Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Na ez az ami sose fog megtörténni.<#nyes>#nyes>
De hogy film is legyen nem cam-os!
Belefutottam egy mások által sikerfilmnek titulált mûbe.
A pankrátor (The Wrestler)
4/10
Hogy õszinte legyek csak Marisa Tomei tetszett az egész filmben.
Ez az egész pankrációsdit mindíg is nevetségesnek tartottam,és ez a film se változtatta meg a véleményem róla.Sõt!
<#wilting>#wilting>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ezzel szemben nálad ilyen is van pl:
ki lesz
porolva a hátsóm
hát nemtom 😊
no mind1. belehalni nem lehet, csak fura 😊
off vége.
Bazinga!
vagy azért írtál könnyek közt, mert azt az infót kaptad, hogy ki lesz
porolva a hátsóm amiért ilyeneket írkálok<#nyes>#nyes>
mellesleg valszeg kb.99% ugyanazért jár ide, amiért te is..meg én is..
informálódás a filmekrõl (de jókat is derülök, mikor ugyanarra a filmre 1 és 10 pontot is ad két különbözõ tag<#hehe>#hehe>)
aztán döntsd el: most jó, vagy rakás xar az a bizonyos film<#nevetes1>#nevetes1>
..még az a jó, hogy bunyó nincs<#ravasz1>#ravasz1>
..de miket is beszélek: dehogy nincs..mindjárt nézem is<#papakacsint>#papakacsint>
aztán majd visszajövök és megbeszélhetjük
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#eplus2>#eplus2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
amúgy azért nem szoktam ide írogatni, mert mire én oda jutok, hogy megnézek egy filmet, addigra itt sokan már el is felejtik, tehát már rég ki lett tárgyalva. ezt a topikot inkább azért olvasom, hogy eldöntsem, mit is érdemes megnézni (pontosabban ez az egyik módszer)
egy kis szerk: én lennék az elsõ, aki rosszat írt arról a fosról? 😮
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy nálam az év vígjátéka, én szétröhögtem magam, dehát ízlések és pofonok 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hááát ez nagyon nem ült fel nálam a hypenak....mindenki áradozott róla hogy ilyen jó, meg olyan vicces.... Nem mondom hogy rossz volt, mert nem volt az, de néha mosolygás azt ennyi...
4/10 -több nem
(keresõvel meg mi van? pedig emlékszem, hogy sokan írtak a filmrõl, mégse dob ki semmit, ha alul beírom)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
amúgy (bocs az új bekezdésért) az angyalok és démonokról tõled hallom az elsõ negatív kritikát<#hawaii>#hawaii> mondd csak: igazából is kritikus vagy, vagy csak az én kedvemért csinálod<#kerdes>#kerdes><#eplus2>#eplus2>
és szerintem is igénytelenség CAM -os filmet nézni... ha valaki nagyon vár egy filmet, menjen el a moziba rá, vagy ha nem tud vagy nem akar a moziba menni, várja meg az r5 v. dvdripet... ha annyira szereti az adott filmet, csak meggyalázza a kamerás verzióval
Bazinga!
kell
minden
félmondatod után
ente
r
t
nyomnod?
elolvastam az angyalok és démonokat. szar volt, de voltak jó pillanatok is benne, nagyon jók. gondoltam megnézem a filmet. hát, azok a jó pillanatok mind hiányoznak belõle. :S
egy ilyen könyvet pofonegyszerû lenne megfilmesíteni, hihetetlen, hogy egy ilyen rossz filmet tudtak csak összehozni belõle. jól írta a filmrõl az, aki nem olvasta a könyvet, hogy tulajdonképpen csak futkorásznak benne, azt sem tudjuk mi miért történik, hol vannak, stb
egy Brown-sztoriban az "út" a lényeg, ahogy eljutnak A-ból B-be. ez itt mind kimaradt. Hanks benyög egy félmondatot, és már a kocsiban ülnek
a Hassasint meg kész csoda, hogy nem egy leszbikus mélynövésû játszotta, annak is pont annyi értelme lett volna, mint ezzel a színésszel^^
szar/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
inkább idegesítõ volt mint élvezetes...
10/4
Children of the corn 2009
szintúgy csalódás....vacak
10/2
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
mi is az új filmje<#fejvakaras>#fejvakaras>
nekem hófehér Michelle Pfeiffer jobban bejött mint a barna cicus Halle, még akkor is ha ez utóbbin jóval kevesebb a ruha.
Akkor is õ marad örök <#szeret>#szeret>:

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Súlyos volt nagyon.Kíváncsi vagyok,hogy Cohen miben fog még szerepelni.
Yip Man 9/10
Ezt viszont sajnálom,hogy eddig halogattam.
a magam részérõl azért inkább nem vállalkoznék rá..
esetleg filmben van ilyesmi<#miaz>#miaz>
el tudnám képzelni egy jó kis vígjátékban..
az is amolyan meseszerû<#vigyor5>#vigyor5>
hogy ebbe a totyikba bármikor is írtam volna verset<#nevetes1>#nevetes1>
de hogy lásd kivel van dolgod:
"..megjött újra progabe,
s belekötött zephyrbe..
zephyr amúgy szerény lélek,
(zenélgetek, filmet nézek.)
jippikájé madafaka
eme totyik arra vala,
filmélményeid megosszad,
s talán néha pontozzad.."
javaslom, hogy a szemed helyett az ujjaid rángatózzanak,
s oszd meg velünk (filmbuzikkal) mit is láttál mostanában<#hehe>#hehe>
itt a filmekrõl van szó és a CAM-os filmek nagy része ugyanolyan szar lesz a luxusvillában meg a putriban is.
\"Erről van szó!\"
Ezt külön kiemelném.
MÁR MIÉRT NE LENNE JOGOS? Ha te mondjuk szart reggeliznél minden reggel és én azt mondanám rád, hogy igénytelen állat vagy, akkor nem lenne igazam, csak mert pl. Monacoban élek???
Itt rajtad kívül mindenki érti a lényeget csórikám, csak te vagy "kicsit" összezavarodva.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amúgy meg tényleg csocso topikja, az ír ide és azt amit Õ megenged, ez ilyen egyszerû.
Esetleg nyiss egy "CAM-os filmek amiket most láttunk" topikot és ott csorgathatod a gerincvelõd a cam-os filmekre, plusz azt irogatsz amit akarsz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
10/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Erről van szó!\"
Nem mondom h nincs igazad, mert a látvány fontos része a szórakoztatásnak, de aki látvány miatt néz filmeket, az sose fog jó filmet látni, csak a többszáz milliós idióta franchise-okat.
nekem pl. a TF2-nél sem az rontotta le a filmet, hogy elõször camos verzióba láttam(hozzáteszem jóminõségû), ha egy filnek nincs normális cselekménye, rossz a vágás, szarok a párbeszédek, akk hiába fullos a látványa, attól még nem lesz jó film.
(Abban egyetértek veled, hogy nem kéne leigénytelenezni senkit, aki kamerás filmet néz. De hogy Florida hogy jön ide...)
tökmindegy hogy vki hawaii-on, londonban vagy azerbajdzsánban néz kamerával felvett filmet - akkor is igénytelen, nincs más szó.
Amúgy Csocsesz bácsi tényleg floridában él. Te meg gondolom panelban. Az élet fáj. Másrészt, te floridából nézve is lehetsz igénytelen 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ugye, ugye????!!!!
TUDTAM!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Nem kell HD videot neznie senkinek.. sooot en se teszem azt max ha a tv ben nezek vmit HD ben. De azert pl egy olyan filmet hogyan pontozol ahol a latvany es a hang is baromi nagy szerepet jatszik?
es csodalkoztok mikot az egyik 7 pontot ad egy filmre a masik meg mondjuk 9 et. pl a transformers film amit HD ben lattam 5.1 es hangrendszerrel es nagyon zorall volt a film. persze egy fullbedugaszolos sony fulessel amit a walkmanhez kaptal 10 evvel ezelott meg a 17 es moncsidon nezve a camos filmeket biztos elvezetes nezni.
peace
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Sötét Lovagot se hasonlítjuk össze a Franklin a teknõssel 😊