Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként nálam nem talált be, mer én nem láttam még, mindössze az ilyen hangnemû írásokra és gazdájukra utaltam, mert akinek van esze az figyelembe se vesz téged, fõleg mivel hülyeségekkel próbálod magasabbrendûnek állítani a véleménye.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A Heroes-sal voltam még így, de annak legalább fasza volt az elsõ évada. A másodikból láttam vagy 4 részt, oszt félretoltam JÓL. Mosmár maradok a jól bevált kedvenceimnél, mert csak csalódok folyton 😄 Dexter, Ház, aztán szevasz. Ja LOL, idén lesz Lost uccsó évad. Csak nehogy azt is megutáljam 😄D
PB volt még ennyire rossz, de azon már tudtam röhögni 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
az ilyeneket már komolyan sajnálom.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ale Alonso! poppe fan club™
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A többségnek semmi baja nem volt vele 😉
Én szivesen olvasok kritikát, lehúzósat is, feltéve ha az írója képes a SAJÁT véleményét kifejteni. Az igazság az, hogy (nem csak Avatar, hanem kb. összes filmnél) az emberek jó része nem képes rá. Leírja, hogy jó vagy rossz, tetszett vagy sem, és ha véletlenül ír konkrétumot, az gyakorlatilag valaki másnak a véleményét tükrözi, nem az övét.
3D-s élmény miatt ütött, szerintem a maga a történet nem volt annyira veszedelmesen jó. Nekem állandó deja vu-m volt, az emberiség mindent tönkretesz, aztán tovább áll és tönkreteszi másét is, de mindig van egy-két jó akik megpróbálják a fajtájukat megakadályozni. Viszont a látvány gyönyörû volt, az egész filmes élményt simán megtriplázta, ezzel a leghülyébb nulla emberekre is lehet hatni. Ez nem egy Memento na, ezzel bekaszálják a bevételt csúnyán, mindenkitõl, mert ezt csak nézni kell és az kurvára megy mindenkinek. Én pl sokat is játszom, szeretem az überbrutál grafikát, nekem maga csak 3d-s techdemoként is megérte volna megnézni, összevágva, hang nélkül. Nem írok pontot, mert nagyon elfogult vagyok a szép grafika iránt és tutira nem maga a tartalma érne annyit.
Thrash \'Till Death
Megan Fox még nem képes elvinni a hátán egy filmet (nem is fog soha), bár nekem már a Transformersekben sem tetszett, nagyon erõsen túlhypeolt a nõ.
A film a közepesnél is gyengébb tinihorror, amely az 'unrated' jellege ellenére sem bõvelkedik ijesztõ jelenetekben, ráadásul a történet is egyszerû, mint egy faék.
Bár szeretem a mûfajt, de ez biza nem érte meg a ráfordított idõt.
10/4
Valoban 3d erzetet nyujt az uj keszulek, persze a kepernyobol semmi nem nyul ki ahogy az a reklamokon latszik. Inkabb ugy mondanam, hogy a kepernyo sikjaban levo dolgok mogott valoban van egy melyseg erzet.
A legnagyobb baj hogy GUSZTUSTALAN ocsmany a kep! 2 percig eleg is volt nezni azt az egy darab bemutatot nezni a tv-n.
remeg-zizeg a kep es kb ugy nez ki mint azok a kepek amiket forgatni kell fol le ( vagy balra jobbra) es akkor valtozik a rajta levo kep.
Aki fikazza a filmet azert leirhatna hogy megis mekkora monitoron nezte a kameras verziot 😄
Ráadásul hogy még nem is látta?
Miért is baj az hogy örülünk a kurva jó kis 3D élménynek?
Miért baj az hogy a sztori könnyen követhetõ és csupa ÉRTÉKRÕl szól?
Nem értem az örökké sunnyogó utálkozó Fasz átlag magyart!
Joshi barátot nektek vazzeg.
Hát ekkora szemetet rég láttam, Gerard Butler miért járatja le magát ilyen fossal? A film csúcspontja Dexter éneklése és táncolása volt, ott már hangosan röhögtem 😄
De jó hogy nem mentem el rá moziba, tesóm tudott volna rá ingyenjegyet küldeni 😛
Brüno mellett az év legsz@rabb filmje, kap egy 2/10et Gerard Butler miatt.
The Hurt Locker
Már már dokumentálisan bemutatja egy Irakban állomásozó tûzszerész csapat napjait, tényleg qrva feszült volt, elején csak néztem mikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Rég irritált valami ennyire mint ez a szar 😄DDD Baszott kíváncsi voltam a végére, csak azért néztem végig a 13 epizódot, de ennyi ökörséget egy helyen bazmeg :CC
4,5/10 -.-
Eredetileg 1/10et akartam adni rá, de eszembe jutottak a betty a csúnya lány, meg a barátok közt. -.-
Film teljesen rendben van minden téren, mai blockbusterek közül kiemelkedik, minden téren! Csak helyén kell kezelni a filmet.
Sztem egy kezemen meg tudnám számolni azokat a filmeket ami nem ide tartozik. Avatar egyedi(blockbuster)-film, ritka dolog a mai világban!!!
példaként fateromat hozom fel, aki a mátrixot látta elöször térhangzású moziba, huuu nagyon király volt tetszett is neki, megminden, aztán azóta ha 1x újranézte a filmet a tv-ben....mer amúgy nem is fogta fel a sztorit mer a hang jobban bejött neki 😄
na lényeg h ne támadjon semmi Avatar fan, nem láttam még, és nem is a filmet véleményeztem, csak saját nézõpont az elvakult 10/10-esekkel 😊
A szarra ha'jpolt filmeket mindig probalom az utolso pillanatig huzni halasztani es akkor megnezni amikor mar lecsengoben van az orulet.Eddig azt kell mondjam egyik sem hozta szamomra azt amitol ezek masok szamara merfoldkonek szamitanak.Az Avatar is csak boviti a sort,egyaltalan nem ertem a barataim akik szerint 'ha nem nezed meg azonnal egymas utan 2x ezt a remekmuvet,nem is ertesz a filmekhez'.Nos nem neztem meg 2x,sot kemeny penzeket kene fizetni hogy erre valaki ra tudjon venni.Ugyanugy voltam vele mint a SW uj reszeivel,amiken elaludtam a moziban.
5/10
Julie and Julia
Unalom ellen kezdtunk bele.
Nem okozott csalodast,eleinte kicsit idegesitett a sipitozos stilus,de Maryl neni nagyon jo szinesz,miatta vegulis erdemes volt megnezni.
6/10
K-Pax
Spacey lenyugozo ebben a filmben is,nagyon bejon az alakitasa akarhanyszor nezem.Szep 'mese',nem keves felnott mondanivaloval.
8.5/10
Harley Davidson es Marlboro Man
91-es film,az akkori idoszak talan legnagyobb szineszeivel.Ez a tortenetet is meghatarozza,konnyed es szorakoztato az egesz film.Mickey Rourke-ot pedig azota sem lattam ennel testhezallobb szerepben.
7.5/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
akinek újdonság kell az üljön be egy ilyen absztrakt elõadásra<#idiota>#idiota>
http://www.youtube.com/watch?v=YBu1cZm4Gqg&feature=player_embedded
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
pár napja még arról cikkeztek ugyanitt hogy lenyomta az alvin és a mókusok az egyik hétvégén...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az ismerõseim többségének bejött, és az elõzetes is egészen jóra sikerült.
A filmet nézve viszont nagyon sokszor volt az az érzésem, hogy a készítõk nem tudják eldönteni, mit is csináljanak: táncos-zenés filmet, vagy vmiféle korrajzos drámát. Emiatt a film különbözõ részei között igen nagy a kontraszt: hol mesébe illõ, táncos, megkoreografált dalokra perdülnek táncra a fiatalok, hol épp véresre vernek a rendõrök valakit.
Egyszeri megnézésre összességében a retro fíling miatt nem volt rossz szórakozás, azonban ez is vastagon a 'kihagyott ziccer' kategória.
10/6
A legjobb, fiatalokról szóló magyar retro film nálam továbbra is a Moszkva tér.