Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJack
igenigen<#nyes>
apám mutatta nekem is elõször ezt a jelenetet a filmbõl, fogalmam se volt elõtte miez, de ennek hatására megtetszett, és tényleg kurvajó film lett 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

ProGabe
<#eljen><#eljen>

legfaszább jelenet, ever (aki még nem látta a filmet, az is nézze ezt meg!), én csak úgy hívóm, 'A tükörmonológ' 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

PJack
Az utolsó éjjel

Edward Norton most itt nagyon kitett magáért, zseniális színész. sztori is remek, nem unatkoztam egy percig se, teljesen átlehet érezni a film hangulatát, az elmúlást, a fájdalmas búcsút. zenéje meg valami mesteri, Terrence Blanchard remek munkát végzett 😊

9,5/10

motyodlee
no szóval

The devil's chair (Az ördög széke)

nos hát... meg kell hagyni sok jót nem vártam, már így a címre nézve sem 😄.... nem is kaptam. nem tom kell-e a s, biztos ami boztos
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mûfajában horror, kis misztikum, aztán átcsap õrületbe és slasher horrorba

tyler rendszerét nézve:
hangulat: 4
sztori: 4
fõhõs: 5
cgi: nem igazán volt, ami volt az 4 😄
össz: 5.................lehet én vagyok telhetetlen, de ez egyszerûen idõpocsék volt számomra.

Ex drummer (Kell egy dobos)

Szögezzük le, ez a film beteg 😄 nem is kicsit. Viszont ezek a belgák olyan filmet dobtak össze, hogy egyszerûen nem tudtam elmoccanni a film elõl. Hangulatában közel áll a Romper stomperhez + helyenként vannak elég gusztustalan jelenetek... Punk, punkrock zenészekrõl szól, és azok szochelyzetérõl, röviden. Ajánlom a nem hagyományos filmeket keresõinek 😊
Hangulat: 9
sztori: 8
fõhõs: 9
cgi: nem jelentõs, viszont a képi világ 8
össz: 8

The Soloist (A szólista)

Film, igaz történet alapján, egy munkacentrikus újságíróról és egy valódi zenészcsodáról.
Hangulat: 7
Sztori: 7
Fõhõs(ök): 8
össz: 7

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Tyler1
I am Legend
Mostanában rászoktam ilyen 1-2 éves franchise-ok nézésére, kurva jó amúgy újra látni õket mert a legtöbbet egyszer láttam aztán annyi 😊

Na szóval I am Legend:
hangulat:9
sztori:8
fõhõs:9
CGI:3(mutánsok miatt)
össz: 7/10 jó film!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Japep

Elrabolva (Taken)
9/10

Megvettem DVD-n, másodszor néztem meg, ismét feliratosan, ismételten nagyot ütött. Ennél jobb akciófilmet elképzelni sem lehet... 😊
A karakter sokban Jack Bauerre hajaz, de az a jó benne.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Montanosz
Jodhaa Akbar

Nagyon látványos csatákkal teli, és lehetõ legkorhûbb történelmi film.
10/9

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

kaposi1
Azt hiszem ma meg is nézem újra.
Jól esik majd egy kis hõség ebben a nagy havazásban.
Ha már az Avatar-t ma kénytelen leszek kihagyni az idõjárás miatt.<#sir>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

PJack
kurvajófilm bizony<#nyes><#eljen>

Montanosz
2

Mivel az elsõ rész mára legendássá vált, nagyon vártam a másodikat.
Hozta az elsõ rész minõségét, persze csak egyedül egy sötét szobában, max hangerõn...huuúúú!

10/8

CSOCSO
9

talan a legesleghulyebb filmcim amit valaha is kitalaltak.
Leginkabb mert sehol nem talaltam vagy ha rakerestem az egy karakter kevesnek bizonyult.

Amugy szerintem jo film volt. Egy pontnal azt hittem mar vege is a filmnek es mar azon gondolkoztam, hogy mennyire le fogom huzni a filmet mert rovid es keves akcio. Azutan rajottem, hogy van meg sztori... amit felre is ertettem egy kicsit.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
en azt hittem pont az a lenyeg,hogy a nagy gepet nem szabad elpusztitani. Eppen az a lenyeg,hogy a sok kis rongybababak meg kell engednie a gepet, hogy magaba szivja a szellemuket amitol a professzor lelke vegre teljes lesz a gep szellemekent. Es azt hittem azert rohan annyira a 9 a domboldalra. Nem ez lett a sztori lenyege de szvsz az is jo fordulat lett volna... mindenesetre az eso hulyeseg volt a vegen
CSOCSO
Nem ertem mi a baj az alien 3 al... ma neztem HD ban. Nekem nagyon tetszett ( 120xra is😄)
SötétBarom

10/10.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Bandew
A zenéjét nem említetted, pedig sztem az is kiemelkedõ.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

bency
Igen

:) Semmi okosság :P

sz4bolcs
Ez Adam Sandleres film?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Kojiro
Funny people - Ki nevet a vegen

Nekem nagyon bejott, szeretem az olyan vigjatekokat amik nemazok, es mernek komolyak lenni.
Tanulsagos volt.

7/10-et adok ra es bocs hogy nincs ekezet 😉

Kojiro ergo sum.

Seth
Mond meg magadnak XD

PSN ID.: Beegabor

Montanosz
ez most mire volt jó?

Folytatva a tegnapi Burton-Depp vonalat, ma Az Álmosvölgy legendája c. filmet néztem meg.
Itt is csak dicsérni tudom az atmoszférát: a köd, kísérteties zene, ágas-bogas kopasz fák, és egyéb díszletek elnyerték a tetszésemet. Maga a történet is érdekes volt; ez egyáltalán nem az a megszokott horror, inkább egy bizarr alfaja. Annyira lekötött a látvány, hogy a sztori elsõ nézésre komplikáltnak tûnt... Majd valamikor újranézem.
8/10-re értékelem.

Montanosz
Infestation

Gagyinak gondoltam de aztán elég jól szórakoztam rajta e "bogaras" filmen.
10/6

tommygear
<#eljen>
kaposi1
Nekem is a kedvencem!<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

DeerHunter01
Összeomlás

nem elõször néztem már meg de még mindig az egyik kedvenc filmem.
10/10 számomra.

\"Erről van szó!\"

sz4bolcs
Állítsátok meg Terézanyut! nekem tetszett.

Így jár az aki magyar filmeket nézz<#idiota>

Totti5
Csodálatos a cím...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ezzel én is így vagyok. ez a film egy kalap szar.

Anyád! A szúnyogok

Ez egy kibaszottnagy szarkupac. Nem is adok rá pontot, mert nem tartom filmnek. Szánalmas, hogy ez az szdsz-es vénember a mi pénzünkbõl bohóckodik. Miért nem lehet tehetséges, fiatal rendezõket támogatni? Vagy Jancsónak alanyi jogon jár a pénz, mert 30-40 éve csinált 2 jó filmet?

Alig várom a Burton - Depp - Bonham Carter trió következõ filmjét, az Alice in Wonderland-et. Úgy tudom, március elején lesz a nemzetközi premier...

PJack
nekem is egyik kedvencem, remek film<#eljen><#eljen>

bency
Teljesen egyetertek,a vege a filmnek is lenyugozott,meg az egesz tortenet!

Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya

Anno premieren láttam elõször, de akkor is, és azóta is nagyon tetszik. A korabeli London valami fantasztikus. A mocsok, a szürkeség, a díszletek, jelmezek, sminkek annyira jók, hogy már önmagukban élvezetessé teszik a filmet.
A színészi játék is kitûnõ, Tim Burton rendezése is szuper - a színes múlt, a szürke jelen, és az utópisztikus álomvilág a maga valótlan furcsaságában...
Maga a zene is tetszik, különbözik a megszokott musicaltémáktól, de a kísérteties disszonáns hangok olyan hangulatot kölcsönöznek a filmnek, ami végig maga alá vonja a nézõt.

9/10

bency
Meredek palya

Jo kis delutani film,aki szereti a Snowboardot annak jobban fog tetszeni!

6/10

Willenbrock
Fallen 8/10 Ez egy egész jó horror híres színészekkel(Denzel Washington,John Goodman,Donald Shuterland)

sz4bolcs
A többi filmre nem nagyon emlékszem, ami azt jelentheti, hogy nem tartom egy nagy durranásnak õket. A sorozatot viszont én is rendszeresen néztem, és nagyon tetszett, volt egy hangulata. De ez a film.... mint Zuzu Petals-szal társalogni. 😄

Tyler1
én egyiket se láttam még! de Krisztofer Lámberttõl a hajam égnek áll úgyhogy nem is tervezem h pótlom (fogalmam nincs amúgy h az 5ben még õ van-e) 😄

de volt belõle sorozat abból néztem pár részt az menõ volt xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

sz4bolcs
Bizony, bizony! Alapmû! (#53029)

sz4bolcs
A sorozat minden egyes része fényévekkel überelte ezt a filmet. Az azért egy szint.

sz4bolcs
Tegnap este adták a Hegylakó 5-öt, vagy melyiket.
Hát: <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

stargatelost
Ezért írtam, hogy 9/10 maga a film. Ha mondjuk simába néztem volna felirattal, akkor ennyi lenne, de a másik pontszámot inkább erre a mozis filmélményre írtam 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

inkább a mostani bosszúállás dömpingre értettem, rossz volt a szó 😊

Montanosz
Ufo boncolás

Nem egy rötyögõs, inkább csak mosolygós de azért az angolok hozták a formát.
10/6

"uk film, micheal caines, kicsit tucat bosszúállós"
Kérdés, hogy mihez képest tucat? Esetleg Get Carter eredetije? Szintén Michael Caines, csak kb. negyven évvel régebbi. 😊

harry brown

uk film, micheal caines, kicsit tucat bosszúállós, de nagyon bejött

8/10

Bandew
A 3D nem mindenkinek fekszik, valakinek a szeme nem tudja megszokni, nehezebben látja. De megtanulható! Csakhát nem túl sok 3D-s filmet láttunk eddig, nem igazán vagyunk ránevelve. Ami engem illet, nekem csak az elsõ negyed óra volt ilyen, utána ráállt az agyam.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy emiatt felesleges volt pontot levonni, hisz az nem a film "hibája", nem beszélve arról, hogy ezért is vetítik 2D-ben is.
A másik meg a szinkron. Nem mondom, hogy kimagasló lenne, de ezért is felesleges pontot levonni, hisz az sem a film sajátja, hanem azt már mi magyarok készítettük.
Tehát két pontot is levontál, teljesen szubjektív dolgok miatt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hát a könyvet feltétlen olvasd el! Szerintem az egyik legjobb regénye "a királynak".
Én elõször a (3 részes) TV-sorozat változatát láttam, ahol nekem a 10 éves Courtland Mead alapjáraton rémült feje volt nagyon maradandó. De azért Steven Weber is elég jól alakította az alkoholista apát.
2012

Hát nem volt rosz,de nem volt az az igazi nagy katasztrófa film,nekem valahogy nem ütött be annyira,bár elég szórakoztató volt azért
10/7

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

jaja ezt az indokot soha nem értettem 3D filmeknél (jellemzõen Avatar kommenteknél), "hogy csak azt nézhetem amire a kamera fókuszál"<#eplus2>
ProGabe
addig kerüld a 3D-t, amíg meg nem emelik az fps-t. Camaron már az Avatar is emelt fps-számmal akarta forgatni, de a stúdió nem ment bele

ha ez megtörténik, akkor eltûnik a ghosting. a fókuszálás már más dolog, van, akit nem zavar, van, akit igen. de azt senki ne mondja nekem, hogy 2D-s filmnél látja a fókuszon túl esõ dolgokat 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.