Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Van egy olyan érzésem, hogy ez a film tuti bukta lenne (gy. k. nem hozná vissza a gyártási költséget), ha nem lenne mellébiggyesztve Cameron bácsi neve. De így... bármi lehetséges.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Pénteken megyünk is délután.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tiszta Kádár "örüljön hogy ebbõl még van" éra érzés 😊
A másik gond, hogy egyre többen hangsúlyozzák, hogy a sztori nagyon mellékes lesz az Avatar-ban. Azért ez elég rossz hír, mivel a Titanic és a Terminator 2 sem volt alulreprezentált ezen a téren. Szóval én megvárom az elsõ kritikákat (már olyan emberekét, akiknek adok a véleményére) és aztán megfontolom, hogy megnézem-e.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Most is a Sugárba megyünk Avatr3D-re (lefoglaltuk könnyedén a jegyeket), mert az ájmekszbe bekerülni jó helyre képtelenség, még hetekre elõre is. Annyira nem is izgat 1800HUF és még én pitizzek érte?!
További infó az IMAX-rõl: magyarul valamint kissé bõvebben angolul...
pl a szemuver polarizacioja egyik egyenes masik korkoros... mindenesetre imax rulez mivel ketszer hangosabb szokott lenni es a kep is ketszer akkora.
Látványos volt, viszont pár érdekes gondolatcsíra felvillantásán kívül rém gyenge, a vége meg valami halálsz*r... 4/10
Queens of Langkasuka (2008)
Ha már voltak említve a thai történelmi filmek, akkor ezt se hagyjuk ki, mert elég jó kis darab. Van itt minden, ami kell: több szálon futó cselekmények, királynõ és hercegnõk, thai/kínai/japán kalózok, lázadó hercegek, egy kis gonosz medzsik - jó medzsik párharc, némi románc, várostrom, és az akrobatikus kardpárbajok sem maradnak ki (errõl fõként Dan Chupong gondoskodik, aki most csak kiemelt mellékszereplõ, de egy csomó jelenetben nyiszikálja meg rugdossa az ellenfeleit 😊 ). Több, összefonódó történeti szál, de üresjárat szinte nulla (és amíg fel nem fedte magát, nem jöttem rá, ki az áruló), több szereplõ, de a kezdeti nehézségek után könnyû eligazodni közöttük, szokásosan marhajó kosztümök és helyszínek, csiszolatlan, de ettõl sokkal természetesebb színészek, a képbe szépen belesimuló effektek - ez bizony egy erõs 7/10.
Ez olyan mint a Activity, csak egy kicsit más, akár második rész is lehetne simán. Nehány helyen jobb, néha vacakabb, de ez már az elejétõl paráztat. Még mindig a Blair Witch a király! Aki nem hiszi, hogy van ilyen, ime, mert már amikor az activityrõl is írtam senki nem hitte. Ja, kurvajó a csajszi melle! 😊
7 pont simán
Nem értem eddig mért nem néztem meg, valahogy mindig lecsúsztam róla tv-ben is. De jó volt újra látni Rockyt, meg Stallone-t is, ez a faszi félelmetes, képes még ilyen idõsen is maximalizálni magát egy filmért. Bámulatos. Sajnálom amúgy h már ilyen öreg, szar látni h az ember akinek a filmjein felnõttem, így megöregedett. Ez a gondolat valahol kapcsolódott is a filmmel, úgyhogy abszolút azonosultam vele. Jó volt a sztori, a levezetés és az alakítások is. És megvan az a nyers és komor Rocky feelingje az egésznek. Persze voltak bakik pl. h a verhetetlen nehézsúlyú bajnok mért egy kis izomtalan lófasz feka. 1000 másikat lehetett volna erre a szerepre találni nem is értem...
A másik pedig maga a bunyó ami nekem kicsit technikátlan volt, oké nem könnyû Slynak ugrálni a ringben meg közbe még boxolni is, de nagyon látszott h egyirányú a koreográfia.
Ettõl függetlenül fasza film, jó kis esti kikapcsolós film volt, Slynak meg 100 ilyet még.
8/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Egyébként akit érdekel: Bpesten is csak a MOM Parkban lesz eredeti RealD vetítés, minden nap 15:00-tól.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az Avatar -t szeretnénk megnézni, és hallottuk, hogy Debrecenben is van Real-D. Arra lennék kíváncsi, hogy melyik mozinak van ilyen terme? (Azt se tudom, hogy hány mozi van ott.) Az APPOLLÓ mozi listáján szerepel az Avatar, tehát annak van Real-D terme?
Illetve ezt a filmet, ugye csak Real-D ben vetítik? Tehát nincs is 2D, illetve piros-kék szemcsis megoldás?
Elõre is kösz!
Az operációs rendszeren is túl...
Tévés (SyFy) cucc, ami mozikba biztosan nem fog kerülni, max. dvd-n éli még ki magát, de az imdb-s 3.8-as osztályzat sztem több, mint hízelgõ erre a vacakra. Szegény, szegény Marc Dacascos, lehetett volna belõle megbízható B-akcióhõs, ehelyett már ilyen ZS-kategóriás marhaságokban kell szerepelnie. Emellett bármennyire is az õ nevét írják ki elõször, nem õ a fõszereplõ...
A sztori egyébként szimpla vámpíros-vérfarkasos, távolról az Underworld-trilógia, meg a Bloodrayne kicsontozott árnyéka sejlik át rajta. Az effektek és a harcjelenetek messze kritikán aluliak (ahol kritika = kb. Uwe Boll szintje), de a legbosszantóbbak az egymás után sorakozó, látványos "continuity" hibák a vándorló, el- és feltûnõ, vagy más pozícióba kerülõ tárgyakkal és szereplõkkel... 1/10
The Final Destination (2009)
A korábbi három rész sorrendje nálam a második - elsõ - harmadik vonalat követi, ez a kvázi-reboot, de a halvány visszautalások miatt mégis 4.(-nek tekinthetõ) rész a harmadiknál talán egy hangyaf*sznyival jobb, de az elsõ kettõt bõven nem éri el. Igazából csak a mókás halálesetek miatt érdemes megnézni, meg az autóversenyes jelenet is jó az elején, a bigék közt is akad egy-két szemlegeltetésre ingerlõ, de kb. ennyi. Tökéletesen illik rá az 5 blasta jellemzése (és az imdb-n is pontosan 5.0-án áll).
Valaki tudja a címét annak a filmnek, amiben (azthiszem) egy tón lévõ örvénybõl az emberek "tükörképei" (jobb szót nem tudok rá) jönnek elõ, szal a szívük a másik oldalon van, a paraszt embernek jófej alteregója van stb.? Elõre is köszönöm
Tegnapi napot ki is tette, volt vagy 12 órás a három rész, a Gollam keresésével szerintem több is)))
Néhol kirázott a hideg a szinkron miatt, de azért nagyon élveztem))
(suttogva: Köszi a feltöltõnek)))
10/8
Rajzás
Már a vámpiros nem a hülye bogaras...
10/5
Boogeyman 1-2-3
1. jó
2. nemannyira
3. elmegy
öszvisz: 10/5
Kiálts farkast!
Annak idején az év filmje volt nálam.
Szinkronosan is 10/8 most.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Egyébként szarok bele, nekem tetszett a film, ilyen dolgokon én már nem tudok fennakadni 😊 Annak idején ha jól emlékszem én 9 pontot adtam rá.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de mondom, ilyen aproságoktol eltekintve jo film volt, talán ezek is azért csusztak be mert egy nõ rendezte 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
SPOILER
az is egy hülye jelenet volt mikor találkoznak az angolokkal kurvára levágos volt hogy nem arabok, de baszott egyikuk is megszolalni hogy kik õk, stb, õk inkább megvárták amig pattanásig feszul a helyzet aztán leveszi a sálat a fejérõl és kurvára angol akcentussal elkezd dumálni... a többiek meg szabvány ruhában csak egy lepedõ log rajtuk.. persze biztos arabok néztek ki, 500méterrõl, de nem 10m-rõl
egy több mint 30 éves filmet most példaként idehozni, nem is értem...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
amúgy az aktuális háborús filmeket is szeretem, ami Irakban, vagy akármilyen háborús országban játszódik, csak sajnos ezeknek töredéke életképes és nézhetõ, fõleg az alább leírt bakikért, vagy mert elsõ filmes rendezõk lévén azt se tudják mit hogyan kell, vagy mert hatalmas túlzások vannak benne.
de mennyire más egy film ami a hitelességre épül, mint aminél egy laikus is a fejét fogja.
Hát egyrészt nem olyan kibírhatatlanul szar film, mint amilyenre számítottam, másrészt viszont nagyon dühítõ, hogy akaratlanul is belegondol az ember, vajon mi mindent ki lehetett volna hozni ebbõl a költségvetésbõl és ötletbõl.
És hihetetlen, de igaz: a látvány képes eladni a filmet! Persze ettõl nem lesz jó vagy jobb közepesnél, de bizony tényleg élvezhetõvé varázsolja az összképet, mert olykor bizony döbbenetes, hogy mi zajlik a szemeink elõtt!
Persze iszonyat bárgyú és gagyi az egész, de erre lehetett számítani.
Ha viszont mindezt - alapötlet/pénz/stáb - egy komoly rendezõ kapja a kezébe, mint lehetõséget, akkor talán megszülethetett volna minden idõk legdrámaibb, leglátványosabb és leghatásosabb katasztrófafilmje.
Így viszont kaptunk egy 2 és fél órás Sony reklámot, sok sallanggal, kiszámítható hülyeségekkel és atomdurva látvánnyal. Nálam ez maximum...
4|10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
SPOILER
-a mesterlövész párbaj... nem vagyok képzett katona, pláne mesterlövész, de szerintem ha a társam kilövik 800méterrõl az m82 mellõl akkor talán nem kéne ugyanabba a pozicioba feküdni a halott helyére... na ott nálam el is ment komolytalanba pláne hogy még meg is várták amig lemegy a nap...
-a végén az éjszakai robbantás után hárman magánakcioznak, lopakodva, felkapcsolt lámpákkal, NV nélkul... de minek is??
a feszültséggel nem volt baj, ezeket és még egy két aproságot leszámitva tényleg jo film volt...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
így kedvet kaptam hozzá este és megnéztem sokadjára 😊
nagyon kult, 10/9, Punxsutawney rocks 😊
Kíváncsi voltam rá, mert nagyon megoszlottak a vélemények errõl a filmrõl. Én elég parázós vagyok, így volt néhány pillanata a filmnek, ami tetszett, de alapjában véve 4/10-nél többet nem ér.
Ale Alonso! poppe fan club™
Irakban követhetjük nyomon csapat munkáját, akik bombákat hatástalanítanak. A film elején új szakértõt kapnak, aki vakmerõ magatartásával kivívja a többiek ellenszenvét, de ahogy a nézõ, úgy a tagok sem igazodnak ki igazán a tettein. Többet nem nagyon akarok mesélni, mert bár csavaroktól és mindenféle fennkölt baromságtól mentes a film, azért mégiscsak van története. Hasonló módon közelíti meg a háborút, mint a Stop Loss, de annál jóval kevesebbet moralizál, és egyáltalán nem akar a szánkra rágni semmit, ellenben látványos és egyes jeleneteiben hihetetlenül feszült!
Ráadásul okoz meglepetéseket is: néhány tényleg rövid mellékszerepben olyan színészeket fedezhetünk fel, mint Ralph Fiennes vagy David Morse.
Igazi élmény volt végigülni ezt a több, mint 2 órát úgy, hogy nem akarták kimosni az agyamat egyik irányból sem, és mégis láthattam egy szeletet Irakból. Hasonló élmény volt, mint a Generation Kill.
9|10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Nem azt kaptam amit vártam! Azt hittem, hogy valami agyatlan zimbes-zombis marhaság lesz, és (hál' Istennek) nem az lett belõle!
Nekem nagyon tetsztett!
Asszem' az ilyen filmekre mondják, hogy poszt-apokaliptikus...
7/10
Hát ez valami hatalmasan jó film, utóbbi idõk legjobb thrillere. Nagyszerû alakítás. Elgondolkodtató, izgalmas történet, végén apró csavarral.
9/10