Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Gamer

Hát ekkora szemetet rég láttam, Gerard Butler miért járatja le magát ilyen fossal? A film csúcspontja Dexter éneklése és táncolása volt, ott már hangosan röhögtem 😄
De jó hogy nem mentem el rá moziba, tesóm tudott volna rá ingyenjegyet küldeni 😛

Brüno mellett az év legsz@rabb filmje, kap egy 2/10et Gerard Butler miatt.

The Hurt Locker

Már már dokumentálisan bemutatja egy Irakban állomásozó tûzszerész csapat napjait, tényleg qrva feszült volt, elején csak néztem mikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
felrobbant a bomba, és meghalt Guy Pearce, azt hittem õ lesz a fõszereplõ, meg Ralph Fiennest is lelõtték <#wow2>
, nem tudni mikor pukkan egyet a bomba... Fõszereplõ csóka nagyon jól tolta, viszont az a
Beckhames szál nem kelett volna bele, és az esti üldõzéses jelenet se...
.

7/10

Sir Quno Jedi
Most akkó má döntsétek el, mékben volt valódi mélység, az Ávátárban, vagy a Vaccsmenbe?!?!?!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SötétBarom
Harper's Island

Rég irritált valami ennyire mint ez a szar 😄DDD Baszott kíváncsi voltam a végére, csak azért néztem végig a 13 epizódot, de ennyi ökörséget egy helyen bazmeg :CC

4,5/10 -.-

Eredetileg 1/10et akartam adni rá, de eszembe jutottak a betty a csúnya lány, meg a barátok közt. -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Shep
Egyszer nézõs film 3D-ben aztán majd DVD-n a bõvített változat kb. ennyit ér a film.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

most erre mit mondjak :-) aki látta Farkasokkal táncolót, akkor ne nézze meg az Utolsó szamurájt???
Film teljesen rendben van minden téren, mai blockbusterek közül kiemelkedik, minden téren! Csak helyén kell kezelni a filmet.
Tyler1
kitudja 😄 én szeretem az ilyen sztorikat ha nem túl klisés és jól meg van azért írva. bár kezdek kicsit tartani tõle, így mindenhol olvasván h nem igazán jött össze ez a része :/

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

akkor ez is tetszeni fog, csak nem leszel hatalmas fan :-)
Tyler1
tetszettek bár egyikne se vagyok az hatalmas fanja.

Gyûrûk ura, SW bejött?
Avatar sztori-hiányos, hasonlítgatos hsz-in csak röhögni lehet, abban a világban, amikor minden blockbuster remake, reboot, feldolgozás, folytatás, comic-film.
Sztem egy kezemen meg tudnám számolni azokat a filmeket ami nem ide tartozik. Avatar egyedi(blockbuster)-film, ritka dolog a mai világban!!!
Tyler1
azér látom szép lassan lehullik az Avatarról a lepel. én még nem láttam tehát nem véleményt nyilvánítok a filmrõl mindössze az a jó pár kritika szúrt szemet melyet itt vagy más oldalakon olvastam, amelyek majdnem tökéletes filmként említik...kivéve - így utolsó sorba írva - hogy sajnos a történet nem lett vmi pazar. ennek ellenére úgy rászórják a 9-10 pontokat h az nem igaz. nos a fenti táblázat vagy úgy általában az ilyen pontok szerint, egy film sztorija igenis LEGYEN jó és kössön le 2-3 keresztül is ha kell. az hogy fantasztikus a technika, meg imax 3d, meg miegymás az oké, de akk aki esetleg dvd-n akarja majd megnézni, annak már nem is érdemes? én azt látom h szépen h a kis imax 3d élményt körbe nyalókázták, függetlenül a filmtõl aztán miután felébredtek az élménybõl persze h visszaakartak menni.
példaként fateromat hozom fel, aki a mátrixot látta elöször térhangzású moziba, huuu nagyon király volt tetszett is neki, megminden, aztán azóta ha 1x újranézte a filmet a tv-ben....mer amúgy nem is fogta fel a sztorit mer a hang jobban bejött neki 😄

na lényeg h ne támadjon semmi Avatar fan, nem láttam még, és nem is a filmet véleményeztem, csak saját nézõpont az elvakult 10/10-esekkel 😊

dartonita

A szarra ha'jpolt filmeket mindig probalom az utolso pillanatig huzni halasztani es akkor megnezni amikor mar lecsengoben van az orulet.Eddig azt kell mondjam egyik sem hozta szamomra azt amitol ezek masok szamara merfoldkonek szamitanak.Az Avatar is csak boviti a sort,egyaltalan nem ertem a barataim akik szerint 'ha nem nezed meg azonnal egymas utan 2x ezt a remekmuvet,nem is ertesz a filmekhez'.Nos nem neztem meg 2x,sot kemeny penzeket kene fizetni hogy erre valaki ra tudjon venni.Ugyanugy voltam vele mint a SW uj reszeivel,amiken elaludtam a moziban.
5/10

Julie and Julia

Unalom ellen kezdtunk bele.
Nem okozott csalodast,eleinte kicsit idegesitett a sipitozos stilus,de Maryl neni nagyon jo szinesz,miatta vegulis erdemes volt megnezni.
6/10

K-Pax

Spacey lenyugozo ebben a filmben is,nagyon bejon az alakitasa akarhanyszor nezem.Szep 'mese',nem keves felnott mondanivaloval.
8.5/10

Harley Davidson es Marlboro Man

91-es film,az akkori idoszak talan legnagyobb szineszeivel.Ez a tortenetet is meghatarozza,konnyed es szorakoztato az egesz film.Mickey Rourke-ot pedig azota sem lattam ennel testhezallobb szerepben.

7.5/10

Shep
Igen, de hát õk vannak többen, sok lúd meg disznót gyõz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dynamic
Már én érzem kínosan magam, amikor az Avatar ...khm egyszerû történetét komoly és mély sztoriként jellemzik, miközben a gonosz és kizsákmányoló emberiséget kezdik felemlegetni átszellemült arccal.
Shep
Én tudom, ez csak ilyen szarkasztikus megjegyzés volt 😊 Avatar topicba már nem is merek menni, mert ott ha ilyet beírok széttépnek, meg amúgy is elég volt abból a sok elvakult Avatar hívõbõl.

Jim Morrison
Azért a sztori nem volt valami nagy hûhó.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[HUN]Crassus
Mystic river! 8/10 ezt miért nem láttam eddig?😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

SHERLOCK HOLMES. a történetben túl sok a kémia, a szereplõk között viszont túl kevés. üres blockbuster.
Shep
Te se bírod megérteni, hogy Cameron mindezt már a Nagy Özönvíz idején kitalálta és nem lopott senkitõl, a történet meg olyan egyedi, hogy még a látványt is felülmúlja? Egy komplex új világot alkotott sosem látott elemekkel és történet vezetéssel?????????

tigeroo
nincs új a nap alatt....

akinek újdonság kell az üljön be egy ilyen absztrakt elõadásra<#idiota>
Sir Quno Jedi
A zigazság önmagáért ÜVÖLT! De mégiscsak szép így nem?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SötétBarom
Nem derül ki józanul sem. Összehajtják a várost, meg vonattal mennek az utcán, egy hangyányit elszálltnak néz ki. 😄DDdd

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tyler1
vmi az emberi elmével kapcsolatos lesz, ilyen mátrix szerû, sok nem derül ki a trailerbõl.

[HUN]Crassus
kicsit off,de OMFG!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=YBu1cZm4Gqg&feature=player_embedded

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Sephi
En masnaposan sasoltam meg a trailert de nem ertettem mirol szol. Lehet meg kene majd nezni megint.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Totti5
Az csak Angliára vonatkozott nem?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tikal
Egy milliárd dollár felett az Avatar
pár napja még arról cikkeztek ugyanitt hogy lenyomta az alvin és a mókusok az egyik hétvégén...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Made in Hungária

Az ismerõseim többségének bejött, és az elõzetes is egészen jóra sikerült.

A filmet nézve viszont nagyon sokszor volt az az érzésem, hogy a készítõk nem tudják eldönteni, mit is csináljanak: táncos-zenés filmet, vagy vmiféle korrajzos drámát. Emiatt a film különbözõ részei között igen nagy a kontraszt: hol mesébe illõ, táncos, megkoreografált dalokra perdülnek táncra a fiatalok, hol épp véresre vernek a rendõrök valakit.

Egyszeri megnézésre összességében a retro fíling miatt nem volt rossz szórakozás, azonban ez is vastagon a 'kihagyott ziccer' kategória.

10/6

A legjobb, fiatalokról szóló magyar retro film nálam továbbra is a Moszkva tér.
BaliBoy
Semmi spoileres dolog nincs benne. Semmi részletet nem árultam el a filmrõl.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Tyler1
ssssztapicsa mekkora film lesz C.Nolan(Sötét Lovag) új sci-fi mûve az Inception 😮 arról nem is beszélve h DiCaprio egyik favorit színészem, úgyhogy jelenleg a legvárósabb múvi 2010-ben.

Totti5
És még mik vannak benne😄DDD mindennel lehet írtan amit a plázában talál az ember.

Dead Rising 2ben személyes kedvencem lesz eme kis eszköz, de a videókban látott partvis két végére felszigetelõszalagozott láncfûrész sem lesz piskóta😄😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

joebacsi
"Ja és a Dead Rising nem volt vicces szerintem annyira."

De, fûnyíróval hentelni a zombikat igen is vicces 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nagyjan
Megnéztem a kívûlálló (outlander) címû filmet. Eléggé ZS kategóriának tartottam az alapsztori elolvasása után, de megkockáztattam, és nagyon kellemes meglepetés ért. Akinek bejött a 13. harcos, annak ez is nagyon tetszeni fog, 8/10 -et simán megérdemel. Aki teheti, nézze meg.

joebacsi
"Az megvan ha visszafele nézitek meg a Cápa címû ókori klasszikust akkor annyi a lényege, hogy annyi embert hány ki az a szerencsétlen állat hogy megnyitják a strandokat?"

😄

Tikal
nekem nem úgy tûnt hogy üres a város, márpedig a vidámpark ott volt a városban, akkor miért is gondolták hogy zombi mentes a vidámpark? aztán meg felmenekülnek a katapultra 😊 hogy élték ezek eddig túl?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
hát akkor nemtom mit nézhettél, mert kb 50x elmondták, hogy azért mennek a vidámparkba, mert azt hitték, hogy az egy zombimentes rész, ahol csak emberek élnek 😊

Bazinga!

AntiHero
Ha Dead Rising-ra gondolsz akkor annak van filmje. (vagyis a játék készült a film alapján). A Zombieland eredetileg sorozat lett volna azért olyan amilyen. Ja és a Dead Rising nem volt vicces szerintem annyira.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Szabi84

Én is a héten láttam, nekem hatalmas élmény volt, köpni nyelni nem tudtam. Elõször voltam imax3d-ben.
A vége fele már elfáradt a szemem, kicsit megfájdult a fejem is.
Dupla szemüveggel néztem de nem volt zavaró egyáltalán.

A sztori miatt: 9/10

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Tikal
Zombieland

SPOILER
volt egy játék xbox360-ra, valami zombikat kellett gyilkolászni egy mall-ban... a játék hangulatát vártam a filmtõl is, de nem kaptam meg, pedig viccesen indult, aztán unalmas lett majd bugyuta... bugyuta mert miért is mentek a vidámparkba? meghalni? értelmetlen volt... kevés volt a poén a filmben ha vigjátéknak szánták, szerintem háromszor ha hangosan felnevettem, nagyon sok ziccert kihagytak a filmbõl... a konzol játék viccesebb volt..
5pont

desigo
Moon

Elgondolkoztató egy film.Szívesen néztem volna még egy órát belõle.
A végét túl gyorsan lezárták.

9/10
Sephi
Julie & Julia -

Nagyon aranyos film es Streep remisztoen jol jatszotta a szerepet. Film utan youtube-on megneztuk Julia Child musorait es valoban ilyen volt 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
Igy van 😄 en is ketszer lattam a mozikban.

A tesodnak meg mond meg, hogy meg kene talnulni 3d filmet nezni....

A titka pedig egyszeru. Azt kell nezni amire a kamera fokuszal. Ha mast nezelodsz ( hatteret vagy barmi mast ami homalyos) akkor hanyingered vagy fejfajasod lesz.
A legnagyobb!!😄

Darkerboy
Ezt mondjuk lehetett volna szépen spoilerbe rakni. Nemde?

ON: The Lovely Bones. Kitûnõ, Peter Jackson az isten, megint megcsinálta. Nekem a vége túl összekúrt volt, mégpedig: SPOILER ALERT!!!!!!! A szomszéd eléggé hihetetlen módon döglött meg... 😄 SPOILER OFF!!!!!!

joebacsi
Nem gyenge szereposztás.
Szégyenfolt a magyar címe.

FlyHigh
The Human Stain
9/10
Nagy alakítások vannak benne, kötelezõ darab mindenkinek, aki szereti a filmeket.

Thrash \'Till Death

zaki

Aztaqrva. Szóhoz sem jutok komolyan mondom. Most jöttem az Arénából haza, de már azon gondolkozom mikor veszem meg a következõ jegyet... 😄
Egyszer még megnézem 3D-ben az biztos, és "simában" is, kiváncsi vagyok a különbségre 😊 Tökéletes szórakozás volt, ezért érdemes moziba járni. Amúgy a tesóm nem bírta, 10 perc után hányingere volt, rosszul lett, levette a szemüveget és nem is nézte a filmet :c

9.5/10

BaliBoy
Where the wild things are

Nem igazán tetszett. Nem tudtam beleélni magam. Egy skizofrén kisfiúról szól, aki tele van pszichológiai problémákkal (agresszió, szorongás, depresszió... stb.) És ezeket jeleníti meg magának a vadak képében. Inkább orvoshoz vitték volna minthogy filmet forgattak róla. 😄
Egyébiránt tuti oscar esélyes. Az utóbbi idõben az ilyen beteg filmeket szokták díjazni.

5/10

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Tikal
Tegnap megnéztem én is... nem tudtam hogy eastwood rendezte, bár a film felénél elkapott egy érzés hogy lehet köze van hozzá... nagyon ért a hangulat teremtéshez, és mindig jók a történetei...
8pont simán