Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eszméletlen!
http://www.youtube.com/watch?v=iO0LYcCoeJY
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nézd meg ha még nem láttad!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
fél óráig kényelmesen hátradõlve nézegettem mint általában aztán azon vettem észre magam,hogy elõrehajolva döbbenten figyelem
pár napig még agyaltam rajta rendesen...
<#eljen>#eljen>
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
hetvegen neztem meg,meg jo h nem a draga hetkoznapokat pazaroltam ra😛.kicsit vontatott,unalmas,itt ott egy-ket poen/poenos helyzet amin felnevettem de az teny h ha nem niro lett volna a foszereplo fabatkat sem erne a film es nem neztem volna meg es meg igy is a kozepe fele gondolkoztam h abba hagyom...a poen az h egy producerrol szol aki egy eleg gyenge filmnek a producere es ugy nez ki bukni fog rajta,ez niro,es a filmnek is az egyik producere o es nem hinnem ezzel a filmel sokat nyertek volna<#gonosz1>#gonosz1>.amgy meg egyszer nezheto kategoria foleg azert mert ez se egy atlagosnak mondhato film.
5/10
Igen, mondjuk ez az akciófilmek egyik nagy hibája.
Mondjuk olyasmire gondoltam, ami picit elgondolkodtató vagy olyanra, ami picit varázslatos(nem gyûrük ura szerûség), tele apró csodákkal vagy a természettel kapcsolatos.
az utolsó pillanatban menekülnek meg mindig mindentõl
Még nem láttam, de érdekelne, hogy Te mit találtál benne butaságnak.
Természetesen a spoilert felhasználva.
Az elsõ fél óra alatt reménykedtem,hogy ez akár még jó is lehet de aztán már komolytalanná vált.Ha elvonatkoztatunk tõle,hogy tele van butaságokkal akkor teljesen élvezhetõ film.Nem volt unalmas,gyorsan eltelt a két és fél óra.Rosszabbra számítottam.
5/10
Gondolom ujat ugysem tudnék írni. Tarantino film, hasonló motivumokkal mint eddig. Két részt emelnék ki ami nagyon tetszett. Az egyik a kiskocsmás jelenet, amit egymás kiirtása követ, ügyes, jó. A másik meg a legvége, szerintem szenzációs hatása van a zenének és a füstre vetített filmnek együtt.Pont az i-re, korona a fejre. Brad Pitt tényleg jó benne, akcentusa odabasz😊, Landa kicsit komolytalannak tûnt egy SS tiszthez, de jól állt neki.
9/10
két dologban is tévedtem: az egyik, hogy 7 helyett 17 évet ugranak<#falbav>#falbav> a másik pedig a film pontos címe: gondold meg mit kívánsz 😊 legközelebb figyelmesebb leszek<#whatever>#whatever> ..mármint ha éppen nem leszek megint fáradt<#hehe>#hehe>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Semmivel se jobb vagy roszabb mint az elso resz. Ennyi.
mov ah,4ch int 21h end
Meglepõen jó és élvezetes volt az elsõ pár fejezet, addig 8/10 érlelõdött a fejemben. Egyedi, jól kitalált karakterek, szituációk, humor, élvezetes volt nagyon. A befejezés viszont több dolog miatt sem tetszett, így összességében legyen 7/10.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
a középsulis kiscsaj a teljes napfogyatkozáskor azt kívánja, hogy a leghelyesebb srác legyen a férje. a következõ pillanatban 7 évvel késõbbre ugranak az esküvõ napjára..mindketten felnõttek, gazdagok és sikeresek. ám az elmúlt 7 év mindkettejüknek kiesett. rájönnek, hogy vissza kell térniük a saját korukba, mert boldogok csak úgy lehetnek, ha a legszebb éveiket nem hagyják ki..sikerül? ..vagy örökre ott ragadnak? ..és ha sikerül is nekik, vajon lesz, amit megváltoztatnak?
egyáltalán lehet változtatni bármin is, ami még nem történt meg? vagy csak szeretnénk azt hinni<#nemtudom>#nemtudom> nem lövöm le a poént: aki kíváncsi rá, majd megnézi<#hehe>#hehe> nekem egy 7-est ér pontozási rendszerünk alapján..
Yo, Bitch!
sajnos akármennyire magyarul vagy nem magyarul szeretünk szórakozni, szarok a szinkronok. ez kb. olyan dolog mint a Cam verziós dolog, aki igényesen akar szórakozni az nem néz szinkronos filmet.
amúgy a legnagyobb jelenete az olaszos volt 😄 már azért megérte megnézni, mert én sírva röhögtem rajta 😄
új diák érkezik a középsuliba, és már az elsõ éjjel beszáll a játékba, amit a kápolnában játszanak..meg is nyeri..és másnap új szabályokat javasol: a kiálts farkast terjesszék ki az egész sulira, és találjanak ki egy gyilkost, aki sorra végez párukkal. egy e-maillel kezdõdik, és gyilkossággal végzõdik a terv. mert mi van akkor, ha a képzelet valósággá válik? és milyen az, mikor semmi sem az aminek látszik. lebilincselõ történet azoknak, akik imádnak végigizgulni egy jó filmet..
ha lehetne, 11-et adnék rá<#miaz>#miaz>..de mert meg van kötve a kezem: 10/10
Tarantino-t a mai hollywood egyik legtúlértékeltebb rendezõjének tartom, akinek igazán csak 1-1 filmje talál be - de akkor viszont nagyon.
Amikor hallottam, hogy második világháborús westernt akar készíteni, nem ujjongtam, de kíváncsian vártam, hogy mi fog kisülni. Nyilván a történelmi hûséget nem lehetett elvárni (õszintén: volt olyan ember, aki úgy ült neki, hogy a BB hû lesz a történelemhez?), ellenben nagyon okos, végig lebilincselõ, fiktív történetet vitt vászonra, háborús körítésben.
A színészek is kiválóan oldották meg a feladatot, egytõl egyig kimagasló alakításokkal, viszont a német tisztet lejátszani a vászonról senkinek sem sikerült, zseniális volt.
A western vonal is jól átjött, le sem tagadhatná a film: a kamerabeállítások, a zene, a hangulat mind-mind western örökség.
Kiváló szórakozás, és persze azt mondanom sem kell, hogy kizárólag eredeti nyelven.
10/8