Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nagyon tetszett. Nekem ez a Holmes sokkal jobban bejön mint a talpig gentleman és mindig pedáns Holmes. Mint ahogyan a Craig féle állat Bond is jobban bejön mint a selyemfiú Pierce Brosnan féle Bond. Valahogy "emberibbnek" érzem ezt a Holmest. Teljesen máshogy látja a dolgokat, már-már egyet lehet érteni Watson kijelentésével, hogy "You're not human". Mindig is tudtuk, hogy a zsenik különcök, ez a Holmes csak erõsíti a szabályt 😊 Nem sok mindenbe tudok belekötni. Várom a folytatást.
9/10.
Bazinga!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Hát 6.5/10
Qwerty4
Hogy nem lehet szeretni?😄
amúgy:
La Dolce Vita
2. Fellini film amit látok, ez jobban tetszett, mint a 8 1/2, bár annál elég szarok voltak a körülmények olyan szempontból, hogy csak elég gyenge idõzítésû és fordítású magyar felirattal láttam, itt viszont inkább átváltottam az elején magyar hangra, mert ezt DVD-n láttam. Egyszerûen zseniális film, talán kicsit hosszú, de kíméletlenül lerántja a leplet a média mocskos világáról, illetve a fõhõst, aki teljesen belemászik ebbe a világba, és nem is tud kijönni belõle. Jóval megelõzi a korát, nem éppen 60'-as filmnek tûnik.
9/10 (10/10 is lehet majd, ha kedvenccé érik)
Jackie Brown
Tegnap fejeztem be a forgatókönyv olvasását, kézenfekvõ volt, hogy újranézem a filmet. Elsõre úgye ez tetszett legkevésbé a QT mûvek közül, mára olyannyira beérett, hogy laza 10/10-et ér. A karakterek kidolgozása fenomenális, a pénzcsere kigondolása és levezetése nagyszerû, a zeneválasztás jól illeszkedik a kissé visszafogott stílushoz...Szeressük.
http://videodrome.freeblog.hu/
House of the Devil 2009
....
De ettõl függetlenül is, horrorfilmek 99%-ban úgyanazt a sztorit adják el.
http://videodrome.freeblog.hu/
Bazinga!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Meg ilyenek bekerülnek, hogy Truman show, meg Vissza a jövõbe trilógia. 😄
Akkor már Dark city, az jobban sci-fi, mint a truman show.
-Sztem nincs is. 😄
Amúgy meg Ûrgammák! xDDD
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ha már itt tartunk..... tudtok valami jó sci-fit? Ûr, dimenziók, stb... Riddick filmek, Halálhajó, Hold megvoltak, több most nem jut eszembe, de biztos láttam még egy rakásat. Nem baj ha régi, de azért '90 utáni legyen 😊
A korabeli Londont szépen elkészítették, Sherlock és Watson karakterét modernizálták, a sztori viszont sablonosra sikerült.
Egyszeri szórakozásnak megfelel, de mivel semmi kiemelkedõt nem találtam a filmben, így inkább jó iparosmunka jelzõvel illetném csak.
10/6
Ez még mindig nagyon tetszik! Könnyeket csal horrorhoz szokott férfi szemembe!
9/10
Sokkal jobb,mint a Paranormal Activity.Tetszett,ahogy keverték az "eredeti"videofelvételeket a dramatizált változattal.
8/10
Ha már Milla Jovovich,akkor
The perfect gateway
Elég lassan indul be,végülis csak az utsó 20perc,ami konkrétan akció.
Kb már az elején lehet sejteni,hogy mi lesz.Aztán mégse.
Nekem személyszerint bejött a csavar.
7/10
Engedj be
Háát,vámpír-sztorit én még ilyen formában nem láttam.
Ha jól számolom,akkor 1-azaz Egy jelenet volt,ami kimondottan tetszett benne.Az is kb. 3másodperc volt...:-))
A többi vontatott,unalmas,gagyi volt .A figurák is totál unszimpatikusak voltak egytõl-egyig...
3/10
:) Semmi okosság :P
Na majd 5 év múlva nézd újra a mai nap látott filmjeidet, és pontozd akkor.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Stifler halali benne,foleg amikor a buzibarba tancol,az mindent visz!Ez a 2ik legjobb Pite szerintem ! 10/9
A régi "klasszikus" horrorokat idézi))
10/7
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
de ezen is az 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Egyébként a várttal ellentétben nagyon sok hasonlóságot fedeztem fel a a filmbéli és az eredeti figura között. Sõt nagyon sok kis apróság volt, ami konkrét novellákból lett kiragadva (az álruha, a zsebóra kielemzés stb.).
A Tron Legacy elõzete után, gondoltam, megnézem az elsõ filmet. Mai szemmel nézve a látványvilág elavult, és a történet se egy nagy durranás. Egyszer nézõs sci-fi, amit csak a kultusz és a játék tartott életben. Remélem, ezzel nem gázoltam senkinek a lelki világába. 😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Nos,az elejen nagyon untam....bar amikor vezetett es beparkolt borulassal az tetszett,kozepetol arrafele mar egesz jo volt,voltak benne nagyon nagy poenok,lenyegeben ez talan jobb mint az elso resz egy hajszallal!
6/6
Szimpatikus karakterek voltak benne egyedül a szerelmi szál volt kicsit erõltetett.Most vagy jobban összejöhettek volna vagy egyáltalán nem de ez így olyan semmilyen volt.Több akcióval izgalmasabbá lehetett volna tenni a filmet.Így nekem kicsit kevés volt a feszültség.A hajós akciók voltak a legjobbak.
7/10
Mar sokadjara neztem meg,de meg mindig elvezem,nagyon kemeny jelenetei vannak,csajok meg minden ami kell.Bar nalam a 6-os mindent visz,de ez sem rossz!
8/10
Furcsa ezt a filmet Guy Ritchie nevéhez kapcsolni, legalább is ha a mûfajt nézzük.
Sherlcokot sztem minden ember, az igazi angol gentlemanként, kockás kabátban, bajusszal és nagyítóval képzeli el. Talán mert a legtöbb film és könyv így ábrázolta nekünk. Itt egy egészen más oldalát látjuk, amit valljuk be ideálisan eltudott játszani Downey. Kellõen laza és poénos, nagy kanállal az életet típusú faszi, akinek ilyen karakterek valók. Igaz h a név mint Sherlock Holmes közelébe sem áll vele és a játszott figurával.
A sztori viszont elég unalmas, én vmi komolyabb nyomozásra számítottam, olyan vérbeli krimire, ezzel szemben nagyon altatósra sikerült. A nyomozós, megfigyelõs részeket is keveseltem, és elég pattogva ment. Aztán a bunyók is csak a katyvaszt növelték, gondol egyet és anatómia szerint verekszik, aztán meg elverik mint a picsát.
Szóval elég megformálatlan Sherlock karaktere, ami Ritchie-tõl abszolút szokatlan.
Nem volt rossz film, sok lett a látvány, kevés az igazi címhez illõ krimi, és gyenge történet. Downey és Law viszont nagyot alakítottak.
6/10
Jumper
Újranéztem, mert már el is felejtettem mirõl szól. De hát nem sokat változott a véleményem. Faszán indult aztán átment az egész hülyeségbe. Vagyis inkább csak idõ nem volt a kibontakozásra, úgy maradt meg bennem mint egy 10 perces film. És megint csak ez volt a hatása annak ellenére h a második fele már egy fokozhatatlan vontatású sz*r lett.
Azt hiszem 5 pontot adtam rá, ez még most is áll.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
...lehurrogni az észventúrát...ejjj....annak idején az akkora film volt, szakadtunk rajta. Persze "azóta" nem is nagyon láttam, lehet, hogy tényleg nem olyan jó...
Nezheto film,azok a mutrak halaliak,vannak reszek amin felrohogtem.Aki unatkozik,tehet egy probat vele azert...
5/10
Nagyon nagy csalodas,rengeteg szar,eroltetett poen,es keves a jo pillanat,4 felbeszakitassal sikerult megnezni.
4/10
Az Isten ovjon meg mindenkit ettol a non-szensz baromsagtol. Nem is tudom mikor lattam utoljara ennyire unalmas es tartalmatlan filmet. Amikor vege lett nem akartam el hinni, hogy kepes voltam ezt vegig nezni.
Kritikan aluli a film.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Már nagyon vártam a filmet mert elõre felhívták a figyelmem a keresztényi vonatkozásaira. - Utóbbi években a filmipar és Hollywood is felfedezte e közönséget -
Eli modernkori Illésként bolyong Amerikában, segítve a rászorulókat, megbüntetve a gonoszokat, holmi posztapokaliptikus korban amikor a tûz felemésztett mindent. Erõs erkölcsi tartással, - így Õ nem erõszakolja meg és eszi meg a nõket - ...(na ennyiben ki is merül a kersztényi máz felrakása).....A többi tiszta Mad max.
Szóval jó film, néhol kissé gagyi logikátlansággal.
10/7
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
In The Loop (2009): Mint azt jól tudjuk, a politikusok bármit is mondanak, bizonyos nézõpontból egyaránt lehet igaz, vagy hamis, de többnyire sosem azt gondolják, amit mondanak, és nem azt mondják, amit gondolnak. Számtalan példát lehetne sorolni arra, hogy mekkora balhé kerekedik, ha ez a logika valami megmagyarázhatatlan okból megbicsaklik, és egyszer egy politikus véletlenül elejt egy saját gondolatot. A filmben ugyanez történik: egy angol miniszter saját véleményt formál meg a leendõ iraki beavatkozással kapcsolatban (bár nincs kimondva, közvetlenül ki lehet találni, hogy arról van szó) és egyetlen elhibázott szó egész lavinát indít el, amelynek a végén az ENSZ megszavazza a határozatot és megindul a nemzetközi "felszabadító" akció. De mi történt vajon a háttérben, milyen egyeztetések zajlottak Anglia és az USA között, mik hangzottak el bizonyos üléseken és a nyilvánosság elõtt? Ezekre keresi a választ a film. No nem, nem valami dokumentumfilm formájában, hanem igazi angol stílusban: megtudjuk, kik és milyenek valójában a politikusok és a hadseregek vezetõi, mirõl beszélgetnek, amikor nem képernyõt nyilatkoznak, mit esznek, isznak, káromkodnak, félredugnak, milyen a gondolkodásmódjuk, és egyáltalán mit gondolnak másokról, valamint hogyan is zajlanak, milyen munkával összebarkácsolt dokumentumokon alapulnak azok a bizonyára nagyon megfontolt és kiérlelt döntések, amelyek a világunk jövõjére vonatkoznak. Zseniális. 😊 Iszonyatos belterjes angol szövege van, sok utalást itthon nem is nagyon lehet fogni, én talán ha a felét értettem, de mégis remekül szórakoztam. Minden szereplõ defektes így, vagy úgy, van legalább egy dilije, és olyan káromkodások, cizellált beszólások hangzanak el, amelyek ékes bizonyítékát adják, hogy nem csak a magyar nyelv lehet ennyire árnyalt ilyen tekintetben. 😊 8/10