Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9 (Nine)

Számomra magasan az év legjobb animációs filmje, de a filmek összkínálatából is az év legkiválóbbjai között van. Kiváló történet és hangulat, monumentális soundtrack, tökéletesen kivitelezett látvány.

Általában véve nem rajongok a szürreális látványvilágért, de a 9-ben annyira jól elkészítették a világ ábrázolását és a karaktereket, hogy teljesen magával ragadott.

10/9

Az már csak hab a tortán, hogy 1080p-ben szinte lefolyik a képernyõrõl - és persze alap hogy kizárólag eredeti nyelven javallott.
az egyik legszebb (szerelmes)film, itt nyugszik eredetiben a polcon :)

10/9
tigeroo
áh én ki nem állhattam azt a filmet. utána csúfoltam a csajokat rendesen hogy rávettek...
a nõ full balfasz benne. nemtud dönteni, szánalmas ahogy "vergõdik" és már megint mirõl szól? hogy a fõhõs egész életében a nõre várt (míg annak családja lett...)
kaposi1
Végleg le is húzhatná a rolót a retekklub ha megtenné.<#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

desigo
Szerelmünk lapjai (The Notebook)

Szép szerelmi történet.
Két órás a film de a végén azt éreztem,hogy rövid volt.
Barátnõvel ajánlott nézni...

8/10
Tyler1
én is azt hittem, de úgy beharangozták mintha a mozis 2012-t adnák le<#pardon1>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

angelslie
Ez egy másik 2012. Az angol címe 2012: Doomsday.
Elég silány...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

:| , az a másik 2012

szucsy89
most láttam rtl klub reklámban hogy holnap adják a 2012-t??ez mi?:D így készült? mert azt nem írták oda, de egy moziban még vetítés alatt lévõ filmet nem hiszem h adnának...
Montanosz
Ûrkadétok
10/5

Ûrkamionosok
10/5

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Zephyr Retiring
<#nevetes1><#nevetes1>feladom...te mocsok<#eplus2>

nincs címe wazze<#hehe> eznem más, mint a cím nélküli film..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Montanosz
hát gondolom a díjesõ mond azért valamit...)))
de gonndolj bele a pikantériába, kevesen mernek két kisfiú egymázközti szerelmét ábrázolni egy filmen még a mai modern korunkban is.
Mert tudni illik a film kapcsán hogy a vámpír csajszi mondja is egy jelenetben hogy õ nem lány. Nos nem arra gondol hogy vámpír hanem hogy fiú.
Ugyanis a történethez tudni kell hogy õ fiú volt csak egy rosszul sikerült kasztrálás során fertõzõdött meg egy szekta keretein belül vámpír vérrel.
Nos ez a mélyebb tartalma a filmnek amit nem értettél meg, így lepontoztad a sokak által méltatott filmet.
- természetesen a filmben lány játszott a vámpír szerepét -
amúgy pontozásodhoz nem szólnék, neked nem jött be.
Nekem is van a watchman hogy 10/5, másnak meg nagy film....

edios
Imagine Me & You

Tipikus amcsi romantikus vígjáték két dolgot leszámítva: nem amcsi, hanem angol, és a két egymásba szerelmes fõszereplõ két nõ. Innentõl kezdve én el is vesztettem az objektív megítélés képességét a filmmel szemben<#szeret>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Pretorian
Cop Land - régi, de nagyon fasza kis film 8/10

Inglorious Basterds - 9/10

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Tudom mint kívülálló ugatok bele , de meg szeretném kérdezni , hogy neked mit jelentett ez a film . Milyen gondolatok fordultak meg benned , a megnézése után .

Én is láttam a filmet , szerintem sem az a nagy puki ,de egyszer meg lehet nézni .
Lehet rossz hangulatban voltam ,ezért ez az " átlagos" vélemény .

Tyler1
"ha kicsit gondolkodnál, rájönnél, hogy egyáltalán nem unalmas"

ezt hogy kell értelmezni??? egy filmnek elsõre van benyomása, és ha az a benyomás szar, unalmas filmet jelent akk mit kell rajta gondolkodni?? ilyen alapon a Barátok Közt is lehetne Emmy-díjas sorozat, csak senki nem gondolkodik el a mélyebb tartalmában...

eszem ágában sincs kérni, hogy bármire is fáradj... :)
zsutyesz
kösz nem.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

dartonita
Gorogbe fogadva

Esti kikapcsolodasnak egy csajjal tokeletes.Semmi bonyolult cselekmeny,aranyos szereplok.Nia Vardalos neni allitolag mar 47eves,ahhoz kepest huuuu...Richard Dreyfuss pedig oriasi arc,mindig is kedveltem.

6.5/10

Law Abiding Citizen

Sokan a furesz sorozathoz hasonlitjak ezt a filmet,ami nekem oszinten szolva semmit nem mond mert nem neztem abbol egy reszt sem.Butler ebben kimondottan korrekt alakitast nyujt,a sztori is eleg jo.Jo erzest tud nyujtani a 'kemeny bosszuallo megoli a rosszakat',bar a trancsir azert eleg eros volt.Hozta azt amit latni szerettem volna vegulis.

7/10

fifi
ne haragudj, de nem fogok neked válasszal fáradni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
ki akarja ráerõltetni?
értelmezd már amit írtam könyörgöm!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

zsutyesz
Ha te gondolkodnál, akkor nem akarnád a másikra ráerõltetni a saját véleményedet. Ez teljesen szubjektív, mindenkinek más tetszik.

Kandurex
Schwarzi még mindig beton,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

én sem akarok belemenni hogy mennyire sekélyes és túldimenzionált a film, mert ha vki szerint az évszázad filmje, akkor hajrá, nézze csak minél többször - de ha valaki pedig alig bírta végignézni, mert annyira nem jön át semmi a vásznon, az nem jelenti azt, hogy nem gondolkodott.

majd' minden Engedj Be rajongó azt akarja megmagyarázni a másik oldalnak, hogy ha nem tetszett, akkor ott az emberrel van baj - hiszen biztosan agyatlan (és minden bizonnyal kizárólag superhero féle filmeken szocializálódhatott) az, akinek nem tetszik ez a remek, érzelemdús, minden percében megragadó északi romantika. broáf.

fifi
nem szeretnék belemenni olyan parttalan vitákba, hogy ha valaki leül megnézni egy mélyebb filmet, megérti-e vagy sem, és ha nem, akkor miért nem...
ha kicsit gondolkodnál, rájönnél, hogy egyáltalán nem unalmas, a megvalósításban vannak apró hiányosságok, de ez sztem elnézhetõ egy amúgy is elsõfilmes rendezõnél.

zsutyesz
Engedj be

Nem értem, hogy miért vannak annyira elszállva ettõl a filmtõl. Nézhetõ egyszer, de szerintem egy kicsit uncsi.

5/10

PetruZ
Max Manus: Norvég film a II. világháború egyik országos hõsérõl, aki korábban megjárta a finn-orosz frontot is önkéntesként. Szokványos gonosznácis, Gestapós, de inkább drámai-dokumentalista jellegû film, kevéske tényleges akcióval. Sajnos a karakterek többsége elég funkciótlan, a szerepük valószínûleg csak a norvégoknak mond valamint, mert külsõ nézõ számára semmi sem derül ki az elõzményekrõl, vagy a késõbbi sorsukról. Egyszerûen csak felbukkannak a filmben, látszólag történik velük valami fontosnak tûnõ dolog, aztán magyarázat nélkül elsikkadnak, eltûnnek. Mivel a film a két órát sem éri el, erõsen töltelék-szagúak ezek a részek. 6/10

The Tournament: Általában semmi bajom az agyatlan akciófilmekkel, de ez még nekem is sok volt. Nincs igazi fõszereplõ, a történet teljesen kiszámítható, a lelkizõs részek meg inkább csak ásításra ingerelnek a panel-szövegekkel. Mondjuk legyen 3/10, egy-két pofásra sikerült akciójelenet miatt (bár a csajnak nincsenek mellei :) ).
SötétBarom
Pandorum

Kurva jó. Sunshine óta a legjobb ûr mutatvány amit láttam. Izgalmas, van feszkó, helyenként látványos is. Amivel szerintem elképesztõen jó film lehetett volna, azok a következõk:

-Idióta vietnami kungfu csávó mellõzése
-"Szörnyek" kevesebb szerepeltetése (akár nélkülük is mûködött volna)
-Foglalkozhattak volna többet a "Pandorum"-mal.

Így 7/10 blasta

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kmarha
aha google segitett :) Vágy és vezeklés lenne? úgy olvasom hogy az ellenszenves keira ellenére is kötelezõ megnézni.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
és az a keira deszka lány a papirfecnivel meg azzal a csókával az melyik film miatt? a Shaunt legalább hallottam/láttam/tetszett.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

zaki
ben stiller vicc, nem is érdemli meg hogy a listán legyen :o
scarci, mel gibson, jack papa joker vigyorral kemény :D

tigeroo
ÚRISTEN

A Shaun of the Dead-es csókák miafaszt keresnek itt???

szégyen hogy ennyire felvan kapva az a szutyok...
Totti5
Komoly kis képek, Sam Neill tetszett a legjobban.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyler1
ez mekkora ötlet volt :D Matt Damon a legjobb az újsággal :D:D:D na meg Ben Stiller xD

Gnome
Christian Bale-es képrõl rögtön tudtam, h az Amerikai Psycho lesz:P...Tom Cruise képe viszont eléggé kilóg sztem a sorból...negatív értelemben.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

desigo
komoly képek
a Ben Stilleres kép eléggé hajaz egy monkeyra
Jack Nicholson mosolygása meg odaver
Schwarzi még mindig kemény
myfav:

ProGabe
nem egészen ontopik, de ezekkel nálam most feltette a koronát a saját fejére az Empire:

30 kép a magazin 20. születésnapjára:
http://www.empireonline.com/gallery/gallery.asp?GID=2353

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BaliBoy
Szvsz. a Másnaposok erõsen a Hé haver hol a kocsimra hajaz.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Montanosz
most olvasom hogy Freddy Krueger 25 éves))))
Boldog Szülinapot!

angelslie
Jó, megértjük hogy nem kedveled és lemocskozod, de a film címére is kíváncsiak lennénk..

<#idiota>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Zephyr Retiring
<#hehe>még mindíg mocsok :) <#crazya>

Tyler1
de mi a film címe???<#idiota>

Zephyr Retiring
mocsok.

Montanosz
de mi a film címe?

Zephyr Retiring
történetileg valóban az embervadász az elsõ (amit mellesleg vörös sárkány remake-nek is hívhatnánk), de nekem mindíg is a bárányok hallgatnak marad az elsõ, mert ezt láttam elõször<#vigyor5> és a vörös sárkánytól is hamarább készült el..

Zephyr Retiring
mocsok. a latin zsaru és társa a néger "tökös" zsaru, rendet tartanak az utcákon..nem mindíg járnak a helyes úton, de ez van. rendnek kell lennie..egyszer csak kapnak egy fülest egy drogügyletrõl, amin õk is kívánnak kaszálni..csak hogy a latin zsernyák egyúttal spicli is, de a társa nem tudja. de amikor megtudja..
pörgõs akció elejétõl a végéig..10/9<#eljen>

Riddick21
Nem.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Zephyr Retiring
akkor véletlenül sem a bárányok hallgatnak volt az elsõ, ugye<#nevetes1>

[HUN]Crassus
The Book of eli! Ejjha! jónk tûnik és végre egy kis fincsi posztapokaliptikus powa:)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tyler1
nem tudom h van-e, de itt körbe nézhetsz h elkezdte-e vki
link