Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó kis agyatlan akció! Másfél órás kikapcsolódásra vágytam, és tökéletesen jó volt rá. A sztori nem nagy cucc, de nem is érdekes igazából.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor bekapcsoltam a filmet fél óra után kiakartam kapcsolni,bün unalmas volt,aztán kezdett beindulni a sztori,elég pörgõs lett,hasonló befejezésre lehetett számitani. Aki szereti a Mafia játékot az nézze meg a filmet is 😄 Nem volt rosz,de nem nyügözött le
10/6
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
nagyon érdekes szerelmi románc,érdekes díszletben és történetben...
8/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
10/9
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
SPOILER
misztikus-vonal pedig természetes egy Holmes-mûben, azért örültem a végének, mert az is természetes, hogy megfejti reálisan.
10/10
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Jodie Foster nem tartozik a kedvenc színésznõim közé, de ennek ellenére van 1-2 általam is nagyon kedvelt film, amiben játszik (pl. Contact) - és meg kell hagyni, jó színésznõ. Ebben a filmben is hozza a formát, jól alakítja a társadalom visszáságaitól megundorodott, lelkileg összetört karaktert.
A történet lényegében a 'Bosszúvágy' c. film remake is lehetne, csak ezúttal nõ a törvényen kívüli igazságosztó. Aki szereti a klasszikus bosszúfilmeket, annak jó szórakozás lehet.
10/6
Most néztem meg a Bunkó vagyok, így hódítok / The Jerk Theory címü filmet.
Szerintem ez pont az a kategória amilyet keresel.
Szerintem megérte a 89 perc ráfordított idõt.
Dióhéjban:
Egy gimis srác eljátssza hogy bunkó mert a jóságával már többször megégette magát.De ez az új lánynál mûködik.
10/7
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A megérzés azt mutatja be, hogy a fõhõs, aki ha úgy vesszük idõutazó, hiszen minden felkelésnél más idõben találja magát, egy információ bírtokába jut, és ez által befolyásolja a tetteit, amik oda vezetnek, hogy az adott történés ez által valóban be is következik...
Ha belegondolsz ez nem hülyeség, sztem még mindig "hitelesebb", mint az, hogy visszamész az idõben és megölöd a nagyapádat, mielõtt megszülettél volna.
A 12 majom ugyanerrõl szól, mint a megérzés, lényegében a csattanó is ugyanez, és gecijó
Kojiro ergo sum.
7/10 nem az a folyamat csittcsattdirrdurr akció film, inkább az az idõhúzós fajta.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
7pont
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mindenesetre én nem olvastam egy holmes-könyvet sem, így nem tudom mihez mérni, viszont úgy önmagában a filmbeli holmes, egész pontosan RDJ Holmes-a szerintem zseniális, nagyon jót alakít!
Meg sok esetének, bár mindenre fényt derített, maradt misztikus vonása, ami nem csoda ha utána nézünk milyen dolgokkal foglalkozott Sir Conan Doyle.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban, mert tényleg nem rossz DE ha Holmes-filmként nézem akkor elég "szar" feldolgozás. Na mindegy, korrekt munka, zene néha idegesített + pont a korhû jelmezekért, díszletekért. 7/10 rosszabb lenne a megítélésem, ha nem úgy alakul a vége, ahogy alakult
Amúgy nem tudom miért, de R. Downey J. Holmes-át nem bírom megszokni, persze "ellenszenves" Holmes, különc és néha faragatlan, de az itteni Holmes nekem inkább tûnt néha ripacsnak és bohócnak. De nem rossz film aki teheti nézze meg.
Jó, hogy lassan egyre több olyan film van a tévében, amit le ugyan nem töltenék, meg már nem vennék, de így ahelyett, hogy a kettõ között eltûnne a süllyesztõben, kényelmesen megnézhetem.
Nagyon nem akarom tépni a számat, biztos majdnem mindenki látta már, de legyen elég annyi, hogy egy kisebb csalódás volt. Jó, hogy nem vettem meg abban a hiperszuper kiadásban a múltkor, mikor le volt árazva. Azt a néhány szépen fényképezett jelenetet és F.Whitaker/J.Foster játékát leszámítva bizony erõs középszer az egész. Persze izgalmas, meg feszült, meg minden, de inkább csak úgy módjával, mert nem az a kérdés, hogy mi lesz a vége, hanem az, hogyan. Már az elején vannak fix pontjai, amik zavarnak: lehet tudni, hogy ki milyen szerepre jut, ki marad életben, kibõl mi lesz, stb. És ez nagyon nem használ az egésznek, hiszen egy ilyen film a váratlan helyzetekre és a feszültségre alapoz.
Mondhatnánk azt is, hogy korrekt kis thriller, de azért ez ennél jobb alapanyag és jobb rendezõ. Sokkal kommerszebb lett, mint vártam, de még így is érdemes volt végignézni, mert igényesen szórakoztató és hibái is alig vannak.
6|10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
DVD-re szánt alacsony költségvetésû folytatás. Õszintén megvallva nekem az elsõ rész nem igazán tetszett. Sajnos ebben a részben is ez a "beteg" akció van bár azért jobban hasonlít a régi vágású lövöldékhez, a báros jelenet például kifejezetten jóra sikerült (a robbanásokat nem számítva, mert azok 10 évvel ezelõtt is gagyinak számítottak volna). A történet tûrhetõ, bár egy idõ után már lehet tudni ,hogy ki is áll a háttérben, csak még az nem tiszta miért.
5/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egészen meglepett a sztori, én vmi gyenge "jó banda rossz banda" történetet vontam le trailerbõl, de pozitív csalódás volt. Szóval ez már plusz pont a filmnek, bár megkell hagyni voltak lyukak a történetben, nem is lett vmi ötletes maga a cselekmény. Egyébként nagyon rendben van film, nem az a szétakciózós, keménynek tûnni akaró dolog, hanem inkább lájtosan de jobb hatással ütõ film.
Akkora élményt nem hagyott bennem, de tipikusan a tv-ben majd mindig megnézõs film. Szarabbat vártam, jobbat kaptam! Remélem a Predators-el sem fürdik be Nimródka és akk nála lesz a szerva. 😊
7/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Guy Ritchie most sem hibázott.
9,5/10 (monduk inkább 10/10)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egyszer nézõs akciófilm, amely a jobbak közül való. Antal Nimródban idáig még nem csalódtam, így a Predators nálam az év legjobban várt akciófilmje lett.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
magasan üti a pite 4-5-6-stb néven eladott, zs kategóriás broáfokat
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
A napokban néztem meg a Pite 7-et nekem nagyon bejön!=) 10/9
Ilyesmi filmeket tudtok ajánlani még? "Szex, bulik, szüzesség elvesztése", jó zenék, jó csajok! =)
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
a végén pont az a "poén", hogy õ miatta hal meg a saját férje, mert túlaggódja magát és utána megy.
de ez így történt valójában is, csak a csaj nem tudja, mivel számára össze-vissza játszódnak le a napok.
magyarán az egész film alatt semmi sem változik, nincs másik idõsík, csak egy, és nem változtatja meg sem a múltat sem a jövõt. Minden ugyanúgy játszódik le, ahogy eleve. Csak erre a csaj a legvégén jön rá (azaz idõrendben a legelején)
jó kis film ez
Kojiro ergo sum.
ha 2008-ban mutatták be, akkor valszeg ezt a filmet láttam korábban is, csak ennyira elfelejtettem 😊
meg mertem volna esküdni rá, mikor néztem, hogy én ezt konkrétan már láttam valami filmben korábban, de más részeknél is úgy éreztem, h ez vmi remake lehet. most vagy egy igen durva kamu-dejavu érzésem volt, vagy nemtom...
Nem lett rosz egyáltalán az új feldolgozás, nem kevésbé izgalmas.
A technika durván fejlõdött 1971 óta)))
10/8
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Nekem tetszett,mivel szeretem a bortonos filmeket,meg az ilyen reszleteseket,tetszett a vege is,van benne minden, 10/8
:) Semmi okosság :P
28-át még nem rakták fel.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.