Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DVD-re szánt alacsony költségvetésû folytatás. Õszintén megvallva nekem az elsõ rész nem igazán tetszett. Sajnos ebben a részben is ez a "beteg" akció van bár azért jobban hasonlít a régi vágású lövöldékhez, a báros jelenet például kifejezetten jóra sikerült (a robbanásokat nem számítva, mert azok 10 évvel ezelõtt is gagyinak számítottak volna). A történet tûrhetõ, bár egy idõ után már lehet tudni ,hogy ki is áll a háttérben, csak még az nem tiszta miért.
5/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egészen meglepett a sztori, én vmi gyenge "jó banda rossz banda" történetet vontam le trailerbõl, de pozitív csalódás volt. Szóval ez már plusz pont a filmnek, bár megkell hagyni voltak lyukak a történetben, nem is lett vmi ötletes maga a cselekmény. Egyébként nagyon rendben van film, nem az a szétakciózós, keménynek tûnni akaró dolog, hanem inkább lájtosan de jobb hatással ütõ film.
Akkora élményt nem hagyott bennem, de tipikusan a tv-ben majd mindig megnézõs film. Szarabbat vártam, jobbat kaptam! Remélem a Predators-el sem fürdik be Nimródka és akk nála lesz a szerva. 😊
7/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Guy Ritchie most sem hibázott.
9,5/10 (monduk inkább 10/10)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Egyszer nézõs akciófilm, amely a jobbak közül való. Antal Nimródban idáig még nem csalódtam, így a Predators nálam az év legjobban várt akciófilmje lett.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
magasan üti a pite 4-5-6-stb néven eladott, zs kategóriás broáfokat
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
A napokban néztem meg a Pite 7-et nekem nagyon bejön!=) 10/9
Ilyesmi filmeket tudtok ajánlani még? "Szex, bulik, szüzesség elvesztése", jó zenék, jó csajok! =)
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
a végén pont az a "poén", hogy õ miatta hal meg a saját férje, mert túlaggódja magát és utána megy.
de ez így történt valójában is, csak a csaj nem tudja, mivel számára össze-vissza játszódnak le a napok.
magyarán az egész film alatt semmi sem változik, nincs másik idõsík, csak egy, és nem változtatja meg sem a múltat sem a jövõt. Minden ugyanúgy játszódik le, ahogy eleve. Csak erre a csaj a legvégén jön rá (azaz idõrendben a legelején)
jó kis film ez
Kojiro ergo sum.
ha 2008-ban mutatták be, akkor valszeg ezt a filmet láttam korábban is, csak ennyira elfelejtettem 😊
meg mertem volna esküdni rá, mikor néztem, hogy én ezt konkrétan már láttam valami filmben korábban, de más részeknél is úgy éreztem, h ez vmi remake lehet. most vagy egy igen durva kamu-dejavu érzésem volt, vagy nemtom...
Nem lett rosz egyáltalán az új feldolgozás, nem kevésbé izgalmas.
A technika durván fejlõdött 1971 óta)))
10/8
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Nekem tetszett,mivel szeretem a bortonos filmeket,meg az ilyen reszleteseket,tetszett a vege is,van benne minden, 10/8
:) Semmi okosság :P
28-át még nem rakták fel.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Tegnapelõtt néztem meg,ilyen jó filmet is elég ritkán látok,szeretem az ilyen kitervelõsdit,elég akció is volt a filmben,simán többször nézõs
Egyéb infó
10/8
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Nálam mindeképp év filmje,és megfogom nézni moziban is 3D-ben. A történet jól kitalált, nagyon tetszettek a gyönyörü tájak,beleszerettem... Remélem a folytatás legalább ilyen jó lesz
10/9
fsz: Gerald Buttler
Nagyon tetszett a film,bár a végét megcsinálhatták vlna másképp is,de legalább nem olyan lett mint a többi film. Egyébként a fõszereplõ tényleg csavarja a dolgokat rendesen, kis hasonlóságot láttam a Fürész,meg e között,de tényleg csak egy kicsit. Még sok-sok ilyen filmet.
10/8
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem vagyok nagy akciófilm rajongó, valamiben jónak kell lennie, ha ilyesmit nézek, de ez megérte. A fõlécben lévõ értékelés alapján 10/7 lenne, de egyébként a sok apró meglepetés és néhány kidolgozott rész miatt:
10/8
Brianhez képest Piszkos Harry csak egy kiscserkész. Vége a csupa jó szív szeretet fõhõs karakterének, itt kõkemény bosszú filmet láthatunk, csúnya halálozásokkal, elhulló civilekkel, viszonylag hihetõ bunyókkal, kevésbé hiteles lövöldözõs részekkel, és egy igen jól sikerült és mocskos (szó szerint) autós üldözéssel. Ja és ahogy a fõhõs minden levert karakternél még ránéz, hogy harcképes e ... Besson-nál meg ideje volt, hogy annyi sz*r film után valami értelmesbe is fektessen.
Armored
Egy közepesen jól sikerült film lett. Valami nagyobb sztorit vártam de nem vészes. Kicsit rövidnek is tûnt, én örültem volna ha több mindent "belezsúfoltak" volna.
Szóval senki ne várjon egy eget rengetõ akciófilmet.
Egy kicsit a "Reservoir Dogs (Kutyaszorítóban)"-ra emlékeztetett.
Nem rossz, nem rossz, de a filmet övezõ fenenagy amerikai hype egy, az átlagnál csak kicsit jobb zombifilmet karolt fel. Egyszeri megnézésre tényleg szórakoztató - viszont kár hogy a trailerben a viccesebb és látványosabb részek nagy részét eldurrogtatták, így meglepetés vagy nagy csavar senkit nem fog érni.
A fõszereplõ lúzer karakter egy idõ után már idegesítõ volt azzal az eltúlzott lúzerségével, viszont Woody Harrelson macho karaktere egészen jó.
Pozitív, hogy a rémgyenge Shaun Of The Dead-del ellentétben itt legalább voltak poénok is, azaz nem csak az elnevezésében volt zombivígjáték.
10/6
Nincs véleményem róla. Meg kell nézni majd tanulni belõle. (Ben-x is ilyen film volt)
10/10
Frequently Asked Questions About Time Travel
Kicsit idióta, de mégis érdekes valamennyire.
10/5
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
amúgy a Megérzés arról szól, hogy egy nõ az életébõl egy hetnek a napjait össze-vissza sorrendben éli le. És így nem tudja mi minek a következménye, folyamánya és mi miért történik, magyarán az emlékei a normál idõrendhez nem igazodnak, de a történés viszont igen.
nagyon jó film, 2x nézõs, mint a Memento, csak egy kicsit gyengébb a Mementonál, de olyan 8/10
Kojiro ergo sum.
Nos, a harmadik rész összes történése logikailag következett már az elsõ részben történtekbõl, pláne a sok jósolgatás miatt, én a második részrõl éreztem úgy, hogy felesleges volt. Olyan volt a lezárás, amilyennek kellett lennie. Arra azért kíváncsi lennék hányan gondoltak bele a második és harmadik rész végén történt meglepõ dolgokba?
nos hát mikor megtudtam h új része lesz, ráadásul Van Damme-al és Lundgerennel akk elkönyveltem egy fasza akciófilmnek, mondván a régi nagyok biztos megint odabasznak majd. HIBA VOLT! az oké h B kategória, de ez nem jelenti azt h szarnak is kell lennie, viszont ez vmi rettenetes rossz lett. Nem láttam a 2. részét de így látatlanba is jobb volt sztem mint ez. Maga a sztori is egy hülyeség - eleve nálam már ott elássa magát egy film, amiben oroszok, ukránok, szerbek, az akció fõpillérei - de ezért egy új Tökéltes Katonát felesleges és szégyen volt megcsinálni. Van Damme szépen megöregedett sajnos, bár ebben korban még Svárci és Sly is csúcsformában voltak, Van Damme meg csak "épp h él" kategória. Lundgerennek meg aztán annyira felesleges volt ez a film mint halottnak a csók, tehát h még az összetört autók is több szerepet kaptak mint õ. Mondjuk igaz h a film feléig halál van, addig kell várni h egyátlán bekapcsolódjanak a fõszereplõk-.-
Na lényeg h nagyon rossz lett, az elsõnek közelében sincs, sõt Tökéltes Katona CSAK 1 VAN!!!! KÉSZ!
akartam egy 3mast adni rá, de ennek nem is volt jó pillanata szóval legyen 2/10
Elõször írok a topicba, és 1 kicsit furának tartom ezt az értékelõ rendszert, én 10/10-et adnék rá, nálam ehhez nem kell, hogy többször nézõs alapmû legyen. de ha szigorú akarok lenni az itt feltüntetettekhez, akkor 7 pont, mert nem hiszem, hogy pár éven belül újra megnézném.
Ennek ellenére remekül szórakoztam, teljesen magával ragadott a hangulata, és a két fõszereplõ játéka is igen kapós volt.
Az avatárt mindenesetre magasan veri nálam, persze a két film ég és föld..az összehasonlítási szempontom mindössze annyi, hogy melyik szórakoztatott jobban. Pedig amúgy jobban bírom az avatar-stílusú filmeket, mint az ilyesmit, de nálam egyértelmûen az utóbbi hónapok csúcspontja volt a mai mozizás 😊
uff..jóéjt!