Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Súlyos volt nagyon.Kíváncsi vagyok,hogy Cohen miben fog még szerepelni.
Yip Man 9/10
Ezt viszont sajnálom,hogy eddig halogattam.
a magam részérõl azért inkább nem vállalkoznék rá..
esetleg filmben van ilyesmi<#miaz>#miaz>
el tudnám képzelni egy jó kis vígjátékban..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
az is amolyan meseszerû<#vigyor5>#vigyor5>
hogy ebbe a totyikba bármikor is írtam volna verset<#nevetes1>#nevetes1>
de hogy lásd kivel van dolgod:
"..megjött újra progabe,
s belekötött zephyrbe..
zephyr amúgy szerény lélek,
(zenélgetek, filmet nézek.)
jippikájé madafaka
eme totyik arra vala,
filmélményeid megosszad,
s talán néha pontozzad.."
javaslom, hogy a szemed helyett az ujjaid rángatózzanak,
s oszd meg velünk (filmbuzikkal) mit is láttál mostanában<#hehe>#hehe>
itt a filmekrõl van szó és a CAM-os filmek nagy része ugyanolyan szar lesz a luxusvillában meg a putriban is.
\"Erről van szó!\"
Ezt külön kiemelném.
MÁR MIÉRT NE LENNE JOGOS? Ha te mondjuk szart reggeliznél minden reggel és én azt mondanám rád, hogy igénytelen állat vagy, akkor nem lenne igazam, csak mert pl. Monacoban élek???
Itt rajtad kívül mindenki érti a lényeget csórikám, csak te vagy "kicsit" összezavarodva.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amúgy meg tényleg csocso topikja, az ír ide és azt amit Õ megenged, ez ilyen egyszerû.
Esetleg nyiss egy "CAM-os filmek amiket most láttunk" topikot és ott csorgathatod a gerincvelõd a cam-os filmekre, plusz azt irogatsz amit akarsz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
10/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Erről van szó!\"
Nem mondom h nincs igazad, mert a látvány fontos része a szórakoztatásnak, de aki látvány miatt néz filmeket, az sose fog jó filmet látni, csak a többszáz milliós idióta franchise-okat.
nekem pl. a TF2-nél sem az rontotta le a filmet, hogy elõször camos verzióba láttam(hozzáteszem jóminõségû), ha egy filnek nincs normális cselekménye, rossz a vágás, szarok a párbeszédek, akk hiába fullos a látványa, attól még nem lesz jó film.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
(Abban egyetértek veled, hogy nem kéne leigénytelenezni senkit, aki kamerás filmet néz. De hogy Florida hogy jön ide...)
tökmindegy hogy vki hawaii-on, londonban vagy azerbajdzsánban néz kamerával felvett filmet - akkor is igénytelen, nincs más szó.
Amúgy Csocsesz bácsi tényleg floridában él. Te meg gondolom panelban. Az élet fáj. Másrészt, te floridából nézve is lehetsz igénytelen 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ugye, ugye????!!!!
TUDTAM!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Nem kell HD videot neznie senkinek.. sooot en se teszem azt max ha a tv ben nezek vmit HD ben. De azert pl egy olyan filmet hogyan pontozol ahol a latvany es a hang is baromi nagy szerepet jatszik?
es csodalkoztok mikot az egyik 7 pontot ad egy filmre a masik meg mondjuk 9 et. pl a transformers film amit HD ben lattam 5.1 es hangrendszerrel es nagyon zorall volt a film. persze egy fullbedugaszolos sony fulessel amit a walkmanhez kaptal 10 evvel ezelott meg a 17 es moncsidon nezve a camos filmeket biztos elvezetes nezni.
peace
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Sötét Lovagot se hasonlítjuk össze a Franklin a teknõssel 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
most kapom az agyvérzést
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Qwerty4
Qwerty4
no ez a film tényleg, szó szerint pörög<#nevetes1>#nevetes1>
a lóversenypályás jelenet abszolút perverz, de cool<#hehe>#hehe>
néha már kicsit átcsap meseszerûbe, de amúgy elmegy.
az elsõ rész méltó folytatása...<#hawaii>#hawaii>10/7
belepillanthatunk a jövõbe..
az avatar program keretében egy chip-et ültetnek az agyunkba,
amivel a termékreklámozást hivatottak kiváltani. de egyenlõre
csak kísérleti jelleggel. ám egy véletlen? folytán az egyik
alanynak megölik a feleségét..
a program ellen lázadók segítségével, fõhõsünk a volt különleges
kommandós exkatona bosszút interpretál.
akciódús izgalmas sci-fi az utolsó percekig..10/8<#taps>#taps>
A florida man-es beszólásod a végén meg szimpla "savanyú a szõlõ", tipikus, szánlak erõsen.
.: mobilize.hu :.
már csak Antal Nimródban bízok, hogy a Predators-t faszán összedobja 😊
De így is pont úgy eltûnt sajnos az egész alien világnak a homályossága, rejtélye...
Qwerty4
Qwerty4
Hát jobb lett volna, ha magyar nyelven nem néztem volna meg, így ledõlt a szép Alien mítosz, hogy mit és honnan jöttek, stb.Ezt a sejtelmes mítoszt kár volt így lerombolni...
Nem lett volna baj, ha megtudjuk az igazságot, de ez így elég olcsó, ócska megoldás volt, hogy a Predatotok teremtették vagy fejlesztették ki ezeket, ráadásul az embereket is.
Korábban azt hiszem 7-est adtam neki, most módosítom 4/10-re.
Qwerty4