Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ettõl függetlenül a látványon van a nagyobb hangsúly
de hát ne nézd meg, mert "hypeolva" van 😊 sznobizmus suxx
Bazinga!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az ezzel a technológiával készült következõ, történettel is rendelkezõ filmet fogom majd megnézni 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de ha ennyire fos akkor lehet kihagyom
Bazinga!
+1, fõleg azért, mert Cameronról van szó. amúgy ez az igazi látványfilm, nem olyan blõd szar, mint a transformers, meg a 2012
ennek is egyszerû a sztorija (JC is elismerte: biztosra megy, hogy aztán majd kompromisszumok nélkül készíthesse a további filmjeit ezzel a technológiával), de nem egy blõd baromság
olvastam már pár magyar véleményét, akik amcsiban nézték imaxban, és komolyan mondom, az itteni mozi üzemeltetõit el kéne verni egy péklapáttal. 20-25 percig nagyon durva ghosting volt (mögöttem ülõk már arról beszéltek, hogy visszakérik a jegy árát!), de szerencsére pont a végsõ csatára jött helyre a dolog (amin majd' behugyoztam), a hangerõ meg, pfffff, hát a fülesem jobban szól, nem is beszélve a realD mozikról. ilyenkor azt várom, hogy szakadjon le a fejem, erre benyomnak valami szolid hangzást
na mind1, jövõre én is újrázom, de nem imaxban, az is biztos
Erre a filmre, mikor készült sem adtam volna 5-nél többet, fõleg ha még végig is bírtam volna nézni egyfolytában, akár a 6-ot is megkaphatta volna, bármennyire is fenomén Ridley Scott, ebbõl a filmbõl jót kihozni képtelenség.
MV!
What about the forests?
a madár fagyottan zuhan le az ágról,
de sosem gondolt rá, hogy sajnálja magát."
nem vaok oda a háborús xarságokért, de demi moore miatt néha napján azért én is tehetek kivételt<#nyes>#nyes>
a film 97-ben készült el, és a következõ évben a legrosszabb nõi fõszereplõként demi arany málnát kapott<#wilting>#wilting>
ugyanezt a díjat (arany málnát) vehette át késõbb halle berry is a macskanõért<#fejvakaras>#fejvakaras>
jah, és ben affleck a fenegyerekért és a felejtés béréért<#vigyor5>#vigyor5>
fogalmam sincs milyen szakértõk mi alapján döntöttek így, de elmondanám, hogy nekem mint laikusnak a g.i. jane demi moore-al minden tekintetben bejött.(a macskanõ is és a fenegyerek is)
vannak, akik több kilót híznak egy szerep miatt (pl. bridget jones)
mások csontsoványra fogyják magukat (pl. tom hanks)
demi leborotválta a hajzuhatagát a film hitelességéért..
úgy hogy ezek az arany málnások elmehetnek a jó büdös..
csak azért is 10<#eljen>#eljen> ..szép volt demi, ben és halle(a fenegyerekért és a macskanõért is)<#worship>#worship>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
de nem is négyéveseknek szól mint a transformers a tesco-ból))
talán nem véletlenül..
bocsi ha újat mondtam<#nezze>#nezze>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
én biztos nem irogatnék térképen sem látszó országocska fórumjába ha amcsi lennék))) mondjuk azért tûrhetõ a magyar nyelv tudása, biztos valami õse vón ungriánus)))
Azért az Avatar mégis csak több...mondom én, mégis csak több)))
Van neve ennek a mûfajnak? Csak mert már elég sok filmet vehetünk egy kalap alá, legalábbis szerintem: A ravasz, az agy..., Blöff, Rock'n'Rolla, Brick, Lucky Number Slevin, stb., szóval ez a kis- és nagystílû gengsztereket szórakoztató formában felvonultató, a szálakat a végtelenségig összekevererõ és futtató, itt-ott humoros, de mindenképpen laza formában tálalt krimi.
Na ennek a kategóriának a csúcsa a Layer Cake.
Adott egy - az elõbb említett filmek között maximálisan helytálló, sõt... - történet, egy AAA-class fõszereplõ (Daniel Craig), ötletes képi világ és király zene. Nagyjából ennyi, de aztán mégsem. Valahogy az ismerõs panelek egy klasszabb összképet alkotnak, a hangulat és a fõkarakter iránti szimpátia itt egyszerûen jobban jelen van.
Mert hiába imádja mindenki a Blöfföt, csak egy korrekt film, semmi több. Jól össze van rakva, de valami hiányzik belõle, ami megvan a Layer Cakeben. Talán a stílus lenne a legjobb kifejezés, most jobb nem ugrik be.
Aki nem látta, pótolja!
9|10 - és csak azért nem 10, mert maga az említett - és meg nem nevezett - (al)mûfaj szerintem ennyit érdemel, még ha ez az egyik legszórakoztatóbb zsáner is. (vagy pont azért)
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Gyjó volt. Sok benne az üresjárat, itt-ott már menthetetlenül uncsi, mivel nagyon részletesen akarják végigkövetni Jake élményeit. Akinek bejönnek ezek a dzsungellátványosságok és a fehér fiú lovagolni tanul baromságok, annak jó. A fontos részekre, ami egy sf szeretõ embert érdekelt volna és a savát-borsát adta volna, viszont alig-alig tértek ki, vagy egyáltalán nem. Ettõl függetlenül szép és jó, a bugyuta sztorijával együtt. Bár az utolsó rohamos részen fogtam a fejem én is, hogy nesze neked fejlett taktika tengerészgyalogos módra, de végül is aludtam rá és Jake csak egy tahó baka volt, nem több (nem csoda, hogy bukta volna a csatát, ha rajta múlik). Karakterek sajnos elég sablonosak és néha nagyon-nagyon buták is (pl. mikor megszöknek és a parancsnok nem keresi a segítõiket stb.)
Jah és a vásznas 3D mindig sötétebb lesz ha nézed, mert fél-fél fényerõt enged át a szemeknek a polárszûrõ és nem nyomják dupla fényerõvel, mert az meg torzítaná a spektrumát/színeit a képnek. Ezen nem kell meglepõdni, eddigi 3D filmeknél megszokhattuk ezt már.
Amúgy lenyûgözõ, 2D-ben is az lesz: 8/10
"A sztori tényleg kicsit kiszámítható.."
"Egy "nagyon szép grafikájú", de történetében végtelenül egyszerû filmet."
"A sztoritól nem vártam sokat, nem buta, csak egyszerû, hollywoodi panelekbõl építkezik, nincsenek nagy fordulatok, rejtélyek, a trailer lényegében az egész filmet összefoglalja."
.......
Szóval vicc, hogy az év közepén, hogy le lett ócsárolva a Transformers 2 mert, hogy egyszerû a története mint egy pont az év legjobban hypolt filmjénél ahol szintén meglehetõsen egyszerû a történet csak annyit mondanak az emberek, hogy nem is lehetett többet várni. 😄DD
Csak én érzek nagyon erõs elfogultságot? 😄
A Transformerstõl eget rengetõ sztorit várnak az Avatarnál meg nem gond ha nincs? LOL
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mondjuk az is tény, hogy Cameron most tényleg megteremtett egy gyönyörû szép világot ami 2D-ben is szép, viszont a 3D után biztos hiányérzete lesz az embernek.
de most komolyan.. nezzetek meg a film oldalat es ott van egy csomo video. valami eszmeletlen szep a grafika, pedig az csak egy kis kepernyos video. szvsz nem kell neki 3d ahhoz hogy 10 est adjunk ra!
szerintem egy elég nagy HD tv -n és egy jó 5 v. 7.1 -el élvezhetõ lesz az 😊
Bazinga!
Mert bizony én még nem láttam az Avatart de már most kissé szomorú vagyok mi lesz ha tetszeni fog?
Mindenki osztja itt a 8-9-10-es osztályzatokat.
Én el is hiszem hogy így értékeltek. Valóban IMAX-ban mindent vihet Cameron látványmozija.( Én is igyekszem ott megnézni)
Csakhogy, mi lesz 6-7 hónap múlva amikor rendes forgatókönyv szerint meg kellene jelennie a filmnek dvd ill. BluRay verzióban.
Otthon már nem lesz ám ilyen fokú mélységérzet még ilyen 3D még ha a legmodernebb Led tv-n vagy akár 5m-es vásznon nézzük akkor sem.
Aki most megnézi Imax-ban vagy 3D-ben annak bizony belevésõdnek azok a látványdolgok amiért is moziban érdemes megnézni ezt a filmet.
Sajnos a mai technika még nem készült fel arra hogy ezt a látványt otthon is élvezhessük.
Márpedig a 8.9.10-es pont errõl szólna.
<#szomoru1>#szomoru1>
És az Avatar se lesz örökké a mozik mûsorán hogy bármikor megnézd amikor csak akarod.
Nem akartam ünneprontó lenni ,de gondoltak erre is vajon Cameronék?<#nemtudom>#nemtudom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
JJJEEEEEZUSOM!!! micsoda film volt ez!!!
masfel orat altam az IMAX elott es nemhogy megerte de ezert a filmert alltam volna akar egy fel napot is!!!!
kezdjuk ott hogy nagyon jo dontes volt IMAX ban nezni. a kep meret brutal volt a hangero pedig hangos volt mint allat: duborgott az egesz terem, remegett alattam a szek!! OHMAJGAADDDDDD a latvany?????????????? ennel szebbet meg nem lattam! nem tudok mondani egy filmet se ami gyonyorubben volt megcsinalva avagy kitalalva. Neytiri szamomra tiszta Angelina Jolie hasonmas volt de a lenyeg hogy egyszeruen fenomenalisan volt megcsinalva az osszes mimikaja!
kiszamithato volt?!?! lehet de en nem is vartam egetrengeto sztorit a filmtol. Azt kaptam amit vartam meghozza ugy hogy felulmulta a kepzeleteimet! Meg a felesegem is azt mondta hogy ez a film "eszmeletlen jo" volt. pedig ilyet tole meg nem hallottam!!!! meg a kedvenc harry potterjere is csak annyit mondott, hogy nagyon jo volt...
9/10!!!!!!!!!!!!!! hetfon megyek vissza megnezni megegyszer!
1 pont azert mert a sztori nem nyugozott le de szamomra ez erdekel a legkevesbe.Azt kivanom, hogy minden jelenet ketszer hosszabb lett volna!
Meg azt a reszt is 5 percig neztem volna ahol egymassal szemben ulnek a fan es Neytiri tanitja Jaket.
Akkora hianyerzetem van, hogy nemigaz. legszivesebben 10 est adnek ra meg akkor is ha a sztori nem volt a legjobb.
ja amugy a robin hood teaser elegge gyenge volt nahde a gladiator rendezoje es zeneszerzoje es mr. crow?!?!?!.... szvsz nagy film lesz!!!
tudja valaki, ki volt õ?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
.: mobilize.hu :.
Csodaszép, lélegzetelállító képi hatások, enyhe sztoribeli gyengeségekkel
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Please, mutass nekem a mostani trélerek közül EGYET IS, ami nem lövi le a film sztoriját!
Amirõl te beszélsz doktor úr, azt TEASER-nek hívják!!! Nagy különbség ám!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
<#wilting>#wilting>
Hatalmas tévedésben élsz. A trailernek egyáltalán nem ez a célja. Sõt! Kifejezetten el kell ezt kerülni, különben érdektelenné válik a film. A trailer lényege a kedv csinálás. Részletek kiragadása úgy, hogy ne legyen lelõve a lényeg. Ez ebben az esetben nagyon félrement.
Szóval gondold át még egyszer a dolgot!
Az avatar NEGATIVUMAI között hozod fel, hogy a trailerben lelõtték a sztori lényegét, amikor ez a trailerek LÉNYGE!
Majd azt mondod, hogy az a rossz ha vki nem néz trailer.
No comment. Ha nem akarsz spoilert egy filmrõl, ne nézd meg a trailerét, kurvára egyszerû. Én kibírtam, egy deka mozgóképes infóm nem volt az avatar-ról, és totálisan jól mûködött.
Ez csak a te hibád, mármint hogy tréleket nézel.