Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel az Idõbûnök (10/8) az év egyik legjobb sci-fije volt, várható volt hogy az amcsik is lecsapnak a sztorira és valami hasonlóval elõrukkolnak.
Nem lett olyan jó mint a spanyol film - csavar-csavar hátán -, de izgi...
10/6
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Bár tény hogy egyetlen eredeti perce sincs, és jobbára innen-onnan összelopkodott alkotás, de mégis egészen élvezhetõ ez a sci-fi horror. Aki szintén nem veti meg 'az ûrben csak magadra számíthatsz' stílusú, nyomasztó, hentelõs sci-fiket, annak jó idõtöltés lehet.
10/7
mivel már van R5 verzió én is meglestem.
hát a szinkron szokás szerint rosz, a látvány amikor kell lenyûgözõ.
amúgy a többiekkel értek egyet.
Mégpedig ahogy a kisfiú meglesi amikor öltözik...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mindenesetre kíváncsi leszek rá, mert január 7-11-ig Londonban leszek, és az ottani IMAX-ben nézem meg, a maga csekély 30 méteres vászonján.
What about the forests?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ha tudtam volna, hogy utána kell olvasnom , hogy megértsem a történetet , akkor megteszem , és nem halok meg hülyén . De akkor viszont mért filmesítenek meg valamit amit nem tudnak teljes valójában megmutatni , illetve mért kell nekem mögöttes tartalom után keresgélni másodlagos forrásokból ?
Gondoltam ez egy kerek film amit ha megnéz az ember akkor akkor tisztában lesz azzal , hogy mit is akartak nekem mutatni .
Egyébként ízlések és pofonok kinek mi teszik , de ezt nem fogom ajánlani senkinek .
Ja : díj esõ .... Hát mióta Oszkárt nyert két meleg cowboy története azóta nem igazán tudom értékelni mások véleményét . (tudom , hogy "csak " BAFTA és GOLDEN-GLOBE -t kapott mint legjobb film )
Ale Alonso! poppe fan club™
Szeretném a segítségetek kérni. Körülbelül hat éves koromban láttam egy filmet, amitõl akkoriban nagyon be voltam tojva és most gondoltam rákeresek. Igen ám, de nem tudom a címét. Szóval a segítségetek szeretném kérni, aki tudja mirõl beszélek az kap tõlem egy virtuális sört. Azért ide rakom fel a kérdésemet mert úgy gondolom sok "filmõrült" van itt. Természetesen imdb kulcsszó kereséssel próbálkoztam, kevés sikerrel.
No tehát annyira emlékszem, hogy nagyon sötét atmoszférájú volt, egy sötét erdõben játszódott az egész (?). Volt benne egy csomó különleges lény, egyszarvútól kezdve a boszorkányon át a törpékig minden. Eléggé félelmetes volt. Ennyi infót tudtam adni, remélem tudtok segíteni! Elõre is köszönöm és...
Sorry az offért!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ma készülök megnézni.<#wilting>#wilting>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ekkora egy eseménytelen fost... Történet abszolút faszság volt. akció szinte semmi.
3/10
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Vááááá! Mekkora kész filmXD Szakadtam a röhögéstõl... amikor már próbálna ijeszteni vagy komolykodni akkor jön egy iszonyat idétlen és poén jelenet, figyelmeztetve, hogy ne felejtsem el, hogy ki is a rendezõ😄
Evil Dead 4nek is elmehetne lazán😄
7/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Hát huuu...több dolog jutott eszembe a film közben, az elsõk között az volt h vmi vígjátékot nézek, vagy inkább ilyen katasztrófafilm paródiát, aztán meg h egy jól megcsinált Aslyum produkciót. Mert ekkora baromságot az ember ritkán lát. Ennyi filmes kliusét még nem is láttam egy filmben, már röhögtem kínomban, h ezek tényleg nem viccnek szánták. Maga a történet is nevetséges, kb. 100000 teória van egy eljövendõ világvégével kapcsolatban, aminek 10% talán még hihetõ is, erre a legszarabb, leghihetetlenebb dolgot rakják bele. És persze éltek a bõség zavarával, és a hülyeség hegyeket egymásra halmozták. Megkell említeni h a fõszereplõ és kedves családja h menekült meg, mert talán nem is meglepõ egy ilyen filmben, de azért az ember várt volna némi realitást a dologban, ahogy pár rendezõ meg is próbált erre törekedni az elmúlt évek katasztrófa filmjeiben. De neeem. Itt nem ez a helyzet, mert itt egy Scooby Doo-s menekülést meghazudtoló módon jutnak el a fõhõseink a megadott helyszínekre. És ha még nem fogná az ember a fejét, akk a végén, abszolút mértékben megteheti. Szóval gratulálok, nem egy sima filmet állítottak össze, hanem a világ legszarabb, legértelmetlenebb, full of Cliché katasztrófafilmjét, némi látvánnyal. Ja a látvány kimaradt, nos sokan mondták h a látvány fantasztikus, sztem SZAR!!!! sikerült null fizika nélkül olyan dolgokat ábrázolni, amit mesékbe látni kb. Úgyhogy köszönöm a remek estét legközelebb ezt a filmet 3122-ben fogom megnézni.
Persze a látványbuziknak, akik a HD-re verik és tökéletesen érdektelen számukra egy történet, vagy mondanivaló egy filmnek, biztos tetszeni fog 😊
2-3 között valahol/10
Dél-koreai dráma, pici szürrealizmussal, kis humorral, nem szájbarágós képi allegóriákkal elsõsorban a reményrõl, de mégis kellemes végignézni. Csak a stílus kedvelõinek! 7/10
Számomra magasan az év legjobb animációs filmje, de a filmek összkínálatából is az év legkiválóbbjai között van. Kiváló történet és hangulat, monumentális soundtrack, tökéletesen kivitelezett látvány.
Általában véve nem rajongok a szürreális látványvilágért, de a 9-ben annyira jól elkészítették a világ ábrázolását és a karaktereket, hogy teljesen magával ragadott.
10/9
Az már csak hab a tortán, hogy 1080p-ben szinte lefolyik a képernyõrõl - és persze alap hogy kizárólag eredeti nyelven javallott.
10/9
a nõ full balfasz benne. nemtud dönteni, szánalmas ahogy "vergõdik" és már megint mirõl szól? hogy a fõhõs egész életében a nõre várt (míg annak családja lett...)
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Szép szerelmi történet.
Két órás a film de a végén azt éreztem,hogy rövid volt.
Barátnõvel ajánlott nézni...
8/10
Elég silány...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
nincs címe wazze<#hehe>#hehe> eznem más, mint a cím nélküli film..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
de gonndolj bele a pikantériába, kevesen mernek két kisfiú egymázközti szerelmét ábrázolni egy filmen még a mai modern korunkban is.
Mert tudni illik a film kapcsán hogy a vámpír csajszi mondja is egy jelenetben hogy õ nem lány. Nos nem arra gondol hogy vámpír hanem hogy fiú.
Ugyanis a történethez tudni kell hogy õ fiú volt csak egy rosszul sikerült kasztrálás során fertõzõdött meg egy szekta keretein belül vámpír vérrel.
Nos ez a mélyebb tartalma a filmnek amit nem értettél meg, így lepontoztad a sokak által méltatott filmet.
- természetesen a filmben lány játszott a vámpír szerepét -
amúgy pontozásodhoz nem szólnék, neked nem jött be.
Nekem is van a watchman hogy 10/5, másnak meg nagy film....
Tipikus amcsi romantikus vígjáték két dolgot leszámítva: nem amcsi, hanem angol, és a két egymásba szerelmes fõszereplõ két nõ. Innentõl kezdve én el is vesztettem az objektív megítélés képességét a filmmel szemben<#szeret>#szeret>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Inglorious Basterds - 9/10
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Én is láttam a filmet , szerintem sem az a nagy puki ,de egyszer meg lehet nézni .
Lehet rossz hangulatban voltam ,ezért ez az " átlagos" vélemény .
ezt hogy kell értelmezni??? egy filmnek elsõre van benyomása, és ha az a benyomás szar, unalmas filmet jelent akk mit kell rajta gondolkodni?? ilyen alapon a Barátok Közt is lehetne Emmy-díjas sorozat, csak senki nem gondolkodik el a mélyebb tartalmában...
Esti kikapcsolodasnak egy csajjal tokeletes.Semmi bonyolult cselekmeny,aranyos szereplok.Nia Vardalos neni allitolag mar 47eves,ahhoz kepest huuuu...Richard Dreyfuss pedig oriasi arc,mindig is kedveltem.
6.5/10
Law Abiding Citizen
Sokan a furesz sorozathoz hasonlitjak ezt a filmet,ami nekem oszinten szolva semmit nem mond mert nem neztem abbol egy reszt sem.Butler ebben kimondottan korrekt alakitast nyujt,a sztori is eleg jo.Jo erzest tud nyujtani a 'kemeny bosszuallo megoli a rosszakat',bar a trancsir azert eleg eros volt.Hozta azt amit latni szerettem volna vegulis.
7/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
értelmezd már amit írtam könyörgöm!
Ale Alonso! poppe fan club™
majd' minden Engedj Be rajongó azt akarja megmagyarázni a másik oldalnak, hogy ha nem tetszett, akkor ott az emberrel van baj - hiszen biztosan agyatlan (és minden bizonnyal kizárólag superhero féle filmeken szocializálódhatott) az, akinek nem tetszik ez a remek, érzelemdús, minden percében megragadó északi romantika. broáf.
ha kicsit gondolkodnál, rájönnél, hogy egyáltalán nem unalmas, a megvalósításban vannak apró hiányosságok, de ez sztem elnézhetõ egy amúgy is elsõfilmes rendezõnél.