Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smokin' Aces 2

Jó kis agyatlan akció! Másfél órás kikapcsolódásra vágytam, és tökéletesen jó volt rá. A sztori nem nagy cucc, de nem is érdekes igazából.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A csókos csaj valami iszonyat durván jó 😄 Vinnie Jones karaktere most nem volt túl jó, kicsit gyenge figura volt, személyes kedvencem még mindig Lazlo Soot, nagyon durván tolja a csávó, és persze megint túléli 😄

Közellenségek

Amikor bekapcsoltam a filmet fél óra után kiakartam kapcsolni,bün unalmas volt,aztán kezdett beindulni a sztori,elég pörgõs lett,hasonló befejezésre lehetett számitani. Aki szereti a Mafia játékot az nézze meg a filmet is 😄 Nem volt rosz,de nem nyügözött le

10/6

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Tatyla
Engedj be

nagyon érdekes szerelmi románc,érdekes díszletben és történetben...
8/10

a film felénél esett le hogy ez még a hidegháború idején játszódik 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Dynamic
Tekintve, hogy az összes Sherlock Holmes sztorit és regényt olvastam, nekem eddig a Jeremy Brett-féle Sherlock Holmes közelíti meg legjobban a könyvben szereplõt. A filmet most szerdán nézem meg, de a bemutató és a leírások alapján egy sima akciófilmet fogunk kapni, amiben van egy Holmes és egy dr. Watson nevû ember.(Illetve Irene Adler, aki csak a Botrány Csehországban c. novellában tûnik fel. Az egyetlen nõ, aki megmozgat valamit Holmesban😉)
kaposi1
Nem is olyan régen volt a királyi tv-ben, nekem is nagyon tetszett.<#eljen>

10/9

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

persze azért írtam, hogy sokszor nyers és ellenszenves, de itt meg inkább "tökös" Holmes, arra akartam kilyukadni, hogy ami ebben a filmben szereplõ Holmes rendelkezik az könyvekben szereplõ tulajdonságokkal, de nem csak ezekkel és mintha arra törekedtek volna, hogy azokat a tulajdonságokat ami miatt "cool" lesz a karakter kihangsúlyozták, megszorozták 10-el-verekedés (ami amúgy hiába szerepelt a könyvekben, mint Holmes által kitalált küzdõsport, soha nem használta-itt meg 10 percenként lekaratéz mindenkit), a faragatlansága, arrogancia, de ami nem fért bele az image-be azt kihagyták (pl: jómodor).
SPOILER
misztikus-vonal pedig természetes egy Holmes-mûben, azért örültem a végének, mert az is természetes, hogy megfejti reálisan.
Bulykin
Megnéztem én is a KLASS-t, hozza a BenX szintet! kúrvajó, fõleg a vége, nem hittem volna hogy ez lesz, sokkoló<#wow2>
10/10

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

A Másik Én / The Brave One

Jodie Foster nem tartozik a kedvenc színésznõim közé, de ennek ellenére van 1-2 általam is nagyon kedvelt film, amiben játszik (pl. Contact) - és meg kell hagyni, jó színésznõ. Ebben a filmben is hozza a formát, jól alakítja a társadalom visszáságaitól megundorodott, lelkileg összetört karaktert.

A történet lényegében a 'Bosszúvágy' c. film remake is lehetne, csak ezúttal nõ a törvényen kívüli igazságosztó. Aki szereti a klasszikus bosszúfilmeket, annak jó szórakozás lehet.

10/6
kaposi1
Szia !

Most néztem meg a Bunkó vagyok, így hódítok / The Jerk Theory címü filmet.
Szerintem ez pont az a kategória amilyet keresel.
Szerintem megérte a 89 perc ráfordított idõt.

Dióhéjban:
Egy gimis srác eljátssza hogy bunkó mert a jóságával már többször megégette magát.De ez az új lánynál mûködik.

10/7

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Kojiro
egyáltalán nem bullshit, ugyanis...
lényegileg két fajta idõutazást különböztethetünk meg a filmek alapján. Az egyik, ahol az idõutazó személy képes változtatni a történteken (vissza a jövõbe, idõzsaru) és ahol nem képes (12 majom, megérzés, az idõgép)... ez egy örök dilemma az ilyen filmeknél...
A megérzés azt mutatja be, hogy a fõhõs, aki ha úgy vesszük idõutazó, hiszen minden felkelésnél más idõben találja magát, egy információ bírtokába jut, és ez által befolyásolja a tetteit, amik oda vezetnek, hogy az adott történés ez által valóban be is következik...
Ha belegondolsz ez nem hülyeség, sztem még mindig "hitelesebb", mint az, hogy visszamész az idõben és megölöd a nagyapádat, mielõtt megszülettél volna.
A 12 majom ugyanerrõl szól, mint a megérzés, lényegében a csattanó is ugyanez, és gecijó

Kojiro ergo sum.

motyodlee
Armored

7/10 nem az a folyamat csittcsattdirrdurr akció film, inkább az az idõhúzós fajta.

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Tikal
valahogy nem tudtam szórakozni ezen a filmen... a zene és a látvány viszont nagyon tetszett, de holmes stílusa nagyon nem jött most be, talán mert nem rég láttam a vasembert, meg az új rész trailerét és szinte vártam mikor veszi fel a vasember ruhát, annyira tony stark a karakter 😊 a végére szerintem kifulladt a film, hosszunak éreztem, sok üres járattal...
7pont

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

azért az erõs túlzás, h csöves 😊

mindenesetre én nem olvastam egy holmes-könyvet sem, így nem tudom mihez mérni, viszont úgy önmagában a filmbeli holmes, egész pontosan RDJ Holmes-a szerintem zseniális, nagyon jót alakít!

Nekem azért rémlik pár olyan rész, ahol Holmes eléggé nyers volt némely' kihallgatott személlyel és/vagy gyanúsítottal pár történetben.
Meg sok esetének, bár mindenre fényt derített, maradt misztikus vonása, ami nem csoda ha utána nézünk milyen dolgokkal foglalkozott Sir Conan Doyle.

nem karótnyelt persze, de Holmes egyik legfontosabb tulajdonsága a jómodor, itt gyakorlatilag egy csöves.
Doddy a düdő
superbad

Riddick21
Pedig Sherlock Holmes nem olyan karótnyelt nagyítós fakabát, mint amilyennek eddig mutatták, hanem pontosan ugyanaz a karakter, akit ebben az új filmben látni, legalábbis eredetileg ilyennek lett megírva! Szóval minden feldolgozás közül ez áll legközelebb a "valósághoz".

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

S. Holmes

Vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban, mert tényleg nem rossz DE ha Holmes-filmként nézem akkor elég "szar" feldolgozás. Na mindegy, korrekt munka, zene néha idegesített + pont a korhû jelmezekért, díszletekért. 7/10 rosszabb lenne a megítélésem, ha nem úgy alakul a vége, ahogy alakult
ha maradt volna a misztikus vonal, és nem magyaráz meg mindent reálisan Holmes ahogy szokta, lehúznám a WC-n ezt a filmet, akkor tényleg földbe döngölte volna Holmes mûveket

Amúgy nem tudom miért, de R. Downey J. Holmes-át nem bírom megszokni, persze "ellenszenves" Holmes, különc és néha faragatlan, de az itteni Holmes nekem inkább tûnt néha ripacsnak és bohócnak. De nem rossz film aki teheti nézze meg.

Riddick21
Panic Room
Jó, hogy lassan egyre több olyan film van a tévében, amit le ugyan nem töltenék, meg már nem vennék, de így ahelyett, hogy a kettõ között eltûnne a süllyesztõben, kényelmesen megnézhetem.
Nagyon nem akarom tépni a számat, biztos majdnem mindenki látta már, de legyen elég annyi, hogy egy kisebb csalódás volt. Jó, hogy nem vettem meg abban a hiperszuper kiadásban a múltkor, mikor le volt árazva. Azt a néhány szépen fényképezett jelenetet és F.Whitaker/J.Foster játékát leszámítva bizony erõs középszer az egész. Persze izgalmas, meg feszült, meg minden, de inkább csak úgy módjával, mert nem az a kérdés, hogy mi lesz a vége, hanem az, hogyan. Már az elején vannak fix pontjai, amik zavarnak: lehet tudni, hogy ki milyen szerepre jut, ki marad életben, kibõl mi lesz, stb. És ez nagyon nem használ az egésznek, hiszen egy ilyen film a váratlan helyzetekre és a feszültségre alapoz.
Mondhatnánk azt is, hogy korrekt kis thriller, de azért ez ennél jobb alapanyag és jobb rendezõ. Sokkal kommerszebb lett, mint vártam, de még így is érdemes volt végignézni, mert igényesen szórakoztató és hibái is alig vannak.
6|10

Tyler1
akk spanyol faszit a Szökésbõl lekellett volna váltani vmi sima spanyolra, tele van velük egész Amerika 😄😄 és lett volna pénz Cuba-ra 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Shep
Rá már biztos nem futotta a keretbõl 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Smokin Aces 2

DVD-re szánt alacsony költségvetésû folytatás. Õszintén megvallva nekem az elsõ rész nem igazán tetszett. Sajnos ebben a részben is ez a "beteg" akció van bár azért jobban hasonlít a régi vágású lövöldékhez, a báros jelenet például kifejezetten jóra sikerült (a robbanásokat nem számítva, mert azok 10 évvel ezelõtt is gagyinak számítottak volna). A történet tûrhetõ, bár egy idõ után már lehet tudni ,hogy ki is áll a háttérben, csak még az nem tiszta miért.

5/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tyler1
Armored

Egészen meglepett a sztori, én vmi gyenge "jó banda rossz banda" történetet vontam le trailerbõl, de pozitív csalódás volt. Szóval ez már plusz pont a filmnek, bár megkell hagyni voltak lyukak a történetben, nem is lett vmi ötletes maga a cselekmény. Egyébként nagyon rendben van film, nem az a szétakciózós, keménynek tûnni akaró dolog, hanem inkább lájtosan de jobb hatással ütõ film.
Akkora élményt nem hagyott bennem, de tipikusan a tv-ben majd mindig megnézõs film. Szarabbat vártam, jobbat kaptam! Remélem a Predators-el sem fürdik be Nimródka és akk nála lesz a szerva. 😊
7/10

egyébként feka csávó fasza benne, de nekem egész végig Cuba Gooding Jr.-os hatást keltett, én õt sokkal jobban eltudtam volna képzelni ebben a szerepben.

SötétBarom
Ez nem baromság, csak egy roppant frusztráló paradoxon 😄DDDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Jim Morrison
Sherlock Holmes

Guy Ritchie most sem hibázott.
9,5/10 (monduk inkább 10/10)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Riddick21
Na itt a bullshit, ugyanis:
Ha minden ugyanúgy történt meg, mint a valóságban - ami mindenki más számára normálisan zajlott - akkor mi a francot keresett ott a csaj? Mármint a balesetnél? Hiszen õ azért ment oda, mert tudta, hogy meg fog történni, de a férje meg pont ebbe halt bele. Nem tudom jobban elmagyarázni: a baleset kiváltója a feleség volt, ám õ csak azért volt ott, mert elõzõleg értesült a halálhírrõl. Egy rendõr mondta el neki, és fogalma sem volt róla. Tehát nyilván nem volt ott. De ugyanaz a hiba lesz - idõhurok - ami a Terminátorban is baromság: John Connor apja Kyle Reese, akit õ küldött vissza az idõben. LOL. Csak gondolj bele.

Armored 10/6

Egyszer nézõs akciófilm, amely a jobbak közül való. Antal Nimródban idáig még nem csalódtam, így a Predators nálam az év legjobban várt akciófilmje lett.

Kmarha
ásd el magad, esélyed sincs 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Tikal
egy pitét láttam....lehetek még sikeres? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ezt nézd meg: Szextúra / Sex Drive

magasan üti a pite 4-5-6-stb néven eladott, zs kategóriás broáfokat
bency
Nekem a Pite 6 a kedvencem ,az viszont nalam 10/10!

:) Semmi okosság :P

10/9 ??? az Elsõ 3 Pitére adnék 10/8-at, a negyedikre 10/7 ,de a tobbire 10/4 . Nemtudom te mit láttál,de izlések és pofonok

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

lippet
Hali!
A napokban néztem meg a Pite 7-et nekem nagyon bejön!=) 10/9
Ilyesmi filmeket tudtok ajánlani még? "Szex, bulik, szüzesség elvesztése", jó zenék, jó csajok! =)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Kojiro
pont ez a lényege, amit írtam is, hogy a csaj szempontjából (az emlékezete szempontjából) nem olyan sorrendben történnek a dolgok, mint kronológiailag.
a végén pont az a "poén", hogy õ miatta hal meg a saját férje, mert túlaggódja magát és utána megy.
de ez így történt valójában is, csak a csaj nem tudja, mivel számára össze-vissza játszódnak le a napok.

magyarán az egész film alatt semmi sem változik, nincs másik idõsík, csak egy, és nem változtatja meg sem a múltat sem a jövõt. Minden ugyanúgy játszódik le, ahogy eleve. Csak erre a csaj a legvégén jön rá (azaz idõrendben a legelején)

jó kis film ez

Kojiro ergo sum.

nem, nem, konkrétan ez a jelenet, amit a spoilerben írtam, annyira ismerõs volt, h kétlem h vmi hasonlóra asszociáltam.
ha 2008-ban mutatták be, akkor valszeg ezt a filmet láttam korábban is, csak ennyira elfelejtettem 😊

Hozzánk elég nagy késéssel jutott el, maga a film 2007-ben készült (a stáblista alapján), de 2008-ban mutatták be. Itthon meg csak 2009-ben. Szerintem sok helyen láthattál hasonló dolgokat, hiszen jó kis hagyományos elemekbõl építkezik, lehet onnan rémlettek a részletek ismerõsnek.

2009-es, nem? Tavaly tuti nem láttam, vagyis hát csak egyszer, amikor ezek az érzéseim támadtak 😊

SötétBarom
Lehet, hogy nagyon hülye vagy, és már láttad a filmet <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

nem, úgy értem pl annál a résznél, amikor

megérkeznek a csajok párizsba, és ahogy a srác átbassza õket, majd felmennek a lakásba és rájuk törnek, és ahogy Brian közben telefonon irányítja a lányát...

meg mertem volna esküdni rá, mikor néztem, hogy én ezt konkrétan már láttam valami filmben korábban, de más részeknél is úgy éreztem, h ez vmi remake lehet. most vagy egy igen durva kamu-dejavu érzésem volt, vagy nemtom...

Doddy a düdő
sablon bosszúfilm kurva jól tálalva.

amúgy a taken nem vmi remake? nekem végig az volt az érzésem a nézése közben, hogy én ezt már láttam, de tuti régebben, nem 2009-ben...

Montanosz
Az Androméda törzs
Nem lett rosz egyáltalán az új feldolgozás, nem kevésbé izgalmas.
A technika durván fejlõdött 1971 óta)))
10/8

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

bency
Az Elitelt

Nekem tetszett,mivel szeretem a bortonos filmeket,meg az ilyen reszleteseket,tetszett a vege is,van benne minden, 10/8

:) Semmi okosság :P

SötétBarom
Csodálatos, most nyomkodhatom itt az F5-öt napokig 😄DDDDDDDD

desigo
csütörtökön 0:10 körül frissítik
itt nem jó nézni mert csak 20-ig van
itt nézd mert itt 27-ig van kint
edios
27-ei elõadások már rendesen beteltek, jó ülõhely aznap esélytelen😊
28-át még nem rakták fel.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ProGabe
imaxban nincs. csak elsõ sorok legszélére. csak úgy van esély jó helyre foglalni, hogy azonnal lecsapsz rájuk, amikor frissítik a honlapot. különben esélytelen

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
sztem még júliusba is fogsz tudni, de decembertõl meg újravetítések lesznek, úgyhogy nem kell aggódni. amíg sorra veri el az új franchise-okat jegyeladásban addig mûsoron lesz.

SötétBarom
Akkor jó. 27 vagy 28 akarom megnézni, gondolom arra még van jegy <#idiota>