Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számomra magasan az év legjobb animációs filmje, de a filmek összkínálatából is az év legkiválóbbjai között van. Kiváló történet és hangulat, monumentális soundtrack, tökéletesen kivitelezett látvány.
Általában véve nem rajongok a szürreális látványvilágért, de a 9-ben annyira jól elkészítették a világ ábrázolását és a karaktereket, hogy teljesen magával ragadott.
10/9
Az már csak hab a tortán, hogy 1080p-ben szinte lefolyik a képernyõrõl - és persze alap hogy kizárólag eredeti nyelven javallott.
10/9
a nõ full balfasz benne. nemtud dönteni, szánalmas ahogy "vergõdik" és már megint mirõl szól? hogy a fõhõs egész életében a nõre várt (míg annak családja lett...)
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Szép szerelmi történet.
Két órás a film de a végén azt éreztem,hogy rövid volt.
Barátnõvel ajánlott nézni...
8/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Elég silány...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
nincs címe wazze<#hehe>#hehe> eznem más, mint a cím nélküli film..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
de gonndolj bele a pikantériába, kevesen mernek két kisfiú egymázközti szerelmét ábrázolni egy filmen még a mai modern korunkban is.
Mert tudni illik a film kapcsán hogy a vámpír csajszi mondja is egy jelenetben hogy õ nem lány. Nos nem arra gondol hogy vámpír hanem hogy fiú.
Ugyanis a történethez tudni kell hogy õ fiú volt csak egy rosszul sikerült kasztrálás során fertõzõdött meg egy szekta keretein belül vámpír vérrel.
Nos ez a mélyebb tartalma a filmnek amit nem értettél meg, így lepontoztad a sokak által méltatott filmet.
- természetesen a filmben lány játszott a vámpír szerepét -
amúgy pontozásodhoz nem szólnék, neked nem jött be.
Nekem is van a watchman hogy 10/5, másnak meg nagy film....
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Tipikus amcsi romantikus vígjáték két dolgot leszámítva: nem amcsi, hanem angol, és a két egymásba szerelmes fõszereplõ két nõ. Innentõl kezdve én el is vesztettem az objektív megítélés képességét a filmmel szemben<#szeret>#szeret>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Inglorious Basterds - 9/10
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Én is láttam a filmet , szerintem sem az a nagy puki ,de egyszer meg lehet nézni .
Lehet rossz hangulatban voltam ,ezért ez az " átlagos" vélemény .
ezt hogy kell értelmezni??? egy filmnek elsõre van benyomása, és ha az a benyomás szar, unalmas filmet jelent akk mit kell rajta gondolkodni?? ilyen alapon a Barátok Közt is lehetne Emmy-díjas sorozat, csak senki nem gondolkodik el a mélyebb tartalmában...
Esti kikapcsolodasnak egy csajjal tokeletes.Semmi bonyolult cselekmeny,aranyos szereplok.Nia Vardalos neni allitolag mar 47eves,ahhoz kepest huuuu...Richard Dreyfuss pedig oriasi arc,mindig is kedveltem.
6.5/10
Law Abiding Citizen
Sokan a furesz sorozathoz hasonlitjak ezt a filmet,ami nekem oszinten szolva semmit nem mond mert nem neztem abbol egy reszt sem.Butler ebben kimondottan korrekt alakitast nyujt,a sztori is eleg jo.Jo erzest tud nyujtani a 'kemeny bosszuallo megoli a rosszakat',bar a trancsir azert eleg eros volt.Hozta azt amit latni szerettem volna vegulis.
7/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
értelmezd már amit írtam könyörgöm!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ale Alonso! poppe fan club™
majd' minden Engedj Be rajongó azt akarja megmagyarázni a másik oldalnak, hogy ha nem tetszett, akkor ott az emberrel van baj - hiszen biztosan agyatlan (és minden bizonnyal kizárólag superhero féle filmeken szocializálódhatott) az, akinek nem tetszik ez a remek, érzelemdús, minden percében megragadó északi romantika. broáf.
ha kicsit gondolkodnál, rájönnél, hogy egyáltalán nem unalmas, a megvalósításban vannak apró hiányosságok, de ez sztem elnézhetõ egy amúgy is elsõfilmes rendezõnél.
Nem értem, hogy miért vannak annyira elszállva ettõl a filmtõl. Nézhetõ egyszer, de szerintem egy kicsit uncsi.
5/10
Ale Alonso! poppe fan club™
The Tournament: Általában semmi bajom az agyatlan akciófilmekkel, de ez még nekem is sok volt. Nincs igazi fõszereplõ, a történet teljesen kiszámítható, a lelkizõs részek meg inkább csak ásításra ingerelnek a panel-szövegekkel. Mondjuk legyen 3/10, egy-két pofásra sikerült akciójelenet miatt (bár a csajnak nincsenek mellei :) ).
Kurva jó. Sunshine óta a legjobb ûr mutatvány amit láttam. Izgalmas, van feszkó, helyenként látványos is. Amivel szerintem elképesztõen jó film lehetett volna, azok a következõk:
-Idióta vietnami kungfu csávó mellõzése
-"Szörnyek" kevesebb szerepeltetése (akár nélkülük is mûködött volna)
-Foglalkozhattak volna többet a "Pandorum"-mal.
Így 7/10 blasta
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
scarci, mel gibson, jack papa joker vigyorral kemény :D
A Shaun of the Dead-es csókák miafaszt keresnek itt???
szégyen hogy ennyire felvan kapva az a szutyok...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
a Ben Stilleres kép eléggé hajaz egy monkeyra
Jack Nicholson mosolygása meg odaver
Schwarzi még mindig kemény
myfav:

30 kép a magazin 20. születésnapjára:
http://www.empireonline.com/gallery/gallery.asp?GID=2353
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Boldog Szülinapot!
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
<#idiota>#idiota>
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
pörgõs akció elejétõl a végéig..10/9<#eljen>#eljen>
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"