Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Te meg mirõl beszélsz? Nem tudsz a sorok között olvasni?
Néha én is szoktam játszani, ha idõm engedi, de csak minõségi felnõtt-kaland játékokkal.
A játékbuzik, azok akik a nap háromnegyed részét, csak megyek és szétlövök mindenkit tipusú, nem kell hozzá iq játékokra vannak begerjedve.
Na, én rájuk gondoltam, nekik ez a film etalon lesz, és természetesen õk akkor is"stupidjátékbuzik" az én szememben, remélem nem gázoltam bele az érzékeny lelkedbe?
A karate-akció filmek között is vannak, nagyon jó A kategóriás filmek, ez nem volt valami kézenfekvõ ellenérv, viszont a gamer-nek mégcsak egy épkézláb mondanivalója sincs. Nem kell hozzá iq.

What about the forests?

a Sátánka alapmû, nincs olyan perc amikor ne nevetnék fel hangosan 😊

10/9

VALERIEEE! NE HARAGUDJ! <#mf2>

😄
[HUN]Crassus
bestof!😊 a kutya az ÁSZ benne😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

tommygear
vajon miért?? meg akarsz nézni egy filmet és itt mondjuk véletlenül elolvasod a végét mert leírta valaki spoiler nélkül, nagyon élvezetes lesz úgy a film
Zephyr Retiring
mintamókus. daniel stern most is hozza a formáját<#nevetes1> pont olyan hülye, mint a reszkessetek betörõkben. jól is áll neki<#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
..még most sem tudom, miért is kötelezõ a spoiler használata, de majd egyszer rájövök 😊 a film mellesleg most csak egy 7-est kap

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Tyler1
ma rtl-en 22:05-kor Kiképzés!!! aki nem látta, annak kötelezõ, aki meg látta annak is 😄 D.Washington és E.Hawk bámulatosat alakítása egy filmben. Nekem ez a film jelenti az akció-drog-zsaru filmek alapmûvét. Kihagyhatatlan!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

CSOCSO
😊 szorakoztato valoban.
angelslie
Tegnap néztem újra a tv-ben a Sátánkát, ugyan úgy bejött mint eddig. Számomra szórakoztató 😊
7/10

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

CSOCSO
"Kocka "gamegay" hûlyéknek biztos kibaszott jó"

azert mert valaki szeret jatszani az nem jelenti azt hogy neked barmi jogod van lehulyezni meg legay-ezni oket.
Ezenkivul azert mert valaki karatezik es szereti az nem jelenti azt,hogy neki a karatekid film be fog jonni. Foleg nem kell oket lehulyezni mert karateznak... remelem nem lesz tobb idiota megnyilvanulasod.
Dynamic
Pandorum

Én nem olvastam kritikákat, nekem a bemutató tetszett és kb. azt kaptam, amit a bemutató után vártam. Pár kérdésem ugyan felmerült a filmmel kapcsolatban ami nem egészen tiszta, de egész nézhetõ és hangulatos(értsd: nyomasztó) alkotás lett.

7/10
báttyó02
Pandorum

hát ahogy olvasgattam róla a kritikákat,jobb filmet vártam..de végülis rendben volt,csak tényleg az volt végig az érzésem hogy ezt már láttam valahol
6/10

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Davidus
6/10 jóindulattal

V9ykn8_TZL0

Qwerty4
Mostanában csak tv-szarokat nézek, ha nézek, azt is ritkán.
Legutóbb az Anyád lehenék-et (I Could never be Your Woman) néztem meg.
Hát semmi jót nem tudok róla mondani, idióta undorító amerikai szemét...1/10 Gyerekeknek azért még elmegy szerintem.
0-t nem adok soha, mert a valamiért, a részvételért általában jár egy pont.

Qwerty4

sadvagabond
2012

Már mindent elmondtak róla elõttem.
Moziban jó, másnap itthon HBO-n ment valami werk róla, és azok az jelenetek, amik moziban ütöttek, tv-n semmit nem mutattak.

Engem az szokott furkálni, minden katasztrófa/posztapok/zombi filmnél, hogy mi van az atomerõmûvekkel? Mindenki meghal, vagy menekül, vagy eszi a másikat. Az erõmûvek meg egy idõ után vagy túlhevûlnek, vagy valami gikszernek lennie kell, különben nem is nagyon kellene személyzet most sem.
Vagy már valahol ezt megmagyarázták, csak lemaradtam?

Totti5
MGS egy fanfilm a játék alapján, szóval max azok tudják értékelni valamire is akik játszottak vele PSen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

[HUN]Crassus
trailer alapján én is azthittem nem lesz rossz a film,de egy hulladék...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Montanosz
Metal Gear Solid Philanthropy
10/0
a trailer megtévesztett(((

Whatever Works
Kellemes hétvégi könnyed vígjáték.
10/6

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Jé télleg észre se vettem 😄

setuh
nem csak neki...a pokervilag tenyleg egyik legismertebb arca,neve.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

mflex
Gamer.
Te jó ég, mekkora egy fostalicska faszság ez, négy napja nézem, de 15 perc után alszok is, de most ment a trash-be, tovább nem szenvedek vele.
Kocka "gamegay" hûlyéknek biztos kibaszott jó.

0/10

What about the forests?

Zephyr Retiring
reggelt. a részeges kungfumester elég érdekes volt..addig amíg nem aludtam el rajta<#hehe> ez a film a jackie chan féle részeges karatemester folytatása lenne elvileg, de már jackie nélkül.. itt már csak az öreg szerepel és rögtön az elején két srácot és egy csajt edz. hogy hogyan ismerkedtek meg, mikor és kik is õk, az a nézõ fantáziájára van bízva..abszolút követhetetlen a történet (nem úgy, mint az elsõ rész) itt össze-vissza karatézgat mindenki mindenkivel - szerintem néha már maguk sem tudják, hogy miért, mi pedig végképp nem tudjuk<#nevetes1>
szánalmas, unalmas és sértõ is, mert a címmel akarták eladni ezt a zagyvaságot..
csak azért kap 1 pontot, mert a film legelején bevágták az elsõ rész végét..<#ijedt>

Willenbrock
Becstelen Brigantik 6/10.Legalább nincsenek erkölcsi hõsök a filmben mint a szokásos USA-háborús filmekben.Történelmi realításai nincsenek-ahogy egy QT filmtõl az várható-de különlegessége abban áll hogy egy western sztorit 2.vh-s környezetbe ültetett át,képregényszerû látványvilággal megoldva.

stargatelost
Igen, és marha jó, megéri megnézni 😊 (attól függetlenül, hogy valóban koppint innen onnan, de nem idegesítõ módon)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tyler1
vagyis pontosan Girolami 😊

Tyler1
a cím egy 1978-as filmbõl származik, Enzo G. Castellari filmjébõl pontosan, aki "véletlenül" a fõszereplõ neve is. Ez egy tipikus QT-s jelzõ, másrészt rajongásból is kapott ilyen szerepet a 78-as alkotás és Gorlami neve.

Jim Morrison
Nekem Brad Pitt akcentusa nagyon bejött 😄
Tarantino a filmjeihez mindig marha jó zenét választ (mint Guy Richie)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

CSOCSO
Inglourious Basterds

Ez az a film amit akkor sem talalnatok meg ha a kereso mukodne mivel mind a ket szo hibasan van irva, hogy miert nem tudom!

Tehat Inglorious Bastards helyett az Inglourious Basterds nem is olyan rossz film. Nekem a legelso jelenet tetszett az SS tiszttel, a kocsmas resz is jo volt. De a vegkifejlet se volt gyenge. Mindenesetre tobbszor ereztem, hogy Tarantino neha kiprobalhatna vmi ujat mert az osszes filmje ugyanugy van felepitve ugyan azokkal a zenekkel stb. Oke egy John Woo filmrol is messzirol meg lehetne mondani, hogy az Woo film de valahogy ez a tarantinos dolog nem jon be annyira. Kill Bill nekem pl meg tetszett ezekkel a chapteres dolgokkal es bar az alkonyadtol pirkadatigot is lattam de nem emlekszem hogy annyira tarantinos lenne. ( most nezem imdb en hogy az alkonyadtol pirkadatig es a desperados-t sem tarantino irta sem rendezte hanem Robert Rodriguez volt.)

Az alap sztori tetszett, a szineszek jok voltak es bar brad pitt jol jatszott de eszmeletlen nehez volt megertenem pedig szerintem tobb nigga beszedet meg redneck akcentust hallottam mint az egesz forum egyuttveve.... de azert 7/10 est meger minimum
CSOCSO
ezen az oldalon is irtak rola.. ha jol emlekszem az elozon meg en irtam.

Amit belinkeltel kepet azon ket olyan jelenet is van aminek SEMMI koze a filmhez. Egyedul a sotet kep a rothado borrel kapcsolatos a filmmel. lol!

a film hatalmas alien es event horizon koppintas. nem volt rossz.
Zephyr Retiring
én még nem..
de most néztem meg újra a birkanyírást. a borbélyüzlet már 40 éve az üzletvezetõ feka családjáé. de nyakig van az adósságban, így kénytelen uzsoráshoz fordulni. közben megiszik valaki egy almalét, ami nem a sajátja<#nevetes1> (aki látta már, az tudja mi ebben a vicces) a szomszédból elrabolnak egy bankautómatát, amit végigcipelnek a filmben<#nyes> közben végig repkednek a poénok.. klasszikus ice cube produkció vígjáték fronton<#awink> a listák alapján 8-as..
most nézem a hálózaton a részeges kungfu mestert '79-bõl..
ha vége, visszatérek<#vigyor2>

kaposi1
Elnézést de a keresõ semmit se ér.<#worship>
Látta már valaki ezt a filmet?<#nemtudom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Montanosz
Tartozkódó érzelem
Kiváncsi lennék egyszer ha kiderülni ki találja ki ezeket a magyar filmcímeket. Abban biztos vagyok hogy gyerekkorában valamely közeli rokona szexuálisan zaklatta. Legalábbis nem tudom hogy másképp hogy talál ki ennyire taszító filmcímet.
szerencsére a szinkron elmegy, a film meg véggképp.
10/5

Odusszeia
Jó))
10/6

Transsiberian
Kerülni((( Vagy csak nem voltam rá hangolódva...
10/5

OSS 117
Már két része van.
Azoknak akik kedvelik a régi vágású/humoros francia filmeket
10/6

Carriers
szokásos "itt_a_világ_vége" film.
10/5

AA Dekhen Zara
Véletlenül jó hindi scifi.
Az elmaradhatatlan táncika is élvezhetõ/fülbemászó dallam.
Ha film alapján ítélünk már indiában is magasabb életszinvonalon élnek az átlag emberek mint én/mi.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

PJack
9 (2009)

kb ilyesmire számítottam, semmivel se több, mint amilyennek elsõre kinéz. vizuálisan szinte teljesen rendbenvan, a háborús/földig rombolt város szféráját és hangulatát sztem hó eltalálták, a karakterek meg a szörnyek is tetszettek, de valahogy mégsem áll össze az egész. kevés vagy nemtudom. (hát igen, elég rövid is volt)

6.5/10

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Zephyr Retiring
..vagy esetleg egyéb, más böngészõkkel is akár..

Zephyr Retiring
ez a daniel csak neked ismerõs<#nevetes1> én ugyan most hallok róla elõször..de ettõl függetlenül megdumáltál: megnézem én is ezt a filmet<#integet2>

ProGabe
legújabb IE-vel próbálkozz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Brüno

A film szinte mindenben a Borat struktúráját másolja (bemutatkozás, magyarázat hogy hõsünk miért megy Hamburgerföldére, nélkülözhetetlen segítõ, segítõ othagyja, lelki összeomlás, stb...). Ez a kiszámíthatóság nem válik különösebben a hátrányára, de azért jobb lett volna, ha nem copy-paste a forgatókönyv.

Akadnak jópofa poénok, Cohen is jól megragadta a figurát, de a Borat nagyobb durranás volt.

10/6
SötétBarom
Van már kultúrverzió?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

UPSSSZ Besültem .. Ott a pont ... <#buck><#zavart2><#vigyor5>

X-Men kezdetek: Farkas
Bár az alapfilmek nem tettek rám nagy benyomást, de ez az (elõzmény)rész tetszett. Irigylem Logan izmos testét 😄 Ja és feltûnt a filmben 2 pillantra a pókervilág egyik legismertebb arca, Daniel Negreanu is.
7/10
CSOCSO
ha jol emlekszem mar leirtam, hogy olyan sok filmet latott mar mindenki, hogy eszmeletlen nehez barmi ujat osszehozni. talan az utobbi idokkben szamomra ket ilyen film volt.... cloverfield es a disrtict 9

lattunk mar alienes, szornyes, godzillas filmet eleget. de ez a ketto megis mas lett.

szvsz a pandorum 15-20 evvel ezelott sokkal jobb pontokat kapott volna a sztorijaval es a fordulataival.
Hamed
Pandorum 5/10

De inkabb csak urhajos sci-fi fanoknak. Latvany rendben van, a sztoribol viszont tobbet is ki lehetett volna hozni. Ezen kivul a szokasos szitu: vegy x embert, szigeteld el oket, es indul a porges. Ha egy jobb felvezetessel meg tudtak volna alapozni a hangulatot sokkal elvezetesebb lett volna.

Moon 5/10

Ez meg epp az ellenkezoje. Latvany nem sok (amugy itt mellekes is) de a tortenete tetszett. Inkabb elgondolkodtato drama mint scifi, hullafaradtan nem ajanlott.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

autoszimulator
mert ahogy szép lassan, elmesélésekbõl visszatérnek az emlékek, az viszont tök jó

.: mobilize.hu :.

csõsztök.még annyi kellene hogy miért nem indítja el az élõ adást? rákattintok hogy indítsa el és semmi.mintha rá sem kattintottam volna.csak kiírja hogy kész a wmp.elõre is köszi

Dynamic
Szívesen részt vennél egy olyan bulin, amire utána egyáltalán nem emlékszel? Az miért jó?
nagyon köszi 😊

Tyler1
Sim City vs. Sin City

nem mind1...

A négy szoba négy történetet ad elõ négy ember rendezésében természetes , hogy csak egy negyed film jut .

Vérfagyasztó , hát forgatókönyvírót szerintem nem szoktak késõbb odaírni . Ez lesz a következõ film amit meg nézek , mert ezt be kell valljam nem láttam még .

Motel hát az executive producer munkáját még a wikipédia is elég homályosan fogalmazza meg ,de azért csak köze van a filmhez .

Alkonyattól hát úgy látom nem csak szerepel .

Egyébként úgy emlékszem , hogy valamely filmben rendezett még pár percet , KB húszan rendezték , csak nem találom a filmet . (nem a Sim City )

Hogy ne csak off legyen :

Négy szoba : 5/10
Motel : 7/10
Alkonyattól pirkadatig : 8,5/10
Sim city : 9/10

Ja és egy filmnek sem adnék 10 pontot abból amit életemben láttam . (a fenti táblázat alapján )

Bocs az off-ért

Tyler1
jah télleg, azt nem is láttam sry 😄

balee4
Zombieland

Nem rossz, tulajdonképpen a története nulla, ki sem derül mi történt, de annak ellenére, hogy jóformán semmirõl nem szól, egészen szórakoztató... 😄, bár a Columbus poénkodásai, meg hülye szövege idegesített egy kicsit.

7/10

Másnaposok

Baromi nagy az egész, mint ne mondjak azért szívesen részt vennék egy ilyen mélységû bulin. 😄

9/10

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Én említettem. A tetszettek között 😄