Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ekkora szemetet rég láttam, Gerard Butler miért járatja le magát ilyen fossal? A film csúcspontja Dexter éneklése és táncolása volt, ott már hangosan röhögtem 😄
De jó hogy nem mentem el rá moziba, tesóm tudott volna rá ingyenjegyet küldeni 😛
Brüno mellett az év legsz@rabb filmje, kap egy 2/10et Gerard Butler miatt.
The Hurt Locker
Már már dokumentálisan bemutatja egy Irakban állomásozó tûzszerész csapat napjait, tényleg qrva feszült volt, elején csak néztem mikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Rég irritált valami ennyire mint ez a szar 😄DDD Baszott kíváncsi voltam a végére, csak azért néztem végig a 13 epizódot, de ennyi ökörséget egy helyen bazmeg :CC
4,5/10 -.-
Eredetileg 1/10et akartam adni rá, de eszembe jutottak a betty a csúnya lány, meg a barátok közt. -.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Film teljesen rendben van minden téren, mai blockbusterek közül kiemelkedik, minden téren! Csak helyén kell kezelni a filmet.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sztem egy kezemen meg tudnám számolni azokat a filmeket ami nem ide tartozik. Avatar egyedi(blockbuster)-film, ritka dolog a mai világban!!!
példaként fateromat hozom fel, aki a mátrixot látta elöször térhangzású moziba, huuu nagyon király volt tetszett is neki, megminden, aztán azóta ha 1x újranézte a filmet a tv-ben....mer amúgy nem is fogta fel a sztorit mer a hang jobban bejött neki 😄
na lényeg h ne támadjon semmi Avatar fan, nem láttam még, és nem is a filmet véleményeztem, csak saját nézõpont az elvakult 10/10-esekkel 😊
A szarra ha'jpolt filmeket mindig probalom az utolso pillanatig huzni halasztani es akkor megnezni amikor mar lecsengoben van az orulet.Eddig azt kell mondjam egyik sem hozta szamomra azt amitol ezek masok szamara merfoldkonek szamitanak.Az Avatar is csak boviti a sort,egyaltalan nem ertem a barataim akik szerint 'ha nem nezed meg azonnal egymas utan 2x ezt a remekmuvet,nem is ertesz a filmekhez'.Nos nem neztem meg 2x,sot kemeny penzeket kene fizetni hogy erre valaki ra tudjon venni.Ugyanugy voltam vele mint a SW uj reszeivel,amiken elaludtam a moziban.
5/10
Julie and Julia
Unalom ellen kezdtunk bele.
Nem okozott csalodast,eleinte kicsit idegesitett a sipitozos stilus,de Maryl neni nagyon jo szinesz,miatta vegulis erdemes volt megnezni.
6/10
K-Pax
Spacey lenyugozo ebben a filmben is,nagyon bejon az alakitasa akarhanyszor nezem.Szep 'mese',nem keves felnott mondanivaloval.
8.5/10
Harley Davidson es Marlboro Man
91-es film,az akkori idoszak talan legnagyobb szineszeivel.Ez a tortenetet is meghatarozza,konnyed es szorakoztato az egesz film.Mickey Rourke-ot pedig azota sem lattam ennel testhezallobb szerepben.
7.5/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
akinek újdonság kell az üljön be egy ilyen absztrakt elõadásra<#idiota>#idiota>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://www.youtube.com/watch?v=YBu1cZm4Gqg&feature=player_embedded
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
pár napja még arról cikkeztek ugyanitt hogy lenyomta az alvin és a mókusok az egyik hétvégén...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az ismerõseim többségének bejött, és az elõzetes is egészen jóra sikerült.
A filmet nézve viszont nagyon sokszor volt az az érzésem, hogy a készítõk nem tudják eldönteni, mit is csináljanak: táncos-zenés filmet, vagy vmiféle korrajzos drámát. Emiatt a film különbözõ részei között igen nagy a kontraszt: hol mesébe illõ, táncos, megkoreografált dalokra perdülnek táncra a fiatalok, hol épp véresre vernek a rendõrök valakit.
Egyszeri megnézésre összességében a retro fíling miatt nem volt rossz szórakozás, azonban ez is vastagon a 'kihagyott ziccer' kategória.
10/6
A legjobb, fiatalokról szóló magyar retro film nálam továbbra is a Moszkva tér.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Dead Rising 2ben személyes kedvencem lesz eme kis eszköz, de a videókban látott partvis két végére felszigetelõszalagozott láncfûrész sem lesz piskóta😄😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De, fûnyíróval hentelni a zombikat igen is vicces 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Bazinga!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Én is a héten láttam, nekem hatalmas élmény volt, köpni nyelni nem tudtam. Elõször voltam imax3d-ben.
A vége fele már elfáradt a szemem, kicsit megfájdult a fejem is.
Dupla szemüveggel néztem de nem volt zavaró egyáltalán.
A sztori miatt: 9/10
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
SPOILER
volt egy játék xbox360-ra, valami zombikat kellett gyilkolászni egy mall-ban... a játék hangulatát vártam a filmtõl is, de nem kaptam meg, pedig viccesen indult, aztán unalmas lett majd bugyuta... bugyuta mert miért is mentek a vidámparkba? meghalni? értelmetlen volt... kevés volt a poén a filmben ha vigjátéknak szánták, szerintem háromszor ha hangosan felnevettem, nagyon sok ziccert kihagytak a filmbõl... a konzol játék viccesebb volt..
5pont
Elgondolkoztató egy film.Szívesen néztem volna még egy órát belõle.
A végét túl gyorsan lezárták.
9/10
Nagyon aranyos film es Streep remisztoen jol jatszotta a szerepet. Film utan youtube-on megneztuk Julia Child musorait es valoban ilyen volt 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A tesodnak meg mond meg, hogy meg kene talnulni 3d filmet nezni....
A titka pedig egyszeru. Azt kell nezni amire a kamera fokuszal. Ha mast nezelodsz ( hatteret vagy barmi mast ami homalyos) akkor hanyingered vagy fejfajasod lesz.
ON: The Lovely Bones. Kitûnõ, Peter Jackson az isten, megint megcsinálta. Nekem a vége túl összekúrt volt, mégpedig: SPOILER ALERT!!!!!!! A szomszéd eléggé hihetetlen módon döglött meg... 😄 SPOILER OFF!!!!!!
Szégyenfolt a magyar címe.
9/10
Nagy alakítások vannak benne, kötelezõ darab mindenkinek, aki szereti a filmeket.
Thrash \'Till Death
Aztaqrva. Szóhoz sem jutok komolyan mondom. Most jöttem az Arénából haza, de már azon gondolkozom mikor veszem meg a következõ jegyet... 😄
Egyszer még megnézem 3D-ben az biztos, és "simában" is, kiváncsi vagyok a különbségre 😊 Tökéletes szórakozás volt, ezért érdemes moziba járni. Amúgy a tesóm nem bírta, 10 perc után hányingere volt, rosszul lett, levette a szemüveget és nem is nézte a filmet :c
9.5/10
Nem igazán tetszett. Nem tudtam beleélni magam. Egy skizofrén kisfiúról szól, aki tele van pszichológiai problémákkal (agresszió, szorongás, depresszió... stb.) És ezeket jeleníti meg magának a vadak képében. Inkább orvoshoz vitték volna minthogy filmet forgattak róla. 😄
Egyébiránt tuti oscar esélyes. Az utóbbi idõben az ilyen beteg filmeket szokták díjazni.
5/10
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
8pont simán