Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
e kimaradt
CSOCSO
merthogy jacki chan csak egy kis sztarocska mi ?

😄
Montanosz
Chocolate tetszett, le a kalappal Jeeja Yanin elõtt.
Most ismét nyomta a Raging Phoenix-ben
10/7
....de többször nézõs.
Asszem nálam ez az év ezzel az akció filmel zárul))))
Feltéve ha valami még két hét alatt nem übereli)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

setuh
😄hát igen õ egy igazi színész...nem az "egyfajta szerepet tudok eljátszani" féle hollywoody sztárocska.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

CSOCSO
en holnap nezem 😄
stargatelost
Wrong Turn 3

A viszonylag korrekt elsõ rész után hogy lehet ilyen amatõr trágyát készíteni? A forgatókönyv iszonyú bárgyú és következetlen, a párbeszédeket mintha óvodások írták volna. (Jó, trancsír horror, mit várnék, de hát ez így még annál is ganébb).
A vége meg egyszerûen nevetséges. Viszont a leges legvége azért kellemes volt.
Kár volt megcsinálni ezt a részt már. Hulladék

1/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

precision

Kellemes csalódás, tízpertíz 😊

Bazinga!

Montanosz
Ninja
Nem volt rosz, bár kissé zavart a kutyulás (jobban örültem volna egy középkori sztorinak).
Nem hinném hogy az évzáróra ott is meghívják a szülöket, mert végül is bérgyilkosok nem)))
Meg ugye az elsõ félórában lemészárolják az összeset kivéve az "amerikai ninja"-t meg a szerelmét...satöbbi.
10/5

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Tikal
óó tényleg, a jó öreg telefon 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Malakai

Tõllem (friss élményként elfogultan) megkaphatná a max pontszámot (de nem pontozok <#bee1>), az ok pedig, hogy úgy mentem a mai 10:15-ös IMAX vetítésre, hogy ez csak egy látványfilm, amit 100%-osan teljesített, az újjongó fanokat tudnám ezen a téren utánozni, Pandora világa egyszerûen magávalragadó. A sztoritól nem vártam sokat, nem buta, csak egyszerû, hollywoodi panelekbõl építkezik, nincsenek nagy fordulatok, rejtélyek, a trailer lényegében az egész filmet összefoglalja. A karaktereket, habár ezek is bele illenek a panelekbe, ha úgy tetszik sablonosak, de én így is teljesen bele tudtam élni magam, meg tudtam kedvelni a fõszereplõket, úgyhogy a célját mégis elérte vele Cameron.

Intellektuális élményt, csavaros, elgondolkodtató történetet nem érdemes várni a filmtõl, akkor csalódás lesz...

Tehát, kultursznoboknak nem, de egyébként ajánlom a megtekeintését!

ui.: Érdekes amúgy, hogy IMAX 3D-ben tapasztaltam némi képremegést, amihez mondjuk hozzászokott a szemem, de ugyanez, amikor Dolby 3D-ben (palace mozi) a trailert láttam ott nem volt...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sir Quno Jedi
Ott a telefonszám, felhívod õket, hogy mikorra van az általad kívánt filmre, normális helyre (megmondod nekik, hogy neked mi az) még jegy és lefoglaltatod?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
Hol lehet jegyet foglalni az imax-es avatar-ra, mert a cinemacity.hu-n csak december 23ig van kiírva és már nem igen van jegy 😊 gondolom még januárban is fogják adni, nem? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SötétBarom
😄DDDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

desigo
Sephi
Law Abiding Citizen - 7

Semmi baj nem volt vele. Sokszor volt meglapo de sokszor volt elore kiszamithato. Nekem a vege igazabol nem tetszett, sokkal jobbat vartam, de valahogy be kellet fejezni.

Mindenkinek ajanlani tudom! Remek Hetedik/Saw feeling!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zsutyesz
Errõl ez jutott eszembe:

Karácsony Los Angelesben Woody Allen módra

<#nyes>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

sadvagabond
Már nyúltál a bicskáért, mi? 😊
Na ON.

tigeroo
ja jó
am én szeretem használni az efféle szavakat...én úgy nevezem hogy "ízesen beszélni" 😛😛
sadvagabond
Mert én is szabolcsi vagyok, és máshol még nem hallottam a "pulya" szót.

CSOCSO
nagyon kezdunk off lenni....

most megy a tv ben a Time Machine.. hat mar ezen is eszrevenni azonnal hogy ha computerral hozzanyultak a hatterhez stb..
tigeroo
igen, szabolcsi vagyok és büszke vagyok rá 😊
miért kérdezed?

amúgy semmi bajom a téllel, plö hétvégén is megyünk ki a nagyecsedi kraszna-töltésre csúszni (szalmával tömött zsák<#idiota>)

szal jó ez...szeretem a téli tájat, amikor teljesen szürke az ég + a hoziront...és minden fehér
de ez a karácsony (fõleg a "tõkés", városi fele) undorító, meg mire ez a nagy feszengés... régebben jobb volt

extravanganza, félig meddig on(off??)topic
sadvagabond
Ez tényleg mindenkinél változó. Én már pár éve leszarom a nem-szûk családot(anyám,apám,meg hugin kívül mindenkit), de legalább ilyenkor is. Régen még ment az összejövés nagyinál, meg a szokásos, de tényleg akkora lett a feszkó a végére, jobb elhagyni az ileneket. Annak persze ez is más, akinek van egy normális családja(keresztapa nem ad 20 Ft-ot, hogy vágasd le a hajad a bárány-nyírónál,mer hosszúhaj a jányoknak való), meg van rendes szeretet. Szóval nálunk nincs ilyen képmutatósdi, hogy szeressük egymást ezen a pár napon.
Én a karácsonyt tényleg nem keresztény oldaláról fogom fel, inkább a "szeretet ünnepe" legyen. Szar, tudom, minden nap szeressünk, ne kelljen nap hozzá. De kell, meg kell anyák napja is, meg kellenek napok. Mert annyi felé kell rohanni, mindenkinek kell ez a pár nap, vagy legalább egy este, amikor meghatódik a semmin is.(én a coca-cola kamionos reklámon)

Karácsony addig jó, mig pulya vagy(amúgy szabolcsi vagy?), aztán meg azért jó, mert Te is adsz, és látod, hogy örülnek neki. Az más kérdés, ha anyagias, akinek ajándékozol. Én ilyen szempontból szerencsés vagyok.

Esikhullik meg tényleg jó, oké, vannak bénák, meg faszok, akik azt hiszik hogy mehetnek, meg vannak hontalanok, akiknek nincs hová menni, de ezeket valahogy ki kell zárni, különben semmi hangulat nem marad, és akkor elkezdõdik egy elkérgesedés, egy idõ után semmi nem jut el hozzád. (off az offban, idén a Mikulásgyárba viszünk cuccokat, életem legszarabb karácsonya volt a tavalyi, és ha csak egy gyereket megmenthetek attól az érzéstõl, már boldogabb vagyok.)

Felmelegedésre nem kell sokat várni, bár ahogy elnézem, nem tûnik el a tél, csak eltolódik.

Na a lényeg, hogy ne állj ilyen negatívan a dologhoz, kell ez. Mindennel együtt.

tigeroo
az emberek a szokás rabjai...ki mit szok ...mindegy

amugy miért jó karácsonyozni? képmutató módon elõjönnek a "ajándékozd meg családod húsz évre egy jó kis törlesztõvel, csak addig kell koplalnod" reklámok, a nagy nap közeledtével egyenes arányban nõ a felületi feszültség a családtagok között, pofavizit a nagycsaládnál (ha nem lennének ilyen alkalmak kb. magasról szarnánk egymásra), az ajándékokról nem is beszélve (ha nincs pénzed az a baj, ha nem elég drága az a baj, stb..), meg amúgyis, semmi közöm sincs ehhez a keresztény ünnephez (évközben kurva isten spam)

a karácsony is csak addig volt jó míg pulya voltam ,bontani az ajándékokat <#smile> aztán ahogy nõttem úgy jöttek be a kontrasztok...
nekem akkor van karácsony amikor úgy döntök! (= amikor eltöltök 1 nyugis idõt a családommal/barátaimmal)

"esik a hullik" hát jajdejó. ma kb. 3 autós ütött el majdnem (nyárigumi és körmány mögött balfaszkodás ftw)
mondjuk a hóesést szerettem nézni bentrõl régen... de több gond van már ezzel is (tetõ nélküli garázslejárót fellapátolni huácsá<#eljen>)

szal jólesz ez a glóböl vorming. kitudja, lehet pár év múlva ilyenkor majd szürcsölgetem a pina coladát a medencében <#idiota>
sadvagabond
ehheheh
Ilyenkor nekem mindig beugrik, hogy aki felszinkronizálta, annak milyen lehet. Mint Cartman PokerFace-e. Mondjuk azon hallani, hogy kiéli benne magát a szinkron.

Hó nélkül a karácsony itthon sem az igazi, idén hátha szerencsénk lesz. Most esett, ha meg nem is marad, hátha esik még. Amikor elindultam a melóba este, a téonlájnos karidalt hallgattam, hát nagyon hatásos volt.
Szép az a dal.

Tyler1
de pálmát díszítenek ott fel vagy mi? 😄 nekem ez annyira illúzióromboló hatású, 40 fokban karácsonyozni, hó nélkül, de még csak hideg sincs vagy valami 😄 ez olyan mint csaj nélkül valentin-napozni xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

CSOCSO
hogyne lenne karacsony 😄 sooot... szinte mindenki feldisziti a hazat. a karacsonyfat december elso penteken felallitjak. a nagy kulonbseg hogy 25. en reggel talaljak meg a kisgyerekek az ajandekokat es nem 24 szenteste van ajandekozas
jaja évrõl évre kevesebb hó van és egyre rövidebb ideig....

Tyler1
hát mindennek megvannak a hátrányai 😊 hó az már itt se nagyon van, épp ezért szeretek ilyenkor karácsonyi, havas filmeket nézni. Legalább az illúziója legyen meg a dolognak. Állítom tv-ben 15 éve ugyanaz a mûsor ilyenkor, de van amit még 15ödszörre sem untam meg.

egyébként sosem értettem h pl. Miamiban h lehet karácsonyozni?? 😄 egyátalán ott van ilyen?

CSOCSO
nekem mar sok eve nincs karacsonyi feelingem... sok sok eve nem lattam havat 😞 ma is poloban szaladgaltam leizzadva
CSOCSO
Tyler1
jaja én is minden évben megnézem ha tudom, én mindig is irigyeltem az ilyen amcsi kertvárosi karácsonyos filmeket, nekem egybõl meghozza a christmas feelinget. Télaput is megnéztem minden évben karácsony tájékán, ezek valahogy kitudnak ragadni az itteni európai tök sivár karácsonyokból.

dartonita
Ez igaz.De akkor mar inkabb Die Hard 2 😊

sadvagabond
Ezzel maximálisan egyet értek! a legszarabb 3d-s film szerintem az ice age kb. nulla a 3d kihasználás. A HP meg tényleg odabaszott a 10 percével akkor döntöttem el hogy avatart ott nézem.
CSOCSO
reszkessetek betoroket en is szeretem a karacsonyi hangulat miat 😄 olyan szep zenek vannak benne
sadvagabond
A karácsonyi feeling, meg az emlékek miatt.
Tény, hogy elég szubjektív lett az az egy 😊

dartonita
Egyetertek.De egyet nem ertek.
Hogy kerul ezek koze a tenyleg nagyszeru filmek koze a Reszkessetek betorok? <#szomoru1>

CSOCSO
HD ban megneztem a GI-Joet..... jeeeezusom.. BORZALMAS VOLT!
eszmeletlen gagyi cgi csomo helyen!! tele van irto gagyi akciokkal. aki megnezte moziban ne nezze meg ujra mert hatalmasat rontott az oszkepen!

Hangover - nem rohogtem rajta igazan de nagyon elveztem a filmet 7 Blasta... egyetlen hiba hogy nincs olyan poen amin hangosan rohogtem volna ( haverom szenne rohogte magat... szal....)
CSOCSO
nahde az a film 2d ben is odabasz az imax moziban 😄

mas filmet nezz meg 3d ben a sima moziban ne az ice aget
CSOCSO
ha jol emlekszem 14 dolcsi de az avatar 17 dolcsi mert annyira draga volt attenni a filmet digitalrol 70mm es filmre. magyarorszagon pedig csak meg kell nezned egy mozis weboldalt hogy mennyi. en nem tudok egyet sem
CSOCSO
IMAX...... csak gondolj bele: mikor nezel egy embert a gepfegyverrel loni es az ures toltenyek potyognak feled akkor mi a kulonbseg ha a monitoron nezed? a nagy moziteremben vagy az imaxban?

ha a moncsin nezed akkor a kis meretu videobol eleg hamar kiesik a tolteny. ha a nagy mozivasznon nezed ott is kiesik a kepernyorol a tolteny viszont az IMAX vaszon akkora hogy ha a kozepebe nezel akkor nem is latod a szeleit a vaszonnak. Azaz a tolteny nem addig esik amig a vasznat latod hanem a tolteny kiesik a latoszogedbol.. hacsak nem koveted a fejeddel es nezel le a vaszon aljara.
nagy kulonbseg van de viszont sokakat zavar hogy nem latja az egesz kepernyot es soxor valoban mozgatni kell a fejet is hogy lasd mi tortenik 😄
sadvagabond
Sok Hûhó Semmiért
Much Ado About Nothing

Klasszikus, mindig jó, mindig szórakoztató.
Ott kell legyen a Maverick, meg a Halálos Fegyverek mellett a polcon. Meg az idétlen idõkig, meg a sok régi igazán jó film mellett.
Shakespeare mindig jó, fõleg a komédiák. Ezt meg aztán igazi jó színészek igazán jól játszották. Parádés, mondhatni.
És mint az akkoriban készülteknek, még ennek is nagyon jó a szinkronja.
All-time kedvenc,
10/10

a karácsonyi pihi alatt úgy döntöttem tartok egy napi kedvencmaratont, Maverickkel, Vaklármával, Karácsonyi Vakációval, Reszkessetek Betörõkkel, meg amit találok még, csak most nem jut eszembe.

Engem mit notórius mozikerülõt nagyon érdekelne , hogy mennyibe "fáj " manapság egy sima illetve egy ilyen 3D-s mozijegy ?

edios
Magánvélemény

Ice Age 3-at láttam RealD-ben: 1-2 jelenetet leszámítva direkt azt kellett figyelnem, h mi 3d benne, mert alig látszódott. Nemtom ez hányadrészt köszönhetõ a technológiának és a filmnek, én ezt tapasztaltam.

Harry Potter 6, IMAX: ~10 szaros perc 3d összesen. És mégis amiatt elmentem másodszor is megnézni IMAX-be. Ez elmond mindent😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

CSOCSO
Tehat akkor terjunk vissza erre az IMAXos dologra.
nem tudom hogy magyarorszagon hogy van pontosan de ahova en jarok ott nem a bazi nagy szemuveg van ( IR szemuveg - ez az amit syncelni kell mikor kiirjak a kepernyore hogy most nyomd meg a gombor a szemcsin)

es piros/kek szemcsi pedig szvsz mar SEHOL nincs!!! ( ha tudsz rola akkor megerdemled, hogy olyan helyre maszkalsz!)

az imax ban es a real3d mozikban is szinte ugyan olyan szurke szemuveg van. De megis kulonbozik a ketto. A real3d nel circular polarizalt szemuveg van mint az imaxnek nem.
eddig egy ember irta a neten hogy a real3d eseteben jobb a melyseg erzet.
viszont az IMAX nel ketszer akkora a kepernyo es a hang is.

az tuti hogy en meg a 2d filmeknel is lecumizom magamat az imaxben. a 3d filmek is lelegzet elallitoak szal en oda megyek.. ha lehet akkor penteken.
de lehet meglesem real3d ben is majd hetfon mert nagyon erdekel a kulonbseg
DeerHunter01
nem úgy értettem hogy pl . egy bosszú álló filmbe vagy egy pörgõs akció filmbe,ott mindig a jó gyõz 😄
Jack bull:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ebben a filmben meghal a végén a fõszereplõ pedig õ csak az igazáért harcolt de betartotta amit igért mégha az életébe került is.

jack bullt aki még nem látta nézze meg, kötelezõ darab!

\"Erről van szó!\"

Tikal
nem errõl van szó...ha sorolnál példákat ahol meghal a fõhõs akkor lehet megtudnál gyõzni, csak amíg te mondasz egyet én mondok rá 10 ellenpéldát 😊

DeerHunter01
legyen igazad 😊

\"Erről van szó!\"

Tikal
a fõhõs aki az igazáért harcol szinte MINDIG életben marad, azaz 99%, maradjunk ennyiben 😊

DeerHunter01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak az ilyen filmekbe általába a "fõhõs",aki az igazért harcolt mindig meghal a végén de itt nem. csak ezért irtam le

\"Erről van szó!\"