Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ez egy 10 pontos film akkor a trailert IRTOZATOSAN elbasztak!
nezd meg szvsz tetszeni fog. a vege meg egy kicsit torokszorongato is mint a braveheart ( igen egy kicsit varazslatos de nem gyuruk ura tipusu)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
henry poole is here-t.
rám nagy hatással volt,mindenképp nézd meg.gyönyörû a fényképezés,a szereplõk nagyot alakítanak,a story is nagyon ott van.
#51100: én az 5-öt láttam utoljára és akkor nekem is leesett, hogy már fingom sincs, hogy mi volt, hogy volt... meg amikor rájövök, hogy az a rész az egésznek az elõzményét meséli el...váááá
nah mind1, sajna ez a sorozat nem lesz rosszabb😄
Úgy vagyok vele, mint a barátok közt-tel... nézem, ha már elkezdték
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ezzel a filmmel egy bajom van, hogy kurvára elvesztettem a fonalat valahol a 4 körül, és hiába utalnak vissza régebbi részekre, nem emlékszem ki a jó, ki a rossz, ki halt meg, vagy kinem. Ettõl függetlenül hozta a szokásos formáját a film, nem lett jobb vagy rosszabb az eddigieknél, inkább lassan olyan mint egy sorozat, megnézed az új részt, nem hagy mély nyomot benned, de úgyis megnézed a következõt. Újdonságot nem tudtak belevinni, sõt inkább kezdi túlfokozni magát, mert aki véletlenül elfingja magát, annak is megkell enni az agyát h élhessen...
6/10 - mint ahogy a 2. után mind1ik nálam
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
tudod, otthon a 4fal között azt cisnálsz amit akarsz😄
privi ment
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szerintem hagyjad, õk azt írják 100 Ft/5 nap, de a telefonszámuk beleesik ebbe a kategóriába: 90/ 619 (900-999), ami ha minden igaz a legmagasabb tarifa ... 1920 Ft/SMS
Nem tudok biztosat mondani, de én nem kockáztatnák a helyedben... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Meg kellett néznem mégegyszer mert nagyon hatása alá kerültem a hétvégén))
Azt kell mondanom hogy mostanában nem láttam olyan filmet amelyben ennyire harmonikusan összedolgozták volna a keserû-édes jeleneteket a komédiába hajló pillanatokkal, amirõl általában Will Ferrel gondoskodik.
És Amelia Warner gyönyörû szemei)))......
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nekem is nagyon tetszett.<#eljen>#eljen>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
egy este hazafelé sétál egy nõ és a pasija. egy banda rájuk támad, és péppé verik õket passzióból. a srác nem éli túl, és a csajszi is csak épphogy. miután felépül, és látja, hogy a zsaruk fülük botját sem mozdítják az ügyben, vesz egy lõfegyvert. egyesével kapja el a mocskokat és nem kegyelmez. elgondolkodtató, mert ha velem történne hasonló, én biza lépésrõl lépésre ugyanezt tenném...kérdés, hogy te mit tennél<#conf>#conf> ..nézd meg, és döntsd el.. (nálam 8 pontot ért)
..a tudomány mai álláspontja xerint a mi naprendszerünk melletti következõ galaxisban már található egy a föld bolygóhoz hasonló adottságokkal rendelkezõ (légkör, víz, szárazföld) bolygó. az élet kialakulásához és fentmaradásához megfelelõ..döbbenetes mi<#kerdes>#kerdes>
ezzel el is érkeztünk a következõ jodie foster filmhez: kapcsolat.
fõhõsnõnket mindíg is érdekelte, hogy van-é élet más bolygókon is.. egy nap megkapja a választ: egy ismétlõdõ rádiójelet fognak be a világürbõl. a rádiójel egy kód, ami megfejtés után egy tervrajzot fed fel. egy jármû tervrajzát, amivel valamilyen módon - egyesek xerint - kapcsolatba lehet lépni más, intelligens civilizációval..a kormány elkezdi megépíteni a jármûvet..miután elkészül..mûködik<#nemtudom>#nemtudom> ..és ki ülhet bele..és mi történik ha beindítják..lesz kapcsolat, vagy nem.. (a téma miatt 9 pont)
utolsó ajánlat egy varázslatos filmecske bármely része: narnia krónikái<#nevetes1>#nevetes1>..tele apró csodákkal és fõleg: a természetben játszódik.ez nálam egy erõs 6-os<#integet2>#integet2>
A szigorúan piszkos ügyek amerikai változata, mert az amerikaiak nem néznek nem amerikai filmeket és az eredeti film zseniális sztorija megért annyit, hogy amerikanizálják. Elõször azt hittem, hogy csak egy ócska utánzatfilm lesz, azért is kerültem ilyen sokáig, hogy megnézzem, aztán egyszercsak a kezembe akadt a DVD-je és gondoltam teszek egy próbát. A két fiatal fõszereplõ, Damon és DiCaprio nagyon jól játszanak, fõleg DiCaprio aki remekül alakítja a karakterét. Én Jack Nicholsonnal egy kicsit elégedetlen voltam, de szerintem egy olyan színész, akinek annyi rutin van a háta mögött nem hiszem, hogy így mellényúlna, szóval erõs a gyanú, hogy a karakter nem volt eléggé kidolgozva. Nekem a film 3/4-éig abszolút nem az jött le, hogy õ egy gengszert, inkább tûnt egy habókos nagypapának. Mark Wahlberg szintén jól adja elõ a seggfej stílusú detektívet, egyre jobb színésznek tartom, most hogy már láttam több produkcióban is. Csupa sztárparádé ez a film: Nicholson, DiCaprio, Damon, Wahlberg, Baldwin, a rendezõi székben pedig Scorsese. Az eredetit még mindig jobbnak tartom, mint ezt, de egyáltalán nem volt csalódás.
8/10
mov ah,4ch int 21h end
Hatalmas,film.
sok akcióval,a történet nem a legbonyolultabb,de egy akció filmnek tökéletes.
10/10
\"Erről van szó!\"
eszméletlen!
http://www.youtube.com/watch?v=iO0LYcCoeJY
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Nézd meg ha még nem láttad!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
fél óráig kényelmesen hátradõlve nézegettem mint általában aztán azon vettem észre magam,hogy elõrehajolva döbbenten figyelem
pár napig még agyaltam rajta rendesen...
<#eljen>#eljen>
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
hetvegen neztem meg,meg jo h nem a draga hetkoznapokat pazaroltam ra😛.kicsit vontatott,unalmas,itt ott egy-ket poen/poenos helyzet amin felnevettem de az teny h ha nem niro lett volna a foszereplo fabatkat sem erne a film es nem neztem volna meg es meg igy is a kozepe fele gondolkoztam h abba hagyom...a poen az h egy producerrol szol aki egy eleg gyenge filmnek a producere es ugy nez ki bukni fog rajta,ez niro,es a filmnek is az egyik producere o es nem hinnem ezzel a filmel sokat nyertek volna<#gonosz1>#gonosz1>.amgy meg egyszer nezheto kategoria foleg azert mert ez se egy atlagosnak mondhato film.
5/10
Igen, mondjuk ez az akciófilmek egyik nagy hibája.
Mondjuk olyasmire gondoltam, ami picit elgondolkodtató vagy olyanra, ami picit varázslatos(nem gyûrük ura szerûség), tele apró csodákkal vagy a természettel kapcsolatos.
az utolsó pillanatban menekülnek meg mindig mindentõl
Még nem láttam, de érdekelne, hogy Te mit találtál benne butaságnak.
Természetesen a spoilert felhasználva.
Az elsõ fél óra alatt reménykedtem,hogy ez akár még jó is lehet de aztán már komolytalanná vált.Ha elvonatkoztatunk tõle,hogy tele van butaságokkal akkor teljesen élvezhetõ film.Nem volt unalmas,gyorsan eltelt a két és fél óra.Rosszabbra számítottam.
5/10
Gondolom ujat ugysem tudnék írni. Tarantino film, hasonló motivumokkal mint eddig. Két részt emelnék ki ami nagyon tetszett. Az egyik a kiskocsmás jelenet, amit egymás kiirtása követ, ügyes, jó. A másik meg a legvége, szerintem szenzációs hatása van a zenének és a füstre vetített filmnek együtt.Pont az i-re, korona a fejre. Brad Pitt tényleg jó benne, akcentusa odabasz😊, Landa kicsit komolytalannak tûnt egy SS tiszthez, de jól állt neki.
9/10
két dologban is tévedtem: az egyik, hogy 7 helyett 17 évet ugranak<#falbav>#falbav> a másik pedig a film pontos címe: gondold meg mit kívánsz 😊 legközelebb figyelmesebb leszek<#whatever>#whatever> ..mármint ha éppen nem leszek megint fáradt<#hehe>#hehe>