Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/pat
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ha meg az ellen vagy hogy elmondjuk a véleményünket akkor neked se kellett volna megszólalnod, nem hiszem hogy rontottam a fórum minõségét, egyébként sincs itt már mit rontani, ez az sg 😊 ... és mint látod nem csak nekem tünt fel ez a furcsaság...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
egyszer elment, de semmi extra 5/10
Szakíts ha tudsz ( HBO )
azt hittem valami jó kis vígjáték lesz, még anno bemutatót láttam róla és annak tünt, de vicces jelenet nemigen volt benne, így az egész egy nagy wtf volt... 4/10
Titokzatos folyó ( tegnap RTL )
Eastwood a legnagyobb! csavaros sztori, amit a legvégéig sem lehetett tudni, vagyis sejtettem valamit, de végül más lett. Ütõs kis film, remek színészekkel és jó játékkal, végig izgalmas, de szomorú történettel. Ujranézõs eredeti nyelven majd dvdn.
10/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem igazán tudom hova rakni ezt a filmet, számomra elég elvont, bár mondanivalója az éppen van, csak elég beteges a megvalósítása számomra. Mondjuk már az elején érdekesen néztem a psziho kölyök láttán.
4/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kedves, lassú folyású film a remek Kevin Spacey-vel, aki egy másik bolygóról jött, és megváltoztatja a vele kapcsolatba kerülõ emberek életét.
10/8
Dorian Gray (2009)
Dorian Gray az az ember, aki nem öregszik, csupán a róla festett kép csúful. A történetet ismertem régebben is, érdekesnek is tartottam, ellenben a film teljesen személytelen lett, semmi nem fogott meg benne. A korabeli London egész jó ábrázolásán és a kosztümökön kívül minden téren gyenge film.
10/3
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
jól van!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
http://videodrome.freeblog.hu/
10/10
Most néztem meg én is IMAX-ban 8. sorból 😊. Üzenem mindenkinek aki fanyalgott meg lehúzta ezt a filmet, hogy kapja be! A saját életében keresse a problémát ha ez nem volt neki elég jó...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Tudsz még más filmet is ezen, és az Avataron kívül, ami hasonló témát dolgoz fel?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Egy német dj (Paul Kalkbrenner) vonaglása a drog és az új albuma között.
Ideggyógyintézetben köt ki és a viselkedése már a barátnõjének(félig magyar Rita Lengyel) sem tetszik.
A film összes zenéjét Kalkbrenner maga írta.
Aki szereti az elektronikus zenét annak ajánlom mindenképp.
9/10
filmbõl részletek...
agyamra mész. xerintem a jó öreg bundyt a rém rendes családból senkinek sem kell bemutatni<#vigyor>#vigyor> ebben a filmben, ha nem is bundyt magát alakítja, de mindenképpen hasonló szerepet formál meg. nem is vártam mást tõle, mint hogy egy alig serdülõkorba lépõ srác totál kikészítse<#nevetes1>#nevetes1> egy könnyed kis mozi humorral, és tele emberi érzelmekkel<#eljen>#eljen>
utánna régi kedvencemet néztem: a sztárom a párom-at. hugh grant mindíg meglep, mert minden filmjében más, de mégis ugyanaz marad<#ticking>#ticking>
julia roberts meg egyszerre szexi és elbûvölõ. jó volt látni, hogy a szerelem ilyen is lehet..<#papakacsint>#papakacsint>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Aztaqrva... én errõl eddig miért nem hallottam😮 Mai napon rájöttem, hogy a kedvenceim ezek a jól kitervelt bosszúállós filmek.... hát ez valami fantasztikus volt. Csavaros, izgalmas, kellõen homályos és kusza... a végén meg féltem hogy megint sokat kell majd gondolkodni a film után, mint a Mementonál, de szerencsére ez nem így voltXD
9/10
Holt költõk társasága
De rég láttam már utoljára... remek film, típikus oscardíjat érdemlõ alkotás😊
8/10
Ráadás: megnéztem a szilveszteri Irigy hónaljmirigyet is... hát... reménykedtem, hogy most jót alkotnak... poén témák: Benkõ, csillag születik, hal a tortán...stb...
hát... nem csalódtam... ezek már jópár éve ilyen lapos fosokat gyártanak... jópofa témák tele ötlettel... erre kevés zene és még a poénok is szarok... hát ez van😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Megsem szurom ki senkinek a szemet, hogy megis hogy emlithet egy posztba ket filmet.
:) Semmi okosság :P
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de ha még igaz is lenne h eddig nem nézhetett tv-t akk pont olyan filmeket fog megnézni mint a Casablanca vagy a Schindler listája, miközben az elsõ két helyen az Avatar és a G.I. Joe szerepel?
csak én látok itt hatalmas szakadékot??? 😄
vagy, van az a vicc is... "4óráig néztem a tv-t..aztán bekapcsoltam"
G.I. Joe is felfér a listára valahova 3483-ik hely köré...
Nekem 2009-es év legnagyobb (azt hiszem az eddigi legnagyobb is) filmes élményem a Híd Terabíthia földjére c. filmhez kötõdik, soha egyetlen film nem érintett még eddig úgy, mint ahogyan az.
http://videodrome.freeblog.hu/
Hát nem tudom, nekem kicsit hosszúnak és néhol elég vontatottnak tûnt az egész, persze azért annyira nem volt rossz, csak valahogy "izgalmasabbat" vártam.
7/10
most volt tv2-n, sztem hatalmas film, sõt alapmû! Cruise egyik legjobb alakítását e filmben kaptuk. a zenéje pedig a top10 filmzenékben is bõven elfér. pontozni nem érdemes de talán egy 9 a fenti táblázat szerint.
Battle for Terra
nem volt rossz anim.film, bár a sztori nagyon koptatott már, azon kívül nem volt elég tágas, ami egy ilyen animációs dologban elég gáz. bõven szárnyalhatott volna még a fantázia, de sajnos elég tömör bepillantást kaptunk csak Terrából. délutáni kikapcsolódásnak remek, lekötött, de semmi extra.
6,5/10