Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
THE FALL!!!

eszméletlen!

http://www.youtube.com/watch?v=iO0LYcCoeJY

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Zephyr Retiring
egyet kell, hogy értsek. liam neesont nem sokra tartottam eddig a filmig<#eljen>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Panzermeyer
Az élet szép (La vita é bella), bár ezt már lehet láttad.

mov ah,4ch int 21h end

kaposi1
A Powder pont ilyen film.
Nézd meg ha még nem láttad!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

angelslie
Engedj Be (Let the Right One In)-t ajánlom. Rég volt már ilyen film ami ennyire lefoglalt volna még több nappal a megnézése után is..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

tigeroo
Ausztrália - sztem. Tesóméknak tetszett a romantikus szál benne...
Willenbrock
3X-i letöltés sem jó.Most valami kodeket hiányol.Ez a film valamiért nagyon nem akarja hogy lássam😞

Ha valaki esetleg még tud hasonló filmeket írni, akkor azt is nagyon köszönöm. 😊

És:<#worship>mindenkinek, aki segített

Igen, ez tényleg nagyon jó film, de már láttam. 😊

Nem szeretnék akciófilmet nézni, de azért köszönöm. 😊

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Megnéztem az ajánlókat és az Út a vadonba nagyon tetszik, ilyesmire gondoltam. (Y) Az õslakó is(The Man from Earth) is nagyon jónak ígérkezik. Igen, ilyesmire gondoltam.

desigo
Ami rám még hatással volt mostanában az az Elcserélt életek
fél óráig kényelmesen hátradõlve nézegettem mint általában aztán azon vettem észre magam,hogy elõrehajolva döbbenten figyelem
pár napig még agyaltam rajta rendesen...
setuh
lol nem frissitettem😛
<#eljen>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

setuh
elgondolkodtato filmre vagysz nezd meg a The man from the earth -t.ne szamits nagy latvanyvilagra<#vigyor> de attol meg nagy film😉.

desigo
vannak azért kivételek : Elrabolva
utóbbi idõk egyik legjobb akciófilmje
csekkold...
Tyler1
into the wild vagy the man from earth - ezek inkább ilyen elgondolkodtatóak, nem varázslatosak(bár nem tudom milyen értelemben gondoltad)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

desigo
elsõnek ez jutott eszembe : Út a vadonba
setuh
What just happened

hetvegen neztem meg,meg jo h nem a draga hetkoznapokat pazaroltam ra😛.kicsit vontatott,unalmas,itt ott egy-ket poen/poenos helyzet amin felnevettem de az teny h ha nem niro lett volna a foszereplo fabatkat sem erne a film es nem neztem volna meg es meg igy is a kozepe fele gondolkoztam h abba hagyom...a poen az h egy producerrol szol aki egy eleg gyenge filmnek a producere es ugy nez ki bukni fog rajta,ez niro,es a filmnek is az egyik producere o es nem hinnem ezzel a filmel sokat nyertek volna<#gonosz1>.amgy meg egyszer nezheto kategoria foleg azert mert ez se egy atlagosnak mondhato film.

5/10

Értem. Köszönöm a választ.
Igen, mondjuk ez az akciófilmek egyik nagy hibája.

Tudna valaki olyan filmet ajánlani, ami nem akció, nem thriller, nem vígjáték, nem monumentális vagy annak látszó?
Mondjuk olyasmire gondoltam, ami picit elgondolkodtató vagy olyanra, ami picit varázslatos(nem gyûrük ura szerûség), tele apró csodákkal vagy a természettel kapcsolatos.

desigo
fizika törvényeit percenként meghazuttolják
az utolsó pillanatban menekülnek meg mindig mindentõl
Mi volt butaság benne?
Még nem láttam, de érdekelne, hogy Te mit találtál benne butaságnak.
Természetesen a spoilert felhasználva.

desigo
2012

Az elsõ fél óra alatt reménykedtem,hogy ez akár még jó is lehet de aztán már komolytalanná vált.Ha elvonatkoztatunk tõle,hogy tele van butaságokkal akkor teljesen élvezhetõ film.Nem volt unalmas,gyorsan eltelt a két és fél óra.Rosszabbra számítottam.

5/10
Inglorious Basterds
Gondolom ujat ugysem tudnék írni. Tarantino film, hasonló motivumokkal mint eddig. Két részt emelnék ki ami nagyon tetszett. Az egyik a kiskocsmás jelenet, amit egymás kiirtása követ, ügyes, jó. A másik meg a legvége, szerintem szenzációs hatása van a zenének és a füstre vetített filmnek együtt.Pont az i-re, korona a fejre. Brad Pitt tényleg jó benne, akcentusa odabasz😊, Landa kicsit komolytalannak tûnt egy SS tiszthez, de jól állt neki.
9/10

Zephyr Retiring
..bocsi, meglátszik hogy fáradt voltam. kösz hogy szóltál<#worship>
két dologban is tévedtem: az egyik, hogy 7 helyett 17 évet ugranak<#falbav> a másik pedig a film pontos címe: gondold meg mit kívánsz 😊 legközelebb figyelmesebb leszek<#whatever> ..mármint ha éppen nem leszek megint fáradt<#hehe>

setuh
tegnap megneztem a Buffalo 66-ot hbo2-on es meglepoen jo filmnek tetszett.kicsit groteszk karakterekkel es elethelyzetekkel, de en ugy karakterizalnam h egy humoros drama,de ha melyebbre nezunk akkor inkabb csak drama.nem egy amerikai sablon filmre kell szamitani,mondhatni egyedi...nalam ez egy 7-es a fenti pontok szerint.

Sephi
Ja. Ahhoz kepest 141 milkoval indult elso hetvegen... baaah.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

imdb-n jó le van húzva 😄
...talán az, hogy ez egy Quentin Tarantino film...épp ez a lényeg hogy teljesen kiszámíthatatlan, sõt/vagy irracionális dolgokat tesz karaktereivel

Sephi
Saga na.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
The Twilight Sage - New Moon

Semmivel se jobb vagy roszabb mint az elso resz. Ennyi.

Panzermeyer
Németül teljesen jól beszél, ahogy persze angolul is. Laikusként mondom, hogy a francia és az olasz is teljesen hitelesnek látszott.

mov ah,4ch int 21h end

edios
Inglourious Basterds

Meglepõen jó és élvezetes volt az elsõ pár fejezet, addig 8/10 érlelõdött a fejemben. Egyedi, jól kitalált karakterek, szituációk, humor, élvezetes volt nagyon. A befejezés viszont több dolog miatt sem tetszett, így összességében legyen 7/10.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hosszú-hosszú perceken keresztül jó részletesen bemutat egy szereplõt, akit aztán vmi teljesen hihetetlen véletlen egybeesés miatt megölnek. Ennek nem tudom mi az értelme:S

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Biztos hogy ez a címe? Rákerestem, de semmi.

tenkenorman
Közellenség szinkronosan: nagyon tetszett. 8pont

http://www.tenke.hu

Zephyr Retiring
vigyázz, mit kívánsz.
a középsulis kiscsaj a teljes napfogyatkozáskor azt kívánja, hogy a leghelyesebb srác legyen a férje. a következõ pillanatban 7 évvel késõbbre ugranak az esküvõ napjára..mindketten felnõttek, gazdagok és sikeresek. ám az elmúlt 7 év mindkettejüknek kiesett. rájönnek, hogy vissza kell térniük a saját korukba, mert boldogok csak úgy lehetnek, ha a legszebb éveiket nem hagyják ki..sikerül? ..vagy örökre ott ragadnak? ..és ha sikerül is nekik, vajon lesz, amit megváltoztatnak?
egyáltalán lehet változtatni bármin is, ami még nem történt meg? vagy csak szeretnénk azt hinni<#nemtudom> nem lövöm le a poént: aki kíváncsi rá, majd megnézi<#hehe> nekem egy 7-est ér pontozási rendszerünk alapján..

Zephyr Retiring
így van.

Zephyr Retiring
reméljük ez nem lesz mindíg így, hiszen volt idõ, mikor a magyar szinkron volt a világ egyik legjobb szinkronja, sõt ha jól emléxem a bad boys (mire jók a rossz fiúk) magyarországi mozis bemutatásakor megkapta az év magyar szinkronja címet..nem véletlenül. de nem árt tudni azt sem, hogy a tévékben vetített vágott verziót már egy visszafogottabb sõt már-már unalmas szinkronhanggal vetítették<#levele> köszönhetjük ezt is az ortt-nek..

Montanosz
nagy film, izgalmas ami a lényeg)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Willenbrock
Most fogom még csak megnézni a filmet.2X szoptam a letöltéssel:Elõször valami Xvid-Vision verziót töltöttem le amit a VLC nem tudott lejátszani.(nincs kedvem most más lejátszó telepítésével vacakolni,a VLC eddig mindenhez jó volt)Utána olyant ami RAR-ban volt,kicsomagoláskor jelszót kért,olvasom a readme-t ott írta hogy látogassak el valami oldalra a jelszóért-anyád hogy van?-mondom magamban.Most 3X-ra elvileg egy sima avi.verzió jön le.

ForzaInter
úristen, mekkora szánalaom ez a cikk😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
az kurva nagy volt, én gondoltam mikor odament hozzájuk hogy beszopatja õket, pitték hogy néztek már😄

Yo, Bitch!

Tyler1
hát nem tudom, én megnéztem a magyar trailert de nem is törekedtek arra h valahogy úgy próbálják leszinkronizálni, mint ahogy eredetiben beszélnek. pl. Pitt hangja egy kalap szar, eredetiben meg behugyozol tõle olyan akcentusban nyomja.

sajnos akármennyire magyarul vagy nem magyarul szeretünk szórakozni, szarok a szinkronok. ez kb. olyan dolog mint a Cam verziós dolog, aki igényesen akar szórakozni az nem néz szinkronos filmet.

Tyler1
németül biztos, de sztem angolul is 😊 nemhiszem h megtanultatnának vele 2-3 különbözõ nyelvû szöveget, bár kitudja, lehet beszéli õket.

amúgy a legnagyobb jelenete az olaszos volt 😄 már azért megérte megnézni, mert én sírva röhögtem rajta 😄

Zephyr Retiring
hallottam már róla. érdekesnek tûnik. ha kidobják dvd-n magyar szinkronnal, talán belekukkantok. mert hogy én ma magyarországon magyarul szeretek szórakozni. talán mondanom sem kell<#vigyor3>

Egyébként az SS tisztet játszó színész beszél angolul, németül, franciául és olaszul is? Vagy csak betanulta a szöveget?

Zephyr Retiring
akkor most, hogy mindenki közölte az álláspontját a háborúról és annak tanulságairól, lépjünk tovább..a film, amit most láttam: kiálts farkast!
új diák érkezik a középsuliba, és már az elsõ éjjel beszáll a játékba, amit a kápolnában játszanak..meg is nyeri..és másnap új szabályokat javasol: a kiálts farkast terjesszék ki az egész sulira, és találjanak ki egy gyilkost, aki sorra végez párukkal. egy e-maillel kezdõdik, és gyilkossággal végzõdik a terv. mert mi van akkor, ha a képzelet valósággá válik? és milyen az, mikor semmi sem az aminek látszik. lebilincselõ történet azoknak, akik imádnak végigizgulni egy jó filmet..
ha lehetne, 11-et adnék rá<#miaz>..de mert meg van kötve a kezem: 10/10

azok már klasszikusnak számítanak 😄
Inglourious Basterds / Becstelen Brigantyk

Tarantino-t a mai hollywood egyik legtúlértékeltebb rendezõjének tartom, akinek igazán csak 1-1 filmje talál be - de akkor viszont nagyon.
Amikor hallottam, hogy második világháborús westernt akar készíteni, nem ujjongtam, de kíváncsian vártam, hogy mi fog kisülni. Nyilván a történelmi hûséget nem lehetett elvárni (õszintén: volt olyan ember, aki úgy ült neki, hogy a BB hû lesz a történelemhez?), ellenben nagyon okos, végig lebilincselõ, fiktív történetet vitt vászonra, háborús körítésben.

A színészek is kiválóan oldották meg a feladatot, egytõl egyig kimagasló alakításokkal, viszont a német tisztet lejátszani a vászonról senkinek sem sikerült, zseniális volt.
A western vonal is jól átjött, le sem tagadhatná a film: a kamerabeállítások, a zene, a hangulat mind-mind western örökség.

Kiváló szórakozás, és persze azt mondanom sem kell, hogy kizárólag eredeti nyelven.

10/8