Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
legnagyobb
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nade, ha azt megtudják csinálni, hogy mikor Luke gyakorol és felemeli a köveket, vagy Yoda kiemeli a hajót a mocsárból, vagy Luke lebegteti a droidot, vagy mikor megérkezik Jabbához és egy laza ujjmozdulattal kiüti a két õrt... nem értem ezek után miért kell sokszor látványosan szenvednie, mikor az erõ használatával megkönnyíthetné a saját dolgát... no hát mind1 😊 ettõl függetlenül szeretjük a SW -t 😊
amúgy nekem is a 3. rész a kedvencem, a végsõ Anakin vs. Kenobi fight elég jó lett
Bazinga!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egyébként szerintem Luke messze nem akkora kajak Jedi mint azt beállítják, csak hát nincs nála jobb (mert kihaltak).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Látvány: az új részek technológiailag nyilván sokkal jobbak, több helyszín, sokszínû környezet, szem mindenféle kényeztetése, ugyanakkor van hátulütõje is a dolognak, hiszen minden rajzfilmszerû lett a többnyire gyenge minõségû cg-tõl
Zene: John Williams mind, szerintem a minõség megegyezik, vannak új és klasszikus témák mindegyik részben
Cselekmény: újak komolyabbak, többet politizálnak benne, kb. ugyanaz figyelhetõ meg a két trilógia között, mint a látvány résznél, csak éppen fordítva: ep4-6 sokkal inkább hasonlít egy mesére
Személyes vélemény:
Én is jobban szeretem az új trilógiát, részben azért mert érzékeny vagyok a látványra, részben pedig nincsenek benne ewokok, han solo és leia😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Látványos japán fantasy, afféle gyûrûkura módjára)))
10/7
Lehetne több pont is ha ismerném a japán legendák mondandóját)))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Egész jól kifigurázza a fanatikus ufóhívõket, az iq huszár mûveletlen csak filmen és képregényen élõ embereket és van némi mondanivalója is eme animációs alkotásnak, de ahhoz, hogy a kifigurázás ténylegesen gondolatébresztõ is legyen ahhoz túlságosan poénosra van véve a figura. Viszont, hogy az ember meg jókat nevessen a kb 90 perc alatt meg nem elég poénos a film, így aztán az egész megreked valahol félúton a szórakoztató és tanító jellegû mûvek között. Azonban a grafika nagyon ott van, néhány effekt olyan szintû, hogy ilyet animációs filmben nem nagyon láthattunk eddig. Összefoglalva tehát nem egy felejthetetlen alkotás fölös 90 percünket nyugodtan rászánhatjuk de csodát ne várjunk.
7/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Coccolino bears FTW 😊

Bazinga!
Amúgy azért vannak rendben a régi részek is látványilag, mert valszeg a digitálisan felújítottat nézted😄 A régiben vannak a jó kis lapos lézerkard és társai😊
Amúgy tény, hogy több a harc, meg szebb az új... de a régieknek meg olyan fílingje és zenéi vannak, amit az újak még csak meg se körnéykeznek
A kokolínómacikon felröhögtemXD
The Empire Strikes Back FTW!😊
ja még annyit h ha elolvastad volna amit írtam akk tudnád h nem is a filmmel volt bajom hanem az ilyen építõ jellegû gyökér hsz-ekkel mint amilyenekkel te próbáltál kemény legény lenni a gáton 😄
na puszi!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
még mindig 10/9)))
Amúgy nem tudja valaki ki énekel a film végén?
Mert a soundtrack listán nem találtam, de gyönyörû hangja van, jó lenne több számot is hallani....
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Én még nem is halottam errõl a filmrõl.<#wow1>#wow1>
De most meglesem.<#nevetes1>#nevetes1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Láttam én már az összes részt így "össze-vissza", egyben még soha, és mindig szinkronos verziót néztem.
Nem tekintem magam akkora nagy SW fannak, ezért most biztos nagy hüledezést fogok kiváltani a true fanokból, de nekem az új részek jobban bejönnek mint a régiek. Ennek több oka is van. Egyrészt a látvány, de ez a legkevésbé érdeklõ dolog, mivel tudom hogy a régi filmek nem mai darabok, és mégis teljesen rendben vannak látvány ügyileg. Nade a mostani részek mégis csak szebbek. De ez nem lényeg annyira.
Az utolsó három részbõl hiányoltam a nagy párharcokat. Persze tudom, ennek az az oka, hogy az összes Jedi meghalt, csak ketten maradtak Luke meg a faterja. Az elsõ három részben volt egy csomó jó harcjelenet, Anakin (aztán Yoda) vs. Dooku, Kenobi vs. négykarú droid...stb. Az erõt is sokkal többször használták az elsõ három részben. Néha már a fejemet fogtam, hogy Luke mekkorákat szenved, holott elvileg mekkora tápos Jedi lett belõle. Pláne a Return of the Jedi -ban. Aztán ott szenved Jabbánál meg a Coccolino maciknál is. Idegesítõ 😊 Szrípiótól meg kiütést kaptam kb 😊 Rengeteg üresjárat van az utolsó három részben, szerintem ebbõl a szempontból is jobbak az új részek.
Egyenként nem akarom pontozni a részeket, mert felesleges. Tény, hogy Lucas bácsi nagyot alkotott mikor létrehozta ezt a világot. Így HD -ban még jobban tetszett.
Összességében 9,5/10 ami kb úgy jön össze hogy régi részek 9/10 új részek 10/10.
Bazinga!
Számomra örök klasszikus vígjáték Leon Schuster-rel, bármikor nézõs 😊
8.5/10
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
De engem leginkább a fõszereplõ zavar, nem tudom ki választotta ki azt a nulla karakteres, jellegtelen figurát 😄
Még mindig fantasztikus... néha normális film is megy a tvben
9.5/10
Na szóval, Sam Mendes rendezi a 23. J. Bond-filmet! Egy újabb jó Bond-film akkor már garantálva lenne :-)
Fiatal csórógyerek menne a Harvardra, de ösztöndíj kéne neki, mert ugye csórógyerek. Arra viszont sokan pályáznak, és olyan ember fogja elnyerni, aki valamilyen kiemelkedõ élettapasztalattal bír, fõszereplõnk viszont egy tanulógép, akivel kurvára nem történik semmi. Aztán villant egyet a kiemelkedõ tudásából Kevin Spacey óráján, aki erre felfigyelvén egy 4 fõs társaságba invitálja: hétvégenként Las Vegasban kamatoztatják a matektudásukat... igen, szarrákeresik magukat, 21-ben számolják a lapokat!
Ennyi a sztori, ezen csavarnak még jobbra-balra, vannak tipikus lúzerhaverok, tipikus elérhetetlen-de-nem szerelem, meg minden... Mégis élveztem. Nem fogok rá sok pontot adni, mert egyszerûen nem érdemli meg, de mégis jó film volt, igényes és szórakoztató. Nem váltja meg a világot, de jól szórakoztam.
6|10
Moziban anno lemaradtam róla, most HD-ban pótoltam. Nem lehet elmenni a film az 'Én A Robot'-tal való összehasonlítása mellett, mert mindenuntalan az jutott róla eszembe.
A díszletek, a környezet, bizonyos robotos részek, még a film hangulata is hasonló (arról nem is beszélve, hogy közös szereplõ is van bennük 😄).
Érdekes volt látni Bruce Willist, hogy itt már nagyon messze került a trikós-laza imidzstõl, jóval inkább öregemberes, megfáradt karaktert kapott. A két fõszereplõnõ, Radha Mitchell és Rosamund Pike pedig számomra üde színfolt, örültem hogy eme két, általam rendkívül kedvelt színésznõt egy filmben láttam.
Sajnálom hogy megbukott a film a pénztáraknál, és bár elég rövid, egyáltalán nem rossz ez a sci-fi akció.
10/7
egyébként nálam nem talált be, mer én nem láttam még, mindössze az ilyen hangnemû írásokra és gazdájukra utaltam, mert akinek van esze az figyelembe se vesz téged, fõleg mivel hülyeségekkel próbálod magasabbrendûnek állítani a véleménye.
A Heroes-sal voltam még így, de annak legalább fasza volt az elsõ évada. A másodikból láttam vagy 4 részt, oszt félretoltam JÓL. Mosmár maradok a jól bevált kedvenceimnél, mert csak csalódok folyton 😄 Dexter, Ház, aztán szevasz. Ja LOL, idén lesz Lost uccsó évad. Csak nehogy azt is megutáljam 😄D
PB volt még ennyire rossz, de azon már tudtam röhögni 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
az ilyeneket már komolyan sajnálom.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ale Alonso! poppe fan club™
A többségnek semmi baja nem volt vele 😉
Én szivesen olvasok kritikát, lehúzósat is, feltéve ha az írója képes a SAJÁT véleményét kifejteni. Az igazság az, hogy (nem csak Avatar, hanem kb. összes filmnél) az emberek jó része nem képes rá. Leírja, hogy jó vagy rossz, tetszett vagy sem, és ha véletlenül ír konkrétumot, az gyakorlatilag valaki másnak a véleményét tükrözi, nem az övét.
3D-s élmény miatt ütött, szerintem a maga a történet nem volt annyira veszedelmesen jó. Nekem állandó deja vu-m volt, az emberiség mindent tönkretesz, aztán tovább áll és tönkreteszi másét is, de mindig van egy-két jó akik megpróbálják a fajtájukat megakadályozni. Viszont a látvány gyönyörû volt, az egész filmes élményt simán megtriplázta, ezzel a leghülyébb nulla emberekre is lehet hatni. Ez nem egy Memento na, ezzel bekaszálják a bevételt csúnyán, mindenkitõl, mert ezt csak nézni kell és az kurvára megy mindenkinek. Én pl sokat is játszom, szeretem az überbrutál grafikát, nekem maga csak 3d-s techdemoként is megérte volna megnézni, összevágva, hang nélkül. Nem írok pontot, mert nagyon elfogult vagyok a szép grafika iránt és tutira nem maga a tartalma érne annyit.
Thrash \'Till Death
Megan Fox még nem képes elvinni a hátán egy filmet (nem is fog soha), bár nekem már a Transformersekben sem tetszett, nagyon erõsen túlhypeolt a nõ.
A film a közepesnél is gyengébb tinihorror, amely az 'unrated' jellege ellenére sem bõvelkedik ijesztõ jelenetekben, ráadásul a történet is egyszerû, mint egy faék.
Bár szeretem a mûfajt, de ez biza nem érte meg a ráfordított idõt.
10/4
Valoban 3d erzetet nyujt az uj keszulek, persze a kepernyobol semmi nem nyul ki ahogy az a reklamokon latszik. Inkabb ugy mondanam, hogy a kepernyo sikjaban levo dolgok mogott valoban van egy melyseg erzet.
A legnagyobb baj hogy GUSZTUSTALAN ocsmany a kep! 2 percig eleg is volt nezni azt az egy darab bemutatot nezni a tv-n.
remeg-zizeg a kep es kb ugy nez ki mint azok a kepek amiket forgatni kell fol le ( vagy balra jobbra) es akkor valtozik a rajta levo kep.
Aki fikazza a filmet azert leirhatna hogy megis mekkora monitoron nezte a kameras verziot 😄
Ráadásul hogy még nem is látta?
Miért is baj az hogy örülünk a kurva jó kis 3D élménynek?
Miért baj az hogy a sztori könnyen követhetõ és csupa ÉRTÉKRÕl szól?
Nem értem az örökké sunnyogó utálkozó Fasz átlag magyart!
Joshi barátot nektek vazzeg.