Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Montanosz
Plaga zombie: mutante zone

Hát csak elkötelezett Feast rajongóknak, én most csalódtam a spanyolokban(((
10/4

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

nagyjan
Azonosság amire gondolsz szerintem. Nem egy rossz film

zaki
Public Enemies

Sokan írták, hogy uncsi, meg gyenge akciójelenetek, stb... Sztem egy nagyon korrekt film volt. Fényképezés pazar, nem tudom milyen kamerával vették fel a filmet, de qrva jól mutatott rajta a 30as évek Amerikája. Izgalmas volt, remek színészekkel, és az utolsó fél óra qrva jó volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mozis jelenet, dillinger lekapcsolása, zárójelenet a börtönben a barátnõjével. Bye-bye blackbird

8/10

Ledaráltam pár régi filmet mostanában

Csupasz pisztoly trilógia, minden része fenomenális. A legjobban az tetszik benne, hogy nem filmek paródiája (pl: Nagy Durranás, AirPlane), hanem "egyedi" jelenetek vannak benne. Leslie Nielsen itt még nézhetõ kategória volt. Nálam minden rész kategóriájában 10/10, egyszerûen nem tudok nem röhögni pl: az elsõ rész végén a Baseball-meccses finálénál vagy a 3. rész Oscar-díjátadóján. Hatalmas.

Nincs bocsánat

Western-mûfajt imádom, ez meg a korona ékköve, nagyon-nagy film! Nem is tudok mit írni róla, tökéletes, a film végi leszámolásnál és a film végi dumánál Eastwood-tól (a visszatérek-rész) szó szerint beleborzongok :-) és ez a film mindenhol 10/10

Utolsó esély

Remek tengeralattjárós-film, feszültséggel, remek színészekkel. Hiányolom az ilyen filmeket mostani termésbõl. Remek zene, hangulat és karakterek (G. Hackman odabs*). 8/10

Idõzített bomba

Ez is elég régi film, T. Lee Jones remek mint mindig. J. Bridges hozza a kötelezõt. Kicsit lightosra sikeredett "akció" film, kora nagyágyúit nem közelíti, bár egy robbantgatós-filmtõl nem is kell várni McLaine darát. DE jó volt megnézni újra 6/10

Szökevény

90-es években még tudták, hogy kell sztorit és karaktert írni és castingolni, hogy az ember tényleg "drukkoljon" a fõszereplõnek és "bírja" az üldözõjét is. H. Ford és T.L. jones tökéletes, ahogy a film is. 9/10 csak az elején nem tetszett a kapkodós felvezetés, csak bevágások a múltról.

Célkeresztben

Eastwood "kiégett" titkosügynököt játszik, akinek meg kell védenie az elnököt. Semmi extra, de J. Malkowich pöpec gonosz, Eastwood pedig mit mindig rendben van, jó. Olyan 7/10, kicsit pörgõsebb is lehetett volna.

Valami újabb is :-)

District 9

Valahogy elsõ nézésre nem jött be annyira, mondjuk csak társaságban nézegettem kártyázás közben :-) most megnéztem rendesen. Remek ötlet, pedig nem bírom a kézi kamerás filmeket (pl: Cloverfield stb.), a végén a zúzás rendben van, gettó díszlet is dob a hangulaton, CG ok DE a legjobban a fõszereplõ jött be, ahogy csicskából bedurvul, ahogy végén "Fuck"-ozik, én is felpörögtem. Bár lehet, tényleg sok helyrõl lopkodott, nem vagyok egy gamer, de a HAlf life-ot még is kipipáltam, hogy ez onnan van, ez meg máshonnan DE ahogy az Avatarnál is, itt is az a lényeg, hogy egyedit kevert az összetevõkbõl és jó helyrõl "lopott". 8/10, mert az elején van egy-két rész amit másodszori (harmadszori :-D) nézésre sztem már pörgetném.
bency
MOTEL

En teljesen masra szamitottam,semmi de semmi ilyestes vagy felelmetes resz nem volt benne,csak ver,mondjuk en szeretem az ilyen veres filmeket...de ez egy atlagos veres horror.....semmi extra 6/10

:) Semmi okosság :P

Seth
"House of the Devil 5/10,azt hittem ez egy új film aztán kb 80'as évekbeli."

csak úgy van tálalva, 2009-es.

PSN ID.: Beegabor

Willenbrock
House of the Devil 5/10,azt hittem ez egy új film aztán kb 80'as évekbeli.
An American Haunting 7/10 Nem rossz,de szerintem lehetne félelmetesebb is.
Dark City 7/10 Érdekes fantasy-sci-fi élõsködõ idegenekrõl és manipulált földlakókról
The Shortcut 5/10 Gyenge B kategóriás horror.

Seth
Még jó hogy a válasszal lelövi az ember a poént, úgyhogy csak spoilerben 😊
Identity , magyar címe Azonosság

PSN ID.: Beegabor

Scouser
Sziasztok! Légyszíves segítsetek!

Melyik az a film, ami egy ember skizofréniájáról szól. a történet valami olyasmi, hogy egy motelba kerül kb 10 ember és elkezdenek meghalni, majd a végén derül ki, hogy az egész csak egy muksó képzeletében volt...

You\'ll Never Walk Alone

Kmarha
volt.

ezt a filmet én inkább nem pontozom

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kicsikiraly
az ember nem a véleménye szerint kell hogy pontozzon? azt meg te honnan tudod hogy hogy érez õ a filmmel kapcsolatban?

DFTBA ಠ_ಠ

angelslie
És ki mondta hogy az szerint kell szavazni ami a topikban van?

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Totti5
Mert szar a pontozási rendszer, ha valakinek maximálisan tetszik akkor miért nem lehet 10/10?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hali mindenkinek! Die Hard rajongók figyelmébe egy kérdés:az elsõbe még szerepel Mc Clane fia pár pillanatra, de a többi részben én nem emlékszem, h láttam volna. Mi van vele?
bency
mar csak szupereso hianyzik xD

Bandew
Szuperhideg levegõ volt már?
2012-ben meg szupervulkán volt. <#idiota>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kmarha
Holnap után

Hát ezt egyre kevésbé birom idegileg. Most csapott le a tornádo a Hollywood feliratra! Aztán a hires repteret támadja 2 széltölcsér hiper szuper nagy tornádóvá egyesülve.. meg gondolom most végig megy a film a világ majd minden hires építményén, amire a gonosz természet lecsap.

Erõsen gondolkodom azon hogy tényleg végig akarom e nézni ezt a filmet 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

bency
Eleg keves filmre adok 9,10 pontot....szerintem nem pontoztam tul!

Kandurex
Nem arról van szó, hogy nem jó film,...csak nem kicsit túl pontoztad szvsz,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kmarha
azért nem mindegy. én Imaxben a 3. sor 6. székére kaptam jegyet. Totálisan belesüppedve a székbe, hátra dõlve isten volt, de 166 percet nem lehet egy testhelyzetben végig ülni.

Elõl észrevehetõen vibráltak a szélek, és lehetett látni egy halvány vékony aurát az alakok körül (elmosodást).

Természetesen igy is hatalmas élmény volt, amúgy is csak az emberi szereplõknél az emberek bázisán volt kiugróan észrevehetõ hogy rossz helyen ülök, a navik, fõleg a dzsungeles részekben szinte tökéletes volt, de akkor sem úgyan az a film elõrõl szélrõl nézve, mint hátrébb középtájt (a vászon alját a rácstól nem is láttam jól, igaz nem is volt nagyon fontos).

Jobb a jobb hely 😊 viszont szarabb helyen is kihagyhatatlan!

bency
Kulonben en barmikor megnezem meg1x....vagy 2x.

bency
....neked nem tetszik?

Montanosz
inkább az eredeti verziót nézd meg.
sokkal hangulatosabb.

Kandurex
Szóval többször nézõs überbrutál alapmû..., aha..hm...aham...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bency
Az Arva

Hat hogy is fogalmazzak....lenyugozott a film,rengeteg meglepetes,beteg,lenyugozo befejezes.Minden megvan ami kell!
10/9.5

Totti5
Meg kell adni a módját és törekedni a lehetõ legjobbra😊 amúgy bármiyen filmre megyek csak közép és a felsõ traktus.

angelslie

10/10 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Dynamic
Azért ez már vicces, hogy mindenki olyan precíziós pontossággal készül az Avatarra, mintha ezeken a millimétereken múlna, hogy az illetõ elájul-e majd a gyönyörtõl vagy közönyös arccal bámulja a vásznat.
Elárulom, tökre lényegtelen, hogy fent középen, vagy lentebb szélen ülsz, IMAX-ben vagy 3D-ben nézed... nem ettõl fog tetszeni vagy nem tetszeni.
Szabi84
Én két sorral feljebb és a szélétõl az 5. széken ültem, tökéletes volt. Szerintem ezzel sem lesz probléma.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Bandew
Hát épp ezért nem tud színészkedni! <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Montanosz
The Answer Man – Arlen Faber

Kellemes romkom, de mindegy is mert Lauren Graham miatt elfogódott vagyok))
10/7

Totti5
Nekem(ünk) a 12 sor számtani közepére van😊

Michelle Rodrigeztõl ne várd hogy dobja ezt a vagány kiscsaj szerepet, mert õ az életben ilyen. Egy tesztoszteron túltengésben szenvedõ leszbi csajszi! Õneki az ilyen szerepek állnak jól!

Furin mutatni pl. Sisi szerepében 😄
PJack
The Road

kicsit többre számítottam, jókis posztapokaliptikus hangulat, de igazából semmi több. nincsenek olyan jelenetek amikre kifejezetten emlékeznék. persze, pluszpont hogy végre nem egy zombihentelõs lövöldözõs menõzést láthattunk, de ezeken kívül mással is lehet hatni az emberre. ebbõl viszont az enyhén szólva is hiányzott. azínészek sem épp a legjobbak. maximum az apukát játszó Viggo Mortensen. de amúgy semmi több. nekem ez kevés volt
béna befejezésért mínuszpont.

5/10

Pain is inevitable. Suffering is optional.

fifi
<#eljen><#eljen><#eljen>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

edios
The Lovely Bones

Windows háttérképeken futkosó halott lány által narrált tucat családi dráma. Mást nem is nagyon tudok mondani, 1-2 képsortól eltekintve nagyjából B-kat.

6/10
(azért ilyen sok pont, mert szép volt a "képzeletvilág" megvalósítása)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Csirkeee..... jóóóóó a csirkeee....... csirkeee...... jóóó!! Mmmmm..... <#idiota><#idiota><#idiota>

Amúgy az avatarban a Neyitri-rõl csak nekem jutott eszembe az 5. elembõl a csaj?😄
Végig ugyan olyan idióta volt... JÓACSIRKEEEEXD

Michelle Rodrigez meg már dobhatná ezt a vagány kiscsaj szerepet... mindig meghal miatta😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

szucsy89
medium 😄
SötétBarom
A sárga körben van jegyem, ha minden igaz. Mennyire szar/jó/medium?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

motyodlee
Thirst - Szomjúság

Ez a film is jóra sikeredett. Ismét egy másik felfogás a vámpírságról, amit jól dolgoztak ki. 8/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Közben én is megnéztem a Pandorumot. Nagyon jó volt! A hangulata ás a története is remek volt és szerencsére nem a "hirtelen hangeffekt kisdretében történik valami" vonalra mentek rá.

A többihez...

Nem változnak át mert azért a hajón lévõknek is sztem minimum pár évszázad kelett a dologhoz tehát hiába a szer nem egyik napról máikra történt hanem generációk alatt, bár az elállatiasodás már sokkal hamarabb bekövetkezhetett de ez nem volt törvényszerû hanem a körülmények miatt lettek ilyen õsemberek. A bolygó meg tiszta földszerû szóval olyan nagy változások nem lesznek ( és azok is évszázadok alatt ugyebár ) max olyanok mint itt a földön a rasszok esetében.
precision
az Avatar inkább látványfilm, tehát szerintem úgy is ülj le elé
persze a sztori sem gáz annyira, mint amennyire itt sokan lehúzzák

Bazinga!

Riddick21
Let the Right One In
Emlékeim szerint ment itt a duma/vita elég sokat róla, kétlem, hogy azok után sokat hozzá tudnék tenni, pláne, hogy friss az élmény. Szóval nagyjából csak annyi, hogy tudtam, mire számíthatok (néhány kritika, vélemény, trailer után) és még így is kegyetlenül földhöz vágott.
A legapróbb részletéig tökéletesen eltalált film, minden olyan szinten mûködik, hogy ellenállhatatlanul visz magával az elsõ pillanattól. A profin tálalt apró rezdülésektõl pedig majd' szétrobban a film a jópár érzelmi/erkölcsi forduló(törés?)ponttól. Maga az ötlet is félelmetesen zseniális, amit pedig még szerintem fontos kiemelni, hogy évente 1-2 filmben látni ennyire emlékezetes képeket...
10|10

Tavalyi év legjobb filmje cím most osztódott: az Inglourious Basterdsbõl nem igazán engedek, de ez is simán van olyan jó, csak nyilván más eszközökkel, más terepen. (nagy címek közül egyedül az Avatar maradt ki, de kétlem, hogy az ilyen mezõnnyel szemben játékban maradna)

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

CSOCSO
edit: nem hiaba reklamozzak nalunk ugy az IMAX ot hogy see more hear more and feel more.

XY meretu vaszone s 12 ezer watt...... es meg is szolaltatjak azt! Egy regebbi IMAX filmnel ahol az urhajo kiloveset mutattak olyan hangos volt a cucc hogy elhittem hogy 10 meterrol lovik fel elottem az igazi raketat 😄
CSOCSO
Kar hogy fika a pesti IMAX..... itt nalunk az IMAX nal NINCS hangosabb mozi!!! eszmeletlen zsir volt az avatar az imaxban 😄 Real3d nel nekem nagyon hianyzott a kepmeret es a hang
CSOCSO
Valoban nem volt idiota elnagyzolt 3d ekson benne. talan az egyetlen ami zavart az a legelejen levo kis vizbuborek az urben Jake arca elott. De egy csomo tobbi filmben allandoan eroltetik a landzsat a szemed koze szurasat mef kiugrik valami a kepernyobol.. stb. Szerencsere ezt Cameron nem eroltette es IMAX ban pl nem is volt az az erzesem hogy egy kepernyon nezek 3d-t hanem mintha tenyleg ott lettem volna: neha eszre se vettem hogy 3d filmet nezek mert annyira belemerultem a gyonyorusegbe!

Cameron forradalmi 3d-t igert ha jol emlekszem es valoban azt kaptunk. GYONYORU VOLT.
LasCar16
Alvilági játékok/Lucky Number Slevin
10/8

temérdek kiváló színész, csavaros történet, én jót szórakoztam

#acm

sadvagabond
The Road
10/9

Posztapok lélekfacsarás.
Kötelezõ. Durván a hatása alatt vagyok. Elég faszán megindít pár gondolatot a családról, a szeretetrõl, a célokról. Aki Mad Max-ot vár, ne is üljön le elé.

Blacksheep333
Közbe meglett a könyv címe:
Brian W. Aldiss - Amíg világ a világ
(Az angol címe azt hiszem "Non-Stop".

Az operációs rendszeren is túl...