Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha én is szoktam játszani, ha idõm engedi, de csak minõségi felnõtt-kaland játékokkal.
A játékbuzik, azok akik a nap háromnegyed részét, csak megyek és szétlövök mindenkit tipusú, nem kell hozzá iq játékokra vannak begerjedve.
Na, én rájuk gondoltam, nekik ez a film etalon lesz, és természetesen õk akkor is"stupidjátékbuzik" az én szememben, remélem nem gázoltam bele az érzékeny lelkedbe?
A karate-akció filmek között is vannak, nagyon jó A kategóriás filmek, ez nem volt valami kézenfekvõ ellenérv, viszont a gamer-nek mégcsak egy épkézláb mondanivalója sincs. Nem kell hozzá iq.
What about the forests?
10/9
VALERIEEE! NE HARAGUDJ! <#mf2>#mf2>
😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
7/10
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
azert mert valaki szeret jatszani az nem jelenti azt hogy neked barmi jogod van lehulyezni meg legay-ezni oket.
Ezenkivul azert mert valaki karatezik es szereti az nem jelenti azt,hogy neki a karatekid film be fog jonni. Foleg nem kell oket lehulyezni mert karateznak... remelem nem lesz tobb idiota megnyilvanulasod.
Én nem olvastam kritikákat, nekem a bemutató tetszett és kb. azt kaptam, amit a bemutató után vártam. Pár kérdésem ugyan felmerült a filmmel kapcsolatban ami nem egészen tiszta, de egész nézhetõ és hangulatos(értsd: nyomasztó) alkotás lett.
7/10
hát ahogy olvasgattam róla a kritikákat,jobb filmet vártam..de végülis rendben volt,csak tényleg az volt végig az érzésem hogy ezt már láttam valahol
6/10
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Legutóbb az Anyád lehenék-et (I Could never be Your Woman) néztem meg.
Hát semmi jót nem tudok róla mondani, idióta undorító amerikai szemét...1/10 Gyerekeknek azért még elmegy szerintem.
0-t nem adok soha, mert a valamiért, a részvételért általában jár egy pont.
Qwerty4
Már mindent elmondtak róla elõttem.
Moziban jó, másnap itthon HBO-n ment valami werk róla, és azok az jelenetek, amik moziban ütöttek, tv-n semmit nem mutattak.
Engem az szokott furkálni, minden katasztrófa/posztapok/zombi filmnél, hogy mi van az atomerõmûvekkel? Mindenki meghal, vagy menekül, vagy eszi a másikat. Az erõmûvek meg egy idõ után vagy túlhevûlnek, vagy valami gikszernek lennie kell, különben nem is nagyon kellene személyzet most sem.
Vagy már valahol ezt megmagyarázták, csak lemaradtam?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
10/0
a trailer megtévesztett(((
Whatever Works
Kellemes hétvégi könnyed vígjáték.
10/6
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Te jó ég, mekkora egy fostalicska faszság ez, négy napja nézem, de 15 perc után alszok is, de most ment a trash-be, tovább nem szenvedek vele.
Kocka "gamegay" hûlyéknek biztos kibaszott jó.
0/10
What about the forests?
szánalmas, unalmas és sértõ is, mert a címmel akarták eladni ezt a zagyvaságot..
csak azért kap 1 pontot, mert a film legelején bevágták az elsõ rész végét..<#ijedt>#ijedt>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Tarantino a filmjeihez mindig marha jó zenét választ (mint Guy Richie)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ez az a film amit akkor sem talalnatok meg ha a kereso mukodne mivel mind a ket szo hibasan van irva, hogy miert nem tudom!
Tehat Inglorious Bastards helyett az Inglourious Basterds nem is olyan rossz film. Nekem a legelso jelenet tetszett az SS tiszttel, a kocsmas resz is jo volt. De a vegkifejlet se volt gyenge. Mindenesetre tobbszor ereztem, hogy Tarantino neha kiprobalhatna vmi ujat mert az osszes filmje ugyanugy van felepitve ugyan azokkal a zenekkel stb. Oke egy John Woo filmrol is messzirol meg lehetne mondani, hogy az Woo film de valahogy ez a tarantinos dolog nem jon be annyira. Kill Bill nekem pl meg tetszett ezekkel a chapteres dolgokkal es bar az alkonyadtol pirkadatigot is lattam de nem emlekszem hogy annyira tarantinos lenne. ( most nezem imdb en hogy az alkonyadtol pirkadatig es a desperados-t sem tarantino irta sem rendezte hanem Robert Rodriguez volt.)
Az alap sztori tetszett, a szineszek jok voltak es bar brad pitt jol jatszott de eszmeletlen nehez volt megertenem pedig szerintem tobb nigga beszedet meg redneck akcentust hallottam mint az egesz forum egyuttveve.... de azert 7/10 est meger minimum
Amit belinkeltel kepet azon ket olyan jelenet is van aminek SEMMI koze a filmhez. Egyedul a sotet kep a rothado borrel kapcsolatos a filmmel. lol!
a film hatalmas alien es event horizon koppintas. nem volt rossz.
de most néztem meg újra a birkanyírást. a borbélyüzlet már 40 éve az üzletvezetõ feka családjáé. de nyakig van az adósságban, így kénytelen uzsoráshoz fordulni. közben megiszik valaki egy almalét, ami nem a sajátja<#nevetes1>#nevetes1> (aki látta már, az tudja mi ebben a vicces) a szomszédból elrabolnak egy bankautómatát, amit végigcipelnek a filmben<#nyes>#nyes> közben végig repkednek a poénok.. klasszikus ice cube produkció vígjáték fronton<#awink>#awink> a listák alapján 8-as..
most nézem a hálózaton a részeges kungfu mestert '79-bõl..
ha vége, visszatérek<#vigyor2>#vigyor2>
Látta már valaki ezt a filmet?<#nemtudom>#nemtudom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Kiváncsi lennék egyszer ha kiderülni ki találja ki ezeket a magyar filmcímeket. Abban biztos vagyok hogy gyerekkorában valamely közeli rokona szexuálisan zaklatta. Legalábbis nem tudom hogy másképp hogy talál ki ennyire taszító filmcímet.
szerencsére a szinkron elmegy, a film meg véggképp.
10/5
Odusszeia
Jó))
10/6
Transsiberian
Kerülni((( Vagy csak nem voltam rá hangolódva...
10/5
OSS 117
Már két része van.
Azoknak akik kedvelik a régi vágású/humoros francia filmeket
10/6
Carriers
szokásos "itt_a_világ_vége" film.
10/5
AA Dekhen Zara
Véletlenül jó hindi scifi.
Az elmaradhatatlan táncika is élvezhetõ/fülbemászó dallam.
Ha film alapján ítélünk már indiában is magasabb életszinvonalon élnek az átlag emberek mint én/mi.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
kb ilyesmire számítottam, semmivel se több, mint amilyennek elsõre kinéz. vizuálisan szinte teljesen rendbenvan, a háborús/földig rombolt város szféráját és hangulatát sztem hó eltalálták, a karakterek meg a szörnyek is tetszettek, de valahogy mégsem áll össze az egész. kevés vagy nemtudom. (hát igen, elég rövid is volt)
6.5/10
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A film szinte mindenben a Borat struktúráját másolja (bemutatkozás, magyarázat hogy hõsünk miért megy Hamburgerföldére, nélkülözhetetlen segítõ, segítõ othagyja, lelki összeomlás, stb...). Ez a kiszámíthatóság nem válik különösebben a hátrányára, de azért jobb lett volna, ha nem copy-paste a forgatókönyv.
Akadnak jópofa poénok, Cohen is jól megragadta a figurát, de a Borat nagyobb durranás volt.
10/6
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bár az alapfilmek nem tettek rám nagy benyomást, de ez az (elõzmény)rész tetszett. Irigylem Logan izmos testét 😄 Ja és feltûnt a filmben 2 pillantra a pókervilág egyik legismertebb arca, Daniel Negreanu is.
7/10
lattunk mar alienes, szornyes, godzillas filmet eleget. de ez a ketto megis mas lett.
szvsz a pandorum 15-20 evvel ezelott sokkal jobb pontokat kapott volna a sztorijaval es a fordulataival.
De inkabb csak urhajos sci-fi fanoknak. Latvany rendben van, a sztoribol viszont tobbet is ki lehetett volna hozni. Ezen kivul a szokasos szitu: vegy x embert, szigeteld el oket, es indul a porges. Ha egy jobb felvezetessel meg tudtak volna alapozni a hangulatot sokkal elvezetesebb lett volna.
Moon 5/10
Ez meg epp az ellenkezoje. Latvany nem sok (amugy itt mellekes is) de a tortenete tetszett. Inkabb elgondolkodtato drama mint scifi, hullafaradtan nem ajanlott.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
.: mobilize.hu :.
Vérfagyasztó , hát forgatókönyvírót szerintem nem szoktak késõbb odaírni . Ez lesz a következõ film amit meg nézek , mert ezt be kell valljam nem láttam még .
Motel hát az executive producer munkáját még a wikipédia is elég homályosan fogalmazza meg ,de azért csak köze van a filmhez .
Alkonyattól hát úgy látom nem csak szerepel .
Egyébként úgy emlékszem , hogy valamely filmben rendezett még pár percet , KB húszan rendezték , csak nem találom a filmet . (nem a Sim City )
Hogy ne csak off legyen :
Négy szoba : 5/10
Motel : 7/10
Alkonyattól pirkadatig : 8,5/10
Sim city : 9/10
Ja és egy filmnek sem adnék 10 pontot abból amit életemben láttam . (a fenti táblázat alapján )
Bocs az off-ért
Nem rossz, tulajdonképpen a története nulla, ki sem derül mi történt, de annak ellenére, hogy jóformán semmirõl nem szól, egészen szórakoztató... 😄, bár a Columbus poénkodásai, meg hülye szövege idegesített egy kicsit.
7/10
Másnaposok
Baromi nagy az egész, mint ne mondjak azért szívesen részt vennék egy ilyen mélységû bulin. 😄
9/10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord