Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értem, hogy miért vannak annyira elszállva ettõl a filmtõl. Nézhetõ egyszer, de szerintem egy kicsit uncsi.
5/10
Ale Alonso! poppe fan club™
The Tournament: Általában semmi bajom az agyatlan akciófilmekkel, de ez még nekem is sok volt. Nincs igazi fõszereplõ, a történet teljesen kiszámítható, a lelkizõs részek meg inkább csak ásításra ingerelnek a panel-szövegekkel. Mondjuk legyen 3/10, egy-két pofásra sikerült akciójelenet miatt (bár a csajnak nincsenek mellei 😊 ).
Kurva jó. Sunshine óta a legjobb ûr mutatvány amit láttam. Izgalmas, van feszkó, helyenként látványos is. Amivel szerintem elképesztõen jó film lehetett volna, azok a következõk:
-Idióta vietnami kungfu csávó mellõzése
-"Szörnyek" kevesebb szerepeltetése (akár nélkülük is mûködött volna)
-Foglalkozhattak volna többet a "Pandorum"-mal.
Így 7/10 blasta
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
scarci, mel gibson, jack papa joker vigyorral kemény 😄
A Shaun of the Dead-es csókák miafaszt keresnek itt???
szégyen hogy ennyire felvan kapva az a szutyok...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
a Ben Stilleres kép eléggé hajaz egy monkeyra
Jack Nicholson mosolygása meg odaver
Schwarzi még mindig kemény
myfav:

30 kép a magazin 20. születésnapjára:
http://www.empireonline.com/gallery/gallery.asp?GID=2353
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Boldog Szülinapot!
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
<#idiota>#idiota>
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
pörgõs akció elejétõl a végéig..10/9<#eljen>#eljen>
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
link
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Vannak jó dvd-re kidobott filmek, bár akinek nem tetszik h nem egy kivilágított 20. századi róka, vagy egy forgó Föld golyó, esetleg egy testvér trió logojával indul egy film, annak biztos nem fognak tetszeni.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
ez is pl. American Pie 'presents', azaz a címen kívül semmi köze nincs az eredetikhez... arról nem is beszélve, hogy látott már vki egyenesen dvd-re forgatott JÓ filmet?
Bugyuta ûrszar. Amíg a Föld légkörében vannak úgy-ahogy elmegy egy közepesen nézhetõ filmnek, de a sok sablon, gonosz oroszok, sok teljesen valótlan cselekedet komolytalanná, és számomra élvezhetetlenné teszi. Fura, h Eastwood-on kívül is relatív neves színészek ehhez adták a nevüket.
5/10
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A alap 3 filmen kivül még 1et láttam csak, ami vmi zenetáboros rész volt, és ott meg is untam ezeket a futószalagos pitéket. Ezt most csak az unalom miatt néztem meg, na meg mert ingyenes volt a torrent 😄 nem tudom h a Stifler családnak hány ága van, de már uncsi h mindig akad egy, aki inkább akar S.W. Scott lenni, na mind1, ebben a részben a lehetõ legszarabb embert találták meg erre a szerepre, inkább hasonlít egy buzi, vagy Finchre. A sztori az elsõ részbõl ismert bibliára összpontosul, illetve az elsõhöz hasonlóan 3 csávó akarja a first down-t. Igazából semmi extra, 1-2 poén, rengeteg utalás h "igen ez az az amerikai pite ami 10 éve kurva nagy siker volt" és fõleg kiszámítható már az egész történet. Unalomûzõnek elmegy, de nekem elég volt egy újabb 3-4 részes szünetre.
5/10
jó pár film helyett találtam volna olyanokat, amik oda ha nem vissza verik az itt leírtakból néhányat.
Az ilyen jellegû pénokat elkezdték az airplane-ben, majd a csupasz pisztoly még erre jól rá is tett, ami akkor új volt, ezért szarrá röhögtük magunkat rajta, viszont a folytatások már nem annyira voltak jók, mert erõltetve voltak, mint pl ez.
Hol van pl ez a film egy DUTYI DILItõl, ami nálam simán 10/10-es a vígjátékok között, vagy pl ott az ARTHUR, akkor ez ÉRTÉLKELHETELEN, utálom az ilyen poénokat, persze sima mezei vígjátékot nem igazán tudnak felmutatni, talán a másnaposok ami hangulatban megpróbált hajazni a régi nagy vígjátékok nyomdokain, viszont nem tudom, hogy amerikának kellenek az ilyen bugyuta szarságok, vagy nincs jó forgatókönyvíró, nincs ötletük, vagy ez így együtt.
Pl a magyar "származású" KÚTFEJEK, simán halálba vágja az ilyen iqlájtos baromságokat.
What about the forests?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szoktam nézegetni tetszetõsen sokszor a Donnie Darko-t meg a Fountain-t és a FAQ About Time Travel se rossz!
és nem tudom, tudnátok-e ajánlani valami hasonló beállítottságú filmet?
nem kell mindenáron az újak közül, mert én a régieket se ismerem! jobbára Álmok házá-n nõttem fel a Cartoon Networkon!
Idõbûnök is megvolt, ahhoz még gráfokat is készítettem, hogy lebuktassam az alkotókat, de az kudarcba fulladt , bár lehet, én voltam a hülye!
köszi elõre is!
hát ez kurvanagy film volt...10/9
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Az immár 4 részessé érett Final Destination sorozat elsõ része kellemesen jó volt, és hozott némi újdonságot a mûfajba. A második rész egyike azon ritka folytatásfilmeknek, amik magasan túlléptek az eredetin minden tekintetben: kiváló folytatás volt. A harmadik epizódra sajnos már érdezhetõen elfáradtak az alkotók, nem hozta még az elsõ rész színvonalát sem, így itt volt a lehetõség, hogy kijavítsák a csorbát a negyedikkel. Az elõzetes sokat ígért, a film maga viszont még a gyenge harmadiknál is kevesebbet nyújt.
3D ide vagy oda, néhány látványosabb megoldáson és pár megmosolyogtató pillanaton kívül sajnos semmi szerethetõ nincs a filmben.
Karakterek, forgatókönyv, hasonló finomságok itt aztán tényleg nincsenek: leginkább azért lehet szorítani, hogy minél látványosabban történjen meg a fiatalokkal elkerülhetetlen.
De még ez sem mindig sikerült.
10/4
Tüzet okádó sárkányok rettegésben tartják a maradék emberiséget.
hát ha
4/10
a zsaru, aki valaha elkapta, visszavonulna már pihenni, de ezt az ügyet még meg kell oldja..fõleg, mert hamarosan a családja is veszélybe kerül.
izgalom, és mint azt már megszoktuk csavaros intelligencia, de most elõször jó filmzene is jellemzi a mûvet. 10/7
Keleti "szárnyas fejvadászként" emlegetik a filmet.
Való igaz sok a hasonlóság, de azért marad csak egyszerû akció+látvány a köbön...
Elkövettem a hibát hogy a szinkronos változatot néztem meg.
Miért hiszik nálunk hogy minden kínai nõ affektálva, nyafkán és selypítve beszél?
A férfiak meg sípító orrhangon vagy ha kemény fickók akkor meg öblös torokhangon?
Hát a szinkron nagyon lerontotta az élvezetett, csak felidegesített...
amúgy persze: 10/7
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/