2 AvP-t is...de azért kösz a figyelmeztetést.<#wink>

Qwerty4

Zephyr Retiring
kb.2 órája végeztem a felpörögve 2-vel is..
no ez a film tényleg, szó szerint pörög<#nevetes1>
a lóversenypályás jelenet abszolút perverz, de cool<#hehe>

néha már kicsit átcsap meseszerûbe, de amúgy elmegy.
az elsõ rész méltó folytatása...<#hawaii>10/7

Zephyr Retiring
bedrótozva.
belepillanthatunk a jövõbe..
az avatar program keretében egy chip-et ültetnek az agyunkba,
amivel a termékreklámozást hivatottak kiváltani. de egyenlõre
csak kísérleti jelleggel. ám egy véletlen? folytán az egyik
alanynak megölik a feleségét..
a program ellen lázadók segítségével, fõhõsünk a volt különleges
kommandós exkatona bosszút interpretál.

akciódús izgalmas sci-fi az utolsó percekig..10/8<#taps>

Blasta
Filterezzél professzor úr, meg EVR-ezzél csak, attól még a tény tény marad: saját magával szemben igénytelen aki cam-es verziókat néz, nézheti akármilyen csoda TV-n azt a szart.

A florida man-es beszólásod a végén meg szimpla "savanyú a szõlõ", tipikus, szánlak erõsen.

Willenbrock
Bizita/Visitor - ilyen beteg filmet talán életemben nem láttam.Nem értem mi akart ez lenni,valószínûleg társadalomkritika. 3/10

autoszimulator
na várjunk. láttad németül, de nem értetted a film felét a nyelv miatt, és ezért hagytad egy ideig, hogy kétségek közt õrlõdj, mi lehet a sztorija? 😄

.: mobilize.hu :.

ha jót akarsz magadnak (és azt hiszem minden A / P fan nevében beszélek), és nem akarsz nagy illúziórombolást, kihagyod az AVP2-t :/
Qwerty4
Azt még nem láttam, pedig az is van vagy 2 éves film.Majd hamarosan sor kerül rá. 😊

Qwerty4

Tyler1
nekem inkább a 2. rész volt a nagy csalódás. nagyon amatõr munka lett.

már csak Antal Nimródban bízok, hogy a Predators-t faszán összedobja 😊

Qwerty4
OK, akkor így már tiszta, bennem valahogy úgy maradt meg, hogy az embereket is a "predik" teremtették. 😊
De így is pont úgy eltûnt sajnos az egész alien világnak a homályossága, rejtélye...

Qwerty4

Tyler1
ezért a predik a valódi "isteneink" 😊

Tyler1
nem, a predatorok megtanították az embereket az építésre, cserébe áldozetokat kellett hozniuk, amikben kifejlõdtek az alienek 😊 ezért volt több kultúra jegyei a piramison, mert az volt az elsõ piramis amit építettek.

Qwerty4
De, az egyik csóró a vége felé úgy magyarázta, hogy a predatorok azért "teremtették" az emberi fajt, hogy tudják szaporítani az aleieneket.Annak érdekében, hogy õk legyen amivel játszanak. 😊

Qwerty4

PetruZ
Ugyan már, ez a kettõ komoly Shakespeare-színész a The Day The Earth Stood Still-ben lévõ kölyökhöz képest...
Tyler1
az embereket nem a Predatorok teremtették

Qwerty4
Tegnap láttam, most magyar szinkronnal (korábban némettel, amibõl igen keveset értettem meg) az Alien vs. Predator-t (A Halál a Ragadozó ellen-t).
Hát jobb lett volna, ha magyar nyelven nem néztem volna meg, így ledõlt a szép Alien mítosz, hogy mit és honnan jöttek, stb.Ezt a sejtelmes mítoszt kár volt így lerombolni...
Nem lett volna baj, ha megtudjuk az igazságot, de ez így elég olcsó, ócska megoldás volt, hogy a Predatotok teremtették vagy fejlesztették ki ezeket, ráadásul az embereket is.
Korábban azt hiszem 7-est adtam neki, most módosítom 4/10-re.

Qwerty4

érdekes,azt hiszem megnézem

Az ember utolsó védelmi vonala a kutya?Minden évben havi szinten szokták a saját gazdájukat megölni<#idiota>