Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+1<#wow3>

kaposi1
<#wilting>No Comment!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Montanosz
amerikában él? nem is tudtam.mondjuk akkor tényleg miért ír magyar topikba miért nem amerikaiba??
én biztos nem irogatnék térképen sem látszó országocska fórumjába ha amcsi lennék))) mondjuk azért tûrhetõ a magyar nyelv tudása, biztos valami õse vón ungriánus)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Az avatar a felnõtt komoly embereket szólítja meg? 😄DDD

Montanosz
na jó de a transformers mégis csak gyerekekenek szólt, akik tologatják ide-oda otthon a szõnyegen legót meg ilyesmit.
Azért az Avatar mégis csak több...mondom én, mégis csak több)))

Riddick21
Layer Cake
Van neve ennek a mûfajnak? Csak mert már elég sok filmet vehetünk egy kalap alá, legalábbis szerintem: A ravasz, az agy..., Blöff, Rock'n'Rolla, Brick, Lucky Number Slevin, stb., szóval ez a kis- és nagystílû gengsztereket szórakoztató formában felvonultató, a szálakat a végtelenségig összekevererõ és futtató, itt-ott humoros, de mindenképpen laza formában tálalt krimi.
Na ennek a kategóriának a csúcsa a Layer Cake.
Adott egy - az elõbb említett filmek között maximálisan helytálló, sõt... - történet, egy AAA-class fõszereplõ (Daniel Craig), ötletes képi világ és király zene. Nagyjából ennyi, de aztán mégsem. Valahogy az ismerõs panelek egy klasszabb összképet alkotnak, a hangulat és a fõkarakter iránti szimpátia itt egyszerûen jobban jelen van.
Mert hiába imádja mindenki a Blöfföt, csak egy korrekt film, semmi több. Jól össze van rakva, de valami hiányzik belõle, ami megvan a Layer Cakeben. Talán a stílus lenne a legjobb kifejezés, most jobb nem ugrik be.
Aki nem látta, pótolja!
9|10 - és csak azért nem 10, mert maga az említett - és meg nem nevezett - (al)mûfaj szerintem ennyit érdemel, még ha ez az egyik legszórakoztatóbb zsáner is. (vagy pont azért)

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

most miért kell trollkodnod?<#wilting><#wow3>

Figyelj már, elhiszem, hogy amerikában élsz meg minden ilyesmi lószar, de ha egyszer magyar fórumra írsz, akkor legalább egy picit figyelj már a helyesírásra... ha nem megy, akkor tegyél fel firefox 3.5 cuccot, abban van helyresíró ellenerõzõ/javító alapból. Marhára égeted magad ezzel, hogy a nagybetûket meg vesszõket hírbõl sem ismered...

Sir Quno Jedi

Gyjó volt. Sok benne az üresjárat, itt-ott már menthetetlenül uncsi, mivel nagyon részletesen akarják végigkövetni Jake élményeit. Akinek bejönnek ezek a dzsungellátványosságok és a fehér fiú lovagolni tanul baromságok, annak jó. A fontos részekre, ami egy sf szeretõ embert érdekelt volna és a savát-borsát adta volna, viszont alig-alig tértek ki, vagy egyáltalán nem. Ettõl függetlenül szép és jó, a bugyuta sztorijával együtt. Bár az utolsó rohamos részen fogtam a fejem én is, hogy nesze neked fejlett taktika tengerészgyalogos módra, de végül is aludtam rá és Jake csak egy tahó baka volt, nem több (nem csoda, hogy bukta volna a csatát, ha rajta múlik). Karakterek sajnos elég sablonosak és néha nagyon-nagyon buták is (pl. mikor megszöknek és a parancsnok nem keresi a segítõiket stb.)

Jah és a vásznas 3D mindig sötétebb lesz ha nézed, mert fél-fél fényerõt enged át a szemeknek a polárszûrõ és nem nyomják dupla fényerõvel, mert az meg torzítaná a spektrumát/színeit a képnek. Ezen nem kell meglepõdni, eddigi 3D filmeknél megszokhattuk ezt már.

Amúgy lenyûgözõ, 2D-ben is az lesz: 8/10

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

BaliBoy
Azért az vicc amit néhányan írnak:
"A sztori tényleg kicsit kiszámítható.."
"Egy "nagyon szép grafikájú", de történetében végtelenül egyszerû filmet."
"A sztoritól nem vártam sokat, nem buta, csak egyszerû, hollywoodi panelekbõl építkezik, nincsenek nagy fordulatok, rejtélyek, a trailer lényegében az egész filmet összefoglalja."

.......

Szóval vicc, hogy az év közepén, hogy le lett ócsárolva a Transformers 2 mert, hogy egyszerû a története mint egy pont az év legjobban hypolt filmjénél ahol szintén meglehetõsen egyszerû a történet csak annyit mondanak az emberek, hogy nem is lehetett többet várni. 😄DD
Csak én érzek nagyon erõs elfogultságot? 😄
A Transformerstõl eget rengetõ sztorit várnak az Avatarnál meg nem gond ha nincs? LOL

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

CSOCSO
miutan nezegettem a videokat a neten ugy ereztem hogy egyaltalan nem hianyzik a 3d. 1000% hogy a film ugyan ekkorat utott volna imaxban 2d ben
BaliBoy
Teljesen igazad van. Én pl. azért írtam oda a 8 pontom mellé, hogy ebben jócskán benne van a hype rám gyakorolt hatása is.
Mondjuk az is tény, hogy Cameron most tényleg megteremtett egy gyönyörû szép világot ami 2D-ben is szép, viszont a 3D után biztos hiányérzete lesz az embernek.

CSOCSO
imax 3d meg hatalmas kepernyo ide vagy oda szvsz HD (2d) ban is oda fog #@%^!i a film! A 3d zsir volt nagyon de szvsz NAGYON messze van a hd minosegtol az imax. szvsz meg egy all leesos pillanat lesz mikor megnezem ujra itthon 60 inchen HD ben 😄

de most komolyan.. nezzetek meg a film oldalat es ott van egy csomo video. valami eszmeletlen szep a grafika, pedig az csak egy kis kepernyos video. szvsz nem kell neki 3d ahhoz hogy 10 est adjunk ra!
precision
én nem imaxban néztem, mégcsak nem is 3D -ben

szerintem egy elég nagy HD tv -n és egy jó 5 v. 7.1 -el élvezhetõ lesz az 😊

Bazinga!

kaposi1
Off!

Mert bizony én még nem láttam az Avatart de már most kissé szomorú vagyok mi lesz ha tetszeni fog?
Mindenki osztja itt a 8-9-10-es osztályzatokat.
Én el is hiszem hogy így értékeltek. Valóban IMAX-ban mindent vihet Cameron látványmozija.( Én is igyekszem ott megnézni)
Csakhogy, mi lesz 6-7 hónap múlva amikor rendes forgatókönyv szerint meg kellene jelennie a filmnek dvd ill. BluRay verzióban.
Otthon már nem lesz ám ilyen fokú mélységérzet még ilyen 3D még ha a legmodernebb Led tv-n vagy akár 5m-es vásznon nézzük akkor sem.
Aki most megnézi Imax-ban vagy 3D-ben annak bizony belevésõdnek azok a látványdolgok amiért is moziban érdemes megnézni ezt a filmet.
Sajnos a mai technika még nem készült fel arra hogy ezt a látványt otthon is élvezhessük.
Márpedig a 8.9.10-es pont errõl szólna.
<#szomoru1>
És az Avatar se lesz örökké a mozik mûsorán hogy bármikor megnézd amikor csak akarod.
Nem akartam ünneprontó lenni ,de gondoltak erre is vajon Cameronék?<#nemtudom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

CSOCSO

JJJEEEEEZUSOM!!! micsoda film volt ez!!!
masfel orat altam az IMAX elott es nemhogy megerte de ezert a filmert alltam volna akar egy fel napot is!!!!

kezdjuk ott hogy nagyon jo dontes volt IMAX ban nezni. a kep meret brutal volt a hangero pedig hangos volt mint allat: duborgott az egesz terem, remegett alattam a szek!! OHMAJGAADDDDDD a latvany?????????????? ennel szebbet meg nem lattam! nem tudok mondani egy filmet se ami gyonyorubben volt megcsinalva avagy kitalalva. Neytiri szamomra tiszta Angelina Jolie hasonmas volt de a lenyeg hogy egyszeruen fenomenalisan volt megcsinalva az osszes mimikaja!
kiszamithato volt?!?! lehet de en nem is vartam egetrengeto sztorit a filmtol. Azt kaptam amit vartam meghozza ugy hogy felulmulta a kepzeleteimet! Meg a felesegem is azt mondta hogy ez a film "eszmeletlen jo" volt. pedig ilyet tole meg nem hallottam!!!! meg a kedvenc harry potterjere is csak annyit mondott, hogy nagyon jo volt...

9/10!!!!!!!!!!!!!! hetfon megyek vissza megnezni megegyszer!

1 pont azert mert a sztori nem nyugozott le de szamomra ez erdekel a legkevesbe.Azt kivanom, hogy minden jelenet ketszer hosszabb lett volna!
Meg azt a reszt is 5 percig neztem volna ahol egymassal szemben ulnek a fan es Neytiri tanitja Jaket.

Akkora hianyerzetem van, hogy nemigaz. legszivesebben 10 est adnek ra meg akkor is ha a sztori nem volt a legjobb.

ja amugy a robin hood teaser elegge gyenge volt nahde a gladiator rendezoje es zeneszerzoje es mr. crow?!?!?!.... szvsz nagy film lesz!!!
Mike
minap volt egy faszi a ráfióban (nem tudom már melyik csatornán) meg egész pontosan nem is tudom mivel foglalkozott a holográfia terén, mindenestre azt mondta, 3D-ben a szemüvegesdi elavult dolog. most még mozikban elmegy, de otthon senki nem fog szemüvegete felvenni, meg azt keresgetni. no meg azt mondta, hogy annyi 3D-t lát, hogy mr otthon a tv-re rá sem bír nézni

tudja valaki, ki volt õ?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Az ultimate Robin Hood filmet megcsinálta Kevin Costner... Innentõl nincs értelme a többinek. 😊
autoszimulator
Azért szvsz a gyakorlatban nincs olyan sok különbség a kettõ közt, Teaser értelemszerûen egy rövidebb bemutató, általában a film bemutatója elõtt készül, kevesebb jelenetet tartalmaz, míg a trailer az, ami igazából a film végleges verziójából tartalmaz jeleneteket. Ellenben bármelyiket is nézed, mindkettõ lehet egy halom spoiler, meg lehet csak egy látványos, izgalmas kis rövidfilm.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Avatarét én spec moziban láttam elõször, mindegy minek nevezzük, ott látták több száz ezren, és bizony abban a trailerben/teaserben, ahogy tetszik egyértelmû utalás volt a film végére, vagy például a "váratlan" végsõ, nagy támadásra. Ha nincs az elõzetes, akkor talán azt hiszem a nagy fakidõlést követõen, hogy vége, és a következõ részben folytatás. De mondhatnám az átváltozást is. De ettõl függetlenül nem bántam meg a mozit, épp a látvány miatt, story az elõzetesekkel és azok nélkül sem lett volna élvezetes.

.: mobilize.hu :.

mrzed001
Csodaszép, lélegzetelállító képi hatások, enyhe sztoribeli gyengeségekkel

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pl az utolsó csatában egy veterán katona támadási terve nem a frontális támadás lenne, és nem három sz.ros kézigránátra alapozná a nyerünk vagy vesztünk stratégiát ...

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

BaliBoy
Az, hogy betekintést nyersz egy film sztorijába és, hogy kb. el is mesélik a trailerben a sztorit az elejétõl a végéig, hát nagyon nem ugyanaz. Ebben az esetben is már a trailerbõl lejött, hogy van a béna srác aki beépül az õslakosokhoz egy avatar bõrében az ásvány miatt, majd beleszeret a csajba, átáll a másik oldalra majd végül az összecsapás. És kb. ennyirõl is szól a film. Persze mivel a film sztorija elég egyszerû és tulajdonképpen semmi kiszámíthatatlan nincs benne és fordulatok sincsenek igazán benne ezért nem csoda, hogy a trailerben elsült a teljes sztori.

Blasta
<#wilting> OMG
Please, mutass nekem a mostani trélerek közül EGYET IS, ami nem lövi le a film sztoriját!
Amirõl te beszélsz doktor úr, azt TEASER-nek hívják!!! Nagy különbség ám!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

BaliBoy
"Az avatar NEGATIVUMAI között hozod fel, hogy a trailerben lelõtték a sztori lényegét, amikor ez a trailerek LÉNYGE!"

<#wilting>

Hatalmas tévedésben élsz. A trailernek egyáltalán nem ez a célja. Sõt! Kifejezetten el kell ezt kerülni, különben érdektelenné válik a film. A trailer lényege a kedv csinálás. Részletek kiragadása úgy, hogy ne legyen lelõve a lényeg. Ez ebben az esetben nagyon félrement.
Szóval gondold át még egyszer a dolgot!

Blasta
Most saját magadnak mondasz ellent.

Az avatar NEGATIVUMAI között hozod fel, hogy a trailerben lelõtték a sztori lényegét, amikor ez a trailerek LÉNYGE!

Majd azt mondod, hogy az a rossz ha vki nem néz trailer.

No comment. Ha nem akarsz spoilert egy filmrõl, ne nézd meg a trailerét, kurvára egyszerû. Én kibírtam, egy deka mozgóképes infóm nem volt az avatar-ról, és totálisan jól mûködött.

BaliBoy
Szerintem nem hiba. Az a hiba ha valaki látatlanba ül be egy filmre.

Blasta
" Ráadásul a fõ vonulatát a filmnek már a trailerekben ellõtték. "

Ez csak a te hibád, mármint hogy tréleket nézel.

Dynamic
Nekem anno a Final Fantasy grafikailag sokkal jobban ütött. Annak filmbéli professzornak az arcán és mimikáján azt hittem beszarok, annyira élethûnek tûnt. Meg más egyéb is... Mondjuk valószínûleg azért tûnt olyan durvának, mert elõtte nem nagyon voltak ilyen animációs filmek, mostanában meg kéthavonta jönnek.
Dynamic

Nem akarok többoldalas elemzéseket írni, az az igazság nem is nagyon lehet. Pontosan azt kaptam, amit a trailer után vártam. Egy "nagyon szép grafikájú", de történetében végtelenül egyszerû filmet. Ez utóbbit nem degradálásnak szántam, de tény, hogy nem sok mindent lehet róla írni.

7/10
BaliBoy

Háát.... jó-jó... Dee.... Nem tudom, hogy fogalmazzak, hogy az elvakult fanatikusok ne essenek egybõl a torkomnak. Szóval jó volt. Én a Digital 3D-ben láttam a filmet. A helyzet az, hogy nem dobom el az agyam tõle. A történet nem egy nagy durranás. Elég kiszámítható. Ráadásul a fõ vonulatát a filmnek már a trailerekben ellõtték.

És mindjárt rá is térnék a látványra, hiszen úgy volt beharangozva mint a korszakalkotó látvánnyal rendelkezõ film. Hát nem. Igaz, rendkívül gyönyörû, hihetetlenül részletgazdag világ hoztak létre de nem korszakalkotó. Ha a mai korhoz viszonyítva kell pontozni akkor 9-10/10, ha a hype alapján kell, akkor csak 7/10. Több ponton is a Final Fantasy (The Spirits within) jutott az eszembe. Egyrészt a némileg a történetrõl. Másrészt pedig a látvány. Úgy vélem ha annak idején az FF-t is 3D-ben készítik el akkor jóval nagyobbat ütött volna mint az Avatar.

Filmzene viszont igazán tetszett.

Összegezve, rám nem gyakorolt olyan nagy hatást mint mondjuk A Gyûrûk Ura (történetileg és látványban) vagy mondjuk A Mátrix anno. Valószínûleg az Imax dobott volna az egészen egy jó nagyot, de nem lett volna reális élmény mivel még nem jártam Imaxben, éppen ezért torz véleményem lenne róla, túl értékelném.

Értékelésem: 8/10 (és ebben a hype is benne van)

Kandurex

8 / 10 körül

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Blasta
Avatar, avagy A Na'vikkal táncoló, avagy az Utolsó Égbõljött
-----------------------------
9/10

Eszméletlenül gyönyörû film, klisés, többször is feldolgozott, unalomig ismert történettel, de kit érdekel, ha egyszer ennyire csodás, ennyire magábaszippantós az egész MÛ?

Hatalmas, a klisés sztori és a poénok hiánya miatt "csak" 9 pont.

precision
természetesen rosszabbra számítottam, végülis 10 -et adtam rá
nyílván nem úgy ültem be a filmre, hogy na most én egy 10 pontos filmet fogok látni

azt hittem hogy "csak" látványfilm lesz, de annál több

Bazinga!

autoszimulator
mint írva volt több helyen is, a történet, amirõl mesélni lehetne, nem túl nagy eresztés. A többit meg egyszerûen látni kell, mesélhetném hogy milyen szép, elképzelni nem tudod 😊 Ha pontozni kell, nyolcat adnék rá.

ProGabe
pár ezer hsz-es topikja van...

amúgy tessék, te akartad (magamat idézem)

"naszóval

elsõ 3D-s filmem volt + elõször voltam IMAX-ban. elõször is: nem gondoltam, hogy ennyit levesz a fényekbõl a szemüveg, persze nem arról van szó, hogy kevés lett volna a fényerõ, csak még egy hangyaf*sznyival lehetett volna több is. hangerõ meg kb. sehol sem volt, azt hittem leszakad majd a fejem 😞

aztán még voltak gondok, mert nagyon durva volt a ghosting, sõt, 20-25 percre nekem szinte elcsúszott a kép (és pont a végsõ csatára jött teljesen helyre, talán még a ghosting is eltûnt, halleluja!), ezalatt alig volt meg a 3D-s hatás, ha csak a bal szememmel néztem, láttam a jobb kontúrját, fordítva ez nem volt igaz. érdekes...

ennyit az IMAX-ról és a 3D-rõl, a film:

amikor kijöttünk, haverom munkatársa, aki egy darab szinopszist sem olvasott, csak teasert látott, annyit kérdezett, hogy most õ mégis mi a francot mondjon a haverjának, aki megkérte, hogy majd foglalja össze, mirõl szól. igen, az alapja nagyon egyszerû, de rengeteg aprósággal van megfûszerezve, méghozzá úgy, hogy azok nem teszik túlontúl bonyolulttá, mint sok japó filmet. ezért írtam, hogy emberünk nem olvasott szinopszist, mert így, hogy csak a filmet látta, máris nem olyan egyszerû elmondani, összefoglalni 3 mondatban. olyan a sztori, mint a hagyma: van a külsõ héj, amit lebontva sok-sok másikat kapunk, amik szorosan kapcsolódnak. ezért is szeretjük JC-t, nemde?

viszont sok dolgot (technológiát, eszközt, stb.), és sok karaktert csak tessék-lássék módon mutatott be, egyes történések is ilyenek (pl. Weaver avatarja és a na'vik kapcsolata, biztos jó kis háttérsztori van ahhoz is, de elintézik egy félmondattal). ezek a dolgok csak úgy lógnak a levegõben, ha csak 1-2 ilyen lenne, nem lenne gond, sõt, én szeretem, ha hagynak teret a fantáziának, de ez esetben túlzásba estek.

a két fõgenya sem szerepel eleget, igaz, õk kicsit kioltották egymást. egyik g*cibb próbált lenni, mint a másik. tulajdonképpen Ribisi csak azért kellett, hogy érzékeltessék, megint egy gonosz gigacég van a háttérben.

aztán a film eleje: nade JC, mester, kérlek! éppen az elsõ 3D-s élményemet élem át, keresem az állam, te meg 5 mondatban lezavarod az alapokat!?!?!?!?! IMÁDOM a jó kezdéseket, legyen az játék, könyv, zene, vagy film. jelen esetben ez teljes mértékben hiányzik 😮OOO

egyetértek, kiszámítható az egész, talán túlságosan is. de ez NEM ÉRDEKEL! jöjjön végre az ömlengés: hát bazmeg ez nem is film, ez egy utazás! de tényleg! meg fogom nézni még egyszer moziban, ez nem vitás, mert én is elmondhatom: vissza akarok menni Pandorára! azok a jelenetek, amikor tényleg úgy érzi az ember, hogy ott van, azok... áááá, leírhatatlan. aztán ugyebár a flóra és a fauna. gyönyörû, érdekes, tudatosan felépített, tehát mûködik, de még hogy!

maga a történetvezetés természetesen olyan, amilyennek lennie kell. az a fél-háromnegyed (? nem is tudom igazán mennyi, mert az egész filmet kb. 20 percnek éreztem) óra, amikor Jake-kel együtt tanulunk Pandoráról és a Na'vikról nagyon egyben van, JC megint megmutatta, hogy nem csak az akciójeleneteket tudja mesterien végigkomponálni

a CG minden egyes másodperce hibátlan. a Na'vik az elsõ másodperctõl fogva élõnek tûntek (persze, hisz" már több hónapja nézegetem õket , szóval ezen a téren én nem számítok, persze innen a topikból senki sem 😊 Neytiri tényleg fantasztikus. amikor elõször megjelent, és olyan volt, mint egy igazán mérges vadmacska, azt hittem behugyozok 😄 az az erõ, amit mutatott, miközben légies és kecses maradt. valami megfoghatatlan tûz égett végig a karakterben. méltón helyet foglalhat JC harcos amazonjai között, sõt! ha már ez szóba jött: Weavert nagyon jó volt újra látni! az avatarja meg, khm, szóval furcsa volt, mert... csöcsök! 😄

ja még annyit, hogy eszembe jutott egy régi-régi mondás: "...csak a képzelet szabhat határt".

Star Wars óta mindenki úgy tudta, hogy a filmek esetében ez így van. na mindenki tévedett, mert csak félig volt igaz, egészen eddig! azok a mimikák! tényleg igazi színészi alakítását láthattunk a Na'vik személyében.

rengeteget tudnék még írni, mert ez tényleg egy óriási élmény volt, de már nem látok, olyan fáradt vagyok. bezzeg ha egy mozi közelében lennék, ahol 1 perc múlva indulna a film, biztos nem aludnék el 😉

szerk: úristen, mennyit írtam! 😄 "

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

és még pontszámot sem oszt a jónép - legalább 10/10 lenne vagy valami 😊
Tyler1
ja itt természetesen az Avatarra gondoltam 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
csak engem lep meg h az év legjobban várt és hypoltabb filmjét, 2 mondatban leírják az emberek?????? mer h egy D9-et meg TF2-t fél oldalba írtak le az oké, dehogy erre meg csak annyi jön h szép csodás és tetszett... na mind1😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ProGabe
*ásít*

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sephi
Ja en is pont neztem. A trailer alapjan nem akarom latni a filmet. Meg csak veletlenul sem csigazott fel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Atisz
Nagyon jó, bár a 4. sortól már kissé erõltetett 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hát nekem nagyon tetszett. Ahogy írtátok, a világ teljesen magával ragadó, a látvány fenomenális......... minden nagyobb jelenet jobb, mint az elõzõ. A sztori tényleg kicsit kiszámítható, de szerintem így volt jó az egész, ahogy volt. Mindenkinek ajánlom.

zsutyesz
A Hercegnõ és a béka 😊

Tegnap láttam, jó kis mese volt, a klasszikus rajzos-éneklõs Disney. Jól szórakoztam.
7/10

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Montanosz
Holtak háza 2
Valahogy az elsõ rész kimaradt - nem is baj...
"- Mindenki maradjon nyílt téren, és kerülje a sötét zugokat.."
Következõ mondat:
"Ketten menjenek és ellenõrizzék a szobákat"
Vajh' a rendezõknek nem tünt fel az ellentmondás?
A kommandósok állig fel vannak fegyverezve, pámcélmellény, satöbbi.
Ezért a zombik a kezüket, nyakukat, lábukat harabdálja.
Persze hagy haljanak, senkinek nem jut az eszébe hogy egy nyamvadt sálat a nyakába tekerjen vagy felvegyen egy bõrkabátot amit nem harapnak át a zombik. Kutyául felidegesített a hülyeség...
10/3

autoszimulator

A látvány egyszerûen csodás, nincs rá jobb szó, viszi a prímet egyértelmûen. Sztorit kicsit azért lehetett volna mentesíteni a sablonoktól, elég sok mindent elõre lehetett már tudni, hogy miként fog történni. A közepe pedig kicsit unalmas volt számomra, a végsõ nagy csata elõtt, és a nagy fa kidõlése között. Ettõl függetlenül kötelezõ darab, még most is csak ámulok Pandora gyönyörû világán, a fényeken, az érdekes állatokon.

Montanosz
tulajdonképpen nekem is csak annyi tetszett))
csak láttam a werkfilmet, az elõzõ filmjének is és azt is hozzá adtam)))
semmi filmtrükk (szinte), szó szerint tömegével vitték õket a kórházba, a kis csaj amiket mûvel, le a kalappal.....)))

Bulykin
nekd tetszett a Raging Phoenix? én nem bírtam végignézni^^ mondjuk az akciójelenetek nem voltak rosszak és ez a táncos dolog is tetszett

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

setuh
<#nyes>õt a sztárocskácska kategóriába tenném<#nezze>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Csalódás?

Rosszabbra számítottál?
CSOCSO
e kimaradt